Tokio

Matkaopas
Shibuya johon kuuluu katunäkymät, pilvenpiirtäjä ja tori

Koe maailman suurimpiin kuuluvan kaupungin intensiivinen energia, jonka keskeltä löydät elektroniikkakauppoja, tornimaisia pilvenpiirtäjiä, muinaista taidetta sekä kukkivia kirsikkapuita.

Yli 30 miljoonaa asukasta käsittävä Tokion metropolialue on maailman väkirikkain väestökeskittymä. Tämän saavutuksen arvoa nostaa tieto siitä, että puolet Tokiosta pommitettiin maan tasalle toisen maailmansodan aikana. Vuoden 1945 jälkeen jälleenrakennettu kaupunki on kiehtova sekoitus muinaisia perinteitä ja modernia johtajuutta.

Nouse pilvenpiirtäjän huipulle ihailemaan loppumattomalta vaikuttavan kaupungin vaikuttavia näkymiä. Yläilmoista näet Japanin moderniin siluettiin kuuluvat maamerkit, joihin kuuluvat Rainbow Bridge, Tokyo Tower, Mori Tower ja Tokyo Skytree. Kaikkien näiden yläpuolelle kohoaa kuitenkin Fujin tulivuori. Katutasolle palattuasi voit tutustua kaupungin eläväisimpään kaupunginosaan Shinjukuun, jossa sijaitsevat monet Tokion korkeimmista rakennuksista sekä kaupungin vilkkain rautatie-asema.

Vaikka Tokio onkin moderni kaupunki, on se säilyttänyt juurensa ja yhteytensä menneisiin aikoihin. Tutustu japanilaiseen ja aasialaiseen taiteeseen sekä esineistöön Tokion kansallismuseossa. Kokoelman vanhimmat esineet ovat jopa 12 000 vuotta vanhoja. Shogunit ja keisarit ovat asuttaneetTokion keisarillisen palatsin aluetta vuosisatojen ajan.

Tutustu vuodesta 645 periytyvään buddhalaiseen hengellisyyteen Sensō-ji temppelissä. Yasukunin pyhäkkö ja Yūshūkanin museo osoittavat shintolaiseen tyyliin kunnioitusta niille yli kahdelle miljoonalle kansalaiselle, jotka menettivät henkensä viimeisen puolentoista vuosisadan aikana maataan palvellen.

Tokio uusiutuu ja muuttuu jatkuvasti. Roppongi Hills on vuonna 2003 kaupungin sydämeen rakennettu jättimäinen rakennuskompleksi, joka tarjoaa yöelämän huvituksia trenditietoisille. Se on erityisen suosittu ulkomaalaisten keskuudessa.

Vaikka Tokio onkin tiheästi asutettu, sen 23 erityisaluetta tarjoavat runsain määrin viheralueita. Japanin kuuluisat kirsikkapuut kukkivat maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun. Yksi suosituimmista paikoista seurata kukkaloistoa piknikin lomassa on Shinjuku Gyoen -puisto. Muutkin puistot ovat huolellisen yksityiskohtaisesti suunniteltuja ja ylläpidettyjä tarjoten niin japanilaisille kuin turisteillekin mahdollisuuden rauhoittua ja virkistyä.

Matkaopas: Tokio

THE KNOT TOKYO Shinjuku
THE KNOT TOKYO Shinjuku
3 out of 5
4-31-1 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
Hinta on 52 € per yö ajalle 6. jouluk. viiva 6. jouluk.
Tokyo Metropolitan Government (pilvenpiirtäjä), Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Meiji-temppeli sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Tokion ...
4.4/5 Excellent! (1,381 arvostelua)
"Hotellihuone oli pieni mutta todella siisti. Henkilökunta erittäin ystävällistä, iloista ja palvelualtista."

Arvosteltu 4.3.2020

THE KNOT TOKYO Shinjuku
Shinagawa Prince Hotel
Shinagawa Prince Hotel
3.5 out of 5
4-10-30 Takanawa Minato-ku, Tokio, Tokyo-to
Hinta on 90 € per yö ajalle 6. jouluk. viiva 6. jouluk.
Meiji Gakuin -yliopisto ja Happoen Garden sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Tokionlahti ...
4.1/5 Very Good! (2,192 arvostelua)
Hotelli hyvien kulkuyhteyksien varrella
"Siisti ja todella iso hotelli hyvien kulkuyhteyksien varrella (ml. Shinkansen asema). Lyhyt matka Hanedan kentältä. Lähistöllä runsaasti kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Kulmahuoneesta hyvä näköala. Hieno kattoravintola. Pieni miinus siitä, ettei pääsy ulkoaltaaseen kuulu huonehintaan."

Arvosteltu 29.7.2019

Shinagawa Prince Hotel
The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome
The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome
4 out of 5
1-6-3 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokio, Tokio
Hinta on 67 € per yö ajalle 19. jouluk. viiva 19. jouluk.
Kabuki-zan teatteri ja Ginza Wakon rakennus sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Hibiyan puisto ja Zōjō-jin ...
4.5/5 Wonderful! (2,237 arvostelua)
xce business hotel
"My fourth time in this hotel. Great location, close to Shiodome and Shimbashi stations. Service is always exceptional and rooms quite big for Tokyo. Breakfast could be improved and it’s not worth it unless it’s included in the price."

Arvosteltu 28.2.2020

The Royal Park Hotel Iconic Tokyo Shiodome
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.
Citadines Shinjuku Tokyo
Citadines Shinjuku Tokyo
3.5 out of 5
1-28-13 Shinjuku, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
Hinta on 53 € per yö ajalle 6. jouluk. viiva 6. jouluk.
Isetan Shinjukun tavaratalo ja Omoide Yokocho -kuja sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tokion anime-keskus ja Tokyo Tower ovat myös 10 ...
4.5/5 Wonderful! (2,131 arvostelua)
Mainio hotelli mutkattomuutta arvostavalle
"Hotellin sijainti on varsin mainio. Shinjuku itsessään tarjoaa massiivisen määrän tutkittavaa ja liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ovat loistavat. Julkinen liikenne kaupungissa on muutenkin erinomainen. Hotellihuoneen puhtaanapito on ensiluokkaista ja mahdollisuus pestä pyykkiä on kevyesti matkaavalle ..."

Arvosteltu 6.11.2017

Citadines Shinjuku Tokyo
Section L Asakusa East
Section L Asakusa East
3 out of 5
4-chome-13-6 Higashikomagata, Tokio, Tokio
Hinta on 97 € per yö ajalle 6. jouluk. viiva 6. jouluk.
Tokyo Solamachi -ostoskeskus, Tokyo Skytree ja Sensō-jin temppeli sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ryogoku Kokugikan ja Uenon puisto ...
Section L Asakusa East
Section L Ginza East
Section L Ginza East
3 out of 5
Shintomi 1-14-5, Chuo, Tokio, Tokio
Hinta on 129 € per yö ajalle 6. jouluk. viiva 6. jouluk.
Kabuki-zan teatteri ja Tokio International Forum -konferenssikeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Tokion keisarillinen palatsi ja ...
Section L Ginza East
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Suositut vierailukohteet – Tokio

Kohteen Tokio lähellä sijaitsevat kaupungit