Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Kilpisjärvi

Vuokraa auto Kilpisjärveltä ja tutustu uskomattomiin tuntureihin ja erämaahan

Kilpisjärvi on kylä käsivarren Lapissa. Kilpisjärveltä voi helposti vierailla niin Ruotsissa kuin Norjassakin, sillä kylästä on matkaa maiden rajojen kohtaamispisteeseen vain kymmenisen kilometriä. Jäämerelle Kilpisjärveltä kertyy matkaa noin 50 kilometriä. Kun vuokraat Kilpisjärveltä auton, voit tutustua koko alueeseen helposti omaan tahtiisi – täällä kun luonnonihmeitä jaksaisi ihailla vaikka loputtomiin.

Kilpisjärven koskemattomat erämaat ja suurtunturit ovat elämys vailla vertaansa varsinkin eteläisemmän Suomen kasvateille. Luonnosta pääsee alueella nauttimaan niin vuokra-auton kyydistä kuin vaellusreiteiltäkin käsin, ja näkyypä Kilpisjärvellä revontuliakin varmemmin kuin missään muualla Suomessa. Terbmispahta-, Meekonpahta- ja Pihtsusköngäs-vesiputoukset ovat niin ikään tutustumisen arvoisia paikkoja. Luonnon ihailemisen lisäksi Kilpisjärvellä voi myös harrastaa kaikkea vaelluksesta ja hiihdosta kalastukseen ja moottorikelkkailuun.

Autonvuokraus Kilpisjärvellä on helpointa, kun teet sen Expedian kautta. Näin voit valita jo etukäteen matkaseurueellesi täydellisesti sopivan menopelin, ja vuokra-auto odottaa sinua valmiina lähtöön, kun saavut Kilpisjärvelle. Katso yhteistyökumppaniemme hinnat ja tarjoukset, vertaa eri vuokra-autoja keskenään ja varaa auto kotisohvaltasi käsin. Yllättävistä lisämaksuistakaan ei tarvitse huolehtia, sillä kaikki autovuokraamomme Kilpisjärvellä noudattavat reiluja polttoainekäytäntöjä.

Kilpisjärven monipuolisuus avautuu parhaiten vuokra-autoilijalle

Kilpisjärven loma pääsee parhaiten oikeuksiinsa, kun vuokraat auton paikan päältä. Kilpisjärvelle on suurimmasta osasta Suomea melkoisen pitkä matka, minkä vuoksi matka kannattaakin tehdä lentoteitse tai raiteita pitkin. Varaa lennot Kilpisjärveltä noin 170 kilometrin päässä sijaitsevalle Enontekiön lentoasemalle tai vilkkaammin liikennöidylle Kittilän lentoasemalle, joista pääset helposti bussilla Kilpisjärvelle. Mukavan matkan jälkeen jaksat vuokra-autoilla käsivarren Lapissa mitä parhaimmin. Yöpyminen Kilpisjärvellä onnistuu niin hotellissa kuin erämökissäkin, ja vuokra-autolla hurautat majoituksesta helposti kaikkiin alueen vierailukohteisiin.

Kilpisjärvellä on helppo autoilla, sillä tiet ovat hyväkuntoisia ja liikennettä vähän. Kylmät kelit jatkuvat Kilpisjärvellä kuitenkin huomattavasti pidemmälle kevääseen kuin eteläisemmässä Suomessa, joten liukkaisiin teihin on varauduttava vielä kesän kynnykselläkin sekä jo aikaisin syksyllä. Talvella Kilpisjärvellä on lisäksi hyvin pimeää, kun aurinko pysyttelee horisontin takana yötä päivää noin kahden kuukauden ajan – kesällä valoa on tietysti tämänkin edestä.

Vuokra-auto vie tunturien juurelle ja luontoon

Kilpisjärven ympäristöstä löytyy useita tuntureita, joiden juurelle on helppo suunnistaa vuokra-autolla. Tuntureiden huipuille pääsee kävely- ja patikointireittejä pitkin, ja voipa maisemia ihailla myös maan tasassa kulkevilta reiteiltä. Aivan Kilpisjärven tuntumassa on aikoinaan saamelaisten pyhänä tunturina toiminut Saana, jonka rinteisiin pääsee tutustumaan esimerkiksi Kilpisjärven retkeilykeskuksen ulkopuolelta alkavan Saanan luontopolun varrella. Noin 50 kilometrin päässä Kilpisjärveltä kohoaa Suomen korkein tunturi Halti, jonka ympäristössä on niin ikään useita vaellusreittejä. Aivan Kilpisjärven vierestä taas löytyy Mallan luonnonpuisto, jonka merkityllä kävelyreitillä pääsee tutustumaan muun muassa harvinaiseen tunturikasvistoon. Reittien alkupisteisiin on helppo löytää vuokra-autolla, sillä teiden varsilla on melko kattavat opasteet ja GPS:llä suunnistaminen onnistuu helpommin kuin tavallisen kartan avulla. Patikoimaan lähdettäessä on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että tuntureiden sääolosuhteet voivat olla rankat myös kesäaikaan: mukaan kannattaa pakata lämmintä vaatetta ja evästä, eikä reittien ulkopuoliseen erämaahan parane eksyä.

Autovuokraamosta paikallisiin kyliin, kalastamaan tai lumilautailemaan

Kilpisjärvellä riittää tekemistä vuoden ympäri. Kun vuokraat auton Kilpisjärveltä, hurautat hetkessä kaikkiin alueen aktiviteetteihin, kuten laskettelukeskuksiin, lumikenkäretkille tai koskea laskemaan. Paikalliset kylät, kuten Kultima ja Peltovuoma, tutustuttavat alueen kulttuurihistorialliseen perintöön, ja itse Kilpisjärven kylästä löytyy kattavat palvelut ja useita pieniä myymälöitä, joissa myydään mukavia Lapin-matkamuistoja.

Tutustu kohteeseen Kilpisjarvi

Tutustu kohteeseen Kilpisjarvi Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!