Ho Chi Minh CityVietnam

Pidätkö kahviloista, museoista ja temppeleistään valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Ho Chi Minh City!

Lomalla Hồ Chí Minhissä, jota kutsutaan vieläkin usein Saigoniksi, voit tutustua sen monipuoliseen historiaan, joka näkyy kaupungin katukuvassa tänäkin päivänä. 1800-luvun arkkitehtuurin lomasta nousee pilvenpiirtäjiä, kahvin rinnalla tarjoillaan perinteistä vihreää teetä ja buddhalaistemppeleitä varjostavat katedraalit.

Kaupunki jakautuu alueisiin, joista historiallisin on District 1 Saigonjoen länsirannalla. Sieltä löytyvät muun muassa Dinh Thống Nhất -palatsi, postikeskus ja Hồ Chí Minhin Notre Damen katedraali. Kaupungin eurooppalaiset vaikutteet, jotka ovat peräisin Ranskan siirtomaavallan ajoilta, näkyvät parhaiten tällä alueella säilyneistä 1800-luvulta peräisin olevista rakennuksista. Läheltä nähtävyyksiä löytyy myös runsaasti majoitusvaihtoehtoja. Lähde Hồ Chí Minhin ‑matkalla kävelylle läheiseen Tao Danin puistoon tai kulje pohjoiseen Ngọc Hoàng Điệnin taolaistemppelille.

Pakene kaupungin vilskettä Dam Senin vesipuistoon, joka sijaitsee Dam Senin puistokompleksissa. Kaupungin ulkopuolelta löytyvät myös kuuluisat Củ Chi -tunnelit, joita käytettiin Vietnamin sodan aikana. Bảo tàng chứng tích chiến tranh -sotamuseo on yksi Vietnamin suosituimmista museoista, ja siellä käy vuosittain yli puoli miljoonaa vierailijaa.

Yöaikaan Hồ Chí Minh viilenee huomattavasti, joten silloin onkin paras aika tutustua kaupungin keskustaan. Väistele moottoripyöriä District 1:n ja District 3:n kaduilla ja maista herkullista pho-riisinuudelikeittoa. Palan painikkeeksi voit kokeilla paikallista Bia Hoi -olutta, jota valmistetaan päivittäin. Matkallaan Hồ Chí Minhissä edullisia ostosmahdollisuuksia kaipaava lomailija löytää haluamansa Ben Thanhin iltamarkkinoilta.

Hồ Chí Minh on kuuma ja kostea kaupunki, mutta monissa rakennuksissa on ilmastointi, ja kaupungista löytyy runsaasti varjoisia puistoja. Liikkuminen on helppoa ja halpaa, mutta ole varovainen ylittäessäsi katua, sillä moottoripyöriä on joka paikassa.

Tunnettu seuraavista:

Shoppailu, Ruokailu ja Kahvila

Tarkastele karttaa

Missä yöpyä kohteessa Ho Chi Minh City

Hồ Chí Minh Cityn keskusta
Ho Chi Minh City featuring kaupunki, markkinat ja katunäkymät

Hồ Chí Minh Cityn keskusta

Kukka, Linna, Shoppailu

5/5(5 arvostelua)

Loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista tunnettu Hồ Chí Minh Cityn keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Bến Thànhin markkinat ja Saigon Square -ostoskeskus.

Bui Thi Xuan
Bui Thi Xuan johon kuuluu kaupunki ja katunäkymät

Bui Thi Xuan

Ruokailu, Shoppailu, Ystävälliset ihmiset

4/5(1 arvostelu)

Bui Thi Xuan tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja alueella ollessa kannattaa ehdottomasti tutustua myös sen nähtävyyksiin, joihin kuuluu Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue.

Phu Nhuan
Phu Nhuan, Hồ Chí Minhin kaupunki, Vietnam
trover-kuva käyttäjältä Chris Tomes

Phu Nhuan

Pilvenpiirtäjä, Kahvila, Kulttuuri

Phu Nhuan on kuuluisa lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja Gia Dinh -puisto on ehdottomasti vierailun arvoinen kohde, kun olet kaupungissa.

Pikku-Japani
Ho Chi Minh City featuring kaupunki, markkinat ja katunäkymät

Pikku-Japani

Urbaani, Ooppera, Shoppailu

Pikku-Japani tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja kaupungissa ollessasi Saigonin oopperatalo ja Saigonjoki ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita.

Dong Khoi
Saigon Skydeck featuring kaupunki

Dong Khoi

Shoppailu, Ruokailu, Kahvila

Loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista tunnettu Dong Khoi tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Saigon Square -ostoskeskus ja Vincom Center -ostoskeskus.

Go Vap
Go Vap, Hồ Chí Minhin kaupunki, Vietnam
trover-kuva käyttäjältä Ben Greenwood

Go Vap

Kukka, Luonto, Kulttuuri

Go Vap tunnetaan ravintoloista ja puistoista. Tan Son Nhatin tori on vierailun arvoinen kohde.

