Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan eläintarha

Barcelonan keskuspuistossa sijaitsevassa eläintarhassa on noin 4 000 eläintä kääpiövirtahevoista pullonokkadelfiineihin.

Barcelonan eläintarhassa käy aurinkoisena päivänä sadoittain ihmisiä. Eläintarha on levittäytynyt 13 hehtaarin alueelle Parc de la Ciutadella -puistossa, joka muodostaa kaupungin vihreät ”keuhkot”. Eläintarhassa on noin 4 000 eläintä, jotka kuuluvat 400 eri lajiin. Eläimet elävät mahdollisimman luonnonmukaisissa elinolosuhteissa. Näe jättiläisvaraaneja, gorilloja ja tavallisia maatilan eläimiä.

Varakas pankkiiri lahjoitti eksoottisten eläinten kokoelmansa Barcelonan kaupungille vuonna 1892. Eläintarha laajeni vähitellen, ja sen tärkeimmäksi tavoitteeksi tuli suojella eri alueiden luontaisia eläimistöjä sekä uhanalaisia eläimiä.

Eläintarhan kuuluisimpia eläimiä oli ainoa tunnettu albiinogorilla, Lumihiutale. Lumihiutale kuoli vuonna 2003, mutta sen elämää esittelevään näyttelyyn voi tutustua gorillatarhan yhteydessä. Lue eläintensuojelijoiden ja tiedemiesten, kuten gorilloja suojelleen Dian Fosseyn, työstä. Eläintarhassa on kaksi muuta kädellisten tarhaa. Toisessa asuu eteläamerikkalainen titiapina, joka on maailman pienin kädellinen eläinlaji.

Katsele kolmesti päivässä alkavia delfiiniesityksiä. Näe kääpiövirtahevot, afrikkalaiset norsut ja vaaleanpunaiset flamingot.

Pysähdy maatilan eläinten luo. Siellä eläimiin saa myös koskea. Lapsille on maksullista poniratsastusta.

Eläintarhan päänähtävyyksiin kannattaa varata vähintään kaksi tuntia. Varaa koko päivä, jos haluat nähdä kaiken.

Voit liikkua eläintarhassa minijunalla, joka pysähtyy eri alueilla. Lippupisteestä voit eläintarhaan saapuessasi pyytää junan aikataulun ja alueen kartan. Voit vuokrata myös pienen sähköisen kärryn.

Eläintarha on avoinna joka päivä. Sulkemisajat vaihtelevat eri vuodenaikoina. Parc de la Ciutadella -puisto on 20 minuutin kävelymatkan päässä Las Ramblasista. Pääset sinne myös metrolla, bussilla tai raitiovaunulla.


Alueen Barcelonan eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 741 majoitusliikettä kohteen Barcelonan eläintarha lähellä
Hotel Colón Barcelona 220 €
Hotel Colón Barcelona

Hotel Colón Barcelona

Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Barceló Raval 153 €
  Barceló Raval

  Barceló Raval

  Rambla del Raval, 17-21, Barcelona, Barcelona
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gato del Raval ja La Rambla sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Sant Josep de la Boquerian markkinat ja Barcelonan nykytaiteen museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Liceun asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Parc de Montjuïcin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Motel One Barcelona-Ciutadella 114 €
   Motel One Barcelona-Ciutadella

   Motel One Barcelona-Ciutadella

   Passeig de Pujades, 11-13, Barcelona
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Barcelonan eläintarha, Arc de Triomf (riemukaari) ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Santa María del Marin basilika ja Palau de la Música Catalana ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Arts Barcelona 290 €
    Hotel Arts Barcelona

    Hotel Arts Barcelona

    Marina 19–21, Barcelona, Barcelona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Casino Barcelona ja Port Olímpic (olympiasatama) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonetan ranta ja Barcelonan eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Ciutadella-Vila Olímpican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barcelonetan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Barcelona Universal 122 €
     Hotel Barcelona Universal

     Hotel Barcelona Universal

     Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Regencia Colón 145 €
      Hotel Regencia Colón

      Hotel Regencia Colón

      Carrer dels Sagristans, 13-17, Barcelona, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       The Gates Diagonal Barcelona 123 €
       The Gates Diagonal Barcelona

       The Gates Diagonal Barcelona

       Avinguda Diagonal 205, Barcelona, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Torre Glòries -pilvenpiirtäjä, Sagrada Família ja Arc de Triomf (riemukaari) sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Palau de la Música Catalana ovat myös 3 kilometrin päässä. Glòriesin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Llacunan asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Rec Barcelona - Adults only 172 €
        Hotel Rec Barcelona - Adults only

        Hotel Rec Barcelona - Adults only

        Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Arc de Triomf (riemukaari), Palau de la Música Catalana ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.