Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Bode-museo

Tutustu vaikuttavaan kokoelmaan vanhoja veistoksia, bysanttilaista taidetta ja muinaisia kolikoita tässä Berliinin Museosaarella sijaitsevassa kauniissa uusbarokkityylisessä rakennuksessa.

Bode-museo on veistoksille, bysanttilaiselle taiteelle ja muinaisille kolikoille omistettu taidelaitos. Tutustu Italian renessanssikauden ja Saksan goottilaiskauden veistoksiin ja tuhansia vuosia vanhoihin kolikoihin.

Museo valmistui vuonna 1904, mutta sen koristeellinen julkisivu ja sisätilat kunnostettiin perusteellisesti 2000-luvun alussa. Rakennuksen tunnusomainen kupoli ja kivifasadi sijaitsevat toiselta puolelta Spreen ja toiselta kanaalin varrella. Museosaaren kärjessä sijaitseva museo näyttää siksi vallihaudan keskellä seisovalta linnalta.

Tutustu Bode-museon taideteoksiin ja historiallisiin kokoelmiin museon kolmessa eri siivessä. Museon kokoelmat on jaettu maantieteellisesti ja kronologisesti eri siipiin. Kuljeskele kuuluisan veistoskokoelman keskellä ja ihastele veistoksia, jotka ulottuvat varhaiselta keskiajalta 1700-luvun loppuun.

Bysanttilaisen taiteen museossa voit nähdä taidetta Länsi-Rooman ja Bysantin valtakunnista 200-luvulta 1400-luvulle.

Kolmas siipi tunnetaan rahakabinettina. Tutustu rahan historiaan museon laajan, noin 500 000 esinettä kattavan kokoelman avulla. Näe esineitä, jotka ovat peräisin rahanlyönnin alkuajoilta Vähä-Aasiasta 600 eaa, sekä muinaisia kreikkalaisia ja roomalaisia kolikoita ja keskiaikaisia itäeurooppalaisia rahoja.

Lapset nauttivat erityisesti lapsille tarkoitetusta galleriasta, jossa esitellään museon eri teemoja ja kokoelmia jännittävien aktiviteettien ja interaktiivisten näyttelyjen avulla.

Bode-museo sijaitsee Museosaarella. Saarelle on kulku siltaa pitkin. Alueelle pääsee raitiovaunulla tai S-Bahnilla. Lähin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä. 

Bode-museo on suljettuna maanantaisin ja avoinna tavallista pidempään torstaisin. Sisäänpääsymaksu kattaa museon kaikki kolme siipeä. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Museoon pääsee ilmaiseksi käyttämällä Berlin WelcomeCard- tai Museumspass-pakettia, joka on ostettavissa matkailuneuvonnan pisteistä ja museoista.


Alueen Bode-museo opas


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 537 majoitusliikettä kohteen Bode-museo lähellä
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt 48 €
Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt

Charlottenstrasse 66, Berliini, BE
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Friedrichstraße, Gendarmenmarkt ja Konzerthaus Berlin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustan metroasema ja Stadtmitte Stationn sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus 40 €
  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Meininger Hotel Berlin Mitte Humboldthaus

  Oranienburger Strasse 67/68, Berliini, BE
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Friedrichstadt-Palast ja Hackescher Markt sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Melia Berlin 95 €
   Melia Berlin

   Melia Berlin

   Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    St Christopher's Berlin Mitte 53 €
    St Christopher's Berlin Mitte

    St Christopher's Berlin Mitte

    Ziegelstraße 28, Berliini, Berlin
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Friedrichstraße ja Friedrichstadt-Palast sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz 62 €
     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

     Hampton By Hilton Berlin City Centre Alexanderplatz

     Otto-Braun-Strasse 69, Berliini
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Torstraße ja Alexanderplatz sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja DDR-museo ovat myös 2 kilometrin päässä. Alexanderplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schillingstraßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Generator Berlin Mitte 58 €
      Generator Berlin Mitte

      Generator Berlin Mitte

      Oranienburger Strasse 65, Berliini, BE
        
       1.0 kautta 5.0 Tähteä

       Friedrichstraße ja Friedrichstadt-Palast sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. DDR-museo ja Hackescher Markt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz 79 €
       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Park Inn by Radisson Berlin Alexanderplatz

       Alexanderplatz 7, Berliini, BE
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Berliinin raatihuone (Rotes Rathaus) ja DDR-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alexanderplatzin metroasema ja Alexanderplatzin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Heart of Gold Hostel Berlin 24 €
        Heart of Gold Hostel Berlin

        Heart of Gold Hostel Berlin

        Johannisstr. 11, Berliini, BE
          
         1.5 kautta 5.0 Tähteä

         Friedrichstraße ja Friedrichstadt-Palast sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. DDR-museo ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Oranienburger Straßen S-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Oranienburger Torin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.