Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Ho Chi Minh CityVietnam

Vietnamin suurin kaupunki tunnetaan ranskalaisista ja kiinalaisista vaikutteistaan, vilkkaista markkinoistaan ja moottoripyörien täyteisistä bulevardeistaan.

Lomalla Hồ Chí Minhissä, jota kutsutaan vieläkin usein Saigoniksi, voit tutustua sen monipuoliseen historiaan, joka näkyy kaupungin katukuvassa tänäkin päivänä. 1800-luvun arkkitehtuurin lomasta nousee pilvenpiirtäjiä, kahvin rinnalla tarjoillaan perinteistä vihreää teetä ja buddhalaistemppeleitä varjostavat katedraalit.

Kaupunki jakautuu alueisiin, joista historiallisin on District 1 Saigonjoen länsirannalla. Sieltä löytyvät muun muassa Dinh Thống Nhất -palatsi, postikeskus ja Hồ Chí Minhin Notre Damen katedraali. Kaupungin eurooppalaiset vaikutteet, jotka ovat peräisin Ranskan siirtomaavallan ajoilta, näkyvät parhaiten tällä alueella säilyneistä 1800-luvulta peräisin olevista rakennuksista. Läheltä nähtävyyksiä löytyy myös runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Lähde Hồ Chí Minhin ‑matkalla kävelylle läheiseen Tao Danin puistoon tai kulje pohjoiseen Ngọc Hoàng Điệnin taolaistemppelille.

Pakene kaupungin vilskettä Dam Senin vesipuistoon, joka sijaitsee Dam Senin puistokompleksissa. Kaupungin ulkopuolelta löytyvät myös kuuluisat Củ Chi -tunnelit, joita käytettiin Vietnamin sodan aikana. Bảo tàng chứng tích chiến tranh -sotamuseo on yksi Vietnamin suosituimmista museoista, ja siellä käy vuosittain yli puoli miljoonaa vierailijaa.

Yöaikaan Hồ Chí Minh viilenee huomattavasti, joten silloin onkin paras aika tutustua kaupungin keskustaan. Väistele moottoripyöriä District 1:n ja District 3:n kaduilla ja maista herkullista pho-riisinuudelikeittoa. Palan painikkeeksi voit kokeilla paikallista Bia Hoi -olutta, jota valmistetaan päivittäin. Matkallaan Hồ Chí Minhissä edullisia ostosmahdollisuuksia kaipaava lomailija löytää haluamansa Ben Thanhin iltamarkkinoilta.

Hồ Chí Minh on kuuma ja kostea kaupunki, mutta monissa rakennuksissa on ilmastointi, ja kaupungista löytyy runsaasti varjoisia puistoja. Liikkuminen on helppoa ja halpaa, mutta ole varovainen ylittäessäsi katua, sillä moottoripyöriä on joka paikassa.

Matkaopas: Ho Chi Minh City

Missä yöpyä kohteessa Ho Chi Minh City

Kuvataiteen museo johon kuuluu kaupunki ja maisemat

Hồ Chí Minh Cityn keskusta

4/5Very Good!(9 aluearvostelua)

Loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista tunnettu Hồ Chí Minh Cityn keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Bến Thànhin markkinat ja Saigon Square -ostoskeskus.

Hồ Chí Minh Cityn keskusta
Bui Thi Xuan johon kuuluu kaupunki ja katunäkymät

Bui Thi Xuan

4.5/5Wonderful!(3 aluearvostelua)

Bui Thi Xuan tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja alueella ollessa kannattaa ehdottomasti tutustua myös sen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue.

Bui Thi Xuan
Phu Nhuan, Hồ Chí Minhin kaupunki, Ho Chi Minh, Vietnam

Phu Nhuan

Phu Nhuan tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja alueella ollessa kannattaa ehdottomasti tutustua myös sen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Gia Dinh -puisto.

Phu Nhuan
Ho Chi Minh City featuring kaupunki, markkinat ja katunäkymät

Pikku-Japani

4.5/5Wonderful!(2 aluearvostelua)

Pikku-Japani tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja voit myös vierailla muissa alueen kohteissa, joihin kuuluu Saigonin oopperatalo ja Saigonjoki.

Pikku-Japani
Saigonin postitoimisto featuring vanha arkkitehtuuri ja sisäkuvat

Dong Khoi

4/5Very Good!(8 aluearvostelua)

Loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista tunnettu Dong Khoi tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Saigon Square -ostoskeskus ja Vincom Center -ostoskeskus.

Dong Khoi
Phú Mỹ Hưng, Hồ Chí Minhin kaupunki, Ho Chi Minh, Vietnam

Phú Mỹ Hưng

Phú Mỹ Hưng tunnetaan kahviloista ja kalaravintoloista. SC VivoCity tai The Cresent Mall ovat myös vierailun arvoisia.

