Tokio matkavinkit

Matkaopas
Tokio

Tokio: Matkaopas

Koe maailman suurimpiin kuuluvan kaupungin intensiivinen energia, jonka keskeltä löydät elektroniikkakauppoja, tornimaisia pilvenpiirtäjiä, muinaista taidetta sekä kukkivia kirsikkapuita.

Yli 30 miljoonaa asukasta käsittävä Tokion metropolialue on maailman väkirikkain väestökeskittymä. Tämän saavutuksen arvoa nostaa tieto siitä, että puolet Tokiosta pommitettiin maan tasalle toisen maailmansodan aikana. Vuoden 1945 jälkeen jälleenrakennettu kaupunki on kiehtova sekoitus muinaisia perinteitä ja modernia johtajuutta. Nouse pilvenpiirtäjän huipulle ihailemaan loppumattomalta vaikuttavan kaupungin vaikuttavia näkymiä. Yläilmoista näet Japanin moderniin siluettiin kuuluvat maamerkit, joihin kuuluvat Rainbow Bridge, Tokyo Tower, Mori Tower ja Tokyo Skytree. Kaikkien näiden yläpuolelle kohoaa kuitenkin Fujin tulivuori. Katutasolle palattuasi voit tutustua kaupungin eläväisimpään kaupunginosaan Shinjukuun, jossa sijaitsevat monet Tokion korkeimmista rakennuksista sekä kaupungin vilkkain rautatie-asema. Vaikka Tokio onkin moderni kaupunki, on se säilyttänyt juurensa ja yhteytensä menneisiin aikoihin. Tutustu japanilaiseen ja aasialaiseen taiteeseen sekä esineistöön Tokion kansallismuseossa. Kokoelman vanhimmat esineet ovat jopa 12 000 vuotta vanhoja. Shogunit ja keisarit ovat asuttaneetTokion keisarillisen palatsin aluetta vuosisatojen ajan. Tutustu vuodesta 645 periytyvään buddhalaiseen hengellisyyteen Sensō-ji temppelissä. Yasukunin pyhäkkö ja Yūshūkanin museo osoittavat shintolaiseen tyyliin kunnioitusta niille yli kahdelle miljoonalle kansalaiselle, jotka menettivät henkensä viimeisen puolentoista vuosisadan aikana maataan palvellen.Tokio uusiutuu ja muuttuu jatkuvasti. Roppongi Hills on vuonna 2003 kaupungin sydämeen rakennettu jättimäinen rakennuskompleksi, joka tarjoaa yöelämän huvituksia trenditietoisille. Se on erityisen suosittu ulkomaalaisten keskuudessa. Vaikka Tokio onkin tiheästi asutettu, sen 23 erityisaluetta tarjoavat runsain määrin viheralueita. Japanin kuuluisat kirsikkapuut kukkivat maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun. Yksi suosituimmista paikoista seurata kukkaloistoa piknikin lomassa on Shinjuku Gyoen -puisto. Muutkin puistot ovat huolellisen yksityiskohtaisesti suunniteltuja ja ylläpidettyjä tarjoten niin japanilaisille kuin turisteillekin mahdollisuuden rauhoittua ja virkistyä.

Discover neighborhoods in Tokio

Shinjuku featuring yökuvat, kaupunki ja katunäkymät

Shinjuku

4,5/5(17 arvostelua alueesta)

Shinjuku tunnetaan loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Hanazono-jinja, ja Shinjuku-sanchomen asema ja Shinjuku-nishiguchin asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Shinjuku
Default Image

Shibuya

4,5/5(2 arvostelua alueesta)

Shibuyan risteys ja Meiji-temppeli ovat suosittuja nähtävyyksiä kohteessa Shibuya, joka tunnetaan suosituista kaupoista. Shibuyan asema ja Meiji-jingumaen 'Harajukun' asema varmistavat, että lähiseudun nähtävyyksiin on myös helppoa tutustua.

Shibuya