Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Berliinin olympiastadion

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Berliinin olympiastadion. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Berliinin olympiastadion, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Berliinin olympiastadion paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Berliinin olympiastadion upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Berliinin olympiastadion? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Berliinin olympiastadion lähellä kohdetta Berliinin olympiastadion. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Berliinin olympiastadion, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 533 majoitusliikettä kohteen Berliinin olympiastadion lähellä
Michels Apart Hotel Berlin 281 €
Michels Apart Hotel Berlin

Michels Apart Hotel Berlin

Heerstrasse 80, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Berliinin olympiastadion, Waldbühnen amfiteatteri ja Messe Berlin sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja CityCube Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Olympiastadionin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heerstraßen S-Bahn-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Huone Rauhallisessa Ullakkohuoneistossa, Metsässä, Vedessä,
  Huone Rauhallisessa Ullakkohuoneistossa, Metsässä, Vedessä,

  Huone Rauhallisessa Ullakkohuoneistossa, Metsässä, Vedessä,

  12 Stallupöner Allee, Berliini, Berlin
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Waldbühnen amfiteatteri, Berliinin olympiastadion ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. CityCube Berlin sijaitsee 3,5 kilometrin päässä. Pichelsbergin S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympiastadionin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Rotdorn
   Hotel Rotdorn

   Hotel Rotdorn

   Heerstrasse 36, Berliini
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Berliner Funkturm, Messe Berlin ja CityCube Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin olympiastadion ja Waldbühnen amfiteatteri ovat myös 5 kilometrin päässä. Heerstraßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Theodor-Heuss-Platzin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

    Alecsa Hotel am Olympiastadion 50 €
    Alecsa Hotel am Olympiastadion

    Alecsa Hotel am Olympiastadion

    Glockenturmstraße 30, Berliini, BE
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Waldbühnen amfiteatteri on 0,9 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Berliinin olympiastadion ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Valtiopäivätalo (Reichstag) ovat myös 15 kilometrin päässä. Pichelsbergin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Olympiastadionin S-Bahn-asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Villa Kastania 75 €
     Hotel Villa Kastania

     Hotel Villa Kastania

     Kastanienallee 20, Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Berliner Funkturm, Messe Berlin ja CityCube Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Berliinin olympiastadion ja Kurfürstendamm-ostoskatu ovat myös 3 kilometrin päässä. Theodor-Heuss-Platzin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Heerstraßen S-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Vita Berlin 109 €
      Hotel Vita Berlin

      Hotel Vita Berlin

      Heerstrasse 12 - 14, Berliini, Berlin
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Berliner Funkturm, Messe Berlin ja CityCube Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin olympiastadion ja Kurfürstendamm-ostoskatu ovat myös 3 kilometrin päässä. Theodor-Heuss-Platzin metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Heerstraßen S-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Aster
       Hotel Aster

       Hotel Aster

       Reichsstr. 105, Berliini
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Berliner Funkturm, Messe Berlin ja CityCube Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Theodor-Heuss-Platzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Kaiserdammin metroasema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Ivbergs Hotel Berlin Messe
        Ivbergs Hotel Berlin Messe

        Ivbergs Hotel Berlin Messe

        Heerstr. 5, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliner Funkturm, Messe Berlin ja CityCube Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Berliinin olympiastadion ovat myös 3 kilometrin päässä. Theodor-Heuss-Platzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Heerstraßen S-Bahn-asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.