Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

San Michele in Foron kirkko

Tämä Luccan historialliseen keskustaan rakennettu komea basilikakirkko on loistava näyte kylän vaikuttavasta historiasta.

Tulet hämmästelemään San Michele in Foron kirkon silkkaa kokoa ja mahtipontisuutta saapuessasi tälle massiiviselle roomalaiskatoliselle rakennukselle, joka on rakennettu roomalaisen foorumin päälle. Katsele kirkon vaikuttavaa julkisivua, joka kohoaa korkealle Toscanan sinisiin taivaisiin. Kirkon pylväät ja holvikaaret johtavat katon huippua koristavalle patsaalle, joka kuvaa Arkkienkeli Mikaelin lohikäärmettä surmaavaa hahmoa. Rakennuksen marmori on myös tulvillaan satoja pieniä, niin oikeita kuin fantasiaeläimiäkin esittäviä kuvia, kaiverrettuja kasvoja ja erilaisia kuvioita.

Tutki San Michele in Foron kirkon kuuluisaa "logettea", värikkäällä marmorilla koristeltua katettua ulkokäytävää ja sen oikealla puolella sijaitsevaa 1400-luvulla tehtyä madonnapatsasta. Basilikan perällä sijaitsee sen huomiota herättävä nelikulmainen kellotorni "campanile". Kirkossa on havaittavissa useita eri arkkitehtuurisia tyylejä aina gotiikasta pisalaiseen roomalaistyyliin. Ne kuvastavat kaikkia historian aikakausia, jotka kirkko on kestänyt.

Tämä aukio oli aikanaan kaupungin elämän keskus, ja San Michelen kirkko sijaitseekin suoraan Luccan sydämessä. Paikalla on ollut kirkko aina 700-luvulta lähtien. Aukiolla nykyään seisova rakennus sai kuitenkin alkunsa vasta 1000-luvulla, ja se on useiden peruskorjausten ja uudelleenrakennusten tuote. Basilika kohoaa sitä ympäröivän aukion ylle, ja sen vaikuttava olemus korostuu, kun aukiolle saapuu sitä ympäröivien vanhan kaupungin pikkukujien siimeksestä. Haukkoessasi henkeä voit vain kuvitella, millainen keskiaikaisen pyhiinvaeltajan reaktio on aikanaan ollut basilikalle saapuessaan Franciegnan reitiltä. Suuri osa Luccaa on säilynyt muuttumattomana keskiajoista lähtien.

San Michelen kirkon komeaa julkisivua aikasi ihasteltuasi on aika siirtyä sen kaikuvaan ja laajaan sisätilaan, joka on koristeiltaan yksinkertaisempi mutta ei yhtään julkisivua vaatimattomampi. Sisätiloissa voit ihastella Filippino Lippin värikkään Pyhimys Helenaa, Hieronymusta, Sebastianusta ja Rocchusta esittävän taulun, ja della Robbian emaloitua Madonnaa ja lasta kuvaavan reliefin.


Alueen Church of San Michele in Foro opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 477 majoitusliikettä kohteen Church of San Michele in Foro lähellä
Hotel Ilaria 76 €
Hotel Ilaria

Hotel Ilaria

Via Del Fosso 26, Lucca, LU
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Villa Bottini, Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. San Fredianon basilika ja Church of San Michele in Foro (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

  Albergo Celide & SPA 101 €
  Albergo Celide & SPA

  Albergo Celide & SPA

  Viale Giuseppe Giusti 25, Lucca, LU
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Porta Elisa, Guinigin torni ja San Martinon tuomiokirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Piazza dell'Anfiteatro ja Church of San Michele in Foro (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä. Luccan asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   San Luca Palace Hotel 110 €
   San Luca Palace Hotel

   San Luca Palace Hotel

   Via San Paolino, 103, Lucca, LU
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Porta Sant'Anna, Church of San Michele in Foro (kirkko) ja Palazzo Pfanner (palatsi) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. San Martinon tuomiokirkko ja Guinigin torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Palazzo Alexander Hotel 75 €
    Palazzo Alexander Hotel

    Palazzo Alexander Hotel

    Via Santa Giustina 48, Lucca, LU
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Luccan kaupungintalo ja Church of San Michele in Foro (kirkko) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palazzo Pfanner (palatsi) ja Guinigin torni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Palazzo Dipinto 108 €
     Palazzo Dipinto

     Palazzo Dipinto

     Piazza del Palazzo Dipinto, 27, Lucca
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Puccinin museo ja Church of San Michele in Foro (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Palazzo Pfanner (palatsi) ja Guinigin torni ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Maison de Charme Alla Corte degli Angeli 80 €
      Maison de Charme Alla Corte degli Angeli

      Maison de Charme Alla Corte degli Angeli

      Via Degli Angeli 23, Lucca, LU
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Palazzo Pfanner (palatsi), Domus Romana ja San Fredianon basilika sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Piazza dell'Anfiteatro ja Church of San Michele in Foro (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       L'Antica Bifore 76 €
       L'Antica Bifore

       L'Antica Bifore

       Via Fillungo 5, Lucca, LU
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Torre delle Ore ja Church of San Michele in Foro (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta aamiaismajoituksesta. Guinigin torni ja San Martinon tuomiokirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

        B&B La Bohème 71 €
        B&B La Bohème

        B&B La Bohème

        Via del Moro, 2, Lucca, LU
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Torre delle Ore, Church of San Michele in Foro (kirkko) ja Palazzo Pfanner (palatsi) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä kaupunkipientalosta. Guinigin torni ja Piazza dell'Anfiteatro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Luccan asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.