Pääosion alkuosa
Ilmainen peruutusoikeus
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Autonvuokraus Tokiossa

Japanin pääkaupungissa Tokiossa riittää nähtävää ja koettavaa vuodenajasta riippumatta. Kesäisin kaupunkifestivaalit valtaavat kadut ja puistot, jolloin voi ihastella mahtavia ilotulituksia. Syksyn ruska sytyttää koko maan upeaan väriloistoon, josta voi nauttia Tokion puistoissa tai lähiympäristössä, vaikkapa Takao-vuorella tai Kamakurassa. Luonnollisesti keväisin kukkivista kirsikkapuistaan Japani tunnetaan parhaiten. Voit ihastella kaikkia nähtävyyksiä helposti vuokraamalla auton Tokiosta Expedian palvelun kautta. Autoillen pääset helposti tutustumaan myös lähikaupunkeihin sekä Japanin kauniiseen luontoon.

Autonvuokraus Tokiossa on mahdollista hoitaa jo hyvissä ajoin ennen matkaa kotoa käsin. Expedian sivuilla matkailijat voivat etsiä itselleen sopivinta vuokra-autoa ja verrata samalla hintoja. Hakupalvelussa on mahdollista valita auton vuokra-aika täysin omien matkasuunnitelmien mukaan. Auton vuokrauksen lisäksi sivustolta voi varata lennot Tokioon sekä hotellit, joten koko matkan järjestäminen onnistuu samasta paikasta edulliseen hintaan. Antoisan loman neonvalojen ja kirsikankukkien Tokiossa voi nyt siis toteuttaa täysin vaivattomasti.

Vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin

Vaikka julkinen liikenne onkin toimiva ja verkosto kattava, auton vuokraaminen kannattaa varsinkin, jos olet aikeissa matkustaa myös Tokion ulkopuolelle. Mikäli vuokra-auton tarvitsee vasta myöhemmin loman aikana, senkin järjestäminen onnistuu helposti. Autonvuokrausvertailun valikoimista löytyy lukuisia eri autotyyppejä sekä vuokraamoita, joten jokainen löytää hakupalvelun avulla varmasti mieleisen ajoneuvon. Auton voi vuokrata jo Tokion lentoasemalta tai lukuisista Tokion keskustan autovuokraamoista. Japanissa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten se voi aiheuttaa tottumattomalle aluksi hieman hankaluuksia. Tokion kaupungissa riittää paljon nähtävää. Päivän voi aloittaa nauttimalla aamiaisen Tsukijin kalamarkkinoilla, jossa on myynnissä valtavat määrät mereneläviä. Kävely keisarillisessa puutarhassa virkistää mielen. Uenossa on maailmankuulu eläintarha pandoineen ja suuri puisto, jossa japanilaiset viettävät paljon aikaa. Sen jälkeen voikin ajaa Akihabaraan elektroniikkaostoksille. Kun tekniikasta on saanut tarpeeksi voi rauhoittua Asakusan temppelialueella.

Tokion tunnetuin maamerkki on Roppongin lähistöltä löytyvä Tokyo Tower, jonka maksulliselta yleisötasanteelta aukeaa huimat näköalat yli Tokion ja Tyynenmeren. Tornia kannattaa ihailla myös iltavalaistuksessa kauempaa. Ostoksia voi tehdä melkein missä vain Tokiossa, mutta kunnon shoppailijan kannattaa suunnata joko Ginzaan tai Shinjukun, Harajukun tai Shibuyan aluelle. Autonvuokraus Tokiossa hoituu helposti myös kaupungilla kiertelyn lomassa. Vuokra-autot voi nimittäin noutaa monesta eri paikasta esimerkiksi eri hotellien tai nähtävyyksien lähistöltä. Hakupalvelussa voi nähdä lisäksi autovuokraamojen tarkat etäisyydet valitusta noutopaikasta. Ostokset kulkevat kätevästi auton kyydissä takaisin hotellille.

Lomalla tulee yleensä kierreltyä paljon jalkaisin, joten ohjelmaa täynnä olevan päivän päätteeksi on rentouttavaa istahtaa vuokra-auton kyytiin ja ajaa mukavasti hotellille. Tokion vuokra-autojen koot vaihtelevat pienistä ajoneuvoista aina normaalikokoisiin henkilöautoihin ja farmareihin. Isoille matkaseuruille löytyy myös tilavia pakettiautoja, joihin matkatavaratkin mahtuvat hyvin kyytiin. Valikoimissa on lisäksi vähän polttoainetta kuluttavia malleja, joiden kanssa autoilu on sekä taloudellista että ympäristöystävällistä. Autonvuokraus on ylipäätään varteenotettava vaihtoehto keskustan alueella liikkumiseen varsinkin jos valittu hotelli sattuu sijaitsemaan hieman kauempana keskustasta.

Turvallinen ja luotettava autonvuokraus

Expedian kautta autonvuokraus Tokiossa onnistuu luotettavasti. Kaikkiin hakutuloksissa näytettäviin vuokrahintoihin sisältyy vakuutus. Tokion vuokra-autot vastaavat ominaisuuksiltaan viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia, joten siltä osin autoilu on täysin turvallista. Lapsiperheet voivat saada autoihin lisävarusteeksi vauvan- ja lastenistuimen, minkä ansiosta koko perhe voi nauttia yhdessä mukavasta lomasta. Navigointijärjestelmästä on myös hyötyä suurkaupungissa ajaessa tai matkustettaessa Tokion ulkopuolelle ja muihin kaupunkeihin. Jos yhdistät Tokion matkaasi esimerkiksi laskettelureissun, voit vuokrata lisäpalveluna myös suksitelineen. Monipuolisten hakuominaisuuksien ansiosta autonvuokrausvertailussa on mahdollista etsiä tarkasti sopivaa automallia. Hakupalvelussa olevat hinnat ovat edullisia, ja parhaat tarjoukset erottuvat selkeästi joukosta. Auton vuokraaminen Tokiossa ei voisikaan onnistua tämän helpommin ja mukavammin.

Tokioon suuntautuva matka on nyt helppo järjestää ja toteuttaa Expedian avulla. Tokio on yritysmaailman keskus, joten se on varmasti tuttu kohde myös monelle liikematkailijalle. Vuokra-autojen ohella Expedian sivuston kautta voi varata tasokkaat hotellit sekä tarvittaessa myös lentoliput. Palvelu on aina luotettavaa ja turvallista. Koko matkan järjestely onnistuu vaivattomasti, ja samalla parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää.

Autonvuokraus kohteessa Tokio: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Tokio?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Tokio halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Tokio?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Tokio keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Tokio?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Tokio?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Tokio

Tutustu kohteeseen Tokio Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!