Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Expedian autonvuokraus kohteessa Dallas

Autonvuokraus Dallasissa

Dallas tunnetaan Suomessa öljykaupunkina, joka antoi nimensä samannimiselle TV-sarjalle. Texasin osavaltiossa Yhdysvaltojen etelärannikolla sijaitseva Dallas on kuitenkin myös merkittävä teollisuuskaupunki ja osavaltion liike-elämän keskus. Dallasin kansainväliselle lentoasemalle saapuva matkailija voi vuokrata auton Dallasissa heti lentoasemalla, joten tutustuminen eri nähtävyyksiin onnistuu sujuvasti ja Dallasin lomaa voi viettää rennosti tekemättä tarkempia aikatauluja.

Autonvuokraamoja Dallasin lentoasemalla

Dallas on värikäs ja mielenkiintoinen matkakohde, jossa riittää matkailijalle monenlaista tekemistä. Dallas on suosittu kokouskaupunki, jonka pilvenpiirtäjät ja toimistorakennukset kertovat omaa kieltään kaupungin liike-elämästä. Kuten muuallakin Teksasin osavaltiossa, myös Dallasissa on kuivaa ja kuumaa, mutta kaupungista löytyy myös vehreitä puistoja ja retkeilyalueita. Autovuokraamo Dallasissa kannattaa etsiä mahdollisimman pian, mieluiten jo lentoasemalla, koska liikkuminen julkisilla kulkuneuvoilla ei Dallasissa ole välttämättä kovin sujuvaa.

Nouda vuokra-auto Dallasissa lentoasemalta

Dallasiin Suomesta matkustava matkailija lentää useimmiten Dallas-Fort Worthin kansainväliselle lentoasemalle, joka on yksi vilkkaimmista lentoasemista maailmassa. Se on kooltaan myös yksi suurimmista lentoasemista, joten matkailija voi halvan lennon Dallasiin löydettyään ihastella lentoasemaa, jossa riittää tilaa ja palveluita. DFW-lyhenteellä tunnetulla lentoasemalla on seitsemän kiitorataa ja viisi terminaalia, ja Helsingistä lähtevä lento yhdellä välilaskulla kestää noin 15 tuntia. Ulkomaanlennot suuntautuvat D-terminaaliin, jossa paikallisilla autovuokraamoilla on palvelupisteet. Autonvuokraus lentoasemalla on erittäin suosittua Dallasissa, ja se tapahtuu kätevästi huolimatta siitä, onko auton vuokrannut etukäteen vai vuokraako auton vasta lentoasemalla. Hintatietoinen matkailija on yleensä hyvin hereillä Dallasin autonvuokraushintojen kehityksestä ja osaa varata auton valmiiksi silloin, kun Dallasissa on autonvuokraustarjouksia.

Dallas on suuri kaupunki, joten siinä mielessä autonvuokraus on varsin suositeltavaa, jos vain suinkin uskaltaa ajaa vilkkaassa suurkaupunkiliikenteessä. Kun auton noutaa heti lentoasemalta, pääsee välittömästi kokeilemaan Dallasin valtateillä suunnistamista, sillä Dallas sijaitsee hieman yli 20 kilometrin päässä lentoasemalta. Noutopaikka on lentoaseman etelänpuoleisen sisääntulon vierestä löytyvällä pysäköintialueella, jossa on pysäköitynä lukuisia eri Dallasin autovuokraamoiden vuokra-autoja odottamassa matkailijoita. Pysäköintialueelle on kuljetus sukkulabussilla, joka kuljettaa matkustajia sujuvasti muutaman minuutin välein. Suurella lentoasemalla matkailijalle siis riittää se, että löytää terminaalista oikean autovuokraamon palvelupisteen. Siitä eteenpäin matka taittuukin opastetusti. Vuokra-autolla lentoasemalta lähdettäessä opasteet ovat myös tarpeen, ja on luonnollisesti hyvä, jos käytössä on navigaattori. Lentoaseman poikki kulkevalta International Parkwayltä matka jatkuu 183-tielle ja sieltä Interstate 35 East -tietä pitkin kohti Dallasia. Muitakin reittejä voi valita sen mukaan, mihin osaan Dallasia on matkalla.

Autonvuokraus on mahdollista myös Dallasin keskustan eri autovuokraamoissa, joita löytyy eri puolilta kaupunkia. Kätevin tapa autonvuokraukselle Dallasissa on vuokrata auto etukäteen ja noutaa se lentoasemalta heti sinne saapumisen jälkeen. Tällöin ei tarvitse olla riippuvainen julkisista kulkuneuvoista, joilla kuljetaan ensin lentoasemalta keskustaan ja sieltä eteenpäin hotellille, johon on tehnyt hotellivarauksen Dallasissa. Automaattivaihteiseen autoon tottuu nopeasti, ja ajaminen Dallasissa on yleensä suhteellisen selkeää. Myös tutustuminen nähtävyyksiin sujuu kätevästi vuokra-autolla ja omaan tahtiin edeten.

Nähtävyydet Dallasissa

Dallas on tunnettu presidentti John F. Kennedyn murhasta, ja murhapaikka sekä Kennedyn muistomerkki ovat suosittuja nähtävyyksiä. Muita nähtävyyksiä ovat Dallas-televisiosarjan kulissina toimineet Southfork-maatila ja Ewing Oil -yhtiön toimistona tunnettu arkkitehtonisesti kaunis pilvenpiirtäjä Reunion Tower torni sekä suihkulähdealue. Dallasissa on hyvät ostosmahdollisuudet ja runsaasti laadukkaita ravintoloita, joissa kannattaa maistaa erityisesti alueen erikoisuutta barbeque-ruokaa, ja vilkkaasta yöelämästä pitäville on tarjolla runsaasti yökerhoja ja baareja. Myös luonnossa mielellään liikkuva matkailija pääsee nauttimaan hienoista ulkoilu- ja retkeilypaikoista.

Autonvuokraus kohteessa Dallas: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Dallas?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Dallas halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Dallas?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Dallas keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Dallas?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Dallas?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Dallas

Tutustu kohteeseen Dallas Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!