Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 590 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti.

Valitse omasi yli miljoonastalennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta


Loma Etelä-Koreassa – luonnon rikkautta, nykyaikaisia kaupunkeja ja perinteistä kulttuuria

Vietä lomasi Etelä-Koreassa, joka hurmaa kulttuurillaan, perinteillään ja monipuolisilla maisemillaan. Vieraile ikivanhoissa temppeleissä, tee tutkimusmatka tiheisiin sademetsiin ja rentoudu rauhallisilla hiekkarannoilla.

Etelä-Korea lumoaa kävijät monipuolisuudellaan. Maasta löytyy niin metsikköisiä vuoria, muinaisia temppeleitä kuin suuria ja nykyaikaisia kaupunkejakin. Tee ostoksia designliikkeissä, matkaa läpi maanalaisten luolien, nautiskele teetä paikallisten kanssa ja lähde vaeltamaan vuorille. 

Etelä-Korean lomaan kuuluu tietenkin tutustuminen vuorten ympäröimään ja Han-joen halkomaan Soulin kaupunkiin. Tämä maan kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus on ollut Etelä-Korean pääkaupunki yli 600 vuoden ajan. Hyvin säilyneet muinaiset palatsit, temppelit, pyhäköt ja muistomerkit seisovat sulassa sovussa nykyaikaisten pilvenpiirtäjien sekä ostos- ja viihdekeskusten keskellä. 

Tutustu tämän nykyaikaisen kaupungin useisiin historiallisiin kohteisiin. Tee kierros 1300-luvulta peräisin oleviin Gyeongbokin ja Changdeokin palatseihin. Suuri eteläinen portti Namdaemun on yksi vanhankaupungin pääporteista. Voit ostaa käsintehtyjä matkamuistoja ja antiikkiesineitä Insadongin kaduilla. Nauti höyryävä kupponen omijacha-teetä jossain lähialueen perinteisistä teehuoneista. Kiertele luksusputiikeissa Gangnamin alueella, josta on tullut maailmankuulu Gangnam Style -hitin ansiosta. Nautiskele aasialaisesta ruoasta eurooppalaistyylisissä kahviloissa ja ravintoloissa Samcheong-dongin alueella.

Etelä-Korean matkallasi sinun on myös käytävä kolmen tunnin päässä Soulista sijaitsevassa Seorak-sanin kansallispuistossa, jonka laajalta alueelta löydät kaikkea vuorista ja metsistä aina hiekkarantoihin ja temppeleihin. Patikoi poluilla, joista voit valita kolmesta tunnista aina kolmeen päivään kestävien reittien väliltä. Ole tarkkana, saatat nimittäin nähdä harvinaisen amuringoraalin tai myskihirven muiden puiston eläinten ohella. Rentoudu Osaekin kuumien lähteiden terapeuttisissa vesissä.

Vieraile myös Busanissa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja paistattele auringossa sen hiekkarannoilla. Tee myös opastettu kierros Pohjois- ja Etelä-Korean rajan tarkkaan vartioidulle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. Seikkaile myös Jejun saaren luolissa, jotka ovat syntyneet sulan laavan muovaamina.

Vaikka Etelä-Koreasta löytyy lentokenttiä useista eri kaupungeista, useimmat kansainväliset lennot laskeutuvat Incheonin kansainväliselle lentoasemalle Souliin. Matkusta Etelä-Korean eri kaupunkien välillä käyttämällä tehokkaita ja kattavia linja-auto- ja junaverkostoja. Joissakin suurissa kaupungeissa liikkumista helpottavat metro- ja kevytraidejärjestelmät. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata auton.

Luonnon monimuotoisuuden, nykyaikaisten kaupunkien sekä rikkaan kulttuurin ja historian ansiosta Etelä-Korea tarjoaa matkailijalle lukuisia vaihtoehtoja nauttia lomasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 534 hotellia kohteessa Etelä-Korea
Hotel PJ Myeongdong 53 €
Hotel PJ Myeongdong

Hotel PJ Myeongdong

71, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul
   
  4,2
  / 5 (2 181 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Hotelli, jonka lähellä on Korea House, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Namsanin puisto ja Changgyeonggungin palatsi.

  Solaria Nishitetsu Hotel Seoul Myeongdong 83 €
  Solaria Nishitetsu Hotel Seoul Myeongdong

  Solaria Nishitetsu Hotel Seoul Myeongdong

  27 Myeong-dong 8-gil, Seoul
    
   4,6
   / 5 (1 899 arvostelua)
   3.5 kautta 5.0

   Hotelli, jonka lähellä on Myeongdong Nantan teatteri, Sungnyemunin portti ja Deoksugungin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Gyeongbokin palatsi ja Dongdaemunin tori.

   Nest Hotel Incheon 81 €
   Nest Hotel Incheon

   Nest Hotel Incheon

   19-5, Yeongjonghaeannam-ro, Jung-gu, Incheon
     
    4,5
    / 5 (947 arvostelua)
    4.5 kautta 5.0

    Luksusluokan hotelli lähellä lentokenttää. Silmido-saari on myös lähellä. Alueella sijaitsee myös Eulwangri Beach ja Wangsan Beach.

    Grand Hyatt Incheon
    Grand Hyatt Incheon

    Grand Hyatt Incheon

    208, Yeongjonghaeannam-ro 321beon-gil,, Incheon
      
     4,3
     / 5 (1 156 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Luksusluokan hotelli, jonka lähellä sijaitseeBMW Driving Center ja SKY72 Golf Club. Alueella sijaitsee myös Silmido-saari ja Eulwangri Beach.

     Best Western Premier Incheon Airport 68 €
     Best Western Premier Incheon Airport

     Best Western Premier Incheon Airport

     48-27, Gonghang-ro 424beon-gil, Jung-gu, Incheon
       
      3,6
      / 5 (1 403 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tämä lähellä lentokenttää sijaitseva hotelli on samalla alueella kuin BMW Driving Center, SKY72 Golf Club ja Silmido-saari. Alueella sijaitsee myös Incheonin silta ja Eulwangri Beach.

      Royal Hotel Seoul 103 €
      Royal Hotel Seoul

      Royal Hotel Seoul

      61, Myeongdong-gil, Jung-gu, Seoul
        
       4,2
       / 5 (2 051 arvostelua)
       4.5 kautta 5.0

       Luksusluokan hotelli, jonka lähellä on Myeongdong Nantan teatteri, Deoksugungin palatsi ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Dongdaemunin tori ja Sungnyemunin portti.

       Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2 81 €
       Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2

       Nine Tree Premier Hotel Myeongdong 2

       28, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul
         
        4,4
        / 5 (877 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Namsangol Hanok Village, Namdaemunin tori ja N Seoul Tower. Lähistöllä ovat myös Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi.

        The Shilla Jeju
        The Shilla Jeju

        The Shilla Jeju

        75, Jungmungwangwang-ro 72beon-gil, Seogwipo
          
         4,6
         / 5 (1 083 arvostelua)
         5.0 kautta 5.0

         Golfkentän vieressä, rannalla sijaitseva lomakeskus. Lähellä sijaitsee muun muassa Jungmun Golf Club, Jungmun Saekdal -ranta ja Yeomijin kasvitieteellinen puutarha. Lähistöllä sijaitsee myös Jejun nallemuseo ja PLAY K-POP.

         Parhaat lentotarjoukset

         Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.