Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Asian Art Museum of San Francisco

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Asian Art Museum of San Francisco. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Asian Art Museum of San Francisco, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Asian Art Museum of San Francisco paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Asian Art Museum of San Francisco upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Asian Art Museum of San Francisco? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Asian Art Museum of San Francisco lähellä kohdetta Asian Art Museum of San Francisco. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Asian Art Museum of San Francisco, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 959 majoitusliikettä kohteen Asian Art Museum of San Francisco lähellä
Hotel Whitcomb 110 €
Hotel Whitcomb

Hotel Whitcomb

1231 Market St, San Francisco, CA
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Orpheum Theater (teatteri), Asian Art Museum of San Francisco ja Bill Graham Civic Auditorium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Civic Centerin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Spero 175 €
  Hotel Spero

  Hotel Spero

  405 Taylor St, San Francisco, CA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Powell and Market Cable Car Turnaround, Asian Art Museum of San Francisco ja Cable Car Museum (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Francisco Museum of Modern Art ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Civic Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   BEI Hotel San Francisco 139 €
   BEI Hotel San Francisco

   BEI Hotel San Francisco

   50 8th Street, San Francisco, CA
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Moscone Convention Center ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oracle Park ja Ghirardelli Square (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Civic Centerin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton San Francisco Union Square 202 €
    Hilton San Francisco Union Square

    Hilton San Francisco Union Square

    333 O'Farrell St., San Francisco, CA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     SHN Curran Theatre ja Powell and Market Cable Car Turnaround sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Westfield San Francisco Centre ja Warfield Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Westin St. Francis San Francisco on Union Square 190 €
     The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

     The Westin St. Francis San Francisco on Union Square

     335 Powell Street, San Francisco, CA
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      SHN Curran Theatre, Westfield San Francisco Centre ja Powell and Market Cable Car Turnaround sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. San Francisco Museum of Modern Art ja Warfield Theater (teatteri) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Marker San Francisco 157 €
      The Marker San Francisco

      The Marker San Francisco

      501 Geary St, San Francisco, CA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       SHN Curran Theatre, Westfield San Francisco Centre ja Golden Gate Theatre (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Warfield Theater (teatteri) ja Powell and Market Cable Car Turnaround ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       San Francisco Marriott Marquis 211 €
       San Francisco Marriott Marquis

       San Francisco Marriott Marquis

       780 Mission Street, San Francisco, CA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Powell and Market Cable Car Turnaround ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Moscone Convention Center ja San Francisco Museum of Modern Art ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hyatt San Francisco Union Square 207 €
        Grand Hyatt San Francisco Union Square

        Grand Hyatt San Francisco Union Square

        345 Stockton St, San Francisco, CA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         SHN Curran Theatre, Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Moscone Convention Center ja TransAmerica Pyramid ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.