Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bode-museo

Tutustu vaikuttavaan kokoelmaan vanhoja veistoksia, bysanttilaista taidetta ja muinaisia kolikoita tässä Berliinin Museosaarella sijaitsevassa kauniissa uusbarokkityylisessä rakennuksessa.

Bode-museo on veistoksille, bysanttilaiselle taiteelle ja muinaisille kolikoille omistettu taidelaitos. Tutustu Italian renessanssikauden ja Saksan goottilaiskauden veistoksiin ja tuhansia vuosia vanhoihin kolikoihin.

Museo valmistui vuonna 1904, mutta sen koristeellinen julkisivu ja sisätilat kunnostettiin perusteellisesti 2000-luvun alussa. Rakennuksen tunnusomainen kupoli ja kivifasadi sijaitsevat toiselta puolelta Spreen ja toiselta kanaalin varrella. Museosaaren kärjessä sijaitseva museo näyttää siksi vallihaudan keskellä seisovalta linnalta.

Tutustu Bode-museon taideteoksiin ja historiallisiin kokoelmiin museon kolmessa eri siivessä. Museon kokoelmat on jaettu maantieteellisesti ja kronologisesti eri siipiin. Kuljeskele kuuluisan veistoskokoelman keskellä ja ihastele veistoksia, jotka ulottuvat varhaiselta keskiajalta 1700-luvun loppuun.

Bysanttilaisen taiteen museossa voit nähdä taidetta Länsi-Rooman ja Bysantin valtakunnista 200-luvulta 1400-luvulle.

Kolmas siipi tunnetaan rahakabinettina. Tutustu rahan historiaan museon laajan, noin 500 000 esinettä kattavan kokoelman avulla. Näe esineitä, jotka ovat peräisin rahanlyönnin alkuajoilta Vähä-Aasiasta 600 eaa, sekä muinaisia kreikkalaisia ja roomalaisia kolikoita ja keskiaikaisia itäeurooppalaisia rahoja.

Lapset nauttivat erityisesti lapsille tarkoitetusta galleriasta, jossa esitellään museon eri teemoja ja kokoelmia jännittävien aktiviteettien ja interaktiivisten näyttelyjen avulla.

Bode-museo sijaitsee Museosaarella. Saarelle on kulku siltaa pitkin. Alueelle pääsee raitiovaunulla tai S-Bahnilla. Lähin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä. 

Bode-museo on suljettuna maanantaisin ja avoinna tavallista pidempään torstaisin. Sisäänpääsymaksu kattaa museon kaikki kolme siipeä. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Museoon pääsee ilmaiseksi käyttämällä Berlin WelcomeCard- tai Museumspass-pakettia, joka on ostettavissa matkailuneuvonnan pisteistä ja museoista.


Alueen Bode-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 387 majoitusliikettä kohteen Bode-museo lähellä
Hotel Berlin, Berlin 87 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Meliá Berlin 102 €
  Meliá Berlin

  Meliá Berlin

  Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Blu Hotel, Berlin 107 €
   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Radisson Blu Hotel, Berlin

   Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Cityhostel Berlin Mitte 32 €
    Cityhostel Berlin Mitte

    Cityhostel Berlin Mitte

    Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Westin Grand, Berlin 135 €
     The Westin Grand, Berlin

     The Westin Grand, Berlin

     Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Leonardo Hotel Berlin Mitte 76 €
      Leonardo Hotel Berlin Mitte

      Leonardo Hotel Berlin Mitte

      Bertolt-Brecht-Platz 4, Berliini, BE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Berliner Ensemble -teatteri ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Friedrichstadt-Palast ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen S-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Friedrichstraßen metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hilton Berlin 137 €
       Hilton Berlin

       Hilton Berlin

       Mohrenstr. 30, Berliini, BE
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 43 €
        Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

        Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

        Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museosaari (Museumsinsel) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.