Phú Mỹ Hưng

Huippuhotellit kohteessa Ho Chi Minh City

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection
Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection
5 out of 5
76 78 Nguyen Thi Minh Khai St, District 3, Hồ Chí Minhin kaupunki
Hinta on 128 € per yö

Consulate Area (konsulaattialue), Saigonin postitoimisto ja Saigonin Notre Damen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella ...

4.7/5Exceptional! (393 arvostelua)

"Very nice design of the hotel both interior and exterior. Rooftop bar/pool is a must. Breakfast was nice. Staff was super friendly and really helpful."…"

Arvosteltu 29.3.2016

Hôtel des Arts Saigon - MGallery Collection
Silverland Jolie Hotel
Silverland Jolie Hotel
4 out of 5
4D Thi Sach St, Ben Nghe Ward, Dist 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
Hinta on 44 € per yö

Đồng Khởin ostoskatu ja Saigonjoki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Saigonin oopperatalo ja Vincom Center -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin ...

4.4/5Wonderful! (734 arvostelua)
Mukava vierailu

"Siisti hotelli ja loistava sijainti. Meillä oli ikkunaton huone,joka oli hyvä juttu.Ikkuna oli käytävälle,jossa kaihtimet. Liikenteen meteli ei kuulunut ollenkaan huoneeseen.Kiva kattoterassi,josta näkymä mm. joelle.Hotelli tarjoaa maksuttoman iltapäiväteen,johon kuuluu kiva setti kaikenlaista pientä ..."…"

Arvosteltu 9.4.2019

Silverland Jolie Hotel
OYO 652 Monaco Hotel
OYO 652 Monaco Hotel
2 out of 5
93 Street 05, Trung Son, Binh Hung Ward, Binh Chanh District, Hồ Chí Minhin kaupunki
Hinta on 12 € per yö

RMIT University Vietnam, Ho Chi Minh Cityn eteläinen kampus on 1,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue ja Bùi Việnin ostoskatu ...

OYO 652 Monaco Hotel

Suositut vierailukohteet – Ho Chi Minh City

Bến Thànhin markkinat
Kuva majoitusliikkeestä Bến Thànhin markkinat

Bến Thànhin markkinat

3.5/5(8 arvostelua)

Lähde shoppailemaan kohteeseen Bến Thànhin markkinat, joka on kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki sijaitseva tunnettu ostosalue. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen huippuravintoloihin ja kiehtoviin museoihin.

Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue
Kuva majoitusliikkeestä Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue

Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue

4/5(1 arvostelu)

Lähde vierailulle kohteeseen Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue, joka on kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki sijaitseva tunnettu ostosalue ja jossa voit tehdä ostoksia sydämesi kyllyydestä. Tutustu alueen eloisiin baareihin tai hakeudu paikallisille kiertoajeluille.

Sotajäänteiden museo
Kuva majoitusliikkeestä Sotajäänteiden museo

Sotajäänteiden museo

4.5/5(4 arvostelua)

Tutustu näyttelyihin kohteessa Sotajäänteiden museo, joka on kohteessa Phường 6 sijaitseva tunnettu museo. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen huippuravintoloihin ja kiehtoviin museoihin.

Saigonin oopperatalo
Kuva majoitusliikkeestä Saigonin oopperatalo

Saigonin oopperatalo

4.5/5(3 arvostelua)

Nauti esityksestä tai ota valokuva kohteessa Saigonin oopperatalo, joka on kohteessa Dong Khoi Street sijaitseva tunnettu teatteri. Käy tutustumassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Itsenäisyyspalatsi
Kuva majoitusliikkeestä Itsenäisyyspalatsi

Itsenäisyyspalatsi

4.5/5(3 arvostelua)

Voit oppia lisää kohteen Hồ Chí Minhin kaupunki paikallisesta historiasta, kun käyt vierailulla kohteen Itsenäisyyspalatsi kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen huippuravintoloihin ja kiehtoviin museoihin.

Bùi Việnin ostoskatu
Kuva majoitusliikkeestä Bùi Việnin ostoskatu

Bùi Việnin ostoskatu

4/5(9 arvostelua)

Lähde vierailulle kohteeseen Bùi Việnin ostoskatu, joka on kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki sijaitseva suosittu ostosalue ja jossa voit rauhassa etsiä loistavia lahjoja kotiinviemisiksi. Käy tutustumassa tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen eloisiin baareihin tai huippuravintoloihin.

Arvostelut – Ho Chi Minh City

4

Huippukohde

5 - Loistava
4
5 - Loistava 28.571428571428573%
4 - Hyvä
8
4 - Hyvä 57.142857142857146%
3 - OK
1
3 - OK 7.142857142857143%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
1
1 - Hirveä 7.142857142857143%

4/5 - Hyvä

Timo

16. helmik. 2020

Iltaristeily oli hyvä , näki hienosti alueiden erinlaisuuden.

3/5 - OK

Tarkistettu asiakas

5. tammik. 2020

Liikenne kaoottista. Aika likaista ja roskaista.

Kohteen Ho Chi Minh City lähellä sijaitsevat kaupungit

Samankaltaisia paikkoja kuin Ho Chi Minh City