Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Berliinin juutalaismuseo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Berliinin juutalaismuseo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Berliinin juutalaismuseo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Berliinin juutalaismuseo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Berliinin juutalaismuseo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Berliinin juutalaismuseo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Berliinin juutalaismuseo lähellä kohdetta Berliinin juutalaismuseo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Berliinin juutalaismuseo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 109 majoitusliikettä kohteen Berliinin juutalaismuseo lähellä
Hotel Berlin, Berlin 80 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 61 €
  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

  Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Scandic Berlin Potsdamer Platz 63 €
   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Scandic Berlin Potsdamer Platz

   Gabriele Tergit Promenade 19, Berliini, BE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan vakoilumuseo on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Mendelssohn-Bartholdy-Parkin metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gleisdreieckin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Select Hotel Berlin The Wall 76 €
    Select Hotel Berlin The Wall

    Select Hotel Berlin The Wall

    Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Angleterre Hotel 112 €
     Angleterre Hotel

     Angleterre Hotel

     Friedrichstr. 31, Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße, Checkpoint Charlie -museo ja Checkpoint Charlie sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Gendarmenmarkt ja Tempodrom ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kochstraßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Westin Grand, Berlin 100 €
      The Westin Grand, Berlin

      The Westin Grand, Berlin

      Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 76 €
       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Alexanderplatz 7, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Novum Hotel Aldea Berlin Centrum 49 €
        Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

        Novum Hotel Aldea Berlin Centrum

        Bülowstraße 20-22, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berlinale Palast, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin eläintieteellinen puutarha sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 2 kilometrin päässä. Bülowstraßen metroasema ja Kurfürstenstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.