Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Parhaat vuokra-autotarjoukset kohteessa Laukaa

Katso kaikki kohteen Laukaa vuokra-autot

Auton vuokraaminen Laukaassa

Kauniissa Keski-Suomen maakunnassa Jyväskylän vieressä sijaitseva Laukaa on erinomainen lomakohde erityisesti rauhaa rakastaville matkalaisille. Vuokraa auto Laukaassa ja pääset helposti tutustumaan omalla aikataulullasi kunnan nähtävyyksiin. Autonvuokraus Laukaassa kannattaa hoitaa ennen matkaa luotettavasta autovuokraamosta, sillä näin sinulle ei koidu yllättäviä lisämaksuja enää lomallasi.

Matka Laukaaseen

Jyväskylän vieressä sijaitsevaan Laukaan kuntaan on helppo matkustaa eri puolilta Suomea linja-autolla tai vaikka veneellä. Lennot Laukaaseen kulkevat noin 17 kilometrin päässä Jyväskylän alueella sijaitsevalle lentoasemalle, josta löytyvät myös lähimmät autovuokraamot Laukaasta. Lentoja on saatavilla päivittäin Helsingistä, mutta Laukaaseen pääsee helposti matkustamaan myös esimerkiksi linja-autolla. Vertaa autovuokraamojen tarjontaa helposti Expedian avulla ja löydät itsellesi sopivimman auton. Samalla voit kätevästi varata myös hotellin Laukaasta.

Helppoa vuokra-autoilua Laukaassa

Auton vuokraus Laukaassa kannattaa, sillä kunnasta ja sen lähialueilta löytyy paljon mielenkiintoista nähtävää. Vuokraamalla auton omaan käyttöön voi Keski-Suomen kauniisiin maisemiin ja nähtävyyksiin tutustua omaan tahtiin välittämättä pienen paikkakunnan harvakseltaan kulkevan julkisen liikenteen aikatauluista. Lähimmät autovuokraamojen toimipisteet Laukaasta sijaitsevat Jyväskylän lentoasemalla, joten auton käyttöön saaminen on helppoa, mikäli saavut Jyväskylästä päin. Toisaalta Jyväskylän lentoasemalle on Laukaan keskustasta vain noin 17 minuutin ajomatka, joten auto on helppo hakea omaan käyttöön esimerkiksi taksilla, mikäli et saavu perille lentäen Jyväskylän lentoasemalle. Vuokra-auton voi noutaa käyttöönsä myös muualta Jyväskylän kaupungin alueelta tai esimerkiksi noin 24 kilometrin päästä Äänekoskelta.

Autoilu on helppoa Laukaassa, eikä ruuhkia kunnan alueelle juurikaan pääse syntymään. Keskusta-alueelta löytyy myös runsaasti ilmaista pysäköintitilaa. Ulkomailta saapuvien matkalaisten tulee huomioida myös, että lain mukaan Suomessa autoa kuljettamaan ovat oikeutettuja vain yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on mukanaan joko EU- tai ETA-valtioissa tai vaihtoehtoisesti Geneven tai Wienin liikennesopimusvaltioissa myönnetty ajokortti.

Rauhallisen loman Laukaa

Laukaa on erinomainen lomakohde erityisesti luontomatkailusta kiinnostuneille. Kunnan alueelta löytyy useita mielenkiintoisia luontokohteita, joissa voi tutustua Keski-Suomen omalaatuisiin jääkauden muovaamiin maisemiin. Vuokra-auto Laukaassa voi osoittautua hyväksi hankinnaksi, sillä nähtävyydet sijaitsevat melko pitkien matkojen päässä. Suomen suurimpiin kuuluvan järven, Lievestuoreenjärven rannalla sijaitsevalla Hyyppään alueella voit tutkia rantamaisemien lisäksi myös jylhiä kalliomaisemia ja luolia. Noin 17 kilometrin päässä Laukaan kirkonkylän keskustasta voit ihastella Hitonhautaa, 25 metriä syvää jääkautista rotkoa. Kuusveden rannalla sijaitsee Hartikan kirkkomaa, ja siellä voi pulahtaa uimaan hiekkapohjaisen järven raikkaaseen veteen. Mielenkiintoisten luontokohteiden lisäksi Laukaasta löytyy myös muutamia museoita, jotka ovat sijoittuneet lähinnä kirkonkylän alueelle. Lähellä Laukaan satamaa sijaitsevassa Kotiseutumuseossa voit tutustua laukaalaiseen talonpoikaiselämään 1900-luvun alussa. Läheltä Kotiseutumuseota löytyy myös viihtyisä rantapuisto Sararanta sekä Laukaan seurakunnan kirkkomuseo. Kunnasta löytyy myös esimerkiksi Lievestuoreen taajamassa sijaitseva Nokkakiven pieni huvipuisto.

Autoillen Laukaan lähialueilla

Kun Laukaan kunnan tarjontaan on tutustuttu, löytyy myös kunnan lähialueilta paljon nähtävää. Autolla on helppo tutustua lähialueisiin oman aikataulun mukaan, eikä tarvitse sovittaa menojaan esimerkiksi linja-autojen aikataulujen mukaisiksi. Enemmän kaupungin palveluita kaipaavan matkalaisen kannattaa ajaa noin 23 kilometrin päähän Jyväskylään, josta löytyy monipuolisen kulttuuritarjonnan lisäksi myös Laukaata monipuolisemmat ostosmahdollisuudet sekä hyvä ravintolatarjonta. Noin 55 kilometrin päässä Laukaasta sijaitsevalta Petäjävedeltä löytyy myös käymisenarvoinen Petäjäveden vanha kirkko, joka kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon pohjoismaisen puuarkkitehtuurin muistomerkkinä. Innokkaille patikoijille ja luonnonrauhassa viihtyville lähialueilta löytyy useita kansallispuistoja, kuten noin 110 kilometrin päässä sijaitseva Isojärven kansallispuisto sekä noin 145 kilometrin päässä sijaitseva upea Salamajärven kansallispuisto, josta löytyy eripituisia reittejä sekä lyhyille päivämatkoille että pidempikestoisille vaelluksille.

Tutustu kohteeseen Laukaa

Tutustu kohteeseen Laukaa Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!