Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Billundissa

Jyllannin niemimaalla Tanskassa sijaitsee etenkin legoistaan tunnettu Billundin kunta. Billundissa on Legon tehdas ja ensimmäinen Legoland-teemapuisto, jossa viihtyvät erityisesti lapset ja lapsenmieliset aikuiset. Lomia Billundissa kannattaa lähteä viettämään koko perheen voimalla, koska kunta on mielenkiintoinen tuttavuus myös muutenkin. Lähde siis Billundiin tutustumaan tanskalaiseen elämänmenoon vuokraamalla auto Billundissa, jossa ei ole yleensä suurempia ruuhkia.

Kulje ympäri Billundia vuokra-autolla

Billund tarjoaa matkailijoille elämyksiä, joita ei voi saada muualta. Legoland-teemapuiston ainutlaatuinen tunnelma ja hauskanpito höystettynä perinteisellä tanskalaisella kauniilla luonnolla ovat kokemisen arvoisia. Varaa hotellihuone Billundissa, jossa on tarjolla monentasoista majoitusta luksushotellista halpoihin hotelleihin. Kulje tutustumassa Billundiin vuokra-autolla, jonka avulla saat mielenkiintoisesta kunnasta kaiken mahdollisen irti.

Billundin autovuokraamot

Billund on sijaintinsa puolesta kunta, jonne matkailijan on helppo tulla. Billundissa on oma lentoasema, joka palvelee matkailijoita ystävällisesti ja tehokkaasti. Helsingistä Billundiin voi lentää hieman alle kahdessa tunnissa suoralla lennolla, mikä tarkoittaa nopeaa ja vaivatonta matkaa myös lapsiperheille, jotka tulevat Legoland-teemapuistoon. Varaa lentoliput Billundiin ja aloita perheesi kanssa ikimuistoinen seikkailu legojen maailmaan. Legoland-puisto sijaitsee aivan Billundin lentoaseman lähellä, ja Billundin keskustaan on matkaa vain muutama kilometri, mikä on hyvä asia erityisesti lapsiperheille. Pienten lasten kanssa matkustettaessa auton vuokraus Billundissa on ehdottomasti suositeltavaa, koska siten voi helpommin liikkua lasten kanssa ja tehdä esimerkiksi automatkoja luontokohteisiin tai kauemmas Billundin ulkopuolisiin kohteisiin.

Billundin lentoasemalla on heti tuloaulassa muutaman autovuokraamon palvelupisteet, joten auton vuokraus lentoasemalla on helppoa. Palvelupisteisiin on myös selkeät opasteet. Koska Billundin keskustaan on vain lyhyt matka lentoasemalta, ainoa neuvo, jota Billundiin ajettaessa tarvitsee, on kääntyminen liikenneympyrässä Billundin suuntaan. Osa Billundin autovuokraamoista toimii aivan lentoaseman läheisyydessä, josta ne löytyvät kätevästi ja helposti ilman etsiskelyä. Billundin keskustassa on myös useampi autovuokraamo, joista auton voi vuokrata, jos ei heti lentoasemalta halua ajaa keskustaan vuokra-autolla. Päiväretkiä varten auton voi myös vuokrata keskustan vuokraamoista. Valinnanvaraa siis riittää, mikä on hyvä asia matkailijan kannalta, koska kilpailu alentaa autonvuokraushintoja Billundissa.

Kun auton vuokraa etukäteen internetin autonvuokrauspalvelun avulla, voi vertailla hintoja ja ominaisuuksia, jotta saa varmasti vuokrattua tarpeisiinsa sopivan auton mahdollisimman edullisesti. Näin auton hintaan voi itse vaikuttaa, koska voi valita parhaiten sopivan auton ja vuokrata sen silloin, kun hinnat ovat edullisisa. Autovuokraamoilla on joskus myös tarjouksia, joiden avulla autonvuokraus on selvästi halvempaa. Tarjouksia Billundissa kannattaa etsiä, jotta voi hyödyntää edullisen autonvuokrauksen tuomat hyödyt. Varaa perheellesi samalla matka legojen maailmaan, niin voit viettää upean ja rentouttavan loman kauniissa Billundissa.

Automatkailua Billundissa

Billundin vetonaula on ehdottomasti Legolandia-teemapuisto. Siellä on kaikenlaista kivaa, kuten huvipuistolaitteita ja jättikokoisia lego-rakennelmia, jotka vetoavat erityisesti kaikkein pienimpiin matkailijoihin. Lalandia Aquadome sisävesipuistossa voi uida koko perheen voimin tai ottaa esimerkiksi spa-hoitoja, joita voi suositella erityisesti rentoutumista kaipaavalle matkailijalle. Billundin luonto on kaunista, ja patikointi tai pyöräily luonnon helmassa on upea kokemus. Billundissa on useampia luontokohteita, jonne luonnossa viihtyvä voi tehdä retkiä. Retkilounas luonnossa tarjoaa eksotiikkaa Jyllannin tapaan. Billundista löytyy myös useita golfkenttiä, jotka houkuttelevat golfin pelaajia viheriöille. Vuokra-autolla voi kätevästi kuljettaa golfvarusteita ja samalla tehdä perheen kanssa retkiä eri nähtävyyskohteisiin, eli autoa vuokrattaessa kannattaa huomioida, että tavaratilan on hyvä vastata käyttötarkoitusta.

Autonvuokraus kohteessa Billund: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Billund?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Billund halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Billund?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Billund keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Billund?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Billund?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Billund

Tutustu kohteeseen Billund Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!