Jokohama matkavinkit

Matkaopas
Jokohama
Jokohama on Japanin suurimpia kaupunkeja, ja siellä on yksi maailman suurimmista Chinatowneista. Lisäksi kaupunki tunnetaan rantahuveistaan, monumenteistaan ja paikallisesta keittiöstään.

Pienestä kalastajakylästä syntynyt Jokohama on nykyään yksi kaukoidän suurimpia satamia. Loma Jokohamassa tarjoaa uusitun ranta-alueen täynnä nähtävyyksiä, suuren Chinatownin, ostoskeskuksia ja upeita puistoja.

Ensimmäinen asia, johon vierailijat kiinnittävät matkalla Jokohamassa huomionsa, on Landmark Tower ‑pilvenpiirtäjä. Valtava, 296metriä korkea torni on Japanin korkeimpia rakennuksia. Nouse hissillä 69. kerroksen näköalatasanteelle ihmettelemään maisemia. Landmark Tower sijaitsee Minato Mirai 21 ‑kaupunginosassa, jota museot, ostoskeskukset, toimistot ja nähtävyydet elävöittävät. Samalla alueella sijaitsee Cosmo World ‑huvipuisto, jossa on valtava maailmanpyörä, sekä Red Brick Warehouse ‑ostoskeskus ja Mitsubishi Minatomirai Industrial Museum, jossa esitellään rakettimoottoreita.

Jokohaman lahden rannassa sijaitsevassa Yamashitan puistossa on patsaita ja suihkulähteitä, joiden lomassa on rauhallista kulkea. Voit nähdä risteilyalusten lipuvan ohitse ja Minato Mirain maailmanpyörän valojen syttyvän illan tullen. Puiston viereen on ankkuroitu pysyvästi vuonna 1929 vihitty luksusalus Hikawa Maru, jonka hytteihin ja kansiin voit tutustua. Yokohama Bay Bridgen rinnalla on korotettu kävelysilta, Sky Walk, jolla voit kulkea korkealla lahden yllä.

Jokohaman Chinatown on yksi maailman suurimpia, ja sieltä löytyykin yli 500kauppaa ja ravintolaa. Yokohama Daisekai on kahdeksankerroksinen viihde- ja ostoskeskus, joka on sisustettu muistuttamaan 1920-luvun Shanghaita. Siellä voit käydä ennustajalla, matkamuistomyymälöissä sekä yhteisellä ravintola-alueella.

Paikallisen keittiön herkkuihin voit tutustua myös muutaman kilometrin päässä Chinatownista Ramen-museossa. Ensimmäisessä kerroksessa esitellään ramen-nuudeleiden historiaa. Kellaritasossa on jäljitelmä vanhasta Tokiosta sekä ravintoloita, joissa tarjoillaan Japanin eri alueita edustavia nuudeliannoksia.

Jokohama sijaitsee vain 37kilometrin päässä Tokiosta etelään. Junalla matka Jokohamaan Tokiosta kestää puoli tuntia. Kiehtova satamakaupunki onkin suosittu Tokiossa vierailevien turistien keskuudessa.

Discover neighborhoods in Jokohama

Minatomirai featuring kaupunki, yökuvat ja puisto

Minatomirai

5/5(2 arvostelua alueesta)

Matkustajat pitävät kohteen Minatomirai lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja sen suosituista nähtävyyksistä, kuten Tokionlahti. Minatomirain juna-asema ja Bashamichin asema takaavat lisäksi, että kaupungin nähtävyyksiin on helppoa tutustua.

Minatomirai
Red Brick Warehouse joka esittää katunäkymät ja kaupunki

Yokohaman keskusta

Kohteessa Yokohaman keskusta vieraillessasi kannattaa nauttia sen näköaloista vedelle päin. Ja jos olet kiinnostunut nähtävyyksien katselusta, Tokionlahti on suosittu kohde alueella. Lisäksi Minatomirain juna-asema ja Bashamichin asema takaavat, että voit tutustua myös laajempaan alueeseen helposti.

Yokohaman keskusta
Default Image