Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Tokiossa

Japanin pääkaupungissa Tokiossa riittää nähtävää ja koettavaa vuodenajasta riippumatta. Kesäisin kaupunkifestivaalit valtaavat kadut ja puistot, jolloin voi ihastella mahtavia ilotulituksia. Syksyn ruska sytyttää koko maan upeaan väriloistoon, josta voi nauttia Tokion puistoissa tai lähiympäristössä, vaikkapa Takao-vuorella tai Kamakurassa. Luonnollisesti keväisin kukkivista kirsikkapuistaan Japani tunnetaan parhaiten. Voit ihastella kaikkia nähtävyyksiä helposti vuokraamalla auton Tokiosta Expedian palvelun kautta. Autoillen pääset helposti tutustumaan myös lähikaupunkeihin sekä Japanin kauniiseen luontoon.

Autonvuokraus Tokiossa on mahdollista hoitaa jo hyvissä ajoin ennen matkaa kotoa käsin. Expedian sivuilla matkailijat voivat etsiä itselleen sopivinta vuokra-autoa ja verrata samalla hintoja. Hakupalvelussa on mahdollista valita auton vuokra-aika täysin omien matkasuunnitelmien mukaan. Auton vuokrauksen lisäksi sivustolta voi varata lennot Tokioon sekä hotellit, joten koko matkan järjestäminen onnistuu samasta paikasta edulliseen hintaan. Antoisan loman neonvalojen ja kirsikankukkien Tokiossa voi nyt siis toteuttaa täysin vaivattomasti.

Vuokra-autoja kaikkiin tarpeisiin

Vaikka julkinen liikenne onkin toimiva ja verkosto kattava, auton vuokraaminen kannattaa varsinkin, jos olet aikeissa matkustaa myös Tokion ulkopuolelle. Mikäli vuokra-auton tarvitsee vasta myöhemmin loman aikana, senkin järjestäminen onnistuu helposti. Autonvuokrausvertailun valikoimista löytyy lukuisia eri autotyyppejä sekä vuokraamoita, joten jokainen löytää hakupalvelun avulla varmasti mieleisen ajoneuvon. Auton voi vuokrata jo Tokion lentoasemalta tai lukuisista Tokion keskustan autovuokraamoista. Japanissa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten se voi aiheuttaa tottumattomalle aluksi hieman hankaluuksia. Tokion kaupungissa riittää paljon nähtävää. Päivän voi aloittaa nauttimalla aamiaisen Tsukijin kalamarkkinoilla, jossa on myynnissä valtavat määrät mereneläviä. Kävely keisarillisessa puutarhassa virkistää mielen. Uenossa on maailmankuulu eläintarha pandoineen ja suuri puisto, jossa japanilaiset viettävät paljon aikaa. Sen jälkeen voikin ajaa Akihabaraan elektroniikkaostoksille. Kun tekniikasta on saanut tarpeeksi voi rauhoittua Asakusan temppelialueella.

Tokion tunnetuin maamerkki on Roppongin lähistöltä löytyvä Tokyo Tower, jonka maksulliselta yleisötasanteelta aukeaa huimat näköalat yli Tokion ja Tyynenmeren. Tornia kannattaa ihailla myös iltavalaistuksessa kauempaa. Ostoksia voi tehdä melkein missä vain Tokiossa, mutta kunnon shoppailijan kannattaa suunnata joko Ginzaan tai Shinjukun, Harajukun tai Shibuyan aluelle. Autonvuokraus Tokiossa hoituu helposti myös kaupungilla kiertelyn lomassa. Vuokra-autot voi nimittäin noutaa monesta eri paikasta esimerkiksi eri hotellien tai nähtävyyksien lähistöltä. Hakupalvelussa voi nähdä lisäksi autovuokraamojen tarkat etäisyydet valitusta noutopaikasta. Ostokset kulkevat kätevästi auton kyydissä takaisin hotellille.

Lomalla tulee yleensä kierreltyä paljon jalkaisin, joten ohjelmaa täynnä olevan päivän päätteeksi on rentouttavaa istahtaa vuokra-auton kyytiin ja ajaa mukavasti hotellille. Tokion vuokra-autojen koot vaihtelevat pienistä ajoneuvoista aina normaalikokoisiin henkilöautoihin ja farmareihin. Isoille matkaseuruille löytyy myös tilavia pakettiautoja, joihin matkatavaratkin mahtuvat hyvin kyytiin. Valikoimissa on lisäksi vähän polttoainetta kuluttavia malleja, joiden kanssa autoilu on sekä taloudellista että ympäristöystävällistä. Autonvuokraus on ylipäätään varteenotettava vaihtoehto keskustan alueella liikkumiseen varsinkin jos valittu hotelli sattuu sijaitsemaan hieman kauempana keskustasta.

Turvallinen ja luotettava autonvuokraus

Expedian kautta autonvuokraus Tokiossa onnistuu luotettavasti. Kaikkiin hakutuloksissa näytettäviin vuokrahintoihin sisältyy vakuutus. Tokion vuokra-autot vastaavat ominaisuuksiltaan viimeisimpiä turvallisuusvaatimuksia, joten siltä osin autoilu on täysin turvallista. Lapsiperheet voivat saada autoihin lisävarusteeksi vauvan- ja lastenistuimen, minkä ansiosta koko perhe voi nauttia yhdessä mukavasta lomasta. Navigointijärjestelmästä on myös hyötyä suurkaupungissa ajaessa tai matkustettaessa Tokion ulkopuolelle ja muihin kaupunkeihin. Jos yhdistät Tokion matkaasi esimerkiksi laskettelureissun, voit vuokrata lisäpalveluna myös suksitelineen. Monipuolisten hakuominaisuuksien ansiosta autonvuokrausvertailussa on mahdollista etsiä tarkasti sopivaa automallia. Hakupalvelussa olevat hinnat ovat edullisia, ja parhaat tarjoukset erottuvat selkeästi joukosta. Auton vuokraaminen Tokiossa ei voisikaan onnistua tämän helpommin ja mukavammin.

Tokioon suuntautuva matka on nyt helppo järjestää ja toteuttaa Expedian avulla. Tokio on yritysmaailman keskus, joten se on varmasti tuttu kohde myös monelle liikematkailijalle. Vuokra-autojen ohella Expedian sivuston kautta voi varata tasokkaat hotellit sekä tarvittaessa myös lentoliput. Palvelu on aina luotettavaa ja turvallista. Koko matkan järjestely onnistuu vaivattomasti, ja samalla parhaat tarjoukset on helppo hyödyntää.

Tutustu kohteeseen Tokio

Tutustu kohteeseen Tokio Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!