Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Berliinin tuomiokirkko

Korkeuksiin kohoavat hiekkakiviseinät ja upea turkoosinvärinen kupoli nostavat Berliinin tuomiokirkon esiin kaupungin siluetista. Kirkko on kaupungin hengellisen elämän kohokohta.

Berliinin tuomiokirkkoa (Berliner Dom) on vaikea olla huomaamatta kaupungin keskustassa kävellessä. Tämän protestanttisen kirkon vaikuttava kupoli näkyy lähes kaikkialle. Tuomiokirkko tuhoutui liittoutuneiden pommituksissa toisessa maailmansodassa ja kunnostettiin myöhemmin entiseen loistoonsa. Berliinin tuomiokirkko on upea esimerkki renessanssin ja barokin arkkitehtuureista.

Kirkon keskilaivan päällä 70 metrin korkeudessa oleva kupoli on uskomaton insinöörityön ja taiteellisuuden näyte. Ihastele 35 mosaiikkiteosta, jotka kuvaavat vuorisaarnan autuuden lauseita. Kussakin mosaiikkiteoksessa on 500 000 palasta 2 000 eri värisävyssä. Myös keskilaivan lattia kimaltelee väreistä valon siivilöityessä siihen lasimaalattujen ikkunoiden läpi. Ikkunat kuvaavat Jeesuksen syntymää, ristiinnaulitsemista ja ylösnousemusta.

Jos pursuat tarmoa, kiipeä 270 askelmaa kupolin huipulle. Sieltä aukeavat uskomattomat näkymät Berliinin keskustan ylle, muun muassa Valtiopäivätalolle, televisiotornille ja vanhalle kaupungintalolle. Korkeuksista nauttimisen jälkeen kannattaa suunnata maan alle. Hohenzollernin kryptassa on 94 kuninkaallista hautaa, jotka kattavat Preussin ja Brandenburgin kuninkaallisten hautajaismenot 400 vuoden ajalta. Liity pienen sisäänpääsymaksun sisältämälle opastetulle kierrokselle ja opi lisää kirkon rakennus- ja suunnitteluvaiheista. Voit myös vierailla tuomiokirkon museossa, josta löydät runsaasti tietoa sekä tarkkoja pienoismalleja.

Koe Berliinin tuomiokirkon rauhallinen tunnelma jumalanpalveluksen aikana. Jumalanpalveluksia järjestetään arkisin kahdesti päivässä ja lauantaisin ja sunnuntaisin kerran päivässä. Jumalanpalveluksessa kuulet myös tuomiokirkon urkujen soiton. Tuomiokirkon 7 000 -pilliset urut ovat Saksan vanhimmat ja rakastetuimmat kirkkourut.

Berliinin tuomiokirkko sijaitsee Museosaarella Berliinin keskustassa. Se on avoinna joka päivä. Sunnuntaisin tuomiokirkko avataan vasta keskipäivällä. Museosaarelle pääsee S-Bahnilla, U-Bahnilla, raitiovaunuilla tai busseilla.


Alueen Berliinin tuomiokirkko opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 124 majoitusliikettä kohteen Berliinin tuomiokirkko lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 70 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße ja Gendarmenmarkt sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Hausvogteiplatzin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Westin Grand, Berlin 100 €
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 84 €
   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

   Alexanderplatz 7, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Berlin 111 €
    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Select Hotel Berlin The Wall 76 €
     Select Hotel Berlin The Wall

     Select Hotel Berlin The Wall

     Zimmerstrasse 88, Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Trabi-Museumin museo, Friedrichstraße ja Checkpoint Charlie sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Kochstraßen metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Berlin, Berlin 82 €
      Hotel Berlin, Berlin

      Hotel Berlin, Berlin

      Lützowplatz 17, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Meliá Berlin 82 €
       Meliá Berlin

       Meliá Berlin

       Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hilton Berlin 131 €
        Hilton Berlin

        Hilton Berlin

        Mohrenstr. 30, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.