Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bode-museo

Tutustu vaikuttavaan kokoelmaan vanhoja veistoksia, bysanttilaista taidetta ja muinaisia kolikoita tässä Berliinin Museosaarella sijaitsevassa kauniissa uusbarokkityylisessä rakennuksessa.

Bode-museo on veistoksille, bysanttilaiselle taiteelle ja muinaisille kolikoille omistettu taidelaitos. Tutustu Italian renessanssikauden ja Saksan goottilaiskauden veistoksiin ja tuhansia vuosia vanhoihin kolikoihin.

Museo valmistui vuonna 1904, mutta sen koristeellinen julkisivu ja sisätilat kunnostettiin perusteellisesti 2000-luvun alussa. Rakennuksen tunnusomainen kupoli ja kivifasadi sijaitsevat toiselta puolelta Spreen ja toiselta kanaalin varrella. Museosaaren kärjessä sijaitseva museo näyttää siksi vallihaudan keskellä seisovalta linnalta.

Tutustu Bode-museon taideteoksiin ja historiallisiin kokoelmiin museon kolmessa eri siivessä. Museon kokoelmat on jaettu maantieteellisesti ja kronologisesti eri siipiin. Kuljeskele kuuluisan veistoskokoelman keskellä ja ihastele veistoksia, jotka ulottuvat varhaiselta keskiajalta 1700-luvun loppuun.

Bysanttilaisen taiteen museossa voit nähdä taidetta Länsi-Rooman ja Bysantin valtakunnista 200-luvulta 1400-luvulle.

Kolmas siipi tunnetaan rahakabinettina. Tutustu rahan historiaan museon laajan, noin 500 000 esinettä kattavan kokoelman avulla. Näe esineitä, jotka ovat peräisin rahanlyönnin alkuajoilta Vähä-Aasiasta 600 eaa, sekä muinaisia kreikkalaisia ja roomalaisia kolikoita ja keskiaikaisia itäeurooppalaisia rahoja.

Lapset nauttivat erityisesti lapsille tarkoitetusta galleriasta, jossa esitellään museon eri teemoja ja kokoelmia jännittävien aktiviteettien ja interaktiivisten näyttelyjen avulla.

Bode-museo sijaitsee Museosaarella. Saarelle on kulku siltaa pitkin. Alueelle pääsee raitiovaunulla tai S-Bahnilla. Lähin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä. 

Bode-museo on suljettuna maanantaisin ja avoinna tavallista pidempään torstaisin. Sisäänpääsymaksu kattaa museon kaikki kolme siipeä. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät sisään ilmaiseksi. Museoon pääsee ilmaiseksi käyttämällä Berlin WelcomeCard- tai Museumspass-pakettia, joka on ostettavissa matkailuneuvonnan pisteistä ja museoista.


Alueen Bode-museo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 128 majoitusliikettä kohteen Bode-museo lähellä
Hotel Berlin, Berlin 83 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Westin Grand, Berlin 134 €
  The Westin Grand, Berlin

  The Westin Grand, Berlin

  Friedrichstr. 158-164, Berliini, BE
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Friedrichstraße, Komische Oper Berlin ja Galeries Lafayette sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Ranskalainen tuomiokirkko (Französischer Dom) ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Französische Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Friedrichstraßen metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Meliá Berlin 101 €
   Meliá Berlin

   Meliá Berlin

   Friedrichstrasse 103, Berliini, BE
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Friedrichstadt-Palast ja Berliner Ensemble -teatteri sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Bode-museo ja Gendarmenmarkt ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Radisson Blu Hotel, Berlin 110 €
    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Radisson Blu Hotel, Berlin

    Karl-Liebknecht-Str. 3, Berliini, BE
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee AquaDom-akvaario, DDR-museo ja Berliinin tuomiokirkko (Berliner Dom). Museosaari (Museumsinsel) ja Berliinin televisiotorni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hackescher Marktin rautatieasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alexanderplatzin rautatieasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Maritim proArte Hotel Berlin 84 €
     Maritim proArte Hotel Berlin

     Maritim proArte Hotel Berlin

     Friedrichstrasse 151, Berliini, BE
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Friedrichstraße ja Humboldt-yliopisto (Humboldt-Universität zu Berlin) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Friedrichstadt-Palast ja Gendarmenmarkt ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Friedrichstraßen metroasema ja Friedrichstraßen S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Berlin 147 €
      Hilton Berlin

      Hilton Berlin

      Mohrenstr. 30, Berliini, BE
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gendarmenmarkt ja Friedrichstraße sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Hausvogteiplatzin metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Keskustan metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cityhostel Berlin Mitte 43 €
       Cityhostel Berlin Mitte

       Cityhostel Berlin Mitte

       Glinkastr. 5-7, Berliini, Berlin
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Friedrichstraße, Checkpoint Charlie ja Checkpoint Charlie -museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Gendarmenmarkt ja Mall of Berlin -ostoskeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Mohrenstraßen metroasema ja Keskustan metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt 108 €
        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

        Steigenberger Hotel Am Kanzleramt

        Ella-Trebe-Straße 5, Berliini, BE
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan liittokanslerinvirasto (Bundeskanzleramt) ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Brandenburgin portti ja Friedrichstraße ovat myös 2 kilometrin päässä. Berlin Hauptbahnhofin metroasema ja Berlin-Hauptbahnhofin S-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.