Bahrain

Matkaopas
Bahrain
Persianlahden pieni saarivaltio Bahrain voi ylpeillä muinaisen valtakunnan raunioilla, nykyaikaisilla pankkirakennuksilla ja maalauksellisella erämaalla.

Bahrainin erämaavaltio on pieni mutta kasvaa koko ajan. Viime aikoina maata on nimittäin laajennettu Persianlahdelle rakentamalla tekosaaria öljyteollisuuden ja kukoistavan pankkisektorin tuottojen turvin. Pääkaupunki Manamaan rakennetut modernit pilvenpiirtäjät antavat nykyaikaisen leiman saarelle, jolla on ollut asutusta jo yli4000vuoden ajan. Tutustu sen vanhoihin linnoituksiin ja nykyaikaisiin torneihin.

Aloita Bahrainin matkasi tutustumalla Manamassa sijaitsevaan Bahrainin kansallismuseoon, jossa voit tutustua saarivaltion historiaan arkeologisten löydösten kautta. Näe veistoksia ja keramiikkaa muinaisen Dilmunin sivilisaation ajalta. Dilmunin valtakunnan aikaiset laajat hautakukkulat kattavat suuren osan Bahrainin pinta-alasta, ja jo yksin A'Alissa niitä on kymmeniä tuhansia. Perehdy Bahrainin historiaan keskiajalla Bahrainin linnoituksessa, jonka portugalilaiset rakensivat vanhojen islamilaisten rakennusten päälle 1500-luvulla.

Tutustu Bahrainin lomallasi myös saaren karun eteläosan aavikkomaisemaan. Suuntaa neljäsataa vuotta vanhalle Elämänpuulle, joka kasvaa ylhäisessä yksinäisyydessään erämaassa ilman näkyvää vedenlähdettä. Jos haluat nähdä alueen eläimiä, vieraile AlAreenin villieläinpuistossa. Tämä eläintarhan ja luonnonsuojelualueen yhdistelmä kattaa seitsemän neliökilometrin laajuisen alueen, jolla on kiinnostavia autiomaan eläimiä, kuten eteläarabianleopardeja, kettuja ja kameleita.

Koe moderni Bahrain vierailemalla pääkaupunki Manamassa ja saarilla olevissa lomakohteissa. Kävele 50kerrosta korkeassa Bahrain World Trade Centerissä ja ihaile huikeita näköaloja. Rakennuksen kaksi purjeenmuotoista tornia tukevat kolmea jättimäistä tuuliturbiinia, ja alakerroksissa voit shoppailla luksustuotteita Moda Mallin ostoskeskuksessa.

Aloita elämysten täyttämä matka Bahrainiin lentämällä Manaman kansainväliselle lentokentälle. Koska saari on pieni, voit helposti ajaa koko maan ympäri päivässä. Varaa vähän aikaa veneretkelle lähisaarille.

Bahrain

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: