Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Bullring-ostoskeskus

Vuosisatoja vanhalle markkinapaikalle rakennettu ultramoderni Bullring-ostoskeskus jatkaa Birminghamin perinteitä päämäärätietoisena kaupankäynnin keskuksena.

Bullring on historiallinen ostoskeskus, joka sopii hyvin tuhansien kauppojen kaupunkina tunnettuun Birminghamiin. Valtavan ja ultramodernin Bullring-ostoskeskuksen paikalla sijaitsi aikoinaan suosittu tori, jossa myytiin lihaa ja hevosia. Nykyisin voit ihailla uuden ostoskeskuksen sulavalinjaista arkkitehtuuria, tehdä ostoksia putiikeissa ja nauttia purtavaa ravintolamaailmassa.

Birmingham loi maineensa kaupankäynnillä, kun se nousi suurten eurooppalaisten kaupunkien joukkoon. Kaupungin ensimmäiset markkinat järjestettiin 1100-luvulla Bullringin paikalla, joka sai nimensä ruohikkoisesta alueesta, jossa härkiä härnättiin ennen niiden teurastamista. Kun Birminghamin merkitys kasvoi tekstiilikaupan keskuksena, torin painopiste vaihtui sen mukaisesti. Bullringistä kehittyi 1960-luvulle mennessä yksi maailman johtavista katetuista ostoskeskuksista.

Voit nähdä tämän loisteliaan menneisyyden jäännöksiä myös nykyisessä huolitellussa Bullringissä kävellessäsi. Ihaile lordi Horatio Nelsonin patsasta St. Martin’s Squarella. Ota valokuva itsestäsi länsirakennuksen pääsisäänkäynnillä sijaitsevan 2,2 metriä korkean pronssisen härkäpatsaan vieressä.

Bullring on historiallinen paikka, mutta se ei ole missään nimessä museo. Yli 160 liikkeen ja 40 miljoonan vuosittaisen kävijän ostoskeskus kuhisee miellyttävällä tavalla elämää. Täältä löytyvät kaikki suosikkimerkkisi, kuten Swarovski, Hugo Boss ja Karen Millen. Ihaile 15 000 alumiinilaatalla peitetyn Selfridges-tavaratalon arkkitehtuuria, jonka inspiraation lähteenä toimi Paco Rabannen paljetein koristeltu mekko.

Kävele valtavan ravintolamaailman läpi ja tutustu suureen määrään erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Pistäydy Spiceal Streetillä, joka on modernien ravintoloiden reunustama historiallinen tapahtumapaikka.

Bullring-ostoskeskus on avoinna joka päivä. Sunnuntaisin aukioloajat ovat lyhyemmät. Ostoskeskukseen on helppo tulla bussilla ja junalla. Ostoskeskuksessa on suuri edullinen pysäköintialue. Muita kävelyetäisyydellä sijaitsevia nähtävyyksiä ovat esimerkiksi Birminghamin kaupungintalo ja Birmingham Museum and Art Gallery.


Alueen Bullring & Grand Central opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 691 majoitusliikettä kohteen Bullring & Grand Central lähellä
Britannia Hotel Birmingham New Street Station 33 €
Britannia Hotel Birmingham New Street Station

Britannia Hotel Birmingham New Street Station

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Corporation Street (katu), Bullring & Grand Central ja Victoria Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Birminghamin katedraali ja Birminghamin kaupungintalo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham Moor Streetin asema ja Birmingham New Streetin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Copthorne Hotel Birmingham 47 €
  Copthorne Hotel Birmingham

  Copthorne Hotel Birmingham

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Centenary Square (aukio) ja Big Brum (kellotorni) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Broad Street ja Victoria Square ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham Snow Hillin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Birmingham New Streetin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   easyHotel Birmingham 39 €
   easyHotel Birmingham

   easyHotel Birmingham

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Victoria Square, Birmingham Hippodrome (teatteri) ja The Mailbox sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bullring & Grand Central ja International Convention Centre (ICC) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham New Streetin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Birmingham Moor Streetin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Jurys Inn Birmingham 55 €
    Jurys Inn Birmingham

    Jurys Inn Birmingham

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     International Convention Centre (ICC), Library of Birmingham ja Arena Birmingham sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. The Mailbox ja Birminghamin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham Five Waysin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Birmingham Snow Hillin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Malmaison Birmingham 72 €
     Malmaison Birmingham

     Malmaison Birmingham

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Alexandra, The Mailbox ja Victoria Square sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. International Convention Centre (ICC) ja Birminghamin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham New Streetin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Birmingham Moor Streetin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hyatt Regency Birmingham 115 €
      Hyatt Regency Birmingham

      Hyatt Regency Birmingham

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän kylpylälomaan soveltuvan hotellin lähellä sijaitsee International Convention Centre (ICC), Broad Street ja Symphony Hall. The Mailbox ja Big Brum (kellotorni) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham Five Waysin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Birmingham Snow Hillin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       pentahotel Birmingham 56 €
       pentahotel Birmingham

       pentahotel Birmingham

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        The Mailbox ja The Alexandra sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. The Arcadian ja Victoria Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham New Streetin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Birmingham Five Waysin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        Aparthotel Adagio Birmingham City Centre 61 €
        Aparthotel Adagio Birmingham City Centre

        Aparthotel Adagio Birmingham City Centre

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bullring & Grand Central, The Arcadian ja The Alexandra sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Victoria Square ja Chinese Quarter (kiinalainen kortteli) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Birmingham Moor Streetin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Birmingham New Streetin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.