Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Asian Art Museum of San Francisco

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Asian Art Museum of San Francisco. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Asian Art Museum of San Francisco, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Asian Art Museum of San Francisco paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Asian Art Museum of San Francisco upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Asian Art Museum of San Francisco? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Asian Art Museum of San Francisco lähellä kohdetta Asian Art Museum of San Francisco. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Asian Art Museum of San Francisco, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 572 majoitusliikettä kohteen Asian Art Museum of San Francisco lähellä
InterContinental San Francisco 117 €
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

888 Howard Street, San Francisco, CA
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Warfield Theater (teatteri) ja SHN Curran Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Market St & 5th St Stop on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Holiday Inn Golden Gateway 134 €
  Holiday Inn Golden Gateway

  Holiday Inn Golden Gateway

  1500 Van Ness Ave, San Francisco, CA
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Van Ness Avenue ja The Regency Ballroom sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Franciscon kaupungintalo ja Orpheum Theater (teatteri) ovat myös 2 kilometrin päässä. California St & Van Ness Ave Stop sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja California St & Polk St Stop 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton San Francisco Financial District 114 €
   Hilton San Francisco Financial District

   Hilton San Francisco Financial District

   750 Kearny St, San Francisco, CA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ferry Building, Lombard Street ja Pier 39 sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oracle Park ja Palace of Fine Arts ovat myös 5 kilometrin päässä. California St & Kearny St Stop sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja California St & Grant Ave Stop 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square 114 €
    Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square

    Staypineapple, An Elegant Hotel, Union Square

    580 Geary St, San Francisco, CA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Grace Cathedral ja Warfield Theater (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Yerba Buena Gardens (puisto) ja San Francisco Museum of Modern Art ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Powell St & Geary Blvd Stop sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell St & O'Farrell St Stop 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     San Francisco Proper Hotel 196 €
     San Francisco Proper Hotel

     San Francisco Proper Hotel

     1100 Market Street, Entrance at 45 McAllister, San Francisco, CA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Golden Gate Theatre, Warfield Theater (teatteri) ja Orpheum Theater (teatteri) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Asian Art Museum of San Francisco ja Bill Graham Civic Auditorium ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Market St & 7th St Stop sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Civic Centerin asema 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Westin St. Francis San Francisco on Union Square 175 €
      The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

      The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

      335 Powell Street, San Francisco, CA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Union Square, SHN Curran Theatre ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Francisco Museum of Modern Art ja Moscone Convention Center ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Powell St & Geary Blvd Stop ja Powell St & Post St Stop sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       San Francisco Marriott Marquis 140 €
       San Francisco Marriott Marquis

       San Francisco Marriott Marquis

       780 Mission Street, San Francisco, CA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Westfield San Francisco Centre, San Francisco Museum of Modern Art ja Moscone Convention Center sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Warfield Theater (teatteri) ja SHN Curran Theatre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Market St & Stockton St Stop ja Market St & 4th St Stop sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Spero 169 €
        Hotel Spero

        Hotel Spero

        405 Taylor St, San Francisco, CA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Asian Art Museum of San Francisco, Cable Car Museum (museo) ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Franciscon kaupungintalo ja Ferry Building ovat myös 3 kilometrin päässä. Powell St & O'Farrell St Stop ja Powell St & Geary Blvd Stop sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.