Anthony Quinn Bay

Kuuluisan Hollywood-tähden mukaan nimetyllä kauniilla lahdella Ródoksen saaren itärannikolla voit uida, snorklata, sukeltaa ja ottaa aurinkoa.

Anthony Quinn Bay on pieni, viehättävä lahdenpoukama, jossa voit nauttia luonnon kauneudesta Egeanmeren äärellä ja sen pinnan alla. Lahti on nimetty Hollywood-tähti Anthony Quinnin mukaan. Quinn näytteli elokuvassa Navaronen tykit, joka kuvattiin osin lahden rannalla. 

Tien varresta johtaa portaikko alas rannalle, jossa on kapea kaistale kultaista hiekkaa sekä merensilottamia kiviä suurempien lohkareiden lomassa. Rantaa ympäröivät metsäiset kalliot antavat suojaa auringolta ja tuulelta. 

Vuokraa aurinkotuoli ja -varjo ja valikoi rannalta hyvä auringonottopaikka. Voit myös oikaista itsesi tasaiselle kalliolle, joita lahdella on. Tilaa on riittävästi pienelle määrällä aurinkotuoleja. 

Pulahda uimaan virkistävään, lämpimään, smaragdinvihreään veteen. Merenpohja on kivikkoinen, joten lapsia ei välttämättä kannata päästää yksin veteen. Kirkas vesi soveltuu erinomaisesti snorklaukseen ja laitesukellukseen, ja rannalta voitkin vuokrata tarvittavat välineet. Voit tuoda omat eväät ja pitää piknikin tai käydä syömässä portaikon yläpään lähellä sijaitsevassa pienessä tavernassa. 

Anthony Quinn Bay on hyvin suosittu, etenkin parhaan kesäsesongin aikaan heinä- ja elokuussa. Jos paikalla on liikaa väkeä, suuntaa Ladikon rannalle, joka sijaitsee pienessä lahdenpoukamassa kallioiden vastapuolella. Sielläkin on aurinkotuoleja ja -varjoja sekä suihkuja ja rantabaareja. 

Anthony Quinn Bay sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä Ródoksen kaupungista. Voit vuokrata auton ja ajaa paikalle kaunista rannikkotietä. Rannan luona on maksuttomia pysäköintipaikkoja. Rannalla käynnin yhteydessä voit vierailla läheisessä Kalythiésin kylässä. Siellä on satoja vuosia vanhoja temppeleitä ja luostareita sekä arkeologinen kohde, Kalamonian luola neoliittiselta ajalta.


Tutustu kohteeseen Rodos


Lähellä sijaitsevat hotellit

10 parasta hotellia lähimpänä kohdetta: Anthony Quinn Bay


Suosituimmat hotellit

Suosituimmat hotellit lähellä kohdetta Anthony Quinn Bay

Näytä kaikki hotellit lähellä kohdetta Anthony Quinn Bay