Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Auton vuokraaminen Laukaassa

Kauniissa Keski-Suomen maakunnassa Jyväskylän vieressä sijaitseva Laukaa on erinomainen lomakohde erityisesti rauhaa rakastaville matkalaisille. Vuokraa auto Laukaassa ja pääset helposti tutustumaan omalla aikataulullasi kunnan nähtävyyksiin. Autonvuokraus Laukaassa kannattaa hoitaa ennen matkaa luotettavasta autovuokraamosta, sillä näin sinulle ei koidu yllättäviä lisämaksuja enää lomallasi.

Matka Laukaaseen

Jyväskylän vieressä sijaitsevaan Laukaan kuntaan on helppo matkustaa eri puolilta Suomea linja-autolla tai vaikka veneellä. Lennot Laukaaseen kulkevat noin 17 kilometrin päässä Jyväskylän alueella sijaitsevalle lentoasemalle, josta löytyvät myös lähimmät autovuokraamot Laukaasta. Lentoja on saatavilla päivittäin Helsingistä, mutta Laukaaseen pääsee helposti matkustamaan myös esimerkiksi linja-autolla. Vertaa autovuokraamojen tarjontaa helposti Expedian avulla ja löydät itsellesi sopivimman auton. Samalla voit kätevästi varata myös hotellin Laukaasta.

Helppoa vuokra-autoilua Laukaassa

Auton vuokraus Laukaassa kannattaa, sillä kunnasta ja sen lähialueilta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää. Vuokraamalla auton omaan käyttöön voi Keski-Suomen kauniisiin maisemiin ja nähtävyyksiin tutustua omaan tahtiin välittämättä pienen paikkakunnan harvakseltaan kulkevan julkisen liikenteen aikatauluista. Lähimmät autovuokraamojen toimipisteet Laukaasta sijaitsevat Jyväskylän lentoasemalla, joten auton käyttöön saaminen on helppoa, mikäli saavut Jyväskylästä päin. Toisaalta Jyväskylän lentoasemalle on Laukaan keskustasta vain noin 17 minuutin ajomatka, joten auto on helppo hakea omaan käyttöön esimerkiksi taksilla, mikäli et saavu perille lentäen Jyväskylän lentoasemalle. Vuokra-auton voi noutaa käyttöönsä myös muualta Jyväskylän kaupungin alueelta tai esimerkiksi noin 24 kilometrin päästä Äänekoskelta.

Autoilu on helppoa Laukaassa, eikä ruuhkia kunnan alueelle juurikaan pääse syntymään. Keskusta-alueelta löytyy myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Ulkomailta saapuvien matkalaisten tulee huomioida myös, että lain mukaan Suomessa autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- tai ETA-valtioissa tai vaihtoehtoisesti Geneven tai Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Rauhallisen loman Laukaa

Laukaa on erinomainen lomakohde erityisesti luontomatkailusta kiinnostuneille. Kunnan alueelta löytyy useita mielenkiintoisia luontokohteita, joissa voi tutustua Keski-Suomen omalaatuisiin jääkauden muovaamiin maisemiin. Vuokra-auto Laukaassa voi osoittautua hyväksi hankinnaksi, sillä nähtävyydet sijaitsevat melko pitkien matkojen päässä. Suomen suurimpiin kuuluvan järven, Lievestuoreenjärven rannalla sijaitsevalla Hyyppään alueella voit tutkia rantamaisemien lisäksi myös jylhiä kalliomaisemia ja luolia. Noin 17 kilometrin päässä Laukaan kirkonkylän keskustasta voit ihastella Hitonhautaa, 25 metriä syvää jääkautista rotkoa. Kuusveden rannalla sijaitsee Hartikan kirkkomaa, ja siellä voi pulahtaa uimaan hiekkapohjaisen järven raikkaaseen veteen. Mielenkiintoisten luontokohteiden lisäksi Laukaasta löytyy myös muutamia museoita, jotka ovat sijoittuneet lähinnä kirkonkylän alueelle. Lähellä Laukaan satamaa sijaitsevassa Kotiseutumuseossa voit tutustua laukaalaiseen talonpoikaiselämään 1900-luvun alussa. Läheltä Kotiseutumuseota löytyy myös viihtyisä rantapuisto Sararanta sekä Laukaan seurakunnan kirkkomuseo. Kunnasta löytyy myös esimerkiksi Lievestuoreen taajamassa sijaitseva Nokkakiven pieni huvipuisto.

Autoillen Laukaan lähialueilla

Kun Laukaan kunnan tarjontaan on tutustuttu, löytyy myös kunnan lähialueilta paljon nähtävää. Autolla on helppo tutustua lähialueisiin oman aikataulun mukaan, eikä tarvitse sovittaa menojaan esimerkiksi linja-autojen aikataulujen mukaisiksi. Enemmän kaupungin palveluita kaipaavan matkalaisen kannattaa ajaa noin 23 kilometrin päähän Jyväskylään, josta löytyy monipuolisen kulttuuritarjonnan lisäksi myös Laukaata monipuolisemmat ostosmahdollisuudet sekä hyvä ravintolatarjonta. Noin 55 kilometrin päässä Laukaasta sijaitsevalta Petäjävedeltä löytyy myös käymisenarvoinen Petäjäveden vanha kirkko, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon pohjoismaisen puuarkkitehtuurin muistomerkkinä. Innokkaille patikoijille ja luonnonrauhassa viihtyville lähialueilta löytyy useita kansallispuistoja, kuten noin 110 kilometrin päässä sijaitseva Isojärven kansallispuisto sekä noin 145 kilometrin päässä sijaitseva upea Salamajärven kansallispuisto, josta löytyy eripituisia reittejä sekä lyhyille päivämatkoille että pidempikestoisille vaelluksille.

Autonvuokraus kohteessa Laukaa: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Laukaa?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Laukaa halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Laukaa?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Laukaa keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Laukaa?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Laukaa?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Laukaa

Tutustu kohteeseen Laukaa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!