Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Brighton Museum & Art Gallery

Tutustu kuvataidekokoelmiin ja perehdy edistyksellisen merenrantakaupungin historiaan tutkiskelemalla Brighton Museum & Art Galleryn valokuvia ja näyttelyjä.

Brighton Museum & Art Gallery on tärkeä kulttuurilaitos, joka toimii Pavilion Gardensin arvokkaassa palatsissa. Museossa voit perehtyä Brightonin asemaan maailmassa taiteen ja historian keinoin.

Ihaile vaikuttavaa museorakennusta. Alun perin Walesin prinssille rakennettu palatsi valmistui vuonna 1805. Kiertele rakennuksen ylellisissä saleissa ja nauti niissä esillä olevista taideteoksista. Ihaile kuvataiteen osaston upeita maalauksia. Tutustu 1900-luvun taiteelle ja muotoilulle omistettuun saliin, jossa voit ihailla töitä modernin ajan suurilta taiteilijoilta, kuten Salvador Dalílta. Tilava sali on täynnä surrealistisia esineitä, joiden joukossa on Mae Westin huulet ‑sohva ja muita eriskummallisia huonekaluja.

Tutustu Brightonille omistettuihin näyttelyihin, joita ovat esimerkiksi Images of Brighton ja Exploring Brighton. Näissä näyttelysaleissa voit perehtyä tämän hurmaavan kaupungin historiaan sen teollisuuden ja taiteen välityksellä. Mustavalkoiset kuvat herättävät takaisin henkiin 1900-luvun rantalomakohteen.

Brighton on edistyksellinen kaupunki, jolla on vahvat siteet homoyhteisöön, mitä kuvastaa museon HLBTQ-reitti (homoja, lesboja, biseksuaaleja ja trans- ja queer-ihmisiä tarkoittava lyhenne). Tutustu näiden töiden kokoelmaan, joka tarjoaa usein piiloon jäävän näkökulman teoksiin.

Museokauppa sijaitsee rakennuksen sisäänkäynnin viereisessä eteishallissa. Kauppa on täynnä kirjoja, kortteja ja mahtavia lahjoja. Pidä hetki taukoa taiteen katselulta Royal Pavilionin upeassa puutarhassa tai kävele viiden minuutin matka rannalle.

Museorakennukseen oli alun perin tarkoitus tehdä tenniskenttiä, ja se toimi ratsuväen kasarmina ennen kuin siitä tehtiin nykyinen museo.

Museoon on pääsymaksu, josta lapset, perheet, opiskelijat, eläkeläiset ja vammaiset saavat alennusta. Museo on ilmainen paikallisille asukkaille, jotka voivat esittää todistuksen asuinpaikastaan. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin aamusta myöhäiseen iltapäivään.

Brighton Museum & Art Gallery sijaitsee Pavilion Gardensin alueella kaupungin keskustassa. Perille pääset bussilla eri puolilta Brightonia. Kaupungin pienessä keskustassa on helppo liikkua kävellen.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 125 majoitusliikettä kohteen Brightonin museo ja taidemuseo lähellä
Holiday Inn Brighton Seafront 73 €
Holiday Inn Brighton Seafront

Holiday Inn Brighton Seafront

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Regency Square, Brighton Beach ja British Airways i360 ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Pier ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Kipps Brighton Hostel 89 €
  Kipps Brighton Hostel

  Kipps Brighton Hostel

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   North Laine, Brighton Dome ja Brighton Royal Pavilion sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Brighton Pier ja Brighton Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Old Ship Hotel 65 €
   The Old Ship Hotel

   The Old Ship Hotel

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja Brighton Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    Brighton Harbour Hotel & Spa
    Brighton Harbour Hotel & Spa

    Brighton Harbour Hotel & Spa

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     West Street, Brighton Beach ja Brighton Centre ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja British Airways i360 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Grand Brighton
     The Grand Brighton

     The Grand Brighton

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Brighton Centre ja Brighton Beach ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja British Airways i360 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel du Vin Brighton 109 €
      Hotel du Vin Brighton

      Hotel du Vin Brighton

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Brighton Fishing Museum (museo) ja Brighton Centre ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja Brighton Beach ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       Royal Albion Hotel 55 €
       Royal Albion Hotel

       Royal Albion Hotel

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        SEA LIFE Brighton, Brighton Beach ja Brighton Pier ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Centre ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Pier Guest House
        Grand Pier Guest House

        Grand Pier Guest House

          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         SEA LIFE Brighton, Brighton Pier ja Brighton Beach sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Brighton Royal Pavilion ja Brighton Theatre Royal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.