Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Banjen ranta (Dubrovnik)

Vanhaa kaupunkia lähinnä sijaitseva ranta tarjoaa hienot näköalat, kirkkaat vedet, tyylikkään ravintolan ja yökerhon.

Pidä tauko nähtävyyksistä ja seikkailuista rentoutuessasi muutama tunti Banjella, joka on Dubrovnikin kuuluisin ranta. Tämä luonnonkaunis hiekkainen ja kivinen ranta sijaitsee heti vanhan kaupungin muurien ulkopuolella ja tarjoaa erinomaiset näkymät Lokrumin saarelle ja Dubrovnikin vanhaan satamaan. Täällä voit nähdä jopa julkkiksia, sillä ranta on tunnettu suihkuseurapiirien kokoontumispaikka.

Valmistaudu päivääsi vuokraamalla aurinkotuoli tai bambuvuode. Makoile nauttien merinäköalasta ja trendikkäästä Eastwest-baarista kantautuvasta musiikista. Siemaile cocktailia rannalla päivystävän hierojan vetristäessä jumiutuneet lihaksesi.

Käytä hyväksesi Adrianmeren kirkkaat vedet. Pulahda uimaan tai vuokraa snorkkeli tutustuaksesi mereneläviin.

Seuraa tai koeta itse paikallisten pelaamaa perinteistä picigin-pallopeliä. Peliä pelataan matalassa rantavedessä ja säännöt ovat yksinkertaiset. Nyrkinkokoista palloa syötellään pelaajalta toiselle, eikä se saa osua maahan.

Illan hämärtyessä Eastwest muuttuu rannan keskipisteeksi. Tyylikäs illanviettopaikka houkuttelee hienostunutta asiakaskuntaa, kuten malleja, urheilijoita ja muita julkkiksia. Varaa pöytä ensimmäisen kerroksen ravintolasta, joka tarjoilee välimerellistä lähiruokaa. Siirry illallisen jälkeen klubin tanssilattialle, jota tahdittavat DJ:t soittavat viimeisimpiä hittejä.

Banjen ranta sijaitsee Pločen portin edessä vanhan kaupungin itäisellä sisäänkäynnillä. Pääset rannalle kulkemalla noin 90 metriä portilta ulospäin. Rannalla on suihkut ja vessat.


Alueen Banjen ranta opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 019 majoitusliikettä kohteen Banjen ranta lähellä
Hilton Imperial Dubrovnik 153 €
Hilton Imperial Dubrovnik

Hilton Imperial Dubrovnik

Marijana Blažića 2, Dubrovnik
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pilen portti, Walls of Dubrovnik ja Sponzan palatsi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Kirkkoherran palatsi ja Dubrovnikin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Excelsior 430 €
  Hotel Excelsior

  Hotel Excelsior

  Frana Supila 12, Dubrovnik
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Bellevue Dubrovnik 410 €
   Hotel Bellevue Dubrovnik

   Hotel Bellevue Dubrovnik

   Pera Cingrije 7, Dubrovnik
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pilen portti, Walls of Dubrovnik ja Sponzan palatsi sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Kirkkoherran palatsi ja Dubrovnikin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Grand Villa Argentina 270 €
    Grand Villa Argentina

    Grand Villa Argentina

    Frana Supila 14, Dubrovnik
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Irundo Dubrovnik - Old Town Apartments 79 €
     Irundo Dubrovnik - Old Town Apartments

     Irundo Dubrovnik - Old Town Apartments

     Ðura Baljevi 1, Dubrovnik
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Arkeologinen museo, Dubrovnikin katedraali ja Kirkkoherran palatsi sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Walls of Dubrovnik ja Sponzan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Pucic Palace 238 €
      The Pucic Palace

      The Pucic Palace

      Od Puca 1, Dubrovnik
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Gundulićin aukio, Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi. Dubrovnikin katedraali ja Pilen portti ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Celenga Apartments 120 €
       Celenga Apartments

       Celenga Apartments

       Svetoga Josipa 13, Dubrovnik
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tämän romanttisen huoneistohotelli lähellä sijaitsee Rupen etnografinen museo, Walls of Dubrovnik ja Pilen portti. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rilati Old Town Palace 65 €
        Rilati Old Town Palace

        Rilati Old Town Palace

        Dinka Ranjine 7, Dubrovnik
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pyhän Blasiuksen kirkko, Orlandon pylväs ja Kirkkoherran palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Sponzan palatsi ja Kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.