Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bode-museo

Tutustu vaikuttavaan kokoelmaan vanhoja veistoksia, bysanttilaista taidetta ja muinaisia kolikoita tässä Berliinin Museosaarella sijaitsevassa kauniissa uusbarokkityylisessä rakennuksessa.

Bode-museo on veistoksille, bysanttilaiselle taiteelle ja muinaisille kolikoille omistettu taidelaitos. Tutustu Italian renessanssikauden ja Saksan goottilaiskauden veistoksiin ja tuhansia vuosia vanhoihin kolikoihin.

Museo valmistui vuonna 1904, mutta sen koristeellinen julkisivu ja sisätilat kunnostettiin perusteellisesti 2000-luvun alussa. Rakennuksen tunnusomainen kupoli ja kivifasadi sijaitsevat toiselta puolelta Spreen ja toiselta kanaalin varrella. Museosaaren kärjessä sijaitseva museo näyttää siksi vallihaudan keskellä seisovalta linnalta.

Tutustu Bode-museon taideteoksiin ja historiallisiin kokoelmiin museon kolmessa eri siivessä. Museon kokoelmat on jaettu maantieteellisesti ja kronologisesti eri siipiin. Kuljeskele kuuluisan veistoskokoelman keskellä ja ihastele veistoksia, jotka ulottuvat varhaiselta keskiajalta 1700-luvun loppuun.

Bysanttilaisen taiteen museossa voit nähdä taidetta Länsi-Rooman ja Bysantin valtakunnista 200-luvulta 1400-luvulle.

Kolmas siipi tunnetaan rahakabinettina. Tutustu rahan historiaan museon laajan, noin 500 000 esinettä kattavan kokoelman avulla. Näe esineitä, jotka ovat peräisin rahanlyönnin alkuajoilta Vähä-Aasiasta 600 eaa, sekä muinaisia kreikkalaisia ja roomalaisia kolikoita ja keskiaikaisia itäeurooppalaisia rahoja.

Lapset nauttivat erityisesti lapsille tarkoitetusta galleriasta, jossa esitellään museon eri teemoja ja kokoelmia jännittävien aktiviteettien ja interaktiivisten näyttelyjen avulla.

Bode-museo sijaitsee Museosaarella. Saarelle on kulku siltaa pitkin. Alueelle pääsee raitiovaunulla tai S-Bahnilla. Lähin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä. 

Bode-museo on suljettuna maanantaisin ja avoinna tavallista pidempään torstaisin. Sisäänpääsymaksu kattaa museon kaikki kolme siipeä. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Museoon pääsee ilmaiseksi käyttämällä Berlin WelcomeCard- tai Museumspass-pakettia, joka on ostettavissa matkailuneuvonnan pisteistä ja museoista.


Alueen Bode-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 265 majoitusliikettä kohteen Bode-museo lähellä
The Westin Grand, Berlin 104 €
The Westin Grand, Berlin

The Westin Grand, Berlin

Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Cityhostel Berlin Mitte 32 €
  Cityhostel Berlin Mitte

  Cityhostel Berlin Mitte

  Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof 69 €
   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   IntercityHotel Berlin Hauptbahnhof

   Katharina Paulus Strasse 5, Berliini, BE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 103 €
    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

    Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

    Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Melia Berlin 79 €
     Melia Berlin

     Melia Berlin

     Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Berlin, Berlin 72 €
      Hotel Berlin, Berlin

      Hotel Berlin, Berlin

      Lützowplatz 17, Berliini, BE
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Berlin 114 €
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse 86 €
        NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

        NH Collection Berlin Mitte Friedrichstrasse

        Friedrichstraße 96, Berliini, BE
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Museosaari (Museumsinsel), Gendarmenmarkt ja Brandenburgin portti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Valtiopäivätalo (Reichstag) ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Berlin Friedrichstraßen asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.