Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Barcelonan eläintarha

Barcelonan keskuspuistossa sijaitsevassa eläintarhassa on noin 4 000 eläintä kääpiövirtahevoista pullonokkadelfiineihin.

Barcelonan eläintarhassa käy aurinkoisena päivänä sadoittain ihmisiä. Eläintarha on levittäytynyt 13 hehtaarin alueelle Parc de la Ciutadella -puistossa, joka muodostaa kaupungin vihreät ”keuhkot”. Eläintarhassa on noin 4 000 eläintä, jotka kuuluvat 400 eri lajiin. Eläimet elävät mahdollisimman luonnonmukaisissa elinolosuhteissa. Näe jättiläisvaraaneja, gorilloja ja tavallisia maatilan eläimiä.

Varakas pankkiiri lahjoitti eksoottisten eläinten kokoelmansa Barcelonan kaupungille vuonna 1892. Eläintarha laajeni vähitellen, ja sen tärkeimmäksi tavoitteeksi tuli suojella eri alueiden luontaisia eläimistöjä sekä uhanalaisia eläimiä.

Eläintarhan kuuluisimpia eläimiä oli ainoa tunnettu albiinogorilla, Lumihiutale. Lumihiutale kuoli vuonna 2003, mutta sen elämää esittelevään näyttelyyn voi tutustua gorillatarhan yhteydessä. Lue eläintensuojelijoiden ja tiedemiesten, kuten gorilloja suojelleen Dian Fosseyn, työstä. Eläintarhassa on kaksi muuta kädellisten tarhaa. Toisessa asuu eteläamerikkalainen titiapina, joka on maailman pienin kädellinen eläinlaji.

Katsele kolmesti päivässä alkavia delfiiniesityksiä. Näe kääpiövirtahevot, afrikkalaiset norsut ja vaaleanpunaiset flamingot.

Pysähdy maatilan eläinten luo. Siellä eläimiin saa myös koskea. Lapsille on maksullista poniratsastusta.

Eläintarhan päänähtävyyksiin kannattaa varata vähintään kaksi tuntia. Varaa koko päivä, jos haluat nähdä kaiken.

Voit liikkua eläintarhassa minijunalla, joka pysähtyy eri alueilla. Lippupisteestä voit eläintarhaan saapuessasi pyytää junan aikataulun ja alueen kartan. Voit vuokrata myös pienen sähköisen kärryn.

Eläintarha on avoinna joka päivä. Sulkemisajat vaihtelevat eri vuodenaikoina. Parc de la Ciutadella -puisto on 20 minuutin kävelymatkan päässä Las Ramblasista. Pääset sinne myös metrolla, bussilla tai raitiovaunulla.


Alueen Barcelonan eläintarha opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 189 majoitusliikettä kohteen Barcelonan eläintarha lähellä
Motel One Barcelona-Ciutadella 79 €
Motel One Barcelona-Ciutadella

Motel One Barcelona-Ciutadella

Passeig de Pujades, 11-13, Barcelona
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Barcelonan eläintarha, Picasso-museo ja Arc de Triomf (riemukaari) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palau de la Música Catalana ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Colón Barcelona 140 €
  Hotel Colón Barcelona

  Hotel Colón Barcelona

  Avenida Catedral, 7, Barcelona, Barcelona
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Portal de l'Angel ja Barcelonan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Palau de la Música Catalana ja La Rambla ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Urquinaonan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   H10 Madison 126 €
   H10 Madison

   H10 Madison

   C/ Dr. Joaquim Pou, 2-4-6, Barcelona, Barrio Gótico
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Barcelonan katedraali ja Palau de la Música Catalana sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. La Rambla ja Plaça de Catalunya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jaume I:n asema ja Urquinaonan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Barcelona Universal 54 €
    Hotel Barcelona Universal

    Hotel Barcelona Universal

    Del Paral.lel, Del 76-78, Barcelona, Barcelona
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sant Pau del Camp (kirkko), Refugi 307 (suojapaikka) ja Gato del Raval sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kolumbuksen muistomerkki ja Joan Mirón säätiö ovat myös 2 kilometrin päässä. Parc de Montjuïcin metroasema ja Paral·lelin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Rec Barcelona - Adults only 84 €
     Hotel Rec Barcelona - Adults only

     Hotel Rec Barcelona - Adults only

     Carrer del Rec Comtal, 19, Barcelona
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Arc de Triomf (riemukaari), Palau de la Música Catalana ja Picasso-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Barcelonan katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Arc de Triomfin asema ja Barcelona Arc de Triomfin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      K+K Hotel Picasso El Born 76 €
      K+K Hotel Picasso El Born

      K+K Hotel Picasso El Born

      Passeig de Picasso, 26-30, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Suklaamuseo, Picasso-museo ja Parc de la Ciutadella (puisto) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Barcelonan eläintarha ja Arc de Triomf (riemukaari) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barcelona Françan asema ja Barcelona Francan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Arts Barcelona 205 €
       Hotel Arts Barcelona

       Hotel Arts Barcelona

       Marina 19–21, Barcelona, Barcelona
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casino Barcelona ja Port Olímpic (olympiasatama) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Barcelonetan ranta ja Barcelonan eläintarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Ciutadella-Vila Olímpican asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barcelonetan asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Arc la Rambla 63 €
        Arc la Rambla

        Arc la Rambla

        La Rambla 19, Barcelona, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatre Principal (teatteri), Centre d’Art Santa Monica (taidekeskus) ja Güellin palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Barcelonan vahamuseo ja Liceu-oopperatalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Drassanesin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Liceun asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.