Huippuhotellit kohteessa Ho Chi Minh City

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
ibis Saigon Airport
ibis Saigon Airport
4 out of 5
2 Hong Ha Street, Ward 2, Tan Binh District, Hồ Chí Minhin kaupunki
60 €
per yö
2. marrask.–3. marrask.

Sotajäänteiden museo, Itsenäisyyspalatsi ja Saigonin Notre Damen katedraali sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. ...

4.3/5Erinomainen! (888 arvostelua)
Serious downsides, do not recommend this

"The transfer from the airport was well organized and the chek in was fast. The room type we chose was also spacious with two bathrooms. Otherwise this hotel was a big dissapointment. Here are some negatives: -The sofa and carpet in the living area had many visible stains. - The air circulation of ..."…"

Arvosteltu 13.1.2019

ibis Saigon Airport
Hotel Nikko Saigon
Hotel Nikko Saigon
5 out of 5
235 Nguyen Van Cu Street, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
127 €
per yö
20. lokak.–21. lokak.

Tu Dun sairaala ja Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bùi Việnin ostoskatu ja An Dong ...

4.7/5Poikkeuksellinen! (2,036 arvostelua)
Nikko Saigon - really nice hotel

"Great hotel indeed. Superb service. And one of best buffet restaurant I have ever been. Club services excellent."…"

Arvosteltu 16.11.2014

Hotel Nikko Saigon
Liberty Central Saigon Riverside
Liberty Central Saigon Riverside
4 out of 5
17 Ton Duc Thang Street, District 1, Hồ Chí Minhin kaupunki
73 €
per yö
26. lokak.–27. lokak.

Đồng Khởin ostoskatu ja Saigonjoki sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Bitexco Financial Tower ja Saigonin oopperatalo ...

4.4/5Erinomainen! (1,495 arvostelua)
Keskustassa joen rannalla

"Huone jokinäkymällä yläkerroksesta oli melko hiljainen vaikka liikenne joen rannassa oli varsin vilkasta. Myös loungen palvelu oli hyvä vaikka aamiainen siellä olikin vähän rajallinen. Hyvä hotelli hyvällä paikalla, ainoa miinus liian pienestä allasalueesta. Tuolit olivat usein ihan täynnä."…"

Arvosteltu 2.3.2019

Liberty Central Saigon Riverside

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Ho Chi Minh City

Bến Thànhin markkinat
Kuva majoitusliikkeestä Bến Thànhin markkinat

Bến Thànhin markkinat

3.5/5(4 arvostelua)

Lähde tutkimaan matkamuistoja kohteeseen Bến Thànhin markkinat, joka on kohteessa District 1 sijaitseva tunnettu ostosalue. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen huippuravintoloihin ja kiehtoviin museoihin.

Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue
Kuva majoitusliikkeestä Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue

Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue

4/5(1 arvostelu)

Lähde vierailulle kohteeseen Phạm Ngũ Lãon reppuretkeilijäalue, joka on kohteessa Hồ Chí Minhin kaupunki sijaitseva suosittu ostosalue ja jossa voit shoppailla sydämesi kyllyydestä. Tutustu alueen eloisiin baareihin tai hakeudu paikallisille kiertoajeluille.

Sotajäänteiden museo
Kuva majoitusliikkeestä Sotajäänteiden museo

Sotajäänteiden museo

5/5(2 arvostelua)

Tutustu näyttelyihin kohteessa Sotajäänteiden museo, joka on kohteessa District 3 sijaitseva suosittu museo. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen huippuravintoloihin ja kiehtoviin museoihin.

Saigonin oopperatalo
Kuva majoitusliikkeestä Saigonin oopperatalo

Saigonin oopperatalo

Käy katsomassa esitys tai nappaa valokuva kohteessa Saigonin oopperatalo, joka on kohteessa District 1 sijaitseva erittäin suosittu teatteri. Käy tutustumassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Itsenäisyyspalatsi
Kuva majoitusliikkeestä Itsenäisyyspalatsi

Itsenäisyyspalatsi

Itsenäisyyspalatsi on vierailun arvoinen nähtävyys kohteessa District 1. Käy tutustumassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Saigonin postitoimisto
Kuva majoitusliikkeestä Saigonin postitoimisto

Saigonin postitoimisto

4/5(2 arvostelua)

Kun olet vieraillut kohteessa Saigonin postitoimisto, sinun kannattaa järjestää aikaa myös muille nähtävyyksille ja aktiviteeteille kohteessa District 1. Tutustu tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen kiehtoviin museoihin ja kauppoihin.

Muita kohteen Ho Chi Minh City kaltaisia kaupunkeja

Hanoi
Kuva majoitusliikkeestä Hanoi
Hanoi
Đà Nẵng
Kuva majoitusliikkeestä Đà Nẵng
Đà Nẵng
Osaka
Kuva majoitusliikkeestä Osaka
Osaka
Delhi
Kuva majoitusliikkeestä Delhi
Delhi