Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Kastrup

Katso kaikki kohteen Kastrup vuokra-autot

Autonvuokraus Kastrupissa

Kastrup sijaitsee Amagerin saarella Tårnbyssä Kööpenhaminassa. Samassa kaupunginosassa sijaitsee myös Kööpenhaminan lentoasema. Olitpa sitten työmatkalla tai lomamatkalla, vuokra-auto on kätevä tapa liikkua sekä Kööpenhaminassa että kaupungin ulkopuolella muualla Tanskassa. Autonvuokraus Kastrupissa on helppoa, ja kätevimmin se onnistuu suoraan Kööpenhaminan lentoasemalta, jossa sijaitsee useita autonvuokraamojen palvelupisteitä. Katso kaikki lennot Kastrupiin kätevästi varauspalvelustamme.

Kööpenhaminan lentoaseman lisäksi autonvuokraamoja löytyy Kastrupissa myös lentoaseman ulkopuolelta. Vuokraa auto Kastrupissa suoraan lentoasemalta, niin pääset siirtymään hotellille helposti ja kätevästi. Autonvuokraamoiden palvelupisteet lentoasemalla sijaitsevat terminaalissa 3, ja vuokra-autot palautetaan terminaaliin 2 tai 3. Lentoasemalta on matkaa Kööpenhaminan keskustaan vain noin kahdeksan kilometriä. Kastrupista matkaa on helppo jatkaa vuokra-autolla niin keskustaan kuin muuallekin päin Tanskaa.

Vuokra auto on kätevä kulkuväline

Jos olet Tanskassa työmatkalla, vuokraa auto Kastrupissa, niin pääset siirtymään hotellille ja muihin kohteisiin helposti ja vaivattomasti. Kööpenhaminassa on helppo liikkua vuokra-autolla, sillä kaupunki on suhteellisen kompaktin kokoinen ja liikenne on selkeää ja sujuvaa. Vuokra-autolla liikematkan edellyttämä liikkuminen kaupungissa on erittäin kätevää, ja pääset siirtymään takaisin lentoasemalle juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Jos olet Tanskassa lomamatkalla, vuokra-auto on helppo tapa liikkua paikasta toiseen matkatavaroiden kanssa. Kun vuokraat auton Kastrupissa, hotellille siirtyminen sujuu vaivatta. Kastrupissa on useita hotelleja aivan lentoaseman lähellä, mutta kun allasi on vuokra-auto, voit valita hotellin mistä päin tahansa, myös Kööpenhaminan keskustan ulkopuolelta. Katso kaikki hotellit Kastrupissa varauspalvelustamme. Edullisin matkustusvaihtoehto voi usein olla pakettimatka Kastrupiin, ja löydät myös ne palvelumme kautta.

Vuokra-autolla Kastrupista eteenpäin

Tanska on erinomainen maa liikkua autolla, sillä pienessä maassa välimatkat kaupunkien välillä ovat lyhyitä. Autoilu on helppoa myös siksi, koska liikennesäännöt ovat lähes samat kuin Suomessa. Nopeusrajoitukset moottoriteillä ovat yleensä enintään 110 km/h, mutta joillakin tieosuuksilla rajoituksena saattaa olla 130 km/h. Saarista koostuvassa Tanskassa saarelta toiselle ajetaan hienoja siltoja pitkin. Vuokraa auto Kastrupissa, niin pääset tutustumaan maahan helposti laajemmin.

Lapsiperheille Tanska tarjoaa lukuisia vierailukohteita, ja autonvuokraus Kastrupista onkin perheiden suosiossa. Kööpenhaminan alueella lapsiperheille on tarjolla tietysti huvipuisto Tivoli, monipuolinen eläintarha sekä erilaisia lapsille suunnattuja museoita. Hieman kauempana keskustasta sijaitsee toinen, vähemmän tunnettu huvipuisto Bakken, joka on tanskalaisten mukaan maailman vanhin huvipuisto. Hieman pidemmän ajomatkan päästä Billundista löytyy Legoland, joka on jokaisen lapsiperheen ehdoton vierailukohde. Vuokra-autolla ajat myös kätevästi Tanskan kaunista rannikkoa pitkin, ja jos matka-aikataulu antaa myöten, 16 kilometrin pituista Juutinrauman siltaa pitkin pääsee aina Ruotsin puolelle Malmöhön saakka.

Själlandin saarelta, jolla Kööpenhamina sijaitsee, ajetaan seuraavalle, Fynin saarelle Iso-Beltin siltaa pitkin. Fynin saarella sijaitsee muun muassa Tanskan vanhimpiin ja suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Odense. Fyniltä puolestaan voi ajaa noin 50 kilometrin pituista siltaa Jyllannin niemimaalle, jossa Billund ja Legoland sijaitsevat. Kaikkiin näihin kohteisiin pääset helposti vuokraamalla auton Kastrupissa.

Katso vuokra-autovalikoimamme varauspalvelussa

Jos olet lähdössä lomalle Tanskaan, suosituin aika matkustaa Kastrupiin on kesä. Tanska on hyvä kohde myös esimerkiksi joulun alla, jolloin Tivoli hehkuu täydessä jouluvalaistuksessa ja Legolandissa on jouluteema. Jos matkustat Tanskaan sesonkiaikaan, varaa vuokra-auto Kastrupista varauspalvelussamme ajoissa, niin saat juuri matkaseurueellesi sopivan mallin. Autonvuokrausvertailussa voit verrata vuokra-autoja ja hintoja Kastrupissa helposti, katsoa tarjoukset ja valita haluamasi lisävarusteet. Jos esimerkiksi matkustat lasten kanssa, voit varata autoon lastenistuimen, ja navigaattori helpottaa suunnistamista sekä kaupunkialueella että muualla Tanskassa. Katso kaikki vuokra-autot kätevästi varauspalvelustamme.

Tutustu kohteeseen Kastrup

Tutustu kohteeseen Kastrup Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!