Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Charlottenburgin linna

Tunne itsesi kuninkaalliseksi yhden päivän ajan Euroopan suurimpiin kuuluvassa linnassa, jonka rakentaminen kesti aikoinaan lähes 200 vuotta.

Koe Charlottenburgin linnan kuninkaallisten aikojen loisto ja ihaile linnan taidetta ja käsitöitä. Alun perin Preussin kuningatar Charlotten kesäasunnoksi tarkoitettu vanha linna rakennettiin 1600-luvun lopussa. Se on upea esimerkki aikansa barokki- ja rokokooarkkitehtuurista. Toisen maailmansodan lopussa lähes kokonaan tuhotut linnarakennukset ja puutarhat on nyt entisöity täsmälleen entiseen asuunsa.

Käy sisään pääportista, jonka yläpuolella seisovat patsaat esittävät keskellä kaksintaistelua olevia miekkailijoita. Ota kamera valmiiksi esiin 48 metriä korkeaa kupolia koristavan kultaisen Fortuna-patsaan kuvaamista varten.

Sisällä voit tutustua linnan moniin eri saleihin, kuten holvikaarikaton ja koristeellisten tapettien koristamaan vastaanottosaliin. Posliinisalissa on esillä itämaista keramiikkaa. Kuuntele äänioppaan (sisältyy sisäänpääsymaksuun) opastusta samalla, kun kiertelet uuden siiven ylellisissä yksityisasunnoissa. Uusi siipi toimii myös taidemuseona.

Näe myös italialaistyylinen kesähuvila, Schinkelin paviljonki, jossa on esillä 1800-luvun taidetta. Nauti virvokkeita linnan vieressä sijaitsevassa Kleine Orangerien ravintolassa tai varaa paikka suuremmasta Grosse Orangeriesta, jossa voit nauttia barokkityylisiin asuihin pukeutuneiden muusikkojen klassisen musiikin konsertista.

Samaan hintaan voit tutustua linnan 32 hehtaarin suuruisen puutarhaan, jonka inspiraationa käytettiin Ranskassa sijaitsevan Versaillesin palatsin puutarhoja.

Charlottenburgin linna sijaitsee noin 15 minuutin kävelymatkan päässä lähimmiltä U-Bahn- ja S-Bahn-asemilta.


Alueen Charlottenburgin linna opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 112 majoitusliikettä kohteen Charlottenburgin linna lähellä
Hotel Berlin, Berlin 88 €
Hotel Berlin, Berlin

Hotel Berlin, Berlin

Lützowplatz 17, Berliini, BE
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Potsdamer Platz, Brandenburgin portti ja Valtiopäivätalo (Reichstag) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Checkpoint Charlie -museo ja Galeries Lafayette ovat myös 5 kilometrin päässä. Nollendorfplatzin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Wittenbergplatzin metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg 66 €
  AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

  AMBER ECONTEL Berlin Charlottenburg

  Soemmeringstrasse 24-26, Berliini, BE
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Charlottenburgin linna ja Deutsche Oper Berlin sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Richard-Wagner-Platzin metroasema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum 53 €
   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Novum Style Hotel Berlin-Centrum

   Franklinstrasse 23, Berliini, BE
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Voitonpylväs (Siegessäule) ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Berliinin eläintieteellinen puutarha ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Ernst-Reuter-Platzin metroasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Tiergartenin S-Bahn-asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Leonardo Hotel Berlin 62 €
    Leonardo Hotel Berlin

    Leonardo Hotel Berlin

    Wilmersdorfer Str. 32, (Entrance: Spielhagenstr.), Berliini, BE
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Hotelli lähellä lentokenttää. Deutsche Oper Berlin, Internationales Congress Centrum Berlin ja Messe Berlin ovat lähellä. Lähistöllä sijaitsee myös Charlottenburgin linna ja Kurfürstendamm-ostoskatu. Bismarckstraßen metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Richard-Wagner-Platzin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Steigenberger Hotel Berlin 95 €
     Steigenberger Hotel Berlin

     Steigenberger Hotel Berlin

     Los-Angeles-Platz 1, Berliini, BE
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Kurfürstendamm-ostoskatu ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Europa-Center ja Kaufhaus des Westensin tavaratalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kurfürstendammin metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Zoologischer Garten‎in metroasema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Smart Stay Hotel Berlin City - Hostel 49 €
      Smart Stay Hotel Berlin City - Hostel

      Smart Stay Hotel Berlin City - Hostel

      Wilmersdorfer Str. 148, Berliini, be
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teknillinen yliopisto (Technische Universität Berlin), Charlottenburgin linna ja Kurfürstendamm-ostoskatu sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Messe Berlin ja Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ovat myös 3 kilometrin päässä. Bismarckstraßen metroasema ja Richard-Wagner-Platzin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       RockChair Apartments Kamminer Straße
       RockChair Apartments Kamminer Straße

       RockChair Apartments Kamminer Straße

       Kamminer Str. 5, Berliini
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Charlottenburgin linna, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja CityCube Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jungfernheiden metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Charlottenburgin Linna Keskeinen Hiljainen Ilmainenwifi 60 m² 2 Makuuhuonetta Boxspringbeds
        Charlottenburgin Linna Keskeinen Hiljainen Ilmainenwifi 60 m² 2 Makuuhuonetta Boxspringbeds

        Charlottenburgin Linna Keskeinen Hiljainen Ilmainenwifi 60 m² 2 Makuuhuonetta Boxspringbeds

        Kamminer Straße 5, Berliini, Berlin
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Charlottenburgin linna, Kurfürstendamm-ostoskatu ja Messe Berlin sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Keisari Vilhelmin muistokirkko (Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche) ja CityCube Berlin ovat myös 5 kilometrin päässä. Mierendorffplatzin metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jungfernheiden metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.