Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

ClaypitsYhdistynyt kuningaskunta

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Forest of Dean ja Berkeley Castle, jotka ovat vain pari tämän kohteen monista suosituista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Claypits

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
The Kings Head House
The Kings Head House
Bath Road, Eastington, Stonehouse, Englanti

Cotswolds on 4,6 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Thistledown Farm ja Slimbridge Wildfowl and Wetlands Centre sijaitsevat 10 kilometrin päässä. ...

The Kings Head House
Ellenborough Park
Ellenborough Park
5 out of 5
Hinta on 203 € per yö

Cheltenham Racecourse, Pitville Pump Room (historiallinen rakennus) ja Pittville Park 5 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta luksusluokan ...

4.6/5Wonderful! (305 arvostelua)

"This luxurious hotel is very well appointed; the communal areas are clean, tidy and full of interesting touches. Check in was smooth and easy. We were upgraded to a deluxe room, and it was massive! The staff are super-helpful and willing to engage in conversation about the hotel and the local area. ..."…"

Arvosteltu 13.3.2020

Ellenborough Park
Holiday Inn Express Bristol - Filton
Holiday Inn Express Bristol - Filton
3 out of 5
New Road Bristol Parkway Business Park, Bristol, Englanti
Hinta on 61 € per yö

University of the West of England (UWE Bristol) on 1,5 kilometrin ja Southmead Hospