Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bergedorferin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Bergedorferin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Bergedorferin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Bergedorferin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Bergedorferin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Bergedorferin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Bergedorferin linna lähellä kohdetta Bergedorferin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Bergedorferin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 504 majoitusliikettä kohteen Bergedorferin linna lähellä
H4 Hotel Hamburg-Bergedorf 82 €
H4 Hotel Hamburg-Bergedorf

H4 Hotel Hamburg-Bergedorf

Holzhude 2, Hampuri, HH
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bergedorferin linna on 0,4 kilometrin ja Reinbekin linna on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Freizeitbad Reinbek -vesipuisto ja Dove-Elben vesipuisto ovat myös 10 kilometrin päässä. Hamburg-Bergedorfin rautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nettelnburgin S-Bahn-asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Sachsentor Hamburg Bergedorf 87 €
  Hotel Sachsentor Hamburg Bergedorf

  Hotel Sachsentor Hamburg Bergedorf

  Bergedorfer Schlossstr. 10, Hampuri, HH
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Museum für Bergedorf und die Vierlande ja Bergedorferin linna sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Billtalstadion ja Reinbekin linna ovat myös 5 kilometrin päässä. Hamburg-Bergedorfin rautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Bergedorfer Höhe Hotel Garni
   Bergedorfer Höhe Hotel Garni

   Bergedorfer Höhe Hotel Garni

   Reinbeker Weg, 59, Hampuri
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Bergedorferin linna on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Reinbekin linna ja Freizeitbad Reinbek -vesipuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Dove-Elben vesipuisto ja Horner Rennbahn -laukkarata ovat myös 15 kilometrin päässä. Hamburg-Bergedorfin rautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Alt Lohbrügger Hof 58 €
    Alt Lohbrügger Hof

    Alt Lohbrügger Hof

    Leuschnerstraße 76, Hampuri, HH
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Bergedorferin linna on 1,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Reinbekin linna ja Freizeitbad Reinbek -vesipuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Horner Rennbahn -laukkarata ja Dove-Elben vesipuisto ovat myös 15 kilometrin päässä. Hamburg-Bergedorfin rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Heckkaten 80 €
     Hotel Heckkaten

     Hotel Heckkaten

     Kurt-A.-Körber-Chaussee 114, Hampuri, HH
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Bergedorferin linna on 1,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Reinbekin linna ja Freizeitbad Reinbek -vesipuisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dove-Elben vesipuisto ja Horner Rennbahn -laukkarata ovat myös 15 kilometrin päässä. Nettelnburgin S-Bahn-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Hamburg-Bergedorfin rautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Commundo Tagungshotel Hamburg
      Commundo Tagungshotel Hamburg

      Commundo Tagungshotel Hamburg

      Oberer Landweg 27, Hampuri, HH
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bergedorferin linna on 2,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Reinbekin linna ja Freizeitbad Reinbek -vesipuisto sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Dove-Elben vesipuisto ja Horner Rennbahn -laukkarata ovat myös 15 kilometrin päässä. Nettelnburgin S-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Allermöhen S-Bahn-asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Jungclaus 105 €
       Hotel Jungclaus

       Hotel Jungclaus

       Hamburger Landstraße 21, Wentorf bei Hamburg, SH
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Bergedorferin linna, Reinbekin linna ja Freizeitbad Reinbek -vesipuisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Friedrichsruhin perhospuutarha ja Dove-Elben vesipuisto ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Hotel Mediterran
        Hotel Mediterran

        Hotel Mediterran

        Rothenhauchaussee 32, Hampuri
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bergedorferin linna on 2,6 kilometrin ja Reinbekin linna on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Freizeitbad Reinbek -vesipuisto ja Boberger Niederungin luonnonpuisto ovat myös 10 kilometrin päässä.