Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Boudhanath

Nepalissa tapahtui tuhoisa maanjäristys 25. huhtikuuta 2015. Matkailijoita kehotetaan painokkaasti tarkistamaan ajan tasalla olevat tiedot toistaiseksi ennen Nepaliin matkustamista.

Liity hartaiden uskovaisten seuraan rituaaliselle kävelylle maailman suurimpiin kuuluvan stupan ympäri ja pyöritä kulkiessasi rukousmyllyjä.

Myös nimellä Boudha tunnetulla Boudhanathin upealla buddhalaisella stupalla voit nauttia rauhallisesta ja hengellisestä tunnelmasta. Kävele pyhiinvaeltajien kanssa stupan ympäri ja ihaile sen vaikuttavaa arkkitehtuuria. Tutustu ympäröiviin katuihin, joiden varsilla rukoushelmet roikkuvat kauppojen ikkunoista, munkit kulkevat luostarista toiseen ja kattoravintoloista aukeavat mahtavat näkymät alueen ylle.

Boudhanath on yksi tärkeimmistä Tiibetin ulkopuolella sijaitsevista buddhalaisista pyhätöistä. Sen arvellaan olevan peräisin 500-luvun lopulta. Pyhiinvaeltajat kävelevät joka päivä rituaalin mukaisesti kuvun muotoisen stupan ympäri. Ihaile valtavaa rakennusta tiilillä päällystetyltä aukiolta ennen kuin liityt pyhiinvaeltajien seuraan.

Stupan jokainen osa on symbolisesti merkittävä. Se koskee myös 13-kerroksista tornia, joka edustaa Bodhia eli tietä valaistumiseen. Tornin sivuille on maalattu Buddhan silmät.

Kävele myötäpäivään stupan perustaa ympäröivän tiilimuurin ympäri ja pyöritä muurin syvennyksissä olevia rukousmyllyjä. Kuuntele koran eli pyhän kierroksen aikana laulettavaa tarttuvaa laulua ja läheisistä luostareista kajahtelevaa rituaalista musiikkia. Nouse stupan tasanteelle, jolta avautuvat upeat näkymät ympäröivälle aukiolle ja kohti läheisiä vuoria.

Tutustu ympäröivien kujien värikkäiden talojen käsityöläisliikkeiden tarjontaan. Osta perinteisiä tiibetiläisiä matkamuistoja, kuten rukoushelmiä, tekstiilejä, kansanlääkkeitä ja Dalai-lamaan liittyviä muistoesineitä. Käy jossakin useammasta luostarista, joissa voit tutustua tiibetinbuddhalaisten munkkien elämään. Ihaile Tamang Gompan luostarin valtavaa rukousmyllyä.

Boudhanath sijaitsee noin kahdeksan kilometrin päässä Kathmandun Durbarin aukiolta. Perille pääset taksilla tai bussilla. Jos haluat jäädä yöksi, alueella on tarjolla erilaisia majoitusvaihtoehtoja, kuten stupan ympärillä sijaitsevia hotelleja ja hostelleja.

Stupan alueelle on pieni sisäänpääsymaksu, jonka voi maksaa alueen sisäänkäynnillä. Boudhanath on kiehtova paikka mihin aikaan päivästä tahansa, mutta varhain aamulla voit tutustua paikkaan ilman turistiryhmiä ja auringonlaskun aikaan voit ihailla kirkkaiden valojen ja kynttilöiden valaisemaa stupaa.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 087 majoitusliikettä kohteen Boudhanath lähellä
Hyatt Regency Kathmandu 138 €
Hyatt Regency Kathmandu

Hyatt Regency Kathmandu

Taragaon Boudha, Gpo Box 9609, Kathmandu
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Charumatin stupa ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Pashupatinathin temppeli ja Durbar Marg ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Bodhi Inn & Suite 24 €
  Bodhi Inn & Suite

  Bodhi Inn & Suite

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Boudhanath on 0,1 kilometrin ja Pashupatinathin temppeli on 2,6 kilometrin päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Charumatin stupa ja Royal Nepal Golf Course ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Hotel Mandala
   Hotel Mandala

   Hotel Mandala

   Boudha Rd, Kathmandu, Central Development Region
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Boudhanath on 0,1 kilometrin ja Pashupatinathin temppeli on 2,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Charumatin stupa ja Royal Nepal Golf Course ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Hotel Mandala 68 €
    Hotel Mandala

    Hotel Mandala

    Boudhha, Kathmandu, Province No. 3
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Charumatin stupa on 2,1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Garden of Dreams (puutarha) ja Kathmandu Durbar Square (aukio) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Patan Durbar Square (aukio) sijaitsee 11,3 kilometrin päässä.

     Bouddha Inn Meditation Center
     Bouddha Inn Meditation Center

     Bouddha Inn Meditation Center

     Boudha-6, Bouddhanath Road, West Circle of Stupa, Kathmandu, Bagmati
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Boudhanath on 0,1 kilometrin ja Pashupatinathin temppeli on 2,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Durbar Marg ja Kathmandu Durbar Square (aukio) ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Travelers Hostel
      Travelers Hostel

      Travelers Hostel

      Boudhanath Sadak, Kathmandu, Central Development Region
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Boudhanath on 0,1 kilometrin ja Pashupatinathin temppeli on 2,6 kilometrin päässä tästä hostellista. Charumatin stupa ja Royal Nepal Golf Course ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Boudha Stupa View Guest House 27 €
       Boudha Stupa View Guest House

       Boudha Stupa View Guest House

       Boudha Stupa Circle, Kathmandu, Kathmandu
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Charumatin stupa ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Pashupatinathin temppeli sijaitsee 2,4 kilometrin päässä.

        Hotel Padma
        Hotel Padma

        Hotel Padma

        Boudhanath Stupa, Kathmandu
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Charumatin stupa ja Boudhanath sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Pashupatinathin temppeli sijaitsee 2,4 kilometrin päässä.