Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Berliinin juutalaismuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Berliinin juutalaismuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Berliinin juutalaismuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Berliinin juutalaismuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Berliinin juutalaismuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Berliinin juutalaismuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Berliinin juutalaismuseo lähellä kohdetta Berliinin juutalaismuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Berliinin juutalaismuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 388 majoitusliikettä kohteen Berliinin juutalaismuseo lähellä
Hotel Berlin, Berlin 72 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Cityhostel Berlin Mitte 32 €
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 79 €
   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

   Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

   Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Berlin 137 €
    Hilton Berlin

    Hilton Berlin

    Mohrenstr. 30, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie 85 €
     Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie

     Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie

     Markgrafenstrasse 16 - 16a, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin) ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta huoneistohotellista. Gendarmenmarkt ja Potsdamer Platz ovat myös 2 kilometrin päässä. Kochstraßen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Keskustan metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie 71 €
      Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

      Select Hotel Berlin Checkpoint Charlie

      Hedemannstraße 11-12, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gendarmenmarkt ja Potsdamer Platz ovat myös 2 kilometrin päässä. Kochstraßen metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Hallesches Torin metroasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Select Hotel Berlin The Wall 75 €
       Select Hotel Berlin The Wall

       Select Hotel Berlin The Wall

       Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Express Berlin City Centre 71 €
        Holiday Inn Express Berlin City Centre

        Holiday Inn Express Berlin City Centre

        Stresemannstr. 49, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tempodrom, Berlin Story Bunker ja Berliinin juutalaismuseo (Jüdisches Museum Berlin) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Martin-Gropius Bau ja Saksan tekniikkamuseo (Deutsches Technikmuseum Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Anhalterin S-Bahn-asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Möckernbrücken metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.