Beirut

Hotellit Beirut

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Beirut – hotellit

Hilton Beirut Downtown
4 out of 5
Mir Majid Arslan street, Minet El Hosn, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
200 €
per yö
24. lokak.–25. lokak.
4.4/5Erinomainen! (22 arvostelua)

"Great location, modern and new, nice staff . About 15 min from the airport"…"

Arvosteltu 28.9.2019

Hilton Beirut Downtown
Grand Concerto Hotel
3.5 out of 5
Kuwait St., Beirut
59 €
per yö
5. marrask.–6. marrask.
4.8/5Poikkeuksellinen! (24 arvostelua)

"Excellent hotel. The only part I recommend to change is the 3 in 1 coffee provided in the room. I like black coffee with coffee mate only, no sugar."…"

Arvosteltu 17.10.2019

Grand Concerto Hotel
Four Seasons Hotel Beirut
5 out of 5
1418 Prof. Wafic Sinno Ave, Minet El-hosn, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
308 €
per yö
26. lokak.–27. lokak.
4.6/5Upea! (212 arvostelua)

"The staff were very helpful , location of the hotel is perfect , all over i had a wonderful stay , with no complains . Thank you all ."…"

Arvosteltu 6.10.2019

Four Seasons Hotel Beirut
Radisson BLU Martinez Hotel, Beirut
5 out of 5
Phoenicia Street, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
97 €
per yö
17. marrask.–18. marrask.
4.3/5Erinomainen! (646 arvostelua)
Kaikin puolin hyvä hotelli.

"Hyvä hotelli. Hyvä palvelu. Hyvä sijainti."…"

Arvosteltu 20.5.2019

Radisson BLU Martinez Hotel, Beirut
B RESIDENCE
3 out of 5
Ein Al Mreisseh, Shukri Ghanem Street, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
42 €
per yö
3. marrask.–4. marrask.
4.2/5Erinomainen! (56 arvostelua)

"La localizzazione dell hotel è fantastica. Vicino a maggiori punti di interesse. Il personale è gentile e simpatico. Una particolare menzione positiva è per Miriana, molto gentile"…"

Arvosteltu 20.10.2019

B RESIDENCE
Radisson Blu Hotel, Beirut Verdun
5 out of 5
Dunes Centre, Verdun Street, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
106 €
per yö
1. marrask.–2. marrask.
4.4/5Erinomainen! (125 arvostelua)

"Ok parfait bien suivi et correctement nettoyage"…"

Arvosteltu 19.10.2019

Radisson Blu Hotel, Beirut Verdun
Movenpick Hotel Beirut
5 out of 5
General De Gaulle Avenue, Raouche 2038, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
136 €
per yö
5. marrask.–6. marrask.
4.1/5Erittäin hyvä! (210 arvostelua)

"The staff members were exceptional especially Makram at the Reception. He was very friendly and helpful. In addition, the hotel sent me a cake for my birthday which was an amazing gesture."…"

Arvosteltu 7.10.2019

Movenpick Hotel Beirut
Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut
5 out of 5
Al Akhtal Al Saghir, Jnah, Ghobeiry, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
198 €
per yö
27. lokak.–28. lokak.
4.5/5Upea! (98 arvostelua)

"The most facilities of any hotel in Lebanon. Luxurious and spacious rooms and a stunning pool. Fantastic views at sunset with outdoor bars and restaurants"…"

Arvosteltu 6.10.2019

Kempinski Summerland Hotel & Resort Beirut
Gefinor Rotana
5 out of 5
Clemenceau Street, Beirut, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
119 €
per yö
9. marrask.–10. marrask.
4.3/5Erinomainen! (351 arvostelua)

"I'd have to say that this is great hotel. Rooms were ok but lobby and reception are absolutely great. Our room was big and had a separate kitchen which we didn't need. Room was clean and nice but there isn't anything special. Location of the hotel is good if you are into Hamra. We like traveling ..."…"

Arvosteltu 20.2.2013

Gefinor Rotana
Raouché Arjaan by Rotana
4 out of 5
Chouran Street, Beirut
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
95 €
per yö
1. marrask.–2. marrask.
4.2/5Erinomainen! (423 arvostelua)

"Location is a nice one by the sea, but it's a bit far from all the major downtown sights, so if you're not used to walking longer distances, you have to take a taxi. The 16th-floor room was supposedly an upgrade, and the room was huge, but the seaview was not towards the Rocks, instead there was ..."…"

Arvosteltu 9.12.2018

Raouché Arjaan by Rotana
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Beirut
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Beirut, Libanonvuoret

Hotellit Beirutissa: Beirut on Libanonin pääkaupunki ja ylivoimaisesti sen suurin kaupunki, jossa asuu noin 2,1 miljoonaa ihmistä. Kaupunki sijaitsee suhteellisen pienellä niemellä itäisellä Välimerellä. Yöpyminen Beirutissa on helppoa, ja Beirutin hotellit tarjoavat vaihtoehtoja kaikille. Tarjontaan kuuluu huoneistohotelleja, aamiaismajoituksia ja luksuslomaa hakeville myös viiden tähden hotelleja. Pelkän hotellivarauksen sijaan kannattaa myös harkita pakettimatkan varaamista Beirutiin, koska näin voit säästää matkavarauksesi hinnasta.

Useimmilla Beirutin alueilla on ystävällinen ilmapiiri ja beirutilaiset ovat erittäin kohteliaita, ystävällisiä, seurallisia ja ulospäin suuntautuneita. Paikalliset ovat tottuneita ulkomaalaisiin ja ovat kohteliaita turisteja kohtaan. Useimmat beirutilaiset rakastavat käydä ulkona ja kaupunki tarjoaakin Tel Avivin kanssa parhaan yöelämän koko alueella.

Nähtävää ja koettavaa Beirutissa

Beirutia kutsuttiin aikoinaan "Lähi-idän Pariisiksi". Sen kulttuuriin kuuluu edelleen ulkoilmakahvilat, ja eurooppalaista arkkitehtuuria löytyy kaikkialta. Monet beirutilaiset puhuvat arabian rinnalla ranskaa ja/tai englantia, vaihtelevissa määrin.

Beirutin suurimmaksi osaksi liikenteeltä rauhoitettu keskusta-alue on kaupungin matkailun ydin. Alueella sijaitsee joukko kivijulkisivuisia rakennuksia, jotka reunustavat katettuja katuja ja kujia. Alueen arkkitehtuuri on sekoitus ranskalaista ja venetsialaista goottilaista arkkitehtuuria yhdistettynä arabialaiseen ja osmanienajan arkkitehtuuriin. Alueella sijaitsee useita vanhoja moskeijoita ja ristinretkiaikaisia kirkkoja sekä roomalaisajan jäänteitä. Siellä on myös kymmeniä ravintoloita, kahviloita ja pubeja, sekä laaja valikoima ostospaikkoja, joista suurin osa sijaitsee Beirutin soukissa.

Toinen suosittu matkailukohde Beirutissa on Corniche Beirut, 4,8 kilometriä pitkä kävelykatu, joka seuraa kaupungin rantaviivaa. Corniche saavuttaa maksimikorkeuden merenpinnan yläpuolella Raouchéssa, joka on jättiläismäisen valkoisen kalkkikivikallion päälle nouseva korkeista kerrostaloista koostuva asuinalue ja joka tunnetaan parhaiten vastapäätä merellä olevista Raouchén kallioista.

Hamra-katu on pitkä mukulakivikatu, joka yhdistää Beirutin keskusta-alueen rannikolla sijaitsevaan Raouchén alueeseen. Kadun varrella sijaitsee runsaasti kauppoja, putiikkeja, ravintoloita, pankkeja, katukauppiaita, katukahviloita ja kukoistava yöelämä, jota siivittää lähellä sijaitsevan Beirutin amerikkalaisen yliopiston opiskelijat. American University of Beirutin kampus on toinen suosittu vierailukohde, joka koostuu meren rannalla metsäisellä rinteellä sijaitsevista 1800-luvulta peräisin olevista punakattoisista rakennuksista.

Gemmayzeh on Beirutin taiteellinen boheemialue, joka on täynnä kapeita katuja ja historiallisia rakennuksia ranskalaisajoilta. Se sijaitsee itään Beirutin keskusta-alueesta, ja on tunnettu sen trendikkäistä baareista ja pubeista, kahviloista ja ravintoloista. Useimmat sijaitsevat alueen läpi kulkevan Rue Gouraudin varrella.

Beirutin kansallismuseo on Libanonin pääasiallinen arkeologinen museo. Se kokoelmiin kuuluu noin 1300 esinettä, jotta vaihtelevat esihistoriasta keskiajan mamelukkiajalle asti. Beirutin amerikkalaisen yliopiston arkeologinen museo on Lähi-idän kolmanneksi vanhin museo, jolla on laaja valikoima esineitä Libanonista ja naapurimaista. Sursock-museo taas oli alun perin Sursockin perheen 1800-luvun loppupuolella rakennuttama huvila, jonka perhe lahjoitti Libanonin valtiolle. Talossa sijaitsee nykyään yksi Beirutin vaikutusvaltaisimmista ja suosituimmista taidemuseoista. Museon pysyvään kokoelmaan kuuluu japanilaisia kaiverruksia ja lukuisia islamilaisen taiteen teoksia, ja vaihtuvia näyttelyitä järjestetään ympäri vuoden. Robert Mouawadin yksityisessä museossa on näytteillä Henri Pharaonin yksityinen kokoelma arkeologisia esineitä ja antiikkia.

Liikenneyhteydet Beirutissa

Lennot Beirutiin laskeutuvat Beirut Rafik Haririn kansainväliselle lentokentälle, joka on Libanonin ainoa kansainvälinen lentokenttä. Lentokenttä sijaitsee 7 kilometriä etelään kaupungin keskustasta; kentälle ajaa autolla noin 10–15 minuutissa.

Tällä hetkellä kentältä ei ole julkisen liikenteen yhteyksiä kaupunkiin, mutta kentällä on lukuisia yksityisiä pikkubusseja. Toinen vaihtoehto keskustaan matkustamiselle on taksi, jotka löytyvät saapuvien portin ulkopuolelta. Beirutissa on tällä hetkellä kaksi julkisen liikenteen yritystä. Näistä OCFTC operoi sinivalkoisia kaupunkibusseja ja LCC punavalkoisia minibusseja. Verkosto on hyvä ja bussit kulkevat usein. Pysäyttääksesi bussin, sinun tulee seistä tien puolella ja pysäyttää lähestyvä bussi kädelläsi; bussit pysähtyvät kaikkialla.

Koska kaupunki on melko pienikokoinen, kävely on paras tapa liikkua paikasta toiseen. Kävelyn toinen etu on se, että syrjäisiltä alueilta on helppo löytää odottamattomia yllätyksiä. Useimmat ihmiset eivät kuitenkaan kävele kaupungin ympäri, vaan he kävelevät tietyissä kaupunginosissa ja kulkevat kaupunginosasta toiseen autolla tai taksilla. Kadut on merkitty huonosti, usein katukilvessä on vain numero kadun kartassa näkyvän nimen sijaan, ja harvat beirutilaiset tietävät miten navigoida kadunnimien mukaan. Jos taas haluat tutustua keskustaa kaukaisempiin alueisiin omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto Beirutissa.

Hotellivaraus Beirutissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Beirutissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Beirutissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopiva hotelli Beirutissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Beirutissa haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Beirut hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Beirut kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Beirut, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Beirut. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Beirut – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Beirut

Hotellit Beirut - viimeaikaiset arvostelut