Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Berkeleyn venesatama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Berkeleyn venesatama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Berkeleyn venesatama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Berkeleyn venesatama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Berkeleyn venesatama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Berkeleyn venesatama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Berkeleyn venesatama lähellä kohdetta Berkeleyn venesatama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Berkeleyn venesatama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 459 majoitusliikettä kohteen Berkeleyn venesatama lähellä
DoubleTree by Hilton Hotel Berkeley Marina 135 €
DoubleTree by Hilton Hotel Berkeley Marina

DoubleTree by Hilton Hotel Berkeley Marina

200 Marina Blvd, Berkeley, CA
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Cesar Chavezin puisto ja Berkeleyn venesatama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Eastshore State Park ja Adventure Playground ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Berkeleyn asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  La Quinta Inn by Wyndham Berkeley 103 €
  La Quinta Inn by Wyndham Berkeley

  La Quinta Inn by Wyndham Berkeley

  920 University Ave, Berkeley, CA
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Berkeleyn venesatama, University of California, Berkeley ja Kreikkalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Golden Gate Fields ja Telegraph Avenue ovat myös 5 kilometrin päässä. Berkeleyn asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Berkeleyn metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Marina Inn 86 €
   Marina Inn

   Marina Inn

   975 University Ave, Berkeley, CA
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Berkeleyn venesatama, University of California, Berkeley ja Kreikkalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä motellista. Golden Gate Fields ja Telegraph Avenue ovat myös 5 kilometrin päässä. Berkeleyn asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Berkeleyn metroasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Golden Bear Inn 89 €
    Golden Bear Inn

    Golden Bear Inn

    1620 San Pablo Ave, Berkeley, CA
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     University of California, Berkeley, Berkeleyn venesatama ja Kreikkalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä motellista. Golden Gate Fields ja Telegraph Avenue ovat myös 5 kilometrin päässä. North Berkeleyn metroasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berkeleyn asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Express Hotel & Suites Berkeley 129 €
     Holiday Inn Express Hotel & Suites Berkeley

     Holiday Inn Express Hotel & Suites Berkeley

     1175 University Ave, Berkeley, CA
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      University of California, Berkeley, Berkeleyn venesatama ja Kreikkalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Golden Gate Fields ja Telegraph Avenue ovat myös 5 kilometrin päässä. North Berkeleyn metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berkeleyn asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Berkeley Inn 80 €
      Berkeley Inn

      Berkeley Inn

      1720 San Pablo Ave, Berkeley, CA
        
       1.5 kautta 5.0 Tähteä

       University of California, Berkeley, Berkeleyn venesatama ja Gourmet Ghetto sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä motellista. Kreikkalainen teatteri ja Berkeley Municipal Rose Garden ovat myös 5 kilometrin päässä. North Berkeleyn metroasema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berkeleyn asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Berkeley Bungalow - 3 BR / 1bth Lähellä Bart & Ucb: tä
       Berkeley Bungalow - 3 BR / 1bth Lähellä Bart & Ucb: tä

       Berkeley Bungalow - 3 BR / 1bth Lähellä Bart & Ucb: tä

       2325 Sixth Street, Berkeley, CA
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Berkeleyn venesatama, University of California, Berkeley ja Kreikkalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lomakodista. Bay Street ja Telegraph Avenue ovat myös 5 kilometrin päässä. Berkeleyn asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Nice - New & Clean Berkeley Studio
        Nice - New & Clean Berkeley Studio

        Nice - New & Clean Berkeley Studio

        2430 Ninth St., Berkeley, CA
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Berkeleyn venesatama, University of California, Berkeley ja Kreikkalainen teatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä lomakodista. Telegraph Avenue ja Bay Street ovat myös 5 kilometrin päässä. Berkeleyn asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja North Berkeleyn metroasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.