Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Civitavecchian satama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Civitavecchian satama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Civitavecchian satama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Civitavecchian satama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Civitavecchian satama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Civitavecchian satama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Civitavecchian satama lähellä kohdetta Civitavecchian satama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Civitavecchian satama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 165 majoitusliikettä kohteen Civitavecchian satama lähellä
Hotel San Giorgio 87 €
Hotel San Giorgio

Hotel San Giorgio

Viale Garibaldi, 34, Civitavecchia, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  7Bell's House 75 €
  7Bell's House

  7Bell's House

  Largo Plebiscito 23, Civitavecchia
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Forte Michelangelo (linnoitus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Civitavecchian satama ja Largo della Pace ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Traiano 59 €
   Hotel Traiano

   Hotel Traiano

   via Fabio Filzi, 1, Civitavecchia, RM
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Civitavecchian satama, Taurinen kylpylä ja Forte Michelangelo (linnoitus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Largo della Pace ja Terme della Ficoncella ovat myös 5 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Port View Guest House 79 €
    Port View Guest House

    Port View Guest House

    Largo Plebiscito, 9, Civitavecchia, Roma
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Traghetto 69 €
     Hotel Traghetto

     Hotel Traghetto

     Via Braccianese Claudia 2, Civitavecchia, RM
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Largo della Pace ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Taurinen kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Residence Stendhal Guest House 60 €
      Residence Stendhal Guest House

      Residence Stendhal Guest House

      Via Doria 1, Civitavecchia
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Mediterraneo Suisse 61 €
       Mediterraneo Suisse

       Mediterraneo Suisse

       Lungomare Garibaldi 38-40, Civitavecchia, RM
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 2 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

        Sesta Strada 53 €
        Sesta Strada

        Sesta Strada

        Via Granari 17, Civitavecchia, Città Metropolitana di Roma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Largo della Pace ja Forte Michelangelo (linnoitus) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.