Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ao Phang Ngan kansallispuisto

Tämä pystysuoraan kristallinkirkkaista vesistä kohoavista kallionseinämistään tunnettu alue on tuttu myös James Bond -elokuvasta Mies ja kultainen ase.

Ao Phang Ngan kansallispuisto kattaa 400 neliökilometrin kokoisen alueen. Siihen sisältyy suuri alue Malakan niemimaan pohjoisimmasta osasta, noin 40 saarta ja osa mannerta Phuketin saaren pohjoispuolella. Pystysuorat kalkkikivikalliot ovat muotoutuneet mannerlaattojen liikkeiden, sateen ja tuulen vaikutuksesta useiden miljoonien vuosien aikana.

Tunnetuimpia saarista ovat James Bondin saari ja paljon valokuvattu Ko Tapu -saari, jonka nimi merkitsee ”naulaa”. Tämä merestä työntyvä kalkkikivimuodostelma näyttää siltä kuin se olisi isketty pystyyn keskelle matalaa lahtea.

Kansallispuiston aluetta täplittävät kaikkialla kalkkikiviluolat ja pienet hiekkaiset rannat. Tiheiden metsien ja tyynien vesien vuoksi saaret ovat ihanteellinen elinympäristö villieläimille, etenkin monenlaisille matelijoille. Paikalliset kalastajat käyttävät yhä neljää merireittiä, jotka halkaisevat puiston pohjois-eteläsuunnassa ja joita reunustavat maan suurimmat jäljellä olevat mangrovemetsät.

Lähde mukaan jollekin niistä monista veneretkistä, jotka päivittäin suuntaavat näille vesille. Tutki eri vaihtoehtoja ja valitse sen mukaan, haluatko tutustua reitteihin, uida autioilla hiekkarannoilla, käydä kalkkikiviluolissa vai keskittyä näihin kaikkiin kolmeen. Jos haluat liikuntaa, voit tutustua saariin melomalla. Sillä tavoin voit tutustua myös vähemmän tunnettuihin alueisiin ja pääset omaan rauhaasi kauemmaksi väkijoukoista. Voit vuokrata veneen kuljettajineen myös kokonaan omaan käyttöösi ja lähteä esimerkiksi romanttiselle sampanjalounaalle rauhalliselle rannalle.

Useisiin retkiin sisältyy pysähdys muslimiväestön asuttamalla Ko Panyin saarella, joka on pieni veden päälle rakennettu kalastajakylä kallion kyljessä. Herkuttele tuoreilla merenelävillä ja osta tuliaisiksi paikallisten tekemiä käsitöitä.

Ao Phang Ngan kansallispuisto on todellinen luonnonihmeiden aarrearkku, joka mahdollistaa autioiden saarten rauhasta nauttimisen ainakin yhden päiväretken ajan. Useimmat retkijärjestäjät myös noutavat matkailijat Phuketin suosituimpien alueiden hotelleista venelaitureille.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 984 majoitusliikettä kohteen Ao Phang Ngan kansallispuisto lähellä
Hotel Murano Phang-Nga Bay
Hotel Murano Phang-Nga Bay

Hotel Murano Phang-Nga Bay

7/14 Moo 1, Tambon Ko Panyi, Muang Phang-Nga, Phang Nga
   
  2.5 kautta 5.0 Tähteä

  Phang Nga Bay ja Ao Phang-ngan kansallispuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Ao Phang Ngan kansallispuisto sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

  White House 24 €
  White House

  White House

  701 Moo 9 Tambon Taichang, Amphoe Muang, Phang Nga
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Somdet Phra Srinagarindran puisto ja Phung Changin luola 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Phang Nga Bay sijaitsee 4,9 kilometrin päässä.

   Phang Nga Viewpoint
   Phang Nga Viewpoint

   Phang Nga Viewpoint

   44 4, T.Takdat, A.Mueang, Phang Nga
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Somdet Phra Srinagarindran puisto, Ao Phang-ngan kansallispuisto ja Ao Phang Ngan kansallispuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä majatalosta. Phung Changin luola ja Phang Nga Bay ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Le Erawan Phang nga Hotel
    Le Erawan Phang nga Hotel

    Le Erawan Phang nga Hotel

    67/8 Moo 3, Tham Nam Phut, Muang, Phang Nga, Phang Nga
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Somdet Phra Srinagarindran puisto ja Phung Changin luola 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ao Phang Ngan kansallispuisto ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

     Comfy Lodge Resort 34 €
     Comfy Lodge Resort

     Comfy Lodge Resort

     70/1 Moo 3, Tambon Tum Nam Phut, Phang Nga
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Somdet Phra Srinagarindran puisto on 1,8 kilometrin ja Phung Changin luola on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Ao Phang Ngan kansallispuisto ja Ao Phang-ngan kansallispuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Baan Rim Nam Resort Muang Phang Nga 16 €
      Baan Rim Nam Resort Muang Phang Nga

      Baan Rim Nam Resort Muang Phang Nga

      64/2 Moo.3, Tumnamphud, Phang Nga, Phang Nga
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Somdet Phra Srinagarindran puisto ja Phung Changin luola 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tham Samin luolamaalaukset sijaitsee 3,8 kilometrin päässä.

       Yksityinen Huvila - Elephant Mountain View Sijaitsee Phang Ngan Kaupungin Sydämessä
       Yksityinen Huvila - Elephant Mountain View Sijaitsee Phang Ngan Kaupungin Sydämessä

       Yksityinen Huvila - Elephant Mountain View Sijaitsee Phang Ngan Kaupungin Sydämessä

       Montri Road Soi 9, 131/18, Phang Nga, Phang Nga
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Phung Changin luola ja Somdet Phra Srinagarindran puisto 2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Tham Samin luolamaalaukset sijaitsee 3,9 kilometrin päässä.

        Rachawadee House
        Rachawadee House

        Rachawadee House

        607 Petchakasem Rd, Thai Chang, Phang Nga, Phang Nga
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Phung Changin luola ja Somdet Phra Srinagarindran puisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tham Samin luolamaalaukset sijaitsee 3,5 kilometrin päässä.