Etelä-Korea

Matkaopas
Soul joka esittää joki tai puro, pilvenpiirtäjä ja kaupunki
Vietä lomasi Etelä-Koreassa, joka hurmaa kulttuurillaan, perinteillään ja monipuolisilla maisemillaan. Vieraile ikivanhoissa temppeleissä, tee tutkimusmatka tiheisiin sademetsiin ja rentoudu rauhallisilla hiekkarannoilla.

Etelä-Korea lumoaa kävijät monipuolisuudellaan. Maasta löytyy niin metsikköisiä vuoria, muinaisia temppeleitä kuin suuria ja nykyaikaisia kaupunkejakin. Tee ostoksia designliikkeissä, matkaa läpi maanalaisten luolien, nautiskele teetä paikallisten kanssa ja lähde vaeltamaan vuorille.

Etelä-Korean lomaan kuuluu tietenkin tutustuminen vuorten ympäröimään ja Han-joen halkomaan Soulin kaupunkiin. Tämä maan kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus on ollut Etelä-Korean pääkaupunki yli 600 vuoden ajan. Hyvin säilyneet muinaiset palatsit, temppelit, pyhäköt ja muistomerkit seisovat sulassa sovussa nykyaikaisten pilvenpiirtäjien sekä ostos- ja viihdekeskusten keskellä.

Tutustu tämän nykyaikaisen kaupungin useisiin historiallisiin kohteisiin. Tee kierros 1300-luvulta peräisin oleviin Gyeongbokinja Changdeokin palatseihin. Suuri eteläinen portti Namdaemun on yksi vanhankaupungin pääporteista. Voit ostaa käsintehtyjä matkamuistoja ja antiikkiesineitä Insadongin kaduilla. Nauti höyryävä kupponen omijacha-teetä jossain lähialueen perinteisistä teehuoneista. Kiertele luksusputiikeissa Gangnamin alueella, josta on tullut maailmankuulu Gangnam Style -hitin ansiosta. Nautiskele aasialaisesta ruoasta eurooppalaistyylisissä kahviloissa ja ravintoloissaSamcheong-dongin alueella.

Matkallasi Etelä-Koreassa sinun on myös käytävä kolmen tunnin päässä Soulista sijaitsevassa Seorak-sanin kansallispuistossa, jonka laajalta alueelta löydät kaikkea vuorista ja metsistä aina hiekkarantoihin ja temppeleihin. Patikoi poluilla, joista voit valita kolmesta tunnista aina kolmeen päivään kestävien reittien väliltä. Ole tarkkana, saatat nimittäin nähdä harvinaisen amuringoraalin tai myskihirven muiden puiston eläinten ohella. Rentoudu Osaekin kuumien lähteiden terapeuttisissa vesissä.

Vieraile myös Busanissa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja paistattele auringossa sen hiekkarannoilla. Tee myös opastettu kierros Pohjois- ja Etelä-Korean rajan tarkkaan vartioidulle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. Seikkaile myös Jejun saaren luolissa, jotka ovat syntyneet sulan laavan muovaamina.

Vaikka Etelä-Koreasta löytyy lentokenttiä useista eri kaupungeista, useimmat kansainväliset lennot laskeutuvat Incheonin kansainväliselle lentoasemalle Souliin. Voit matkustaa Etelä-Korean eri kaupunkien välillä käyttämällä tehokkaita ja kattavia linja-auto- ja junaverkostoja. Joissakin suurissa kaupungeissa liikkumista helpottavat metro- ja kevytraidejärjestelmät. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata auton.

Luonnon monimuotoisuuden, nykyaikaisten kaupunkien sekä rikkaan kulttuurin ja historian ansiosta Etelä-Korea tarjoaa matkailijalle lukuisia vaihtoehtoja nauttia lomasta.

Matkaopas: Etelä-Korea

Suositut kaupungit kohteessa Etelä-Korea

Soul joka esittää joki tai puro, pilvenpiirtäjä ja kaupunki
Soul
Shoppailu, Linna ja Kulttuuri
Soul kutsuu! Koe sen linna, kulttuuri, ruokakulttuuri ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Lotte World Tower
 • Lotte World -teemapuisto
 • Hongikin yliopisto
Dongpirang Village featuring yleiset rantanäkymät, talo ja lahti tai satama
Busan
Rannat, Shoppailu ja Merenherkut
Busan odottaa: koe sen rannat, temppelit, akvaario ja monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Lotten tavaratalon Busanin pääkonttori
 • Gwangallin ranta
 • Busanin kansainvälisten opintojen yliopisto
Jeju kaupunki
Jeju kaupunki
Merenherkut, Vaellus ja Nähtävyyksien katselu
Pidätkö vaeltamisesta, nähtävyyksistä ja luonnostaan valtavasti? Valitse seuraavaksi matkakohteeksesi Jeju kaupunki!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Bijarim Forest
 • Hyeopjae Beach
 • Hamdeok Beach
Seogwipo
Seogwipo
Meri, Vesiputoukset ja Museot
Ota suunnaksesi rentouttava Seogwipo ja koe sen vesiputoukset, nähtävyyskierrokset sekä merenranta.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Soesokkak Estuary
 • Seongsan Ilchulbong -vuori
 • Seopjikojin näköalapaikka
Incheon johon kuuluu kaupunki, korkea rakennus ja auringonlasku
Incheon
Ruokailu, Shoppailu ja Halpa
Ota suunnaksesi golfmahdollisuuksistaan, kahviloistaan ja saarimaisemistaan tunnettu Incheon.

Vierailun arvoisia kohteita

 • Songdon keskuspuisto
 • NC Cube Canal Walk
Daegu
Daegu
Tulivuori, Unesco-kohde ja Kuumat lähteet
Ota seuraavaksi lomakohteeksesi trooppinen Daegu ja koe sen tulivuoret, Unescon maailmanperintökohde, surffausmahdollisuudet sekä monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

 • Apsan Park
 • Donghwasa

Suositut vierailukohteet

Etelä-Korea

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: