Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Charlottenburgin linna

Tunne itsesi kuninkaalliseksi yhden päivän ajan Euroopan suurimpiin kuuluvassa linnassa, jonka rakentaminen kesti aikoinaan lähes 200 vuotta.

Koe Charlottenburgin linnan kuninkaallisten aikojen loisto ja ihaile linnan taidetta ja käsitöitä. Alun perin Preussin kuningatar Charlotten kesäasunnoksi tarkoitettu vanha linna rakennettiin 1600-luvun lopussa. Se on upea esimerkki aikansa barokki- ja rokokooarkkitehtuurista. Toisen maailmansodan lopussa lähes kokonaan tuhotut linnarakennukset ja puutarhat on nyt entisöity täsmälleen entiseen asuunsa.

Käy sisään pääportista, jonka yläpuolella seisovat patsaat esittävät keskellä kaksintaistelua olevia miekkailijoita. Ota kamera valmiiksi esiin 48 metriä korkeaa kupolia koristavan kultaisen Fortuna-patsaan kuvaamista varten.

Sisällä voit tutustua linnan moniin eri saleihin, kuten holvikaarikaton ja koristeellisten tapettien koristamaan vastaanottosaliin. Posliinisalissa on esillä itämaista keramiikkaa. Kuuntele äänioppaan (sisältyy sisäänpääsymaksuun) opastusta samalla, kun kiertelet uuden siiven ylellisissä yksityisasunnoissa. Uusi siipi toimii myös taidemuseona.

Näe myös italialaistyylinen kesähuvila, Schinkelin paviljonki, jossa on esillä 1800-luvun taidetta. Nauti virvokkeita linnan vieressä sijaitsevassa Kleine Orangerien ravintolassa tai varaa paikka suuremmasta Grosse Orangeriesta, jossa voit nauttia barokkityylisiin asuihin pukeutuneiden muusikkojen klassisen musiikin konsertista.

Samaan hintaan voit tutustua linnan 32 hehtaarin suuruisen puutarhaan, jonka inspiraationa käytettiin Ranskassa sijaitsevan Versaillesin palatsin puutarhoja.

Charlottenburgin linna sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä lähimmiltä U-Bahn- ja S-Bahn-asemilta.


Alueen Charlottenburgin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 382 majoitusliikettä kohteen Charlottenburgin linna lähellä
Hotel Berlin, Berlin 87 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg 55 €
  AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

  AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

  Soemmeringstrasse 24-26, Berliini, BE
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Charlottenburgin linna ja Deutsche Oper Berlin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Richard-Wagner-Platzin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Leonardo Hotel Berlin 50 €
   Leonardo Hotel Berlin

   Leonardo Hotel Berlin

   Wilmersdorfer Str. 32, (Entrance: Spielhagenstr.), Berliini, BE
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Hotelli lähellä lentokenttää. Deutsche Oper Berlin, Internationales Congress Centrum Berlin ja Messe Berlin ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Charlottenburgin linna ja Kurfürstendamm-ostoskatu. Bismarckstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Richard-Wagner-Platzin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novum Style Hotel Berlin-Centrum 46 €
    Novum Style Hotel Berlin-Centrum

    Novum Style Hotel Berlin-Centrum

    Franklinstrasse 23, Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Kamvh City Apartment West Linnassa Charlottenburg / Messe / Kurfürstendamm 202 €
     Kamvh City Apartment West Linnassa Charlottenburg / Messe / Kurfürstendamm

     Kamvh City Apartment West Linnassa Charlottenburg / Messe / Kurfürstendamm

     Kamminer Straße 5, Berliini
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Charlottenburgin linna ja Deutsche Oper Berlin sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä huoneistohotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jungfernheiden metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      RockChair Apartments Kamminer Straße
      RockChair Apartments Kamminer Straße

      RockChair Apartments Kamminer Straße

      Kamminer Str. 5, Berliini
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Charlottenburgin linna, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja CityCube Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jungfernheiden metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Charlottenburgin Linna Keskeinen Hiljainen Ilmainenwifi 60 m² 2 Makuuhuonetta Boxspringbeds
       Charlottenburgin Linna Keskeinen Hiljainen Ilmainenwifi 60 m² 2 Makuuhuonetta Boxspringbeds

       Charlottenburgin Linna Keskeinen Hiljainen Ilmainenwifi 60 m² 2 Makuuhuonetta Boxspringbeds

       Kamminer Straße 5, Berliini, Berlin
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Charlottenburgin linna, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja CityCube Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jungfernheiden metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Linnan ja Järven Välissä ja Berliinin Keskellä
        Linnan ja Järven Välissä ja Berliinin Keskellä

        Linnan ja Järven Välissä ja Berliinin Keskellä

        10 Danckelmannstraße, Berliini, Berlin
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Berliner Funkturm, Charlottenburgin linna ja Messe Berlin sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä lomakodista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja CityCube Berlin ovat myös 3 kilometrin päässä. Westendin S-Bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sophie-Charlotte-Platzin metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.