Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Brighton Dome

Aikoinaan kuninkaallisen perheen hevostalleina toimineissa historiallisissa rakennuksissa esitetään nykyisin muun muassa teatteria, klassista musiikkia ja modernia tanssia.

Brighton Dome on taidetapahtumien järjestämispaikka, jonka historiallisia rakennuksia ovat Corn Exchange, konserttisali ja Studio Theatre. Nämä lähes 200 vuotta vanhat arvokkaat rakennukset toimivat vielä nykyisinkin resitaalien ja näyttämötaiteen esitysten näyttämöinä. Voit ostaa liput verkosta mihin tahansa näissä historiallisissa saleissa järjestettävistä mahtavan monipuolisista tapahtumista.

Katsele esitystä konserttisalin majesteettisilla punaisilla istuimilla istuskellen. Sali oli alun perin talli ja ratsuväen kasarmi. Vastaavasta pariisilaisesta rakennuksesta saadun inspiraation mukaan talli muutettiin esiintymistilaksi 1700-luvulla. Sinne mahtuu 1 860 katsojaa. Ihaile elegantin teatterin punaisten värisävyjen merta ja aurinkoisen keltaista kattoa. Säännöllisesti järjestettävissä konserteissa voit kuunnella Domeen vuonna 1936 asennettuja urkuja, joissa on neljä sormiota, 250 rekisteripainiketta ja erikoistehostepainikkeita.

Corn Exchange rakennettiin valtionhoitajana toimineen ruhtinaan hevosille samaan aikaan konserttisalin kanssa. Maneesista tehtiin ensin muutaman rakenteellisen muutoksen avulla sairaala ja sittemmin nykyinen monikäyttöinen näyttelytila. Kiinnitä huomiota tilan suuriin kaari-ikkunoihin ja vaaleanpunaisiin karmeihin.

Suuntaa seuraavaksi kolmanteen saliin eli Studio Theatreen, joka rakennettiin vuonna 1935 kuningas Yrjö IV:n pitkäaikaiselle kumppanille kuuluneiden entisten tallien paikalle. Rakennuksen mustat seinät ja keltaiset ja tummansiniset istuimet luovat tilaan modernin tunnelman. Studio Theatressa esitetään nykytanssia ja livemusiikkia.

Näistä kolmesta rakennuksesta on maanalainen tunneliyhteys Royal Pavilioniin ja Brighton Museumiin. Ensimmäisessä maailmansodassa rakennuksiin sijoitettiin loukkaantuneita intialaisia sotilaita. Vuonna 1921 rakennettu Intian portti rakennettiin näiden kaatuneiden sotilaiden muistoksi.

Pidä hetki taukoa ja syö lounasta Brighton Dome Café Barissa. Nauti modernisti sisustetusta ilmavasta tilasta ja monista paikallisista tuotteista valmistetuista laadukkaista ruoista.

Brighton Dome sijaitsee Pavilion Gardensin vieressä kaupungin keskustassa. Brighton Museum & Art Gallery, Royal Pavilion ja Victoria Gardens sijaitsevat Brighton Domen ympärillä. Matkusta bussilla jollekin monista kaupungin keskustan pysäkeistä tai kävele perille Brightonin viehättäviä katuja pitkin.


Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 159 majoitusliikettä kohteen Brighton Dome lähellä
Holiday Inn Brighton Seafront 94 €
Holiday Inn Brighton Seafront

Holiday Inn Brighton Seafront

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Regency Square, Brighton Beach ja British Airways i360 ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Pier ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Jurys Inn Brighton 77 €
  Jurys Inn Brighton

  Jurys Inn Brighton

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   North Laine, Brighton Dome ja Brighton Theatre Royal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Beach ovat myös 2 kilometrin päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Old Ship Hotel 85 €
   The Old Ship Hotel

   The Old Ship Hotel

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja Brighton Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Royal Albion Hotel 43 €
    Royal Albion Hotel

    Royal Albion Hotel

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     SEA LIFE Brighton, Brighton Beach ja Brighton Pier ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kipps Brighton Hostel 67 €
     Kipps Brighton Hostel

     Kipps Brighton Hostel

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      North Laine, Brighton Dome ja Brighton Royal Pavilion sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Brighton Theatre Royal ja SEA LIFE Brighton ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Grand Brighton 133 €
      The Grand Brighton

      The Grand Brighton

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Brighton Centre ja Brighton Beach ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja British Airways i360 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       Brighton Beach Apartments
       Brighton Beach Apartments

       Brighton Beach Apartments

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Beach sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Brighton Pier ja SEA LIFE Brighton ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        Jurys Inn Brighton Waterfront 85 €
        Jurys Inn Brighton Waterfront

        Jurys Inn Brighton Waterfront

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Brighton Fishing Museum (museo), Brighton Beach ja Brighton Pier ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja SEA LIFE Brighton ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.