Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Kilpisjärvi

Vuokraa auto Kilpisjärveltä ja tutustu uskomattomiin tuntureihin ja erämaahan

Kilpisjärvi on kylä käsivarren Lapissa. Kilpisjärveltä voi helposti vierailla niin Ruotsissa kuin Norjassakin, sillä kylästä on matkaa maiden rajojen kohtaamispisteeseen vain kymmenisen kilometriä. Jäämerelle Kilpisjärveltä kertyy matkaa noin 50 kilometriä. Kun vuokraat Kilpisjärveltä auton, voit tutustua koko alueeseen helposti omaan tahtiisi – täällä kun luonnonihmeitä jaksaisi ihailla vaikka loputtomiin.

Kilpisjärven koskemattomat erämaat ja suurtunturit ovat elämys vailla vertaansa varsinkin eteläisemmän Suomen kasvateille. Luonnosta pääsee alueella nauttimaan niin vuokra-auton kyydistä kuin vaellusreiteiltäkin käsin, ja näkyypä Kilpisjärvellä revontuliakin varmemmin kuin missään muualla Suomessa. Terbmispahta-, Meekonpahta- ja Pihtsusköngäs-vesiputoukset ovat niin ikään tutustumisen arvoisia paikkoja. Luonnon ihailemisen lisäksi Kilpisjärvellä voi myös harrastaa kaikkea vaelluksesta ja hiihdosta kalastukseen ja moottorikelkkailuun.

Autonvuokraus Kilpisjärvellä on helpointa, kun teet sen Expedian kautta. Näin voit valita jo etukäteen matkaseurueellesi täydellisesti sopivan menopelin, ja vuokra-auto odottaa sinua valmiina lähtöön, kun saavut Kilpisjärvelle. Katso yhteistyökumppaniemme hinnat ja tarjoukset, vertaa eri vuokra-autoja keskenään ja varaa auto kotisohvaltasi käsin. Yllättävistä lisämaksuistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä kaikki autovuokraamomme Kilpisjärvellä noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä.

Kilpisjärven monipuolisuus avautuu parhaiten vuokra-autoilijalle

Kilpisjärven loma pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun vuokraat auton paikan päältä. Kilpisjärvelle on suurimmasta osasta Suomea melkoisen pitkä matka, minkä vuoksi matka kannattaakin tehdä lentoteitse tai raiteita pitkin. Varaa lennot Kilpisjärveltä noin 170 kilometrin päässä sijaitsevalle Enontekiön lentoasemalle tai vilkkaammin liikennöidylle Kittilän lentoasemalle, joista pääset helposti bussilla Kilpisjärvelle. Mukavan matkan jälkeen jaksat vuokra-autoilla käsivarren Lapissa mitä parhaimmin. Yöpyminen Kilpisjärvellä onnistuu niin hotellissa kuin erämökissäkin, ja vuokra-autolla hurautat majoituksesta helposti kaikkiin alueen vierailukohteisiin.

Kilpisjärvellä on helppo autoilla, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikennettä vähän. Kylmät kelit jatkuvat Kilpisjärvellä kuitenkin huomattavasti pidemmälle kevääseen kuin eteläisemmässä Suomessa, joten liukkaisiin teihin on varauduttava vielä kesän kynnykselläkin sekä jo aikaisin syksyllä. Talvella Kilpisjärvellä on lisäksi hyvin pimeää, kun aurinko pysyttelee horisontin takana yötä päivää noin kahden kuukauden ajan – kesällä valoa on tietysti tämänkin edestä.

Vuokra-auto vie tunturien juurelle ja luontoon

Kilpisjärven ympäristöstä löytyy useita tuntureita, joiden juurelle on helppo suunnistaa vuokra-autolla. Tuntureiden huipuille pääsee kävely- ja patikointireittejä pitkin, ja voipa maisemia ihailla myös maan tasassa kulkevilta reiteiltä. Aivan Kilpisjärven tuntumassa on aikoinaan saamelaisten pyhänä tunturina toiminut Saana, jonka rinteisiin pääsee tutustumaan esimerkiksi Kilpisjärven retkeilykeskuksen ulkopuolelta alkavan Saanan luontopolun varrella. Noin 50 kilometrin päässä Kilpisjärveltä kohoaa Suomen korkein tunturi Halti, jonka ympäristössä on niin ikään useita vaellusreittejä. Aivan Kilpisjärven vierestä taas löytyy Mallan luonnonpuisto, jonka merkityllä kävelyreitillä pääsee tutustumaan muun muassa harvinaiseen tunturikasvistoon. Reittien alkupisteisiin on helppo löytää vuokra-autolla, sillä teiden varsilla on melko kattavat opasteet ja GPS:llä suunnistaminen onnistuu helpommin kuin tavallisen kartan avulla. Patikoimaan lähdettäessä on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että tuntureiden sääolosuhteet voivat olla rankat myös kesäaikaan: mukaan kannattaa pakata lämmintä vaatetta ja evästä, eikä reittien ulkopuoliseen erämaahan parane eksyä.

Autovuokraamosta paikallisiin kyliin, kalastamaan tai lumilautailemaan

Kilpisjärvellä riittää tekemistä vuoden ympäri. Kun vuokraat auton Kilpisjärveltä, hurautat hetkessä kaikkiin alueen aktiviteetteihin, kuten laskettelukeskuksiin, lumikenkäretkille tai koskea laskemaan. Paikalliset kylät, kuten Kultima ja Peltovuoma, tutustuttavat alueen kulttuurihistorialliseen perintöön, ja itse Kilpisjärven kylästä löytyy kattavat palvelut ja useita pieniä myymälöitä, joissa myydään mukavia Lapin-matkamuistoja.

Autonvuokraus kohteessa Kilpisjarvi: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Kilpisjarvi?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Kilpisjarvi halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Kilpisjarvi?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Kilpisjarvi keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Kilpisjarvi?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Kilpisjarvi?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Kilpisjarvi

Tutustu kohteeseen Kilpisjarvi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!