Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Etelä-Koreassa – luonnon rikkautta, nykyaikaisia kaupunkeja ja perinteistä kulttuuria

Vietä lomasi Etelä-Koreassa, joka hurmaa kulttuurillaan, perinteillään ja monipuolisilla maisemillaan. Vieraile ikivanhoissa temppeleissä, tee tutkimusmatka tiheisiin sademetsiin ja rentoudu rauhallisilla hiekkarannoilla.

Etelä-Korea lumoaa kävijät monipuolisuudellaan. Maasta löytyy niin metsikköisiä vuoria, muinaisia temppeleitä kuin suuria ja nykyaikaisia kaupunkejakin. Tee ostoksia designliikkeissä, matkaa läpi maanalaisten luolien, nautiskele teetä paikallisten kanssa ja lähde vaeltamaan vuorille. 

Etelä-Korean lomaan kuuluu tietenkin tutustuminen vuorten ympäröimään ja Han-joen halkomaan Soulin kaupunkiin. Tämä maan kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus on ollut Etelä-Korean pääkaupunki yli 600 vuoden ajan. Hyvin säilyneet muinaiset palatsit, temppelit, pyhäköt ja muistomerkit seisovat sulassa sovussa nykyaikaisten pilvenpiirtäjien sekä ostos- ja viihdekeskusten keskellä. 

Tutustu tämän nykyaikaisen kaupungin useisiin historiallisiin kohteisiin. Tee kierros 1300-luvulta peräisin oleviin Gyeongbokin ja Changdeokin palatseihin. Suuri eteläinen portti Namdaemun on yksi vanhankaupungin pääporteista. Voit ostaa käsintehtyjä matkamuistoja ja antiikkiesineitä Insadongin kaduilla. Nauti höyryävä kupponen omijacha-teetä jossain lähialueen perinteisistä teehuoneista. Kiertele luksusputiikeissa Gangnamin alueella, josta on tullut maailmankuulu Gangnam Style -hitin ansiosta. Nautiskele aasialaisesta ruoasta eurooppalaistyylisissä kahviloissa ja ravintoloissa Samcheong-dongin alueella.

Etelä-Korean matkallasi sinun on myös käytävä kolmen tunnin päässä Soulista sijaitsevassa Seorak-sanin kansallispuistossa, jonka laajalta alueelta löydät kaikkea vuorista ja metsistä aina hiekkarantoihin ja temppeleihin. Patikoi poluilla, joista voit valita kolmesta tunnista aina kolmeen päivään kestävien reittien väliltä. Ole tarkkana, saatat nimittäin nähdä harvinaisen amuringoraalin tai myskihirven muiden puiston eläinten ohella. Rentoudu Osaekin kuumien lähteiden terapeuttisissa vesissä.

Vieraile myös Busanissa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja paistattele auringossa sen hiekkarannoilla. Tee myös opastettu kierros Pohjois- ja Etelä-Korean rajan tarkkaan vartioidulle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. Seikkaile myös Jejun saaren luolissa, jotka ovat syntyneet sulan laavan muovaamina.

Vaikka Etelä-Koreasta löytyy lentokenttiä useista eri kaupungeista, useimmat kansainväliset lennot laskeutuvat Incheonin kansainväliselle lentoasemalle Souliin. Matkusta Etelä-Korean eri kaupunkien välillä käyttämällä tehokkaita ja kattavia linja-auto- ja junaverkostoja. Joissakin suurissa kaupungeissa liikkumista helpottavat metro- ja kevytraidejärjestelmät. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata auton.

Luonnon monimuotoisuuden, nykyaikaisten kaupunkien sekä rikkaan kulttuurin ja historian ansiosta Etelä-Korea tarjoaa matkailijalle lukuisia vaihtoehtoja nauttia lomasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 092 majoitusliikettä kohteessa Etelä-Korea
Lotte City Hotel Myeongdong 98 €
Lotte City Hotel Myeongdong

Lotte City Hotel Myeongdong

362, Samil-daero, Jung-gu, Soul
   
  4,3
  /5 (1 776 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Soulin kaupungintalo, Namdaemunin markkinat ja Gwanghwamun. Lähellä sijaitsee myös Gyeongbokin palatsi.

  Lotte Hotel Seoul 203 €
  Lotte Hotel Seoul

  Lotte Hotel Seoul

  30, Eulji-ro, Jung-gu, Soul, Seoul
    
   4,4
   /5 (2 480 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Kaupungin ytimessä sijaitseva perheille sopiva hotelli, jonka lähellä on Soulin kaupungintalo, Lotte Department Store (ostoskeskus) ja Myeongdong-katu. Lähistöllä sijaitsee myös Namdaemunin markkinat ja Myeongdong Nantan teatteri.

   Loisir Hotel Seoul Myeongdong 78 €
   Loisir Hotel Seoul Myeongdong

   Loisir Hotel Seoul Myeongdong

   115 Toegye-ro, Jung-gu, Soul, Seoul
     
    3,8
    /5 (2 304 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Hotelli, jonka lähellä on Myeongdong Nantan teatteri, Namdaemunin markkinat ja Soulin kaupungintalo. Lähistöllä sijaitsee myös Myeongdong-katu ja Lotte Department Store (ostoskeskus).

    Hilton Busan 180 €
    Hilton Busan

    Hilton Busan

    268-32, Gijanghaean-ro Gijang-eup, Busan
      
     4,2
     /5 (501 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Tämä luksusluokan hotelli sijaitsee rannan vieressä ja sen lähistöltä löytyy muun muassa Haedong Yong-gungsa, Orangdae ja Haedong Yonggungin temppeli. Lähellä sijaitsee myös Songjeongin ranta ja Lotte Premium Outlet, Dongbusanin ostoskeskus.

     Solaria Nishitetsu Hotel Seoul Myeongdong 163 €
     Solaria Nishitetsu Hotel Seoul Myeongdong

     Solaria Nishitetsu Hotel Seoul Myeongdong

     27 Myeong-dong 8-gil, Jung-gu, Soul, Seoul
       
      4,6
      /5 (2 803 arvostelua)
      3.5 kautta 5.0

      Myeongdong Nantan teatteri ja Myeongdong-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

      Shilla Stay Haeundae 75 €
      Shilla Stay Haeundae

      Shilla Stay Haeundae

      46, Haeun-daero 570beon-gil, Haeundae-gu, Busan
        
       4,2
       /5 (1 046 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Lähellä rantaa sijaitseva hotelli, jonka lähellä on myös Busanin akvaario , Haeundaen ranta ja Dongbaekseomin puisto. Lähistöllä sijaitsee myös Paradise Casino ja Shinsegae Centum City.

       L7 Myeongdong by LOTTE 130 €
       L7 Myeongdong by LOTTE

       L7 Myeongdong by LOTTE

       137 Toegye-ro Jung-gu, Soul
         
        4,4
        /5 (2 103 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Myeongdong Nantan teatteri ja Myeongdong-katu. Lähistöllä sijaitsee myös Namdaemunin markkinat ja Soulin kaupungintalo.

        Hotel PJ Myeongdong 96 €
        Hotel PJ Myeongdong

        Hotel PJ Myeongdong

        71, Mareunnae-ro, Jung-gu, Soul, Seoul
          
         4,2
         /5 (2 834 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Korea House, Dongdaemunin tori ja Soulin kaupungintalo. Lähistöllä sijaitsee myös N Seoul Tower (rakennus) ja Namdaemunin markkinat.