Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

San Michele in Foron kirkko

Tämä Luccan historialliseen keskustaan rakennettu komea basilikakirkko on loistava näyte kylän vaikuttavasta historiasta.

Tulet hämmästelemään San Michele in Foron kirkon silkkaa kokoa ja mahtipontisuutta saapuessasi tälle massiiviselle roomalaiskatoliselle rakennukselle, joka on rakennettu roomalaisen foorumin päälle. Katsele kirkon vaikuttavaa julkisivua, joka kohoaa korkealle Toscanan sinisiin taivaisiin. Kirkon pylväät ja holvikaaret johtavat katon huippua koristavalle patsaalle, joka kuvaa Arkkienkeli Mikaelin lohikäärmettä surmaavaa hahmoa. Rakennuksen marmori on myös tulvillaan satoja pieniä, niin oikeita kuin fantasiaeläimiäkin esittäviä kuvia, kaiverrettuja kasvoja ja erilaisia kuvioita.

Tutki San Michele in Foron kirkon kuuluisaa "logettea", värikkäällä marmorilla koristeltua katettua ulkokäytävää ja sen oikealla puolella sijaitsevaa 1400-luvulla tehtyä madonnapatsasta. Basilikan perällä sijaitsee sen huomiota herättävä nelikulmainen kellotorni "campanile". Kirkossa on havaittavissa useita eri arkkitehtuurisia tyylejä aina gotiikasta pisalaiseen roomalaistyyliin. Ne kuvastavat kaikkia historian aikakausia, jotka kirkko on kestänyt.

Tämä aukio oli aikanaan kaupungin elämän keskus, ja San Michelen kirkko sijaitseekin suoraan Luccan sydämessä. Paikalla on ollut kirkko aina 700-luvulta lähtien. Aukiolla nykyään seisova rakennus sai kuitenkin alkunsa vasta 1000-luvulla, ja se on useiden peruskorjausten ja uudelleenrakennusten tuote. Basilika kohoaa sitä ympäröivän aukion ylle, ja sen vaikuttava olemus korostuu, kun aukiolle saapuu sitä ympäröivien vanhan kaupungin pikkukujien siimeksestä. Haukkoessasi henkeä voit vain kuvitella, millainen keskiaikaisen pyhiinvaeltajan reaktio on aikanaan ollut basilikalle saapuessaan Franciegnan reitiltä. Suuri osa Luccaa on säilynyt muuttumattomana keskiajoista lähtien.

San Michelen kirkon komeaa julkisivua aikasi ihasteltuasi on aika siirtyä sen kaikuvaan ja laajaan sisätilaan, joka on koristeiltaan yksinkertaisempi mutta ei yhtään julkisivua vaatimattomampi. Sisätiloissa voit ihastella Filippino Lippin värikkään Pyhimys Helenaa, Hieronymusta, Sebastianusta ja Rocchusta esittävän taulun, ja della Robbian emaloitua Madonnaa ja lasta kuvaavan reliefin.


Alueen Church of San Michele in Foro opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 576 majoitusliikettä kohteen Church of San Michele in Foro lähellä
Albergo San Martino 72 €
Albergo San Martino

Albergo San Martino

Via Della Dogana 9, Lucca, LU
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Luccan muurit, San Martinon tuomiokirkko ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Altana Panoramic 96 €
  Altana Panoramic

  Altana Panoramic

  Via Diversi, 4, Lucca, LU
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Palazzo Pfanner (palatsi) ja San Fredianon basilika ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Anfiteatro Bed and Breakfast 85 €
   Anfiteatro Bed and Breakfast

   Anfiteatro Bed and Breakfast

   Via Dell Anfiteatro 25, Lucca, LU
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Luccan Roomalainen amfiteatteri ja Piazza dell'Anfiteatro sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kaupunkipientalosta. Guinigin torni ja Piazza Napoleone (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Piccolo Hotel Puccini 75 €
    Piccolo Hotel Puccini

    Piccolo Hotel Puccini

    Via Di Poggio 9, Lucca
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Puccinin museo ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Camera con vista B&B
     Camera con vista B&B

     Camera con vista B&B

     Via San Paolino 8, Lucca, LU
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Church of San Michele in Foro (kirkko) ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Palazzo Dipinto
      Palazzo Dipinto

      Palazzo Dipinto

      Piazza del Palazzo Dipinto, 27, Lucca
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Puccinin museo ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       L'Antica Bifore 80 €
       L'Antica Bifore

       L'Antica Bifore

       Via Fillungo 5, Lucca, LU
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Torre delle Ore, Piazza Napoleone (aukio) ja Guinigin torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta aamiaismajoituksesta. Piazza dell'Anfiteatro sijaitsee 0,4 kilometrin päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        2 Makuuhuoneen Huoneisto, Vuodepaikkoja 6, Uima-allas, Ilmastointi ja Ilmainen Wifi
        2 Makuuhuoneen Huoneisto, Vuodepaikkoja 6, Uima-allas, Ilmastointi ja Ilmainen Wifi

        2 Makuuhuoneen Huoneisto, Vuodepaikkoja 6, Uima-allas, Ilmastointi ja Ilmainen Wifi

        2 Piazza San Michele, Lucca, Toscana
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Piazza San Michele (aukio) ja Piazza Napoleone (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.