TokioJapani

Koe maailman suurimpiin kuuluvan kaupungin intensiivinen energia, jonka keskeltä löydät elektroniikkakauppoja, tornimaisia pilvenpiirtäjiä, muinaista taidetta sekä kukkivia kirsikkapuita.

Yli 30 miljoonaa asukasta käsittävä Tokion metropolialue on maailman väkirikkain väestökeskittymä. Tämän saavutuksen arvoa nostaa tieto siitä, että puolet Tokiosta pommitettiin maan tasalle toisen maailmansodan aikana. Vuoden 1945 jälkeen jälleenrakennettu kaupunki on kiehtova sekoitus muinaisia perinteitä ja modernia johtajuutta.

Nouse pilvenpiirtäjän huipulle ihailemaan loppumattomalta vaikuttavan kaupungin vaikuttavia näkymiä. Yläilmoista näet Japanin moderniin siluettiin kuuluvat maamerkit, joihin kuuluvat Rainbow Bridge, Tokyo Tower, Mori Tower ja Tokyo Skytree. Kaikkien näiden yläpuolelle kohoaa kuitenkin Fujin tulivuori. Katutasolle palattuasi voit tutustua kaupungin eläväisimpään kaupunginosaan Shinjukuun, jossa sijaitsevat monet Tokion korkeimmista rakennuksista sekä kaupungin vilkkain rautatie-asema.

Vaikka Tokio onkin moderni kaupunki, on se säilyttänyt juurensa ja yhteytensä menneisiin aikoihin. Tutustu japanilaiseen ja aasialaiseen taiteeseen sekä esineistöön Tokion kansallismuseossa. Kokoelman vanhimmat esineet ovat jopa 12 000 vuotta vanhoja. Shogunit ja keisarit ovat asuttaneetTokion keisarillisen palatsin aluetta vuosisatojen ajan.

Tutustu vuodesta 645 periytyvään buddhalaiseen hengellisyyteen Sensō-ji temppelissä. Yasukunin pyhäkkö ja Yūshūkanin museo osoittavat shintolaiseen tyyliin kunnioitusta niille yli kahdelle miljoonalle kansalaiselle, jotka menettivät henkensä viimeisen puolentoista vuosisadan aikana maataan palvellen.

Tokio uusiutuu ja muuttuu jatkuvasti. Roppongi Hills on vuonna 2003 kaupungin sydämeen rakennettu jättimäinen rakennuskompleksi, joka tarjoaa yöelämän huvituksia trenditietoisille. Se on erityisen suosittu ulkomaalaisten keskuudessa.

Vaikka Tokio onkin tiheästi asutettu, sen 23 erityisaluetta tarjoavat runsain määrin viheralueita. Japanin kuuluisat kirsikkapuut kukkivat maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun. Yksi suosituimmista paikoista seurata kukkaloistoa piknikin lomassa on Shinjuku Gyoen -puisto. Muutkin puistot ovat huolellisen yksityiskohtaisesti suunniteltuja ja ylläpidettyjä tarjoten niin japanilaisille kuin turisteillekin mahdollisuuden rauhoittua ja virkistyä.

Matkaopas: Tokio

Missä yöpyä kohteessa Tokio

Shinjuku featuring yökuvat, kaupunki ja katunäkymät

Shinjuku

4.5/5Wonderful!(17 aluearvostelua)

Shinjuku tunnetaan loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Tokion metropolin hallintorakennus, ja Higashi-shinjukun asema ja Nishi-wasedan asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Shinjuku
Shibuya johon kuuluu katunäkymät, pilvenpiirtäjä ja tori

Shibuya

4.5/5Wonderful!(2 aluearvostelua)

Yoyogin puisto ja Meiji-temppeli ovat suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Shibuya, joka tunnetaan suosituista kaupoista. Yoyogi-koenn asema ja Meiji-jingumaen 'Harajukun' asema varmistavat, että lähiseudun nähtävyyksiin on myös helppoa tutustua.

Shibuya
Akihabara, Tokio, Tokio, Japani

Akihabara

Vaikka Akihabara ei tarjoa suurta määrää nähtävyyksiä, voit tutustua lähiseudun nähtävyyksiin, joihin kuuluu Akihabara Electric Town ja Uenon puisto.

Akihabara
Ueno, Tokio, Tokio, Japani

Ueno

4/5Very Good!(1 aluearvostelu)

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Ueno tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Ameya-Yokochō. Ja jos olet kiinnostunut tutustumaan myös lähiseudun tarjontaan, Ueno-okachimachin asema ja Ueno-hirokojin asema tekevät siitä helppoa.

Ueno
Ikebukuro, Tokio, Tokio, Japani

Ikebukuro

Ikebukuro tunnetaan erityisesti ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista, ja Sunshine City Shopping Mall (ostoskeskus) ja Sunshine Aquarium ovat myös lähellä sijaitsevia mielenkiintoisia kohteita.

Ikebukuro
Sensojin temppeli joka esittää kaupunki, kyltit ja temppeli tai palvontapaikka

Asakusa

5/5Exceptional!(3 aluearvostelua)

Asakusa tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista, ja kaupungissa ollessasi Sensō-jin temppeli ja Asakusan pyhäkkö ovat ehdottomasti vierailun arvoisia kohteita.

Asakusa

Huippuhotellit kohteessa Tokio

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae
APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae
3 out of 5
2-2-8 Shinjuku, Shinjuku, Tokio, Tokyo-to
Hinta on 50 € per yö

Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Isetan Shinjukun tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Robot Restaurant ja Samurai-museo ...

4/5Very Good! (2,704 arvostelua)

"Aamiaisbuffet on hyvin monipuolinen ja kattava. Henkilökunta erittäin ystävällistä. Hissit hitaat, vaikka niitä on kolme. Monesti joutui odottamaan. Sijainti todella hyvä, lähellä kaksi metroasemaa, sekä Shinjukun juna-asema."…"

Arvosteltu 16.10.2019

APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae
BESPOKE HOTEL Shinjuku
BESPOKE HOTEL Shinjuku
3.5 out of 5
2-2-17 Kabukicho, Tokio, Tokio
Hinta on 37 € per yö

Robot Restaurant ja Isetan Shinjukun tavaratalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Tokion ...

4.4/5Wonderful! (598 arvostelua)
Modern and classy

"Very pleasant stay. Super clean and modern hotel. Would definitely stsy again here, very good value."…"

Arvosteltu 16.3.2020

BESPOKE HOTEL Shinjuku
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower
3 out of 5
1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokio
Hinta on 50 € per yö

Omoide Yokocho -kuja ja Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion metropolin hallintorakennus ...

3.9/5Good! (3,458 arvostelua)

"Spa oli mukava elämys. Kylpylästä oli upea näkymä kaupungin ylle."…"

Arvosteltu 19.9.2019

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

Suositut vierailukohteet – Tokio

Disneyland® Tokio
Kuva majoitusliikkeestä Disneyland® Tokio

Disneyland® Tokio

4.5/5(3 arvostelua)

Vietä riemukas päivä kohteessa Disneyland® Tokio, joka on kohteessa Urayasu sijaitseva suosittu huvipuisto. Vieraile tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen merkittävillä muistomerkeillä ja kaupoissa.

Tokion DisneySea®
Kuva majoitusliikkeestä Tokion DisneySea®

Tokion DisneySea®

Vietä riemukas päivä kohteessa Tokion DisneySea®, joka on kohteessa Urayasu sijaitseva suosittu teemapuisto. Vieraile tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen merkittävillä muistomerkeillä ja temppeleissä.

Tokyo Dome
Kuva majoitusliikkeestä Tokyo Dome

Tokyo Dome

Vieraile kohteessa Tokyo Dome järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Tokio. Kuljeksi tämän eloisan alueen kuvankauniissa puutarhoissa tai vieraile sen temppeleissä.

Tokyo Skytree
Kuva majoitusliikkeestä Tokyo Skytree

Tokyo Skytree

4.5/5(8 arvostelua)

Nauti ensin näköaloista maailman korkeimman tornin huipulta, sitten sen juurella sijaitsevista kaupoista, ravintoloista, akvaariosta ja planetaariosta.

Tokyo Tower
Kuva majoitusliikkeestä Tokyo Tower

Tokyo Tower

4/5(6 arvostelua)

Aivan kuin Pariisin kuuluisa maamerkki olisi siirretty Tokioon, tämän Eiffelin inspiroiman rakennelman huipulta avautuu komea panoraamanäkymä kaupungin ylle.

Tokion keisarillinen palatsi
Kuva majoitusliikkeestä Tokion keisarillinen palatsi

Tokion keisarillinen palatsi

4/5(5 arvostelua)

Tämä rakennus oli ensin shogunien asuinpaikka ja sen jälkeen Japanin keisarin koti. Toisen maailmansodan aikana tuhoutunut palatsi on kunnostettu alkuperäiseen loistoonsa.

Arvostelut – Tokio

4.7

Huippukohde

5 - Loistava
34
5 - Loistava 75.55555555555556%
4 - Hyvä
10
4 - Hyvä 22.22222222222222%
3 - OK
1
3 - OK 2.2222222222222223%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

3. helmik. 2020

Tänne uudestaan!

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

6. tammik. 2020

Team Labin näyttely, junalla kulkeminen helppoa ja edullista, upeat liharuuat

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

13. jouluk. 2019

Ainutlaatuinen, kaikkea löytyy eli jokaiselle jotain, turvallinen, ihmiset ystävällisiä, kaikki toimii. Helppo kohde, vaikka on valtava kaupunki.

4/5 - Hyvä

Tarkistettu asiakas

2. marrask. 2019

Jos osaa suunnistaa, kannattaa ottaa kompassi mukaan, koska kaduilla ei juurikaan ole nimiä eikä Google Maps aina löydä paikkaa korkeiden talojen keskellä. Junat ja metrot toimivat erinomaisesti.

5/5 - Loistava

Linduzki

22. lokak. 2019

Tokiosta ja sen ympäriltä löytyy aina tekemistä ja nähtävää. Suosittelen kuitenkin käymään myös muualla Japanissa.

4/5 - Hyvä

Linduzki

16. lokak. 2019

Tokiossa riittää nähtävää, kaupungissa sekä sitä ympäröivillä alueilla. Suosittelen aina Japaniin matkustaville, että käy myös muualla kuin Tokiossa, mutta myös Tokiosta löytyy monipuolisesti erilaista nähtävää ja koettavaa, eikä se lopu kesken.

Kohteen Tokio lähellä sijaitsevat kaupungit

Samankaltaisia paikkoja kuin Tokio