Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Cheonan Baekseok Stadium

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Cheonan Baekseok Stadium. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Cheonan Baekseok Stadium, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Cheonan Baekseok Stadium paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Cheonan Baekseok Stadium upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Cheonan Baekseok Stadium? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Cheonan Baekseok Stadium lähellä kohdetta Cheonan Baekseok Stadium. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Cheonan Baekseok Stadium, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 279 majoitusliikettä kohteen Cheonan Baekseok Stadium lähellä
Shilla Stay Cheonan 78 €
Shilla Stay Cheonan

Shilla Stay Cheonan

177, Dongseo-daero, Seobuk-gu, Cheonan, Etelä-Chungcheong
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cheonan Oryongin stadion on 3,2 kilometrin ja Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 3,4 kilometrin päässä tästä hotellista. Gakwonsan temppeli ja Woo Jeong Hillsin golfkenttä ovat myös 15 kilometrin päässä. Dujeongin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cheonanin asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

  ON City Hotel 58 €
  ON City Hotel

  ON City Hotel

  105, Buldang 4-ro, Seobuk-gu, Cheonan
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 1,6 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Gakwonsan temppeli ja Onyangin kansanmuseo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Korean itsenäisyyshalli ja Tedinin vesipuisto ovat myös 20 kilometrin päässä.

   ON Smart Hotel 50 €
   ON Smart Hotel

   ON Smart Hotel

   57, Geomeundeul 3-gil, Seobuk-gu, Cheonan, Etelä-Chungcheong
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Cheonan Oryongin stadion ja Gakwonsan temppeli sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Onyangin kansanmuseo ja Maeng Sa-seongin talo ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Top Hotel
    Top Hotel

    Top Hotel

    21, Geomeundeul 3-gil, Seobuk-gu, Cheonan, Etelä-Chungcheong
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 1,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Cheonan Oryongin stadion ja Gakwonsan temppeli sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Onyangin kansanmuseo ja Maeng Sa-seongin talo ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Hotel Class 69 €
     Hotel Class

     Hotel Class

     11, Geomeundeul 3-gil, Seobuk-gu, Cheonan, Etelä-Chungcheong
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 1,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Cheonan Oryongin stadion ja Gakwonsan temppeli sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Onyangin kansanmuseo ja Maeng Sa-seongin talo ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Hotel T.POINT 55 €
      Hotel T.POINT

      Hotel T.POINT

        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 3,4 kilometrin ja Cheonan Oryongin stadion on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Gakwonsan temppeli ja Woo Jeong Hillsin golfkenttä ovat myös 15 kilometrin päässä. Dujeongin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dal Hotel
       Dal Hotel

       Dal Hotel

       47, Buldang 33-gil, Seobuk-gu, Cheonan, Etelä-Chungcheong
         
        2.5 kautta 5.0 Tähteä

        Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Cheonan Oryongin stadion ja Gakwonsan temppeli sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Onyangin kansanmuseo ja Maeng Sa-seongin talo ovat myös 15 kilometrin päässä. Asanin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Robin
        Robin

        Robin

        Buldang, Cheonan, Etelä-Chungcheong
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Cheonan Baekseok Stadium (stadion) on 2,9 kilometrin päässä tästä lomakodista. Cheonan Oryongin stadion ja Onyangin kansanmuseo sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Maeng Sa-seongin talo ja Gakwonsan temppeli ovat myös 15 kilometrin päässä. Asanin asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Ssangyongin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.