Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Beirut

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Beirut – hotellit

Hilton Beirut Downtown
4 out of 5
Mir Majid Arslan street, Minet El Hosn, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 168 € per yö
1.17 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (33 arvostelua)

"Excellent costumer service and great location! I will come back for sure when I’m visiting."…"

Arvosteltu 19.2.2020

Hilton Beirut Downtown
Hamra Urban Gardens
3 out of 5
Abdel Baki Street, Beirut, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 57 € per yö
1.65 km kaupungin keskustasta
4.4/5Excellent! (129 arvostelua)
Average hotel, needs improvements

"Reception, the receptionists are more interested in their mobile phones than greeting the clients. Some of them are outside smoking and there is no one in the reception. Elevators, all food etc. are transported with clientes and that’s why the elevators smells bad. Room cards/gym cards , never endless ..."…"

Arvosteltu 9.8.2019

Hamra Urban Gardens
Four Points by Sheraton Le Verdun
5 out of 5
Saeb Salam Boulevard, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 74 € per yö
1.91 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (144 arvostelua)

"Great location next ABC mall. Also, has excellent buffet and super friendly staff."…"

Arvosteltu 22.12.2019

Four Points by Sheraton Le Verdun
Four Seasons Hotel Beirut
5 out of 5
1418 Prof. Wafic Sinno Ave, Minet El-hosn, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 414 € per yö
1.28 km kaupungin keskustasta
4.5/5Wonderful! (234 arvostelua)
Great Four Seasons !

"Fantastic hotel ! Best location in town. Superior service."…"

Arvosteltu 14.10.2019

Four Seasons Hotel Beirut
O Monot Hotel
5 out of 5
Monot Street Saifi, Beirut
Hinta on 223 € per yö
0.42 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (74 arvostelua)

"La décoration des chambres,le quartier et le côté petite structure. Personnel et service remarquable. La vie des chambres est déplorable ,sur un périphérique ou sur un immeuble très vétuste."…"

Arvosteltu 7.9.2019

O Monot Hotel
InterContinental Phoenicia Beirut
5 out of 5
Minet El Hosn, Beirut
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 341 € per yö
1.35 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (237 arvostelua)
Fantastique !

"J'ai séjourné 3 nuits dans cet hôtel pour raison professionnelle et je dois reconnaitre que tout a dépassé mes attentes que ce soit le service de l'ensemble de l'équipe, le confort et l'accès au spa et au Business Center. Je recommande !"…"

Arvosteltu 27.2.2020

InterContinental Phoenicia Beirut
Le Gray
5 out of 5
Martyrs Square, Beirut Central District, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 349 € per yö
0.84 km kaupungin keskustasta
4.6/5Exceptional! (104 arvostelua)

"施設もサービスもとても良く、素晴らしい時間を過ごさせていただきました。さすがリーディングホテルズグループだと思いました。ただ、デモが起きているエリアに近く、週末は夜に出歩かない方がいいようです。"…"

Arvosteltu 31.1.2020

Le Gray
Radisson BLU Martinez Hotel, Beirut
5 out of 5
Phoenicia Street, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 73 € per yö
1.38 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (712 arvostelua)
Kaikin puolin hyvä hotelli.

"Hyvä hotelli. Hyvä palvelu. Hyvä sijainti."…"

Arvosteltu 20.5.2019

Radisson BLU Martinez Hotel, Beirut
B RESIDENCE
3 out of 5
Ein Al Mreisseh, Shukri Ghanem Street, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 49 € per yö
1.66 km kaupungin keskustasta
4.2/5Excellent! (78 arvostelua)

"The location is perfect for me. Little bit noisy."…"

Arvosteltu 10.12.2019

B RESIDENCE
Riviera Hotel Beirut
5 out of 5
Avenue de Paris Corniche El Manara, PO Box 11-4021, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 199 € per yö
2.95 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (216 arvostelua)

"Friendly staff...all it's excellent .........................................."…"

Arvosteltu 2.2.2020

Riviera Hotel Beirut
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Beirut
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Beirut, Libanonvuoret

Hotellit Beirutissa: Beirut on Libanonin pääkaupunki ja ylivoimaisesti sen suurin kaupunki, jossa asuu noin 2,1 miljoonaa ihmistä. Kaupunki sijaitsee suhteellisen pienellä niemellä itäisellä Välimerellä. Yöpyminen Beirutissa on helppoa, ja Beirutin hotellit tarjoavat vaihtoehtoja kaikille. Tarjontaan kuuluu huoneistohotelleja, aamiaismajoituksia ja luksuslomaa hakeville myös viiden tähden hotelleja. Pelkän hotellivarauksen sijaan kannattaa myös harkita pakettimatkan varaamista Beirutiin, koska näin voit säästää matkavarauksesi hinnasta.

Useimmilla Beirutin alueilla on ystävällinen ilmapiiri ja beirutilaiset ovat erittäin kohteliaita, ystävällisiä, seurallisia ja ulospäin suuntautuneita. Paikalliset ovat tottuneita ulkomaalaisiin ja ovat kohteliaita turisteja kohtaan. Useimmat beirutilaiset rakastavat käydä ulkona ja kaupunki tarjoaakin Tel Avivin kanssa parhaan yöelämän koko alueella.

Nähtävää ja koettavaa Beirutissa

Beirutia kutsuttiin aikoinaan "Lähi-idän Pariisiksi". Sen kulttuuriin kuuluu edelleen ulkoilmakahvilat, ja eurooppalaista arkkitehtuuria löytyy kaikkialta. Monet beirutilaiset puhuvat arabian rinnalla ranskaa ja/tai englantia, vaihtelevissa määrin.

Beirutin suurimmaksi osaksi liikenteeltä rauhoitettu keskusta-alue on kaupungin matkailun ydin. Alueella sijaitsee joukko kivijulkisivuisia rakennuksia, jotka reunustavat katettuja katuja ja kujia. Alueen arkkitehtuuri on sekoitus ranskalaista ja venetsialaista goottilaista arkkitehtuuria yhdistettynä arabialaiseen ja osmanienajan arkkitehtuuriin. Alueella sijaitsee useita vanhoja moskeijoita ja ristinretkiaikaisia kirkkoja sekä roomalaisajan jäänteitä. Siellä on myös kymmeniä ravintoloita, kahviloita ja pubeja, sekä laaja valikoima ostospaikkoja, joista suurin osa sijaitsee Beirutin soukissa.

Toinen suosittu matkailukohde Beirutissa on Corniche Beirut, 4,8 kilometriä pitkä kävelykatu, joka seuraa kaupungin rantaviivaa. Corniche saavuttaa maksimikorkeuden merenpinnan yläpuolella Raouchéssa, joka on jättiläismäisen valkoisen kalkkikivikallion päälle nouseva korkeista kerrostaloista koostuva asuinalue ja joka tunnetaan parhaiten vastapäätä merellä olevista Raouchén kallioista.

Hamra-katu on pitkä mukulakivikatu, joka yhdistää Beirutin keskusta-alueen rannikolla sijaitsevaan Raouchén alueeseen. Kadun varrella sijaitsee runsaasti kauppoja, putiikkeja, ravintoloita, pankkeja, katukauppiaita, katukahviloita ja kukoistava yöelämä, jota siivittää lähellä sijaitsevan Beirutin amerikkalaisen yliopiston opiskelijat. American University of Beirutin kampus on toinen suosittu vierailukohde, joka koostuu meren rannalla metsäisellä rinteellä sijaitsevista 1800-luvulta peräisin olevista punakattoisista rakennuksista.

Gemmayzeh on Beirutin taiteellinen boheemialue, joka on täynnä kapeita katuja ja historiallisia rakennuksia ranskalaisajoilta. Se sijaitsee itään Beirutin keskusta-alueesta, ja on tunnettu sen trendikkäistä baareista ja pubeista, kahviloista ja ravintoloista. Useimmat sijaitsevat alueen läpi kulkevan Rue Gouraudin varrella.

Beirutin kansallismuseo on Libanonin pääasiallinen arkeologinen museo. Se kokoelmiin kuuluu noin 1300 esinettä, jotta vaihtelevat esihistoriasta keskiajan mamelukkiajalle asti. Beirutin amerikkalaisen yliopiston arkeologinen museo on Lähi-idän kolmanneksi vanhin museo, jolla on laaja valikoima esineitä Libanonista ja naapurimaista. Sursock-museo taas oli alun perin Sursockin perheen 1800-luvun loppupuolella rakennuttama huvila, jonka perhe lahjoitti Libanonin valtiolle. Talossa sijaitsee nykyään yksi Beirutin vaikutusvaltaisimmista ja suosituimmista taidemuseoista. Museon pysyvään kokoelmaan kuuluu japanilaisia kaiverruksia ja lukuisia islamilaisen taiteen teoksia, ja vaihtuvia näyttelyitä järjestetään ympäri vuoden. Robert Mouawadin yksityisessä museossa on näytteillä Henri Pharaonin yksityinen kokoelma arkeologisia esineitä ja antiikkia.

Liikenneyhteydet Beirutissa

Lennot Beirutiin laskeutuvat Beirut Rafik Haririn kansainväliselle lentokentälle, joka on Libanonin ainoa kansainvälinen lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee 7 kilometriä etelään kaupungin keskustasta; kentälle ajaa autolla noin 10–15 minuutissa.

Tällä hetkellä kentältä ei ole julkisen liikenteen yhteyksiä kaupunkiin, mutta kentällä on lukuisia yksityisiä pikkubusseja. Toinen vaihtoehto keskustaan matkustamiselle on taksi, jotka löytyvät saapuvien portin ulkopuolelta. Beirutissa on tällä hetkellä kaksi julkisen liikenteen yritystä. Näistä OCFTC operoi sinivalkoisia kaupunkibusseja ja LCC punavalkoisia minibusseja. Verkosto on hyvä ja bussit kulkevat usein. Pysäyttääksesi bussin, sinun tulee seistä tien puolella ja pysäyttää lähestyvä bussi kädelläsi; bussit pysähtyvät kaikkialla.

Koska kaupunki on melko pienikokoinen, kävely on paras tapa liikkua paikasta toiseen. Kävelyn toinen etu on se, että syrjäisiltä alueilta on helppo löytää odottamattomia yllätyksiä. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan kävele kaupungin ympäri, vaan he kävelevät tietyissä kaupunginosissa ja kulkevat kaupunginosasta toiseen autolla tai taksilla. Kadut on merkitty huonosti, usein katukilvessä on vain numero kadun kartassa näkyvän nimen sijaan, ja harvat beirutilaiset tietävät miten navigoida kadunnimien mukaan. Jos taas haluat tutustua keskustaa kaukaisempiin alueisiin omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto Beirutissa.

Hotellivaraus Beirutissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Beirutissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Beirutissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopiva hotelli Beirutissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Beirutissa haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Beirut hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Beirut kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Beirut, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Beirut. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Beirut – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Beirut?
InterContinental Le Vendome Beirut on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 5 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on täydet kylpyläpalvelut ja ravintola. Muihin suosittuihin vaihtoehtoihin asiakasarvostelujen perusteella kuuluu InterContinental Phoenicia Beirut ja Jiyeh Marina Resort Hotel & Chalets.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Beirut, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellihuonevaraukset ovat täysin hyvitettäviä, jos peruutus tehdään ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli tyypillisesti 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Mikäli varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kuitenkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Lisää päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja suodata tulokset käyttämällä “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, niin löydät parhaat tarjoukset kohteessa Beirut.
Mikä on paras edullinen hotelli kohteessa Beirut?
Arvosteluihin perustuen Mayflower Hotel on suosittu hotelli, joka soveltuu edullisempaa majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköinti. Muihin edullisiin vaihtoehtoihin kuuluvat Golden Tulip Midtown Hotel and Suites ja Napoleon Hotel.
Mikä on paras hotelli perhelomalle kohteessa Beirut?
Bella Riva Hotel on perheiden suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen ravintolan ja ilmaisen pysäköinnin. Muihin hyviin vaihtoehtoihin perhelomalle kuuluu City Suite Hotel ja Urban Central Suites - Beirut. Myös nähtävyydet, kuten KidzMondon huvipuisto ja Waves Aqua Park sopivat kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras yöpymispaikka pariskunnalle kohteessa Beirut?
Portaluna Hotel & Resort on pariskuntien suosima 5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on huoneessa tarjottava hierontapalvelu. Asiakkaat voivat myös hyödyntää rantaravintolan. Muita loistavia vaihtoehtoja romanttiselle lomalle ovat Al Bustan Hotel & Spa ja Four Seasons Hotel Beirut.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen hotelli kohteessa Beirut?
Hilton Beirut Habtoor Grand on lemmikkien kanssa matkustavien suosima hotelli. jossa asiakkaiden käytössä on 4 ravintolaa ja 2 poreammetta. Hilton Beirut Metropolitan Palace on toinen vaihtoehto, jos lomailet lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras luksusmajoituspaikka kohteessa Beirut?
Four Seasons Hotel Beirut on 5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön ravintolan merinäköalalla ja 2 baaria, ja se on suosittu vaihtoehto tyylikästä majoituspaikkaa etsiville Expedian matkailijoille . Crowne Plaza Hotel Beirut ja Grand Hills Hotel & Spa ovat kaksi muuta luksusvaihtoehtoa lomallesi.
Mikä on paras boutique-tyylinen majoituspaikka kohteessa Beirut?
Le Beryte Boutique Hotel on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 4 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ravintolan ja baarin. Q- Hotel ja The Smallville Hotel ovat kaksi muuta boutique-tyylistä majoitusliikettä.
Mikä on paras hotelli golfin pelaamiseen kohteessa Beirut?
Coral Beach Hotel and Resort Beirut on golfmatkailijoiden suosima 5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 2 ulkouima-allasta ja ilmainen langaton internetyhteys. Jos haluat kaupungissa ollessasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat Beau Rivage Hotel ja O Monot Hotel. Libanonin golfklubi on hyvä paikka harjoitella golftaitojasi matkasi aikana.
Mikä on paras kylpylähotelli kohteessa Beirut?
Hilton Beirut Habtoor Grand on suosittu luksusluokan kylpylähotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 4 ravintolaa, ulkouima-allas, kuntosali ja tenniskentät. Nauti kasvohoidosta, vartalokuorinnasta tai klassisesta hieronnasta kohteessa Elixir Spa. Hierontapalvelu on tarjolla myös huoneisiin. Muihin suosittuihin kylpylähotelleihin kohteessa Beirut kuuluu 1866 Court & Suites ja Country Lodge Hotel & Resort.
Mikä on kohteen Beirut suosituin hotelli, jossa on tai jonka lähellä sijaitsee vesipuisto?
Le Royal Hotel- Beirut on suosittu 5 tähden hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on vesipuisto (lisämaksusta) ja vesipuisto (lisämaksusta).
Millaista on yöpyä kohteessa Beirut?
Beirut on hyvä paikka nauttia tästä ostosmahdollisuuksista, eloisista baareista ja huippuluokan ravintoloista tunnetusta kohteesta. Tämä kaupunki on kuuluisa myös kahviloista ja museoista. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Hamra Street, Le Mall Sin El Fil ja Zaitunay Bay -venesatama. Kohteessa Beirut on 340 hotellia ja muuta majoitusliikettä.

Hotellit Beirut - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle