Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

California Academy of Sciences

Tässä valtavassa tiedelaitoksessa toimii yksi maailman suurimmista luonnonhistoriallisista museoista.

Academy perustettiin vuonna 1853, vain kolme vuotta sen jälkeen, kun Kaliforniasta tuli osa liittovaltiota. Nykyään California Academy of Sciences on maailmanlaajuisesti arvostettu tiedeinstituutti. Siellä käy vuosittain yli miljoona kävijää. Kompleksissa toimii akvaario, planetaario ja luonnonhistoriallinen museo.

Lisäksi laitoksen suljettujen ovien takana tehdään merkittävää tutkimusta. Tutkijoiden joukossa on useita maailman arvostetuimpia kasvitieteen, antropologian, ornitologian, geologian ja monen muun tieteenalan tutkijoita. Laitoksen korjaustyöt valmistuivat vuonna 2008, ja nykyään tämä vaikuttava paikka on suosittu käyntikohde niin paikallisten kuin turistien keskuudessa.

Steinhart Aquariumin nelikerroksinen tila jäljittelee sademetsän ilmastoa ja biologisia olosuhteita. Voit nähdä 38 000 elävää eri lajien edustajaa eri puolilta maailmaa afrikanpingviineistä haihin ja rauskuihin.

Ihastele universumin ihmeitä Morrison Planetariumissa, joka on nykyaikainen, täysin digitaalinen planetaario, joka tarjoaa kävijöille äärimmäisen tarkan kuvan maailmankaikkeuden tilasta nykytutkimuksen valossa.

Kimball Natural History Museumissa voit vierailla monenlaisia eri ilmiöitä esittelevissä näyttelyissä. Näyttelyt käsittelevät maapallon evoluutiota esihistoriallisista ajoista nykypäivään.

Päivittäin järjestetään opastettuja kierroksia akvaariossa ja koko laitoksessa. Lisäksi kerran viikossa järjestetään iltatapahtuma, johon ikäraja on 21 vuotta. Katso tarkat ajat verkkosivuilta. Pätevät oppaat auttavat sinua saamaan mahdollisimman paljon irti käynnistäsi. Kierroksen jälkeen voit nauttia aterian Academy Caféssa tai Moss Roomissa.

California Academy of Sciences sijaitsee Golden Gate Parkin keskellä, ja sinne pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, autolla, polkupyörällä ja sukkulabusseilla. Huomaa, että pysäköintipaikat täyttyvät nopeasti etenkin viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Academy on avoinna joka päivä paitsi kiitospäivänä ja jouluna.


Alueen California Academy of Sciences opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 277 majoitusliikettä kohteen California Academy of Sciences lähellä
InterContinental San Francisco 111 €
InterContinental San Francisco

InterContinental San Francisco

888 Howard Street, San Francisco, CA
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Moscone Convention Center, San Francisco Museum of Modern Art ja Westfield San Francisco Centre sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Warfield Theater (teatteri) ja SHN Curran Theatre ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Market St & 5th St Stop on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Powell Streetin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Stanyan Park Hotel 136 €
  Stanyan Park Hotel

  Stanyan Park Hotel

  750 Stanyan Street, San Francisco, CA
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Golden Gaten puisto ja University of California San Francisco (yliopisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Franciscon yliopisto ja Palace of Fine Arts ovat myös 5 kilometrin päässä. Carl St & Stanyan St Stop sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Carl Street & Cole Street Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Geary Parkway Motel 92 €
   Geary Parkway Motel

   Geary Parkway Motel

   4750 Geary Blvd, Richmond District, San Francisco, CA
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Conservatory of Flowers (puutarha), Golden Gaten puisto ja California Academy of Sciences sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä motellista. San Franciscon yliopisto ja De Young Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Irving St & 9th Ave Stop on 27 minuutin kävelymatkan päässä, ja Irving St & 8th Ave Stop on 28 minuutin kävelymatkan päässä.