Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Phuket

Vuokraa auto Phuketista ja valloita saaren paratiisirannat

Phuket on Thaimaassa sijaitseva saari, joka on hyvin suosittu myös suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Saarelta löytyy jos jonkinlaista lomakohdetta, joissa Phuketin loma kuluu mukavasti rannalla tai uima-altaalla löhöillen ja paikallisista herkuista ja ostosmahdollisuuksista nauttien. Saaresta voi kuitenkin saada irti paljon enemmänkin, kun vuokraa auton Phuketista.

Phuketissa on niin paljon rantoja, että vuokra-autoilija voi suunnata jokaisena lomapäivänään uudelle rannalle, joista syrjäisimmillä ei tarvitse hiekkaansa jakaa monenkaan muun matkailijan kanssa. Turkoosin meren reunustamien paratiisirantojen lisäksi vuokra-autolla löytää Phuketista vaikka mitä kivaa tekemistä vanhasta kaupungista aina vesiurheiluun ja koko perheen aktiviteetteihin. Alueella on myös useita ostoskeskuksia sekä eläin- ja vesipuistoja.

Helpoimmalla pääset, kun vuokraat autosi Expedian kautta. Mukava menopeli löytyy helposti kotisohvalta käsin, eikä paikan päällä tarvitse ruveta järjestelemään autonvuokrausta kielimuurin yli. Kaikki autovuokraamomme Phuketissa noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten yllättävistä lisämaksuistakaan ei tarvitse huolehtia. Katso tarjouksemme, vertaile hintoja ja varaa itsellesi vuokra-auto Phuketista helposti ja turvallisesti. Vuokra-auton kyydistä käsin pääset tutustumaan aivan uudenlaiseen Thaimaahan ja testaamaan niin alueen monipuolisen aktiviteettitarjonnan kuin autiot rantapoukamatkin!

Vuokra-autoilijan Phuket

Phuketissa, kuten muuallakin Thaimaassa, on käytössä vasemmanpuoleinen liikenne, johon tottuminen voi viedä oman aikansa. Lisähaastetta vuokra-autoiluun tuo Thaimaan vallaton ajotyyli – nopeusrajoituksia ja muita sääntöjä ei aina noudateta yhtä säntillisesti kuin Suomessa, ja varsinkin mopot ja moottoripyörät saattavat sukkuloida liikenteen seassa suorastaan holtittomasti. Eläväisestä liikenteestä huolimatta autonvuokraus Phuketissa kannattaa. Kun muistaa ajaa itse varovasti ja maan liikennekulttuuria kunnioittaen, avaa vuokra-auto aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua thaimaalaiseen kulttuuriin ja alueen kaupunkeihin ja kyliin, rantoja tietenkään unohtamatta. Myös monet aktiviteettipuistot ovat helpommin ja joustavammin saavutettavissa vuokra-autolla kuin bussilla.

Autonvuokraus Phuketissa on varsin edullista, kuten on polttoainekin. Autoja on yleisesti hyvin saatavilla, vaikkakin kiireisimpään loma-aikaan auto on suositeltavaa varata jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Mukaan autovuokraamoon on muistettava varata vähintäänkin passi ja ajokortti. Phuketin saari sopii kooltaan vuokra-autoiluun ihanteellisesti, sillä se on vain noin 20 kilometriä leveä ja 40 kilometriä korkea. Kaikki kiinnostavat vierailukohteet ovat siis lyhyen ajomatkan päässä, eikä saaren lukuisia rantojakaan tarvitse kovin kaukaa hakea. Saaren vilkkaalta eteläpuolelta löytyy paljon menoa ja meininkiä, kun taas saaren pohjoispuoli on rauhallisempaa ja idyllisempää seutua – siis jokaiselle jotakin! Ja jos haluat tehdä lomastasi vieläkin joustavamman, voit napata etukäteen varaamasi vuokra-auton mukaasi jo lentoasemalta!

Vuokra-autolla vaikkapa gibboneita moikkaamaan

Phuketissa voi vuokra-autoilla ympäri vuoden, mutta suosituinta loma-aikaa on ehdottomasti talvikausi, jolloin saarella on lämmintä ja aurinkoista, eikä sateita juurikaan nähdä. Maalis- ja huhtikuussa Phuketissa on jo suorastaan kuumaa, joskin varsinkin ilmastoinnilla varustetun vuokra-auton kyydistä käsin tämäkin on mitä mukavinta loma-aikaa. Sadekausi kestää alkukesästä syksyyn saakka, jolloin hotellit Phuketissa ovat luonnollisesti edullisempia kuin talviaikaan.

Olipa vuodenaika mikä tahansa, vuokra-auto vie sinut Phuketin mielenkiintoisimpien aktiviteettien pariin! Koko perheelle sopivia päiväretkikohteita ovat muun muassa norsuleirit, akvaario, gibbonien orpokoti ja vesi- ja surf-puistot. Phuketin upeita maisemia voi ihailla useammaltakin näköalapaikalta, ja Thaimaan kulttuuriin pääsee tutustumaan niin Phuketin tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa kuin saaren itäpuolella sijaitsevassa buddhalaisessa Wat Chaiyataramin temppelissäkin. Varaa lennot Phuketiin, etsi sivustomme kautta vuokra-auto, joka sopii juuri sinun matkaseurueesi tarpeisiin, ja ala suunnittelemaan unelmien lomaa kauniissa Thaimaassa!

Autonvuokraus kohteessa Phuket: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Phuket?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Phuket halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Phuket?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Phuket keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Phuket?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Phuket?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Phuket

Tutustu kohteeseen Phuket Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!