Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Ho Chi Minhissä

Ho Chi Minhin kaupunki, jota epävirallisesti kutsutaan edelleen sen vanhalla nimellä Saigon, on Vietnamin suurin kaupunki ja maan entinen pääkaupunki. Vajaan kymmenen miljoonan asukkaan Ho Chi Minh on jatkuvasti kasvava, elämää kuhiseva aasialainen suurkaupunki, joka lähialueineen tarjoaa valtavasti nähtävää luontokohteista, sotahistoriasta ja aktiivilomailusta kiinnostuneelle matkailijalle. Tai ehkäpä mielessäsi on erinomainen vietnamilainen ruoka, ostokset ja loikoilu paratiisimaisilla palmurannoilla? Vietnamissa tämä kaikki on mahdollista – ja usein vieläpä ilahduttavan edulliseen hintaan.

Vietnam on pitkä maa, jossa maisemat ja ilmasto vaihtelevat huomattavasti pohjoisesta etelään päin siirryttäessä. Kun vuokraat auton Ho Chi Minhissä, voit nähdä samalla lomalla enemmän ja käydä vaikkapa pohjoisen pääkaupungissa Hanoissa tai ajaa Vietnamin lounaiskärjen upeisiin rantalomakohteisiin. Tarjolla olevia vuokra-autoja on helppo vertailla samalla, kun varaat lomaa Ho Chi Minhissä Expedian kautta.

Tutustu Vietnamin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Vaikka Vietnam on jättänyt sodan kauhut taakseen jo kauan sitten ja maan talous kasvaa virkeästi, sodan jälkiin voi yhä törmätä monissa paikoissa. Moni Vietnamiin matkaava haluaakin tutustua maan sotahistoriallisiin nähtävyyksiin, joista mieleenpainuvimpia ovat jylhä sotamuseo Ho Chi Minhin keskustassa sekä vähän matkan päässä kaupungista oleva Vietkongin joukkojen rakentama tunneliverkosto Chu Chi.

Synkän historian vastapainoksi nyky-Vietnam on ystävällinen ja turvallinen maa, jossa matkailijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi. Ho Chi Minhistä alkavalle Vietnamin kiertomatkalle mainioita etappeja ovat esimerkiksi usein Vietnamin kauneimmaksi kaupungiksi kutsuttu Hoi An ja sen ulkopuolella sijaitseva My Sonin temppelialue. Autoloma on hyvä päättää maan lounaiskärjen ykkösrantalomakohteeseen, Phu Quon paratiisisaarelle.

Ho Chi Minhissä ja kaikkialla Vietnamissa on tarjolla runsaasti kaikentasoista majoitusta vaatimattomista mutta sydämellisistä guest houseista viiden tähden kansainvälisiin ketjuhotelleihin, eikä halpaa hotellia Ho Chi Minhissä ole vaikea löytää. Suoria lentoja Suomesta Vietnamin kaupunkeihin ei järjestetä, ja lento Ho Chi Minhiin sisältää yleensä ainakin yhden välilaskun. Edullisimmin Ho Chi Minhiin pääsee lentämällä Kuala Lumpuriin tai Bangkokiin ja jatkamalla sieltä Ho Chi Minhiin jollakin paikallisella lentoyhtiöllä, mutta myös koneen vaihto Lontoossa tai Pariisissa on mahdollinen.

Helposti edullinen vuokra-auto Ho Chi Minhistä

Vietnam on nouseva golf-kohde, jossa on toistakymmentä erinomaisessa kunnossa olevaa kenttää, ja uusia perustetaan koko ajan. Auton vuokraaminen Ho Chi Minhistä on erinomainen vaihtoehto harrastusvälineitä mukanaan tuovalle aktiivilomailijalle, sillä vuokra-auton kyydissä kulkevat kätevästi kaikki matkatavarat kerralla. Vuokra-auto antaa myös mahdollisuuden nähdä samalla lomalla enemmän: voit yhdistää kaupunkiloman Ho Chi Minhissä rantalomaan Phu Quossa tai kokea samalla matkalla myös Hoi Anin sekä Vietnamin pääkaupungin Hanoin. Jos suunnittelet vain yhtä retkeä lomasi aikana, muista, että Ho Chi Minhin autovuokraamoista saa vuokrattua auton myös vain päiväksi tai pariksi. Kun etsit sopivaa autoa autonvuokrausvertailulla, voit nouto- ja palautuspäiviä vaihtamalla löytää helposti edullisia tarjouksia.

Liikenne Ho Chi Minhin kaupungissa on varsin kaoottista ja vaatii eurooppalaiseen liikennekulttuuriin tottuneelta hieman orientoitumista. Ho Chi Minh ei ole autoilijan kannalta erityisen hyvin järjestetty kaupunki, ja haastavuutta lisää se, että autojen lisäksi liikenteessä on monenlaista muutakin menopeliä. Harkitse siis tarkoin, haluatko todella kokea vietnamilaisen suurkaupungin liikennettä itse ajamalla. Jos kuitenkin mielessäsi on tutustuminen eteläisen Vietnamin upeisiin nähtävyyksiin vuokra-autolla, suositeltavinta on noutaa vuokra-auto Tan Son Nhatin lentoasemalta, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Ho Chi Minhistä, ja jatkaa matkaa sieltä käymättä kaupungin keskustan kautta. Omatoimista matkantekoa Vietnamissa helpottaa se, että monista muista Kaakkois-Aasian kielistä poiketen vietnamia kirjoitetaan länsimaisiin kirjaimiin perustuvilla aakkosilla.

Autonvuokraus kohteessa Ho Chi Minh City: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Ho Chi Minh City?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Ho Chi Minh City halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Ho Chi Minh City?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Ho Chi Minh City keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Ho Chi Minh City?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Ho Chi Minh City?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Ho Chi Minh City

Tutustu kohteeseen Ho Chi Minh City Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!