Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Phuket

Vuokraa auto Phuketista ja valloita saaren paratiisirannat

Phuket on Thaimaassa sijaitseva saari, joka on hyvin suosittu myös suomalaisten matkailijoiden keskuudessa. Saarelta löytyy jos jonkinlaista lomakohdetta, joissa Phuketin loma kuluu mukavasti rannalla tai uima-altaalla löhöillen ja paikallisista herkuista ja ostosmahdollisuuksista nauttien. Saaresta voi kuitenkin saada irti paljon enemmänkin, kun vuokraa auton Phuketista.

Phuketissa on niin paljon rantoja, että vuokra-autoilija voi suunnata jokaisena lomapäivänään uudelle rannalle, joista syrjäisimmillä ei tarvitse hiekkaansa jakaa monenkaan muun matkailijan kanssa. Turkoosin meren reunustamien paratiisirantojen lisäksi vuokra-autolla löytää Phuketista vaikka mitä kivaa tekemistä vanhasta kaupungista aina vesiurheiluun ja koko perheen aktiviteetteihin. Alueella on myös useita ostoskeskuksia sekä eläin- ja vesipuistoja.

Helpoimmalla pääset, kun vuokraat autosi Expedian kautta. Mukava menopeli löytyy helposti kotisohvalta käsin, eikä paikan päällä tarvitse ruveta järjestelemään autonvuokrausta kielimuurin yli. Kaikki autovuokraamomme Phuketissa noudattavat reilua polttoainepolitiikkaa, joten yllättävistä lisämaksuistakaan ei tarvitse huolehtia. Katso tarjouksemme, vertaile hintoja ja varaa itsellesi vuokra-auto Phuketista helposti ja turvallisesti. Vuokra-auton kyydistä käsin pääset tutustumaan aivan uudenlaiseen Thaimaahan ja testaamaan niin alueen monipuolisen aktiviteettitarjonnan kuin autiot rantapoukamatkin!

Vuokra-autoilijan Phuket

Phuketissa, kuten muuallakin Thaimaassa, on käytössä vasemmanpuoleinen liikenne, johon tottuminen voi viedä oman aikansa. Lisähaastetta vuokra-autoiluun tuo Thaimaan vallaton ajotyyli – nopeusrajoituksia ja muita sääntöjä ei aina noudateta yhtä säntillisesti kuin Suomessa, ja varsinkin mopot ja moottoripyörät saattavat sukkuloida liikenteen seassa suorastaan holtittomasti. Eläväisestä liikenteestä huolimatta autonvuokraus Phuketissa kannattaa. Kun muistaa ajaa itse varovasti ja maan liikennekulttuuria kunnioittaen, avaa vuokra-auto aivan uudenlaiset mahdollisuudet tutustua thaimaalaiseen kulttuuriin ja alueen kaupunkeihin ja kyliin, rantoja tietenkään unohtamatta. Myös monet aktiviteettipuistot ovat helpommin ja joustavammin saavutettavissa vuokra-autolla kuin bussilla.

Autonvuokraus Phuketissa on varsin edullista, kuten on polttoainekin. Autoja on yleisesti hyvin saatavilla, vaikkakin kiireisimpään loma-aikaan auto on suositeltavaa varata jo hyvissä ajoin ennen matkaa. Mukaan autovuokraamoon on muistettava varata vähintäänkin passi ja ajokortti. Phuketin saari sopii kooltaan vuokra-autoiluun ihanteellisesti, sillä se on vain noin 20 kilometriä leveä ja 40 kilometriä korkea. Kaikki kiinnostavat vierailukohteet ovat siis lyhyen ajomatkan päässä, eikä saaren lukuisia rantojakaan tarvitse kovin kaukaa hakea. Saaren vilkkaalta eteläpuolelta löytyy paljon menoa ja meininkiä, kun taas saaren pohjoispuoli on rauhallisempaa ja idyllisempää seutua – siis jokaiselle jotakin! Ja jos haluat tehdä lomastasi vieläkin joustavamman, voit napata etukäteen varaamasi vuokra-auton mukaasi jo lentoasemalta!

Vuokra-autolla vaikkapa gibboneita moikkaamaan

Phuketissa voi vuokra-autoilla ympäri vuoden, mutta suosituinta loma-aikaa on ehdottomasti talvikausi, jolloin saarella on lämmintä ja aurinkoista, eikä sateita juurikaan nähdä. Maalis- ja huhtikuussa Phuketissa on jo suorastaan kuumaa, joskin varsinkin ilmastoinnilla varustetun vuokra-auton kyydistä käsin tämäkin on mitä mukavinta loma-aikaa. Sadekausi kestää alkukesästä syksyyn saakka, jolloin hotellit Phuketissa ovat luonnollisesti edullisempia kuin talviaikaan.

Olipa vuodenaika mikä tahansa, vuokra-auto vie sinut Phuketin mielenkiintoisimpien aktiviteettien pariin! Koko perheelle sopivia päiväretkikohteita ovat muun muassa norsuleirit, akvaario, gibbonien orpokoti ja vesi- ja surf-puistot. Phuketin upeita maisemia voi ihailla useammaltakin näköalapaikalta, ja Thaimaan kulttuuriin pääsee tutustumaan niin Phuketin tunnelmallisessa vanhassa kaupungissa kuin saaren itäpuolella sijaitsevassa buddhalaisessa Wat Chaiyataramin temppelissäkin. Varaa lennot Phuketiin, etsi sivustomme kautta vuokra-auto, joka sopii juuri sinun matkaseurueesi tarpeisiin, ja ala suunnittelemaan unelmien lomaa kauniissa Thaimaassa!

Tutustu kohteeseen Phuket

Tutustu kohteeseen Phuket Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!