Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Loma Etelä-Koreassa – luonnon rikkautta, nykyaikaisia kaupunkeja ja perinteistä kulttuuria

Vietä lomasi Etelä-Koreassa, joka hurmaa kulttuurillaan, perinteillään ja monipuolisilla maisemillaan. Vieraile ikivanhoissa temppeleissä, tee tutkimusmatka tiheisiin sademetsiin ja rentoudu rauhallisilla hiekkarannoilla.

Etelä-Korea lumoaa kävijät monipuolisuudellaan. Maasta löytyy niin metsikköisiä vuoria, muinaisia temppeleitä kuin suuria ja nykyaikaisia kaupunkejakin. Tee ostoksia designliikkeissä, matkaa läpi maanalaisten luolien, nautiskele teetä paikallisten kanssa ja lähde vaeltamaan vuorille. 

Etelä-Korean lomaan kuuluu tietenkin tutustuminen vuorten ympäröimään ja Han-joen halkomaan Soulin kaupunkiin. Tämä maan kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus on ollut Etelä-Korean pääkaupunki yli 600 vuoden ajan. Hyvin säilyneet muinaiset palatsit, temppelit, pyhäköt ja muistomerkit seisovat sulassa sovussa nykyaikaisten pilvenpiirtäjien sekä ostos- ja viihdekeskusten keskellä. 

Tutustu tämän nykyaikaisen kaupungin useisiin historiallisiin kohteisiin. Tee kierros 1300-luvulta peräisin oleviin Gyeongbokin ja Changdeokin palatseihin. Suuri eteläinen portti Namdaemun on yksi vanhankaupungin pääporteista. Voit ostaa käsintehtyjä matkamuistoja ja antiikkiesineitä Insadongin kaduilla. Nauti höyryävä kupponen omijacha-teetä jossain lähialueen perinteisistä teehuoneista. Kiertele luksusputiikeissa Gangnamin alueella, josta on tullut maailmankuulu Gangnam Style -hitin ansiosta. Nautiskele aasialaisesta ruoasta eurooppalaistyylisissä kahviloissa ja ravintoloissa Samcheong-dongin alueella.

Etelä-Korean matkallasi sinun on myös käytävä kolmen tunnin päässä Soulista sijaitsevassa Seorak-sanin kansallispuistossa, jonka laajalta alueelta löydät kaikkea vuorista ja metsistä aina hiekkarantoihin ja temppeleihin. Patikoi poluilla, joista voit valita kolmesta tunnista aina kolmeen päivään kestävien reittien väliltä. Ole tarkkana, saatat nimittäin nähdä harvinaisen amuringoraalin tai myskihirven muiden puiston eläinten ohella. Rentoudu Osaekin kuumien lähteiden terapeuttisissa vesissä.

Vieraile myös Busanissa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja paistattele auringossa sen hiekkarannoilla. Tee myös opastettu kierros Pohjois- ja Etelä-Korean rajan tarkkaan vartioidulle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. Seikkaile myös Jejun saaren luolissa, jotka ovat syntyneet sulan laavan muovaamina.

Vaikka Etelä-Koreasta löytyy lentokenttiä useista eri kaupungeista, useimmat kansainväliset lennot laskeutuvat Incheonin kansainväliselle lentoasemalle Souliin. Matkusta Etelä-Korean eri kaupunkien välillä käyttämällä tehokkaita ja kattavia linja-auto- ja junaverkostoja. Joissakin suurissa kaupungeissa liikkumista helpottavat metro- ja kevytraidejärjestelmät. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata auton.

Luonnon monimuotoisuuden, nykyaikaisten kaupunkien sekä rikkaan kulttuurin ja historian ansiosta Etelä-Korea tarjoaa matkailijalle lukuisia vaihtoehtoja nauttia lomasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 669 majoitusliikettä kohteessa Etelä-Korea
Ramada Hotel and Suites Seoul Namdaemun 62 €
Ramada Hotel and Suites Seoul Namdaemun

Ramada Hotel and Suites Seoul Namdaemun

27 Chilpae-ro, Jung-gu, Seoul
   
  4,1
  / 5 (1 145 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Sungnyemunin portti, Soulin taidemuseo ja Namdaemunin tori. Lähistöllä ovat myös Lotte Outlets – Soulin rautatieaseman ostoskeskus ja Deoksugungin palatsi.

  Hotel Venue G 37 €
  Hotel Venue G

  Hotel Venue G

  117, Cheonggyecheon-ro, Jongno-gu, Seoul
    
   4,2
   / 5 (733 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Hotelli, jonka lähellä on Jongmyo Shrine, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Jogyesan temppeli ja Changgyeonggungin palatsi.

   Lotte Hotel Seoul Main Tower 146 €
   Lotte Hotel Seoul Main Tower

   Lotte Hotel Seoul Main Tower

   30, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul
     
    4,4
    / 5 (2 022 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Kaupungin ytimessä sijaitseva perheille sopiva hotelli, jonka lähellä on Lotte Department Store ja Myeongdong Nantan teatteri. Lähistöllä sijaitsee myös Shinsegaen ostoskeskus ja Namdaemunin tori.

    L7 Hongdae by LOTTE 95 €
    L7 Hongdae by LOTTE

    L7 Hongdae by LOTTE

    141, Yanghwa-ro, Mapo-gu, Seoul
      
     4,4
     / 5 (344 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Hotelli, jonka lähellä on Trickeye Museum, Seoul World Cup Stadium ja Hongikin yliopisto. Lähistöllä sijaitsee myös Seogang University ja Yeonsei University.

     Lotte Resort Sokcho 159 €
     Lotte Resort Sokcho

     Lotte Resort Sokcho

     186 Daepohang-Gil, Sokcho
       
      4,5
      / 5 (224 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Perheille sopiva lomakeskus, jonka lähellä on Daepon satama, Seorakin puisto ja Dongmyeongin satama. Lähistöllä sijaitsee myös Sokcho Expo -torni ja Sokcho Expo Park.

      Hotel PJ Myeongdong 60 €
      Hotel PJ Myeongdong

      Hotel PJ Myeongdong

      71, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul
        
       4,2
       / 5 (2 395 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Hotelli, jonka lähellä on Korea House, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Changgyeonggungin palatsi ja N Seoul Tower.

       Loisir Hotel Seoul Myeongdong 56 €
       Loisir Hotel Seoul Myeongdong

       Loisir Hotel Seoul Myeongdong

       115 Toegye-ro, Jung-gu, Seoul
         
        3,8
        / 5 (1 736 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Hotelli, jonka lähellä on Shinsegaen ostoskeskus, Sungnyemunin portti ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Dongdaemunin tori ja Deoksugungin palatsi.

        Sun Cruise Resort and Yacht 114 €
        Sun Cruise Resort and Yacht

        Sun Cruise Resort and Yacht

        950-39, Heonhwa-ro, Gangdong-myeon, Gangneung
          
         4,0
         / 5 (471 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Rannalla sijaitseva lomakeskus. Lähellä sijaitsee muun muassa Jeongdongjinin veistospuisto, Hourglass Park ja Jeongdong-Simgok Dadabuchaegilin ranta. Lähistöllä sijaitsee myös Jungdongjin Time Story ja Jeongdongjinin ranta.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.