Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Loma Etelä-Koreassa – luonnon rikkautta, nykyaikaisia kaupunkeja ja perinteistä kulttuuria

Vietä lomasi Etelä-Koreassa, joka hurmaa kulttuurillaan, perinteillään ja monipuolisilla maisemillaan. Vieraile ikivanhoissa temppeleissä, tee tutkimusmatka tiheisiin sademetsiin ja rentoudu rauhallisilla hiekkarannoilla.

Etelä-Korea lumoaa kävijät monipuolisuudellaan. Maasta löytyy niin metsikköisiä vuoria, muinaisia temppeleitä kuin suuria ja nykyaikaisia kaupunkejakin. Tee ostoksia designliikkeissä, matkaa läpi maanalaisten luolien, nautiskele teetä paikallisten kanssa ja lähde vaeltamaan vuorille. 

Etelä-Korean lomaan kuuluu tietenkin tutustuminen vuorten ympäröimään ja Han-joen halkomaan Soulin kaupunkiin. Tämä maan kaupallinen, kulttuurinen ja taloudellinen keskus on ollut Etelä-Korean pääkaupunki yli 600 vuoden ajan. Hyvin säilyneet muinaiset palatsit, temppelit, pyhäköt ja muistomerkit seisovat sulassa sovussa nykyaikaisten pilvenpiirtäjien sekä ostos- ja viihdekeskusten keskellä. 

Tutustu tämän nykyaikaisen kaupungin useisiin historiallisiin kohteisiin. Tee kierros 1300-luvulta peräisin oleviin Gyeongbokin ja Changdeokin palatseihin. Suuri eteläinen portti Namdaemun on yksi vanhankaupungin pääporteista. Voit ostaa käsintehtyjä matkamuistoja ja antiikkiesineitä Insadongin kaduilla. Nauti höyryävä kupponen omijacha-teetä jossain lähialueen perinteisistä teehuoneista. Kiertele luksusputiikeissa Gangnamin alueella, josta on tullut maailmankuulu Gangnam Style -hitin ansiosta. Nautiskele aasialaisesta ruoasta eurooppalaistyylisissä kahviloissa ja ravintoloissa Samcheong-dongin alueella.

Etelä-Korean matkallasi sinun on myös käytävä kolmen tunnin päässä Soulista sijaitsevassa Seorak-sanin kansallispuistossa, jonka laajalta alueelta löydät kaikkea vuorista ja metsistä aina hiekkarantoihin ja temppeleihin. Patikoi poluilla, joista voit valita kolmesta tunnista aina kolmeen päivään kestävien reittien väliltä. Ole tarkkana, saatat nimittäin nähdä harvinaisen amuringoraalin tai myskihirven muiden puiston eläinten ohella. Rentoudu Osaekin kuumien lähteiden terapeuttisissa vesissä.

Vieraile myös Busanissa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa ja paistattele auringossa sen hiekkarannoilla. Tee myös opastettu kierros Pohjois- ja Etelä-Korean rajan tarkkaan vartioidulle demilitarisoidulle vyöhykkeelle. Seikkaile myös Jejun saaren luolissa, jotka ovat syntyneet sulan laavan muovaamina.

Vaikka Etelä-Koreasta löytyy lentokenttiä useista eri kaupungeista, useimmat kansainväliset lennot laskeutuvat Incheonin kansainväliselle lentoasemalle Souliin. Matkusta Etelä-Korean eri kaupunkien välillä käyttämällä tehokkaita ja kattavia linja-auto- ja junaverkostoja. Joissakin suurissa kaupungeissa liikkumista helpottavat metro- ja kevytraidejärjestelmät. Vaihtoehtoisesti voit myös vuokrata auton.

Luonnon monimuotoisuuden, nykyaikaisten kaupunkien sekä rikkaan kulttuurin ja historian ansiosta Etelä-Korea tarjoaa matkailijalle lukuisia vaihtoehtoja nauttia lomasta.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 7 887 majoitusliikettä kohteessa Etelä-Korea
St. John's Hotel 82 €
St. John's Hotel

St. John's Hotel

307, Changhae-ro, Gangneung
   
  3,7
  /5 (295 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Meren rannalla, rannalla sijaitseva hotelli kohteessa Gangneung. Lähellä sijaitsevat muun muassa Gangmunin ranta, Gyeongpon ranta ja Gyeongpodae. Lähistöllä ovat myös Gangneungin Olympiapuisto ja Anmokin ranta.

  Lotte Hotel Seoul 140 €
  Lotte Hotel Seoul

  Lotte Hotel Seoul

  30, Eulji-ro, Jung-gu, Seoul
    
   4,4
   /5 (2 231 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Kaupungin ytimessä sijaitseva perheille sopiva hotelli, jonka lähellä on Lotte Department Store (ostoskeskus) ja Myeongdong Nantan teatteri. Lähistöllä sijaitsee myös Shinsegaen ostoskeskus ja Namdaemunin tori.

   L7 Hongdae by LOTTE 100 €
   L7 Hongdae by LOTTE

   L7 Hongdae by LOTTE

   141, Yanghwa-ro, Mapo-gu, Seoul
     
    4,4
    /5 (641 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Hotelli, jonka lähellä on Trickeye Museum, Seoul World Cup Stadium (stadion) ja Hongikin yliopisto. Lähistöllä sijaitsee myös Seogang University (yliopisto) ja Yeonsei University (yliopisto).

    Hotel Venue G 38 €
    Hotel Venue G

    Hotel Venue G

    117, Cheonggyecheon-ro, Jongno-gu, Seoul
      
     4,2
     /5 (975 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Hotelli, jonka lähellä on Jongmyo Shrine, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Jogyesan temppeli ja Changgyeonggungin palatsi.

     L7 Gangnam by LOTTE 96 €
     L7 Gangnam by LOTTE

     L7 Gangnam by LOTTE

     415, Teheran-ro, Gangnam-gu, Seoul
       
      4,4
      /5 (462 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Tämä hotelli on samalla alueella kuin COEXin konferenssi- ja messukeskus, Korean kansallismuseo ja Namsanin puisto. Alueella sijaitsee myös N Seoul Tower (rakennus) ja Dongdaemunin tori.

      Loisir Hotel Seoul Myeongdong 53 €
      Loisir Hotel Seoul Myeongdong

      Loisir Hotel Seoul Myeongdong

      115 Toegye-ro, Jung-gu, Seoul
        
       3,8
       /5 (2 000 arvostelua)
       3.5 kautta 5.0

       Hotelli, jonka lähellä on Shinsegaen ostoskeskus, Sungnyemunin portti ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Dongdaemunin tori ja Deoksugungin palatsi.

       Lotte City Hotel Myeongdong 90 €
       Lotte City Hotel Myeongdong

       Lotte City Hotel Myeongdong

       362, Samil-daero, Jung-gu, Seoul
         
        4,3
        /5 (1 452 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Soulin kaupungintalo, Namdaemunin tori ja Gwanghwamun. Lähellä sijaitsee myös Gyeongbokin palatsi.

        Hotel PJ Myeongdong 64 €
        Hotel PJ Myeongdong

        Hotel PJ Myeongdong

        71, Mareunnae-ro, Jung-gu, Seoul
          
         4,2
         /5 (2 589 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hotelli, jonka lähellä on Korea House, Dongdaemunin tori ja Gyeongbokin palatsi. Lähistöllä sijaitsee myös Changgyeonggungin palatsi ja N Seoul Tower (rakennus).

         Parhaat lento+hotelli-tarjoukset