Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Anthony Quinn Bay

Kuuluisan Hollywood-tähden mukaan nimetyllä kauniilla lahdella Ródoksen saaren itärannikolla voit uida, snorklata, sukeltaa ja ottaa aurinkoa.

Anthony Quinn Bay on pieni, viehättävä lahdenpoukama, jossa voit nauttia luonnon kauneudesta Egeanmeren äärellä ja sen pinnan alla. Lahti on nimetty Hollywood-tähti Anthony Quinnin mukaan. Quinn näytteli elokuvassa Navaronen tykit, joka kuvattiin osin lahden rannalla. 

Tien varresta johtaa portaikko alas rannalle, jossa on kapea kaistale kultaista hiekkaa sekä merensilottamia kiviä suurempien lohkareiden lomassa. Rantaa ympäröivät metsäiset kalliot antavat suojaa auringolta ja tuulelta. 

Vuokraa aurinkotuoli ja -varjo ja valikoi rannalta hyvä auringonottopaikka. Voit myös oikaista itsesi tasaiselle kalliolle, joita lahdella on. Tilaa on riittävästi pienelle määrällä aurinkotuoleja. 

Pulahda uimaan virkistävään, lämpimään, smaragdinvihreään veteen. Merenpohja on kivikkoinen, joten lapsia ei välttämättä kannata päästää yksin veteen. Kirkas vesi soveltuu erinomaisesti snorklaukseen ja laitesukellukseen, ja rannalta voitkin vuokrata tarvittavat välineet. Voit tuoda omat eväät ja pitää piknikin tai käydä syömässä portaikon yläpään lähellä sijaitsevassa pienessä tavernassa. 

Anthony Quinn Bay on hyvin suosittu, etenkin parhaan kesäsesongin aikaan heinä- ja elokuussa. Jos paikalla on liikaa väkeä, suuntaa Ladikon rannalle, joka sijaitsee pienessä lahdenpoukamassa kallioiden vastapuolella. Sielläkin on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä suihkuja ja rantabaareja. 

Anthony Quinn Bay sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Ródoksen kaupungista. Voit vuokrata auton ja ajaa paikalle kaunista rannikkotietä. Rannan luona on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Rannalla käynnin yhteydessä voit vierailla läheisessä Kalythiésin kylässä. Siellä on satoja vuosia vanhoja temppeleitä ja luostareita sekä arkeologinen kohde, Kalamonian luola neoliittiselta ajalta.


Alueen Anthony Quinn Bay opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 543 hotellia lähellä kohdetta Anthony Quinn Bay
52 €
Cathrin Hotel

Cathrin Hotel

Ladiko, Faliraki, Rhodes
4,1
/ 5 (9 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Anthony Quinn Bay on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. Afandou Golf Course ja Faliraki-ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Water Park Faliraki ja Afandoun ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

42 €
Ladiko Hotel

Ladiko Hotel

Ladiko, Rhodes
4,3
/ 5 (3 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Anthony Quinn Bay on 0,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Afandou Golf Course ja Faliraki-ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Water Park Faliraki ja Afandoun ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

Ylellinen Merinäköala Villa Pasithea Rhodesissa Kreikassa

Ylellinen Merinäköala Villa Pasithea Rhodesissa Kreikassa

Faliraki, Rhodes
0.0 kautta 5.0

Anthony Quinn Bay on 0,6 kilometrin päässä tästä romanttisesta huvilasta. Afandou Golf Course ja Faliraki-ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Water Park Faliraki ja Afandoun ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

50 €
SunConnect Evita - All Inclusive

SunConnect Evita - All Inclusive

Profitis Amos, Rhodes
3,8
/ 5 (20 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Anthony Quinn Bay, Faliraki-ranta ja Afandou Golf Course sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä all-inclusive-tyyppisestä hotellista. Water Park Faliraki ja Kallithea-ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

Diagoras Club - All Inclusive

Diagoras Club - All Inclusive

Faliraki 408, Rhodes
3,7
/ 5 (3 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Faliraki-ranta, Anthony Quinn Bay ja Water Park Faliraki sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä all-inclusive-tyyppisestä lomakeskuksesta. Afandou Golf Course sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

Ano Kampos Hotel & Studios

Ano Kampos Hotel & Studios

3, Profitis Ilias Street, Ladiko, Rhodes
3,8
/ 5 (113 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Anthony Quinn Bay on 1,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Afandou Golf Course ja Faliraki-ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Water Park Faliraki ja Afandoun ranta ovat myös 10 kilometrin päässä.

48 €
Kouros Home Hotel

Kouros Home Hotel

Apollonos Street, Rhodes
4,0
/ 5 (4 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Anthony Quinn Bay, Faliraki-ranta ja Afandou Golf Course 5 kilometrin päässä tästä huoneistosta. Water Park Faliraki sijaitsee 4,8 kilometrin päässä.

57 €
Kouros Exclusive

Kouros Exclusive

Apollonos Street, Rhodes
4,3
/ 5 (21 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Faliraki-ranta, Anthony Quinn Bay ja Afandou Golf Course 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Water Park Faliraki sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.