Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Beirutissa

Lähi-idän Pariisiksi kutsuttu Libanonin pääkaupunki Beirut on todellinen idän ja lännen kohtauspaikka. Tämä Välimeren rannalla sijaitseva, kansainvälinen ja vilkas kaupunki tarjoaa kävijälleen sekä sykkivää kaupunkielämää että kauniita rantamaisemia, joissa kallioiset rannat ja hiekkarannat vuorottelevat. Autonvuokraus Beirutissa on hyvä vaihtoehto liikkumiseen paikasta toiseen, olitpa kaupungissa työ- tai lomamatkalla. Vuokraa auto Beirutissa, niin pääset liikkumaan kaupungissa ja sen ympäristössä kätevästi ja tutustumaan useisiin kaupungin lähistöllä sijaitseviin kohteisiin.

Lennot Beirutiin laskeutuvat Rafic Haririn kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vain noin viiden kilometrin päässä Beirutin keskustasta. Vuokraa auto Beirutissa suoraan lentoasemalta, niin pääset siirtymään hotellille helposti ja kätevästi. Lentoasemalla on useita autonvuokraamoiden palvelupisteitä. Halutessasi voit vuokrata auton myös Beirutin keskustasta.

Vuokra-auto helpottaa matkaasi

Jos olet Beirutissa lomamatkalla, kaupunki on sijaintinsa takia erinomainen tukikohta, josta on helppo tutustua Libanoniin myös laajemmalti. Beirutin lähistössä sijaitsee useita näkemisen arvoisia päiväretkikohteita. Vuokraa siis auto Beirutissa, niin pääset tutustumaan maahan helposti kaupunkialuetta pidemmältä. Libanonissa vallitsee Välimeren ilmasto, eli kesät ovat kuumia ja kuivia ja talvet viileitä ja kosteita. Kuuminta maassa on heinäkuusta syyskuuhun, jolloin lämpötilat voivat olla tukalan kuumia. Paras ajankohta Beirutiin matkustamiselle on siis kevät tai loppusyksy.

Beirutissa on laaja hotellivalikoima, josta löytyy sopiva vaihtoehto jokaiselle matkaajalle. Jos matkasi on liikematka, löydät varauspalvelustamme hyvän valikoiman hotelleja, jotka sijaitsevat erinomaisilla paikoilla sekä lentokenttään nähden että kaupungissa liikkumisen kannalta. Vuokraa auto Beirutissa, niin pääset kulkemaan kätevästi kaupungin alueella. Katso kaikki hotellit Beirutissa varauspalvelussamme. Edullisin matkustusvaihtoehto voi usein olla pakettimatka Beirutiin, ja löydät myös ne palvelumme kautta. Vaikka liikenne Beirutissa voi olla ruuhkaista ja autoilu saattaa vaikuttaa haastavalta, autonvuokraus Beirutissa on kuitenkin varteenotettava vaihtoehto, kunhan muistaa noudattaa tiettyä varovaisuutta liikenteessä.

Vuokra-autolla Beirutin ympäristössä

Kun vuokraat auton Beirutissa, pääset helposti tutustumaan kaupungin läheisyydessä sijaitseviin kohteisiin. Hyviä päiväretkikohteita löytyy lähistöltä useita. Sopivan ajomatkan päässä Beirutista sijaitsee esimerkiksi Byblos, joka on yksi maailman vanhimpia kaupunkeja, vähintään noin 7 000 vuoden ikäinen. Tutustumisen arvoinen on myös noin 20 kilometrin päässä Beirutista sijaitseva Jeita, jossa sijaitsee maailman upeimpiin luonnonihmeisiin lukeutuva Jeitan luola. Alueella pääset tutustumaan myös aluetta aikoinaan asuttaneiden noin parinkymmenen eri sivilisaation historiaan useissa arkeologisissa kohteissa. Läheltä löytyy myös Harissa, kaunis kylä, jossa voit ihailla suurta Neitsyt Marian patsasta.

Noin 85 kilometrin päässä Beirutista sijaitsee Baalbek, jonka nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Baalbek Heliopolis. Siellä voit ihailla roomalaisia temppeleitä ja muita rakennuksia, jotka kuuluvat suurimpiin ja parhaiten säilyneisiin roomalaisen aikakauden rakennuksiin Libanonissa. Baalbekissa sijaitsee myös näkemisen arvoinen Jupiterin temppeli. Anjar puolestaan on kaunis kaupunki, jossa kannattaa tutustua Umayyadin raunioihin. Lähistöllä sijaitsee myös Ksara, kaunis kylä, joka oli hiekan peitossa vuosikymmenien ajan. Sen löysivät sattumalta jesuiittapapit vuonna 1898. Ksarassa voit tutustua myös viinivalmistukseen Ksara Chateaussa.

Noin tunnin ajomatkan päässä Beirutista sijaitsee roomalaisten rakentama Tyre, joka on Unescon maailmanperintökohde. Tutustu samalla lähistöllä sijaitseviin linnojen raunioihin sekä moskeijaan Sidonissa ja ihaile vaikuttavia monumentteja Maghdouchessa. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset helposti vuokraamalla auton Beirutissa.

Tutustu vuokra-autovalikoimaan varauspalvelussamme

Varaa vuokra-auto Beirutiin varauspalvelussamme ajoissa, niin saat juuri matkaseurueellesi sopivan mallin. Autonvuokrausvertailussa voit verrata vuokra-autoja ja hintoja helposti, katsoa tarjoukset Beirutiin ja valita haluamasi lisävarusteet. Esimerkiksi navigaattori helpottaa suunnistamista sekä kaupunkialueella että Beirutin ympäristössä. Katso kaikki vuokra-autot kätevästi varauspalvelustamme.

Autonvuokraus kohteessa Beirut: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Beirut?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Beirut halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Beirut?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Beirut keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Beirut?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Beirut?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Beirut

Tutustu kohteeseen Beirut Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!