Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brighton Museum & Art Gallery

Tutustu kuvataidekokoelmiin ja perehdy edistyksellisen merenrantakaupungin historiaan tutkiskelemalla Brighton Museum & Art Galleryn valokuvia ja näyttelyjä.

Brighton Museum & Art Gallery on tärkeä kulttuurilaitos, joka toimii Pavilion Gardensin arvokkaassa palatsissa. Museossa voit perehtyä Brightonin asemaan maailmassa taiteen ja historian keinoin.

Ihaile vaikuttavaa museorakennusta. Alun perin Walesin prinssille rakennettu palatsi valmistui vuonna 1805. Kiertele rakennuksen ylellisissä saleissa ja nauti niissä esillä olevista taideteoksista. Ihaile kuvataiteen osaston upeita maalauksia. Tutustu 1900-luvun taiteelle ja muotoilulle omistettuun saliin, jossa voit ihailla töitä modernin ajan suurilta taiteilijoilta, kuten Salvador Dalílta. Tilava sali on täynnä surrealistisia esineitä, joiden joukossa on Mae Westin huulet ‑sohva ja muita eriskummallisia huonekaluja.

Tutustu Brightonille omistettuihin näyttelyihin, joita ovat esimerkiksi Images of Brighton ja Exploring Brighton. Näissä näyttelysaleissa voit perehtyä tämän hurmaavan kaupungin historiaan sen teollisuuden ja taiteen välityksellä. Mustavalkoiset kuvat herättävät takaisin henkiin 1900-luvun rantalomakohteen.

Brighton on edistyksellinen kaupunki, jolla on vahvat siteet homoyhteisöön, mitä kuvastaa museon HLBTQ-reitti (homoja, lesboja, biseksuaaleja ja trans- ja queer-ihmisiä tarkoittava lyhenne). Tutustu näiden töiden kokoelmaan, joka tarjoaa usein piiloon jäävän näkökulman teoksiin.

Museokauppa sijaitsee rakennuksen sisäänkäynnin viereisessä eteishallissa. Kauppa on täynnä kirjoja, kortteja ja mahtavia lahjoja. Pidä hetki taukoa taiteen katselulta Royal Pavilionin upeassa puutarhassa tai kävele viiden minuutin matka rannalle.

Museorakennukseen oli alun perin tarkoitus tehdä tenniskenttiä, ja se toimi ratsuväen kasarmina ennen kuin siitä tehtiin nykyinen museo.

Museoon on pääsymaksu, josta lapset, perheet, opiskelijat, eläkeläiset ja vammaiset saavat alennusta. Museo on ilmainen paikallisille asukkaille, jotka voivat esittää todistuksen asuinpaikastaan. Museo on avoinna tiistaista sunnuntaihin aamusta myöhäiseen iltapäivään.

Brighton Museum & Art Gallery sijaitsee Pavilion Gardensin alueella kaupungin keskustassa. Perille pääset bussilla eri puolilta Brightonia. Kaupungin pienessä keskustassa on helppo liikkua kävellen.


Alueen Brightonin museo ja taidemuseo opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 961 majoitusliikettä kohteen Brightonin museo ja taidemuseo lähellä
The Grand Brighton 99 €
The Grand Brighton

The Grand Brighton

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Brighton Centre, Brighton Beach ja Churchill Square -ostoskeskus ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Pier ja British Airways i360 ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

  Jurys Inn Brighton 67 €
  Jurys Inn Brighton

  Jurys Inn Brighton

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   North Laine, Brightonin museo ja taidemuseo ja Brighton Dome sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Churchill Square -ostoskeskus ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 2 kilometrin päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Jurys Inn Brighton Waterfront 81 €
   Jurys Inn Brighton Waterfront

   Jurys Inn Brighton Waterfront

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Brighton Fishing Museum (museo), Brighton Beach ja Brighton Pier ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. SEA LIFE Brighton ja Brighton Centre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Royal Albion Hotel 41 €
    Royal Albion Hotel

    Royal Albion Hotel

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     SEA LIFE Brighton, Brighton Beach ja Brighton Pier ovat vain muutaman askeleen päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Royal Pavilion ja Brightonin museo ja taidemuseo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hilton Brighton Metropole 94 €
     Hilton Brighton Metropole

     Hilton Brighton Metropole

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Churchill Square -ostoskeskus ja Brighton Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brighton Pier ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      Queens Hotel 54 €
      Queens Hotel

      Queens Hotel

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Brighton Beach, Brighton Pier ja SEA LIFE Brighton sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Brighton Royal Pavilion ja Brighton Centre ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

       ibis Brighton City Centre - Station 56 €
       ibis Brighton City Centre - Station

       ibis Brighton City Centre - Station

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        North Laine, Brightonin museo ja taidemuseo ja Brighton Dome sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Churchill Square -ostoskeskus ja Brighton Royal Pavilion ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Brighton London Roadin asema 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        My Brighton 73 €
        My Brighton

        My Brighton

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämän boutique-tyylinen hotellin lähellä sijaitsee North Laine, Brightonin museo ja taidemuseo ja Brighton Dome. Brighton Royal Pavilion ja Brighton Theatre Royal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Brightonin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Brighton London Roadin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.