Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Beirut

Katso kaikki kohteen Beirut vuokra-autot

Autonvuokraus Beirutissa

Lähi-idän Pariisiksi kutsuttu Libanonin pääkaupunki Beirut on todellinen idän ja lännen kohtauspaikka. Tämä Välimeren rannalla sijaitseva, kansainvälinen ja vilkas kaupunki tarjoaa kävijälleen sekä sykkivää kaupunkielämää että kauniita rantamaisemia, joissa kallioiset rannat ja hiekkarannat vuorottelevat. Autonvuokraus Beirutissa on hyvä vaihtoehto liikkumiseen paikasta toiseen, olitpa kaupungissa työ- tai lomamatkalla. Vuokraa auto Beirutissa, niin pääset liikkumaan kaupungissa ja sen ympäristössä kätevästi ja tutustumaan useisiin kaupungin lähistöllä sijaitseviin kohteisiin.

Lennot Beirutiin laskeutuvat Rafic Haririn kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Beirutin keskustasta. Vuokraa auto Beirutissa suoraan lentoasemalta, niin pääset siirtymään hotellille helposti ja kätevästi. Lentoasemalla on useita autonvuokraamoiden palvelupisteitä. Halutessasi voit vuokrata auton myös Beirutin keskustasta.

Vuokra-auto helpottaa matkaasi

Jos olet Beirutissa lomamatkalla, kaupunki on sijaintinsa takia erinomainen tukikohta, josta on helppo tutustua Libanoniin myös laajemmalti. Beirutin lähistössä sijaitsee useita näkemisen arvoisia päiväretkikohteita. Vuokraa siis auto Beirutissa, niin pääset tutustumaan maahan helposti kaupunkialuetta pidemmältä. Libanonissa vallitsee Välimeren ilmasto, eli kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet viileitä ja kosteita. Kuuminta maassa on heinäkuusta syyskuuhun, jolloin lämpötilat voivat olla tukalan kuumia. Paras ajankohta Beirutiin matkustamiselle on siis kevät tai loppusyksy.

Beirutissa on laaja hotellivalikoima, josta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle matkaajalle. Jos matkasi on liikematka, löydät varauspalvelustamme hyvän valikoiman hotelleja, jotka sijaitsevat erinomaisilla paikoilla sekä lentokenttään nähden että kaupungissa liikkumisen kannalta. Vuokraa auto Beirutissa, niin pääset kulkemaan kätevästi kaupungin alueella. Katso kaikki hotellit Beirutissa varauspalvelussamme. Edullisin matkustusvaihtoehto voi usein olla pakettimatka Beirutiin, ja löydät myös ne palvelumme kautta. Vaikka liikenne Beirutissa voi olla ruuhkaista ja autoilu saattaa vaikuttaa haastavalta, autonvuokraus Beirutissa on kuitenkin varteenotettava vaihtoehto, kunhan muistaa noudattaa tiettyä varovaisuutta liikenteessä.

Vuokra-autolla Beirutin ympäristössä

Kun vuokraat auton Beirutissa, pääset helposti tutustumaan kaupungin läheisyydessä sijaitseviin kohteisiin. Hyviä päiväretkikohteita löytyy lähistöltä useita. Sopivan ajomatkan päässä Beirutista sijaitsee esimerkiksi Byblos, joka on yksi maailman vanhimpia kaupunkeja, vähintään noin 7 000 vuoden ikäinen. Tutustumisen arvoinen on myös noin 20 kilometrin päässä Beirutista sijaitseva Jeita, jossa sijaitsee maailman upeimpiin luonnonihmeisiin lukeutuva Jeitan luola. Alueella pääset tutustumaan myös aluetta aikoinaan asuttaneiden noin parinkymmenen eri sivilisaation historiaan useissa arkeologisissa kohteissa. Läheltä löytyy myös Harissa, kaunis kylä, jossa voit ihailla suurta Neitsyt Marian patsasta.

Noin 85 kilometrin päässä Beirutista sijaitsee Baalbek, jonka nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Baalbek Heliopolis. Siellä voit ihailla roomalaisia temppeleitä ja muita rakennuksia, jotka kuuluvat suurimpiin ja parhaiten säilyneisiin roomalaisen aikakauden rakennuksiin Libanonissa. Baalbekissa sijaitsee myös näkemisen arvoinen Jupiterin temppeli. Anjar puolestaan on kaunis kaupunki, jossa kannattaa tutustua Umayyadin raunioihin. Lähistöllä sijaitsee myös Ksara, kaunis kylä, joka oli hiekan peitossa vuosikymmenien ajan. Sen löysivät sattumalta jesuiittapapit vuonna 1898. Ksarassa voit tutustua myös viinivalmistukseen Ksara Chateaussa.

Noin tunnin ajomatkan päässä Beirutista sijaitsee roomalaisten rakentama Tyre, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tutustu samalla lähistöllä sijaitseviin linnojen raunioihin sekä moskeijaan Sidonissa ja ihaile vaikuttavia monumentteja Maghdouchessa. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset helposti vuokraamalla auton Beirutissa.

Tutustu vuokra-autovalikoimaan varauspalvelussamme

Varaa vuokra-auto Beirutiin varauspalvelussamme ajoissa, niin saat juuri matkaseurueellesi sopivan mallin. Autonvuokrausvertailussa voit verrata vuokra-autoja ja hintoja helposti, katsoa tarjoukset Beirutiin ja valita haluamasi lisävarusteet. Esimerkiksi navigaattori helpottaa suunnistamista sekä kaupunkialueella että Beirutin ympäristössä. Katso kaikki vuokra-autot kätevästi varauspalvelustamme.

Tutustu kohteeseen Beirut

Tutustu kohteeseen Beirut Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!