Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Asian Art Museum of San Francisco

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Asian Art Museum of San Francisco. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Asian Art Museum of San Francisco, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Asian Art Museum of San Francisco paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Asian Art Museum of San Francisco upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Asian Art Museum of San Francisco? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Asian Art Museum of San Francisco lähellä kohdetta Asian Art Museum of San Francisco. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Asian Art Museum of San Francisco, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 691 majoitusliikettä kohteen Asian Art Museum of San Francisco lähellä
Hotel Whitcomb 92 €
Hotel Whitcomb

Hotel Whitcomb

1231 Market St, San Francisco, CA
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Orpheum Theater (teatteri), Asian Art Museum of San Francisco ja Bill Graham Civic Auditorium sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta hotellista. Louise Davies Symphony Hall ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Civic Centerin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Spero 119 €
  Hotel Spero

  Hotel Spero

  405 Taylor St, San Francisco, CA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Powell and Market Cable Car Turnaround, Asian Art Museum of San Francisco ja Cable Car Museum (museo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. San Francisco Museum of Modern Art ja San Franciscon kaupungintalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Civic Centerin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Hyatt San Francisco Union Square 161 €
   Grand Hyatt San Francisco Union Square

   Grand Hyatt San Francisco Union Square

   345 Stockton St, San Francisco, CA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Union Square, Westfield San Francisco Centre ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. SHN Curran Theatre ja Powell and Market Cable Car Turnaround ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton San Francisco Union Square 136 €
    Hilton San Francisco Union Square

    Hilton San Francisco Union Square

    333 O'Farrell St., San Francisco, CA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Powell and Market Cable Car Turnaround ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ferry Building (markkinat) ja Lombard Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     BEI Hotel San Francisco 113 €
     BEI Hotel San Francisco

     BEI Hotel San Francisco

     50 8th Street, San Francisco, CA
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Moscone Convention Center ja San Francisco Museum of Modern Art sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Oracle Park ja Ghirardelli Square (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Civic Centerin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Nikko San Francisco 170 €
      Hotel Nikko San Francisco

      Hotel Nikko San Francisco

      222 Mason St, San Francisco, CA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       SHN Curran Theatre ja Powell and Market Cable Car Turnaround sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Westfield San Francisco Centre ja Warfield Theater (teatteri) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Civic Centerin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Marker San Francisco 131 €
       The Marker San Francisco

       The Marker San Francisco

       501 Geary St, San Francisco, CA
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        SHN Curran Theatre, Westfield San Francisco Centre ja Golden Gate Theatre (teatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Warfield Theater (teatteri) ja Powell and Market Cable Car Turnaround ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Montgomery Streetin raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel 138 €
        Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel

        Parc 55 San Francisco - A Hilton Hotel

        55 Cyril Magnin St, San Francisco, CA
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Powell and Market Cable Car Turnaround ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Painted Ladies (historiallinen alue) ja Lombard Street ovat myös 3 kilometrin päässä. Powell Streetin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Civic Centerin asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.