Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Etelä-Koreassa – luonnon rikkautta, nykyaikaisia kaupunkeja ja perinteistä kulttuuria

Vietä lomasi Etelä-Koreassa, joka hurmaa kulttuurillaan, perinteillään ja monipuolisilla maisemillaan. Vieraile ikivanhoissa temppeleissä, tee tutkimusmatka tiheisiin sademetsiin ja rentoudu rauhallisilla hiekkarannoilla.

Etelä-Korea lumoaa kävijät monipuolisuudellaan. Maasta löytyy niin metsikköisiä vuoria, muinaisia temppeleitä kuin suuria ja nykyaikaisia kaupunkejakin. Tee ostoksia designliikkeissä, matkaa läpi maanalaisten luolien, nautiskele teetä paikallisten kanssa ja lähde vaeltamaan vuorille. 

Etelä-Korean lomaan kuuluu tietenkin tutustuminen vuorten ympäröimään ja Han-joen halkomaan Soulin kaupunkiin. Tämä maan kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus on ollut Etelä-Korean pääkaupunki yli 600 vuoden ajan. Hyvin säilyneet muinaiset palatsit, temppelit, pyhäköt ja muistomerkit seisovat sulassa sovussa nykyaikaisten pilvenpiirtäjien sekä ostos- ja viihdekeskusten keskellä. 

Tutustu tämän nykyaikaisen kaupungin useisiin historiallisiin kohteisiin. Tee kierros 1300-luvulta peräisin oleviin Gyeongbokin ja Changdeokin palatseihin. Suuri eteläinen portti Namdaemun on yksi vanhankaupungin pääporteista. Voit ostaa käsintehtyjä matkamuistoja ja antiikkiesineitä Insadongin kaduilla. Nauti höyryävä kupponen omijacha-teetä jossain lähialueen perinteisistä teehuoneista. Kiertele luksusputiikeissa Gangnamin alueella, josta on tullut maailmankuulu Gangnam Style -hitin ansiosta. Nautiskele aasialaisesta ruoasta eurooppalaistyylisissä kahviloissa ja ravintoloissa Samcheong-dongin alueella.

Etelä-Korean matkallasi sinun on myös käytävä kolmen tunnin päässä Soulista sijaitsevassa Seorak-sanin kansallispuistossa, jonka laajalta alueelta löydät kaikkea vuorista ja metsistä aina hiekkarantoihin ja temppeleihin. Patikoi poluilla, joista voit valita kolmesta tunnista aina kolmeen päivään kestävien reittien väliltä. Ole tarkkana, saatat nimittäin nähdä harvinaisen amuringoraalin tai myskihirven muiden puiston eläinten ohella. Rentoudu Osaekin kuumien lähteiden terapeuttisissa vesissä.

Vieraile myös Busanissa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja paistattele auringossa sen hiekkarannoilla. Tee myös opastettu kierros Pohjois- ja Etelä-Korean rajan tarkkaan vartioidulle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. Seikkaile myös Jejun saaren luolissa, jotka ovat syntyneet sulan laavan muovaamina.

Vaikka Etelä-Koreasta löytyy lentokenttiä useista eri kaupungeista, useimmat kansainväliset lennot laskeutuvat Incheonin kansainväliselle lentoasemalle Souliin. Matkusta Etelä-Korean eri kaupunkien välillä käyttämällä tehokkaita ja kattavia linja-auto- ja junaverkostoja. Joissakin suurissa kaupungeissa liikkumista helpottavat metro- ja kevytraidejärjestelmät. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata auton.

Luonnon monimuotoisuuden, nykyaikaisten kaupunkien sekä rikkaan kulttuurin ja historian ansiosta Etelä-Korea tarjoaa matkailijalle lukuisia vaihtoehtoja nauttia lomasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 559 majoitusliikettä kohteessa Etelä-Korea
Hotel PJ Myeongdong
Hotel PJ Myeongdong

Hotel PJ Myeongdong

71, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul
   
  4,2
  / 5 (2 245 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Hotelli, jonka lähellä on Korea House, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Namsanin puisto ja Changgyeonggungin palatsi.

  Nest Hotel Incheon
  Nest Hotel Incheon

  Nest Hotel Incheon

  19-5, Yeongjonghaeannam-ro, Jung-gu, Incheon
    
   4,5
   / 5 (985 arvostelua)
   4.5 kautta 5.0

   Keskustassa sijaitseva luksusluokan hotelli lähellä lentokenttää. Geuppon ranta, Marsianin ranta ja Silmido-saari ovat lähellä. Lähellä sijaitsee myös Muuidon saari.

   Grand Hyatt Incheon 129 €
   Grand Hyatt Incheon

   Grand Hyatt Incheon

   208, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil, Incheon
     
    4,3
    / 5 (1 227 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on BMW Driving Center, Geuppon ranta ja Marsianin ranta. Lähellä sijaitsee myös SKY72 Golf Club.

    Best Western Premier Incheon Airport
    Best Western Premier Incheon Airport

    Best Western Premier Incheon Airport

    48-27, Gonghang-ro 424beon-gil, Jung-gu, Incheon
      
     3,6
     / 5 (1 489 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Tämä lähellä lentokenttää sijaitseva kylpylälomaan soveltuva hotelli on samalla alueella kuin BMW Driving Center, SKY72 Golf Club ja Silmido-saari. Alueella sijaitsee myös Incheonin silta ja Eulwangri Beach.

     Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2
     Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2

     Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2

     28, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul
       
      4,4
      / 5 (1 069 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Namsangol Hanok Village, Namdaemunin tori ja N Seoul Tower. Lähistöllä ovat myös Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi.

      The Shilla Jeju
      The Shilla Jeju

      The Shilla Jeju

      75, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo
        
       4,6
       / 5 (1 141 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Golfkentän vieressä, rannalla sijaitseva lomakeskus. Lähellä sijaitsee muun muassa Jungmun Golf Club, Jungmun Saekdal -ranta ja Yeomijin kasvitieteellinen puutarha. Lähistöllä sijaitsee myös Jejun nallemuseo ja PLAY K-POP.

       Hotel Venue G
       Hotel Venue G

       Hotel Venue G

       117, Cheonggyecheon-ro, Jongno-gu, Seoul
         
        4,1
        / 5 (556 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Hotelli, jonka lähellä on Jongmyo Shrine, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Jogyesan temppeli ja Changgyeonggungin palatsi.

        Busan Business Hotel
        Busan Business Hotel

        Busan Business Hotel

        67, Bujeon-ro, Busanjin-gu, Busan
          
         4,3
         / 5 (1 224 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Seomyeonin sairaalakatu, Lotte Department Store ja Seomyeon-katu. Lähistöllä sijaitsee myös Bujeonin markkinat ja Busanin kansalaispuisto.

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.