TokioJapani

Image for Shibuya johon kuuluu katunäkymät, pilvenpiirtäjä ja tori

Koe Tokio

Koe maailman suurimpiin kuuluvan kaupungin intensiivinen energia, jonka keskeltä löydät elektroniikkakauppoja, tornimaisia pilvenpiirtäjiä, muinaista taidetta sekä kukkivia kirsikkapuita.

Yli 30 miljoonaa asukasta käsittävä Tokion metropolialue on maailman väkirikkain väestökeskittymä. Tämän saavutuksen arvoa nostaa tieto siitä, että puolet Tokiosta pommitettiin maan tasalle toisen maailmansodan aikana. Vuoden 1945 jälkeen jälleenrakennettu kaupunki on kiehtova sekoitus muinaisia perinteitä ja modernia johtajuutta.

Nouse pilvenpiirtäjän huipulle ihailemaan loppumattomalta vaikuttavan kaupungin vaikuttavia näkymiä. Yläilmoista näet Japanin moderniin siluettiin kuuluvat maamerkit, joihin kuuluvat Rainbow Bridge, Tokyo Tower, Mori Tower ja Tokyo Skytree. Kaikkien näiden yläpuolelle kohoaa kuitenkin Fujin tulivuori. Katutasolle palattuasi voit tutustua kaupungin eläväisimpään kaupunginosaan Shinjukuun, jossa sijaitsevat monet Tokion korkeimmista rakennuksista sekä kaupungin vilkkain rautatie-asema.

Vaikka Tokio onkin moderni kaupunki, on se säilyttänyt juurensa ja yhteytensä menneisiin aikoihin. Tutustu japanilaiseen ja aasialaiseen taiteeseen sekä esineistöön Tokion kansallismuseossa. Kokoelman vanhimmat esineet ovat jopa 12 000 vuotta vanhoja. Shogunit ja keisarit ovat asuttaneetTokion keisarillisen palatsin aluetta vuosisatojen ajan.

Tutustu vuodesta 645 periytyvään buddhalaiseen hengellisyyteen Sensō-ji temppelissä. Yasukunin pyhäkkö ja Yūshūkanin museo osoittavat shintolaiseen tyyliin kunnioitusta niille yli kahdelle miljoonalle kansalaiselle, jotka menettivät henkensä viimeisen puolentoista vuosisadan aikana maataan palvellen.

Tokio uusiutuu ja muuttuu jatkuvasti. Roppongi Hills on vuonna 2003 kaupungin sydämeen rakennettu jättimäinen rakennuskompleksi, joka tarjoaa yöelämän huvituksia trenditietoisille. Se on erityisen suosittu ulkomaalaisten keskuudessa.

Vaikka Tokio onkin tiheästi asutettu, sen 23 erityisaluetta tarjoavat runsain määrin viheralueita. Japanin kuuluisat kirsikkapuut kukkivat maaliskuun loppupuolelta huhtikuun alkuun. Yksi suosituimmista paikoista seurata kukkaloistoa piknikin lomassa on Shinjuku Gyoen -puisto. Muutkin puistot ovat huolellisen yksityiskohtaisesti suunniteltuja ja ylläpidettyjä tarjoten niin japanilaisille kuin turisteillekin mahdollisuuden rauhoittua ja virkistyä.

Matkaopas: Tokio

Missä yöpyä kohteessa Tokio

Shinjuku featuring yökuvat, kaupunki ja katunäkymät

Shinjuku

4.5/5Wonderful!(15 area reviews)

Shinjuku tunnetaan loistavasta yöelämästä ja suosituista kaupoista. Muuta tekemistä ja näkemistä tarjoavat Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha ja Tokion metropolin hallintorakennus, ja Higashi-shinjukun asema ja Nishi-wasedan asema takaavat, että voit tutustua kaupunkiin myös laajemmin.

Shinjuku
Shibuya johon kuuluu katunäkymät, pilvenpiirtäjä ja tori

Shibuya

4.5/5Wonderful!(2 area reviews)

Matkustajat pitävät kohteen Shibuya suosituista kaupoista. Täällä ollessa kannattaa tutustua myös lähialueeseen; Meiji-jingumaen asema ja Yoyogi-koenn asema varmistavat, että se on helppoa. Alueen suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Yoyogin puisto ja Meiji-temppeli.

Shibuya
Ueno, Tokio, Japani

Ueno

4/5Very Good!(1 area review)

Lukuisista ruokailumahdollisuuksista tunnettu Ueno tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, kuten Ameya-Yokochō, ja Keisei-Uenon asema sekä Ueno-okachimachin asema takaavat, että alueeseen on helppoa tutustua.

Ueno
Akihabara, Tokio, Japani

Akihabara

Vaikka Akihabara ei tarjoa mitään huippunähtävyyksiä, lähellä sijaitsevat Akihabara Electric Town ja Uenon puisto ovat vierailun arvoisia.

Akihabara
Ikebukuro, Tokio, Japani

Ikebukuro

Ikebukuro tunnetaan erityisesti ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista, ja Sunshine City Shopping Mall (ostoskeskus) ja Sunshine Aquarium ovat myös lähellä sijaitsevia mielenkiintoisia kohteita.

Ikebukuro
Sensojin temppeli joka esittää kaupunki, kyltit ja temppeli tai palvontapaikka

Asakusa

5/5Exceptional!(3 area reviews)

Kulje kymmenien sukupolvien jalanjäljissä perinteisten katukioskien reunustaman kadun kautta ja porttien läpi yhteen Tokion suosituimmista temppeleistä.

Asakusa

Huippuhotellit kohteessa Tokio

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower
3 out of 5
3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokio, Tokio
52 €
per night
Feb 9 - Feb 10

Tokion metropolin hallintorakennus on 1 kilometrin ja Meiji-temppeli on 2,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Tokion keskusta ja Tokion keisarillinen palatsi ...

4.2/5Very Good! (2,826 arvostelua)

"Check in ja check out toimi automaattisesti koneita käyttäen, joten henkilökuntaa ei tarvittu. Huone oli tilavampi, kuin business hotelleissa yleensä. Reilusti pistokkeita ja hyvä ilmastointi. Seinissä oli kuitenkin kulumajälkiä ja pölyä nurkissa, tämä saattoi johtua siitä, että otimme tupakointihuoneen. ..."…"

Arvosteltu 22.10.2019

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower
Hotel Gracery Shinjuku
Hotel Gracery Shinjuku
4 out of 5
1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokio, Tokyo-to
Ilmainen peruutusoikeus
148 €
per night
Feb 10 - Feb 11

Robot Restaurant ja Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion metropolin hallintorakennus ja ...

4.4/5Excellent! (8,928 arvostelua)
Excellent stay.

"Very good breakfast. Room is small but nice with a great view over Tokyo."…"

Arvosteltu 27.5.2019

Hotel Gracery Shinjuku
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower
APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower
3 out of 5
1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokio
74 €
per night
Feb 3 - Feb 4

Omoide Yokocho ja Shinjuku Gyoenin kansallinen puutarha sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tokion metropolin hallintorakennus ja Meiji-temppeli ...

3.9/5Good! (5,296 arvostelua)

"Spa oli mukava elämys. Kylpylästä oli upea näkymä kaupungin ylle."…"

Arvosteltu 19.9.2019

APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

Popular things to do in Tokio

Disneyland® Tokio
Image for Disneyland® Tokio

Disneyland® Tokio

4.5/5(3 reviews)

Vietä riemukas päivä kohteessa Disneyland® Tokio, joka on kohteessa Urayasu sijaitseva suosittu huvipuisto. Vieraile tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen temppeleissä ja kaupoissa.

Tokyo Skytree
Image for Tokyo Skytree

Tokyo Skytree

4.5/5(8 reviews)

Nauti ensin näköaloista maailman korkeimman tornin huipulta, sitten sen juurella sijaitsevista kaupoista, ravintoloista, akvaariosta ja planetaariosta.

Tokyo Tower
Image for Tokyo Tower

Tokyo Tower

4/5(6 reviews)

Aivan kuin Pariisin kuuluisa maamerkki olisi siirretty Tokioon, tämän Eiffelin inspiroiman rakennelman huipulta avautuu komea panoraamanäkymä kaupungin ylle.

Tokion keisarillinen palatsi
Image for Tokion keisarillinen palatsi

Tokion keisarillinen palatsi

4/5(5 reviews)

Tämä rakennus oli ensin shogunien asuinpaikka ja sen jälkeen Japanin keisarin koti. Toisen maailmansodan aikana tuhoutunut palatsi on kunnostettu alkuperäiseen loistoonsa.

Sensō-jin temppeli
Image for Sensō-jin temppeli

Sensō-jin temppeli

4.5/5(14 reviews)

Tokion vanhin temppeli rakennettiin satoja vuosia sitten armon jumalattaren kunniaksi. Nykyään siellä käy päivittäin tuhansia ihmisiä buddhalaisen rukouksen tai kulttuurin takia.

Meiji-temppeli
Image for Meiji-temppeli

Meiji-temppeli

4.5/5(13 reviews)

Tämä rakastetulle keisarille omistettu pyhäkkö sijaitsee suuressa puistossa, johon on istutettu tuhansia puita kaikkialta Japanista.

Reviews of Tokio

4.7

Top Destination

5 - Excellent
31
5 - Excellent 75.60975609756098%
4 - Good
9
4 - Good 21.951219512195124%
3 - Okay
1
3 - Okay 2.4390243902439024%
2 - Disappointing
0
2 - Disappointing 0%
1 - Terrible
0
1 - Terrible 0%

5/5 - Excellent

Verified traveler

Jan 6, 2020

Team Labin näyttely, junalla kulkeminen helppoa ja edullista, upeat liharuuat

5/5 - Excellent

Verified traveler

Dec 13, 2019

Ainutlaatuinen, kaikkea löytyy eli jokaiselle jotain, turvallinen, ihmiset ystävällisiä, kaikki toimii. Helppo kohde, vaikka on valtava kaupunki.

4/5 - Good

Verified traveler

Nov 2, 2019

Jos osaa suunnistaa, kannattaa ottaa kompassi mukaan, koska kaduilla ei juurikaan ole nimiä eikä Google Maps aina löydä paikkaa korkeiden talojen keskellä. Junat ja metrot toimivat erinomaisesti.

5/5 - Excellent

Linduzki

Oct 22, 2019

Tokiosta ja sen ympäriltä löytyy aina tekemistä ja nähtävää. Suosittelen kuitenkin käymään myös muualla Japanissa.

4/5 - Good

Linduzki

Oct 16, 2019

Tokiossa riittää nähtävää, kaupungissa sekä sitä ympäröivillä alueilla. Suosittelen aina Japaniin matkustaville, että käy myös muualla kuin Tokiossa, mutta myös Tokiosta löytyy monipuolisesti erilaista nähtävää ja koettavaa, eikä se lopu kesken.

5/5 - Excellent

Pekka

Oct 6, 2019

Iso kaupunki ja paljon ihmisiä ja näkemistä. Helppo liikkua, turvallinen ja tarjontaa on jokaiselle. Suosittelen.

Other places like Tokio

Osaka
Image for Osaka
Osaka
Kioto
Image for Kioto
Kioto
Soul
Image for Soul
Soul
Peking
Image for Peking
Peking