Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Billund

Katso kaikki kohteen Billund vuokra-autot

Autonvuokraus Billundissa

Jyllannin niemimaalla Tanskassa sijaitsee etenkin legoistaan tunnettu Billundin kunta. Billundissa on Legon tehdas ja ensimmäinen Legoland-teemapuisto, jossa viihtyvät erityisesti lapset ja lapsenmieliset aikuiset. Lomia Billundissa kannattaa lähteä viettämään koko perheen voimalla, koska kunta on mielenkiintoinen tuttavuus myös muutenkin. Lähde siis Billundiin tutustumaan tanskalaiseen elämänmenoon vuokraamalla auto Billundissa, jossa ei ole yleensä suurempia ruuhkia.

Kulje ympäri Billundia vuokra-autolla

Billund tarjoaa matkailijoille elämyksiä, joita ei voi saada muualta. Legoland-teemapuiston ainutlaatuinen tunnelma ja hauskanpito höystettynä perinteisellä tanskalaisella kauniilla luonnolla ovat kokemisen arvoisia. Varaa hotellihuone Billundissa, jossa on tarjolla monentasoista majoitusta luksushotellista halpoihin hotelleihin. Kulje tutustumassa Billundiin vuokra-autolla, jonka avulla saat mielenkiintoisesta kunnasta kaiken mahdollisen irti.

Billundin autovuokraamot

Billund on sijaintinsa puolesta kunta, jonne matkailijan on helppo tulla. Billundissa on oma lentoasema, joka palvelee matkailijoita ystävällisesti ja tehokkaasti. Helsingistä Billundiin voi lentää hieman alle kahdessa tunnissa suoralla lennolla, mikä tarkoittaa nopeaa ja vaivatonta matkaa myös lapsiperheille, jotka tulevat Legoland-teemapuistoon. Varaa lentoliput Billundiin ja aloita perheesi kanssa ikimuistoinen seikkailu legojen maailmaan. Legoland-puisto sijaitsee aivan Billundin lentoaseman lähellä, ja Billundin keskustaan on matkaa vain muutama kilometri, mikä on hyvä asia erityisesti lapsiperheille. Pienten lasten kanssa matkustettaessa auton vuokraus Billundissa on ehdottomasti suositeltavaa, koska siten voi helpommin liikkua lasten kanssa ja tehdä esimerkiksi automatkoja luontokohteisiin tai kauemmas Billundin ulkopuolisiin kohteisiin.

Billundin lentoasemalla on heti tuloaulassa muutaman autovuokraamon palvelupisteet, joten auton vuokraus lentoasemalla on helppoa. Palvelupisteisiin on myös selkeät opasteet. Koska Billundin keskustaan on vain lyhyt matka lentoasemalta, ainoa neuvo, jota Billundiin ajettaessa tarvitsee, on kääntyminen liikenneympyrässä Billundin suuntaan. Osa Billundin autovuokraamoista toimii aivan lentoaseman läheisyydessä, josta ne löytyvät kätevästi ja helposti ilman etsiskelyä. Billundin keskustassa on myös useampi autovuokraamo, joista auton voi vuokrata, jos ei heti lentoasemalta halua ajaa keskustaan vuokra-autolla. Päiväretkiä varten auton voi myös vuokrata keskustan vuokraamoista. Valinnanvaraa siis riittää, mikä on hyvä asia matkailijan kannalta, koska kilpailu alentaa autonvuokraushintoja Billundissa.

Kun auton vuokraa etukäteen internetin autonvuokrauspalvelun avulla, voi vertailla hintoja ja ominaisuuksia, jotta saa varmasti vuokrattua tarpeisiinsa sopivan auton mahdollisimman edullisesti. Näin auton hintaan voi itse vaikuttaa, koska voi valita parhaiten sopivan auton ja vuokrata sen silloin, kun hinnat ovat edullisisa. Autovuokraamoilla on joskus myös tarjouksia, joiden avulla autonvuokraus on selvästi halvempaa. Tarjouksia Billundissa kannattaa etsiä, jotta voi hyödyntää edullisen autonvuokrauksen tuomat hyödyt. Varaa perheellesi samalla matka legojen maailmaan, niin voit viettää upean ja rentouttavan loman kauniissa Billundissa.

Automatkailua Billundissa

Billundin vetonaula on ehdottomasti Legolandia-teemapuisto. Siellä on kaikenlaista kivaa, kuten huvipuistolaitteita ja jättikokoisia lego-rakennelmia, jotka vetoavat erityisesti kaikkein pienimpiin matkailijoihin. Lalandia Aquadome sisävesipuistossa voi uida koko perheen voimin tai ottaa esimerkiksi spa-hoitoja, joita voi suositella erityisesti rentoutumista kaipaavalle matkailijalle. Billundin luonto on kaunista, ja patikointi tai pyöräily luonnon helmassa on upea kokemus. Billundissa on useampia luontokohteita, jonne luonnossa viihtyvä voi tehdä retkiä. Retkilounas luonnossa tarjoaa eksotiikkaa Jyllannin tapaan. Billundista löytyy myös useita golfkenttiä, jotka houkuttelevat golfin pelaajia viheriöille. Vuokra-autolla voi kätevästi kuljettaa golfvarusteita ja samalla tehdä perheen kanssa retkiä eri nähtävyyskohteisiin, eli autoa vuokrattaessa kannattaa huomioida, että tavaratilan on hyvä vastata käyttötarkoitusta.

Tutustu kohteeseen Billund

Tutustu kohteeseen Billund Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!