Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Riiassa

Riika on Latvian pääkaupunki, ja se sijaitsee Daugava-joen suulla maan keskiosassa. Riika tunnetaan Baltian helmenä. Kaupungin keskeltä kahtia jakava joki saa kaupungin muistuttamaan muutamaa muuta maanosan kaunista kaupunkia pienoiskoossa. Riika on Baltian kaupankäynnin keskus, mikä osittain selittyy sen loistavilla liikenneyhteyksillä. Vuokraa auto Riiassa, niin voit helposti tutustua kaupungin nähtävyyksiin.

Runsas valikoima autovuokraamoja Riiassa

Riika on upea matkakohde, josta löytyy eri vuosisadoilta peräisin olevaa arkkitehtuuria, historiallisia rakennuksia, kulttuuria, gastronomiaa, kylpylöitä ja hienoja putiikkeja ostosmatkailua varten. Viikonloppumatka Riiassa on hieno elämys, joka tarjoaa matkailijalle monenlaista nähtävää. Riika on strategisen sijaintinsa ansiosta kaupunki, josta pääsee autolla kätevästi eri puolille. Autovuokraamoja Riiassa onkin runsaasti, ja auton vuokraaminen Riiassa on matkailijoiden keskuudessa erittäin yleistä.

Kulje Riiassa vuokra-autolla

Koska Riika sijaitsee strategisesti loistavien liikenneyhteyksien varrella, Riikaan voi matkustaa haluamallaan tavalla. Viikonloppumatkailijoiden keskuudessa lentäminen on kuitenkin suosittu matkustustapa Suomesta, eihän halpa lento Riikaan kestä kuin noin tunnin. Äkkilähdöt Riikaan ovat siksi myös suosittuja. Riian kansainvälinen lentoasema sijaitsee vain noin kymmenen kilometrin päässä Riian keskustasta. Lentoasemalta pääsee edullisesti linja-autolla keskustaan, mutta automatkailusta tunnetussa Riiassa kannattava vaihtoehto on myös vuokrata auto Riiassa heti lentoasemalla.

Riian ydinkeskustassa autoa ei välttämättä tarvita, eikä autolla liikkuminen ja erityisesti sen pysäköiminen hotellin vartioimattomien alueiden ulkopuolelle ole edes kovin viisasta, koska Riiassa autoihin tehtävät varkaudet ovat yleisiä. Vuokra-autoa Riiassa pysäköidessä täytyy siis olla valppaana, että ei jätä autoon arvoesineitä. Keskustan ulkopuolella auto on toki kätevä matkustuskeino. Riian lentoasemalla on runsaasti Riian autovuokraamojen autonvuokrauspisteitä. Osa löytyy kätevästi terminaalista, ja osaan on lentoasemalla järjestetty kuljetus. Sama tilanne on myös silloin, jos auton on vuokrannut etukäteen valmiiksi ja vain noutaa sen lentoasemalta.

Autonvuokrauspisteitä Riiassa on runsaasti myös keskustan alueella. Erityisesti hotellin yhteydestä kannattaa etsiä autonvuokrauspistettä, eli samalla kun varaa hotellihuoneen Riiassa, voi myös katsoa, onko autonvuokraus Riiassa mahdollista hotellin lähistöllä. Vuokra-autolla matkustaessa kannattaa varata mukaan hyvä kartta, koska tienviittoja ei teiden varsilta aina löydy.

Riika – Baltian helmi

Riika tunnetaan maailmalla erityisesti upeasta arkkitehtuuristaan. Riian historiallinen keskusta kuuluukin Unescon maailmanperintöluetteloon. Riian jugend-arkkitehtuuri on jotain, mitä ei löydy muualta maailmasta. Kun siihen yhdistetään upeat alkuperäiset kirkot, vanhankaupungin keskiaikaiset rakennukset, puuarkkitehtuuri ja nykyajan rakennustyyli, Riian voidaan sanoa pitävän sisällään arkkitehtuurin taidonnäytteitä usealta eri vuosisadalta. Vierailu Riiassa onkin upea kokemus huolimatta siitä, ymmärtääkö eri tyyleistä ja arkkitehtuurista jotakin vai ei. Kaupungin hienoa arkkitehtuuria ei voi olla huomaamatta.

Riika on hyvä matkakohde, josta löytyy monenlaista nähtävää ja koettavaa. Arkkitehtuurin ja historiallisten rakennusten ohella Riiassa on vilkas kulttuurielämä, joka tarjoaa sekä musiikkia oopperan, klassisten ja pop-konserttien muodossa että taidetta eri aikakausilta. Moni tulee Riikaan edullisten kylpylä- ja kauneushoitojen perässä. Erilaiset hyvinvointipalvelut ovatkin hyvin edustettuina Riiassa. Dynaaminen Riika on myös loistava paikka erilaisten tapahtumien järjestämiseen, mitä tukee sen vilkas liike-elämä. Ostosmatkailijalle Riiasta löytyy niin pieniä putiikkeja kuin suuria ostoskeskuksia. Erityisesti Vanhan Riian alueella kannattaa pistäytyä, jos haluaa erikoisempia matkamuistoja tai taide-esineitä. Hintataso Riiassa vaihtelee edullisesta hieman hintavampaan. Riika on myös kaupunki, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja suunnistuksesta ja hiihdosta vesiurheiluun ja golfiin. Riiassa ei voi vierailla maistamatta kaupungin loistavia gastronomisia herkkuja, jotka ovat sekoitus perinteistä latvialaista ruokakulttuuria ja uudempaa makujen yhdistelemiseen perustuvaa gastronomiaa. Suosituimpia nähtävyyksiä Riiassa ovat vanhakaupunki, Riian tuomiokirkko, Pyhän Pietarin kirkko, luonnonhistoriallinen museo, Riian eläinpuisto, Vapauden muistomerkki ja Latvian miehitysmuseo.

Autonvuokraus kohteessa Riika: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Riika?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Riika halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Riika?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Riika keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Riika?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Riika?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Riika

Tutustu kohteeseen Riika Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!