Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Civitavecchian satama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Civitavecchian satama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Civitavecchian satama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Civitavecchian satama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Civitavecchian satama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Civitavecchian satama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Civitavecchian satama lähellä kohdetta Civitavecchian satama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Civitavecchian satama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 195 majoitusliikettä kohteen Civitavecchian satama lähellä
Hotel San Giorgio 98 €
Hotel San Giorgio

Hotel San Giorgio

Viale Garibaldi, 34, Civitavecchia, RM
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Civitavecchian satama ja Forte Michelangelo (linnoitus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Taurinen kylpylä ja Terme della Ficoncella ovat myös 10 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mediterraneo Suisse 68 €
  Mediterraneo Suisse

  Mediterraneo Suisse

  Lungomare Garibaldi 38-40, Civitavecchia, RM
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Civitavecchian satama ja Forte Michelangelo (linnoitus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Taurinen kylpylä ja Terme della Ficoncella ovat myös 10 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Traghetto 68 €
   Hotel Traghetto

   Hotel Traghetto

   Via Braccianese Claudia 2, Civitavecchia, RM
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Largo della Pace ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Taurinen kylpylä ovat myös 2 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel de La Ville 79 €
    Hotel de La Ville

    Hotel de La Ville

    Viale della Repubblica, 4, Civitavecchia, RM
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta majoitusliikkeestä. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 2 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mercure Civitavecchia Sunbay Park Hotel 82 €
     Mercure Civitavecchia Sunbay Park Hotel

     Mercure Civitavecchia Sunbay Park Hotel

     Via Aurelia Sud -km 68 750, Civitavecchia, RM
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Cerveterin etruskilaiset kalmistot ja Civitavecchian satama sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Forte Michelangelo (linnoitus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Baia Del Sole 62 €
      Hotel Baia Del Sole

      Hotel Baia Del Sole

      Via Daniele Rossi, Civitavecchia
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Cerveterin etruskilaiset kalmistot on 2,2 kilometrin ja Civitavecchian satama on 3,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Forte Michelangelo (linnoitus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       La Casa del Porto
       La Casa del Porto

       La Casa del Porto

       Lungoporto Antonio Gramsci, 93, Civitavecchia
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Scirocco Rooms
        Scirocco Rooms

        Scirocco Rooms

        Via Trieste 2, Civitavecchia, Roma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Civitavecchian arkeologinen kansallismuseo ja Civitavecchian satama sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Forte Michelangelo (linnoitus) ja Largo della Pace ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Civitavecchian asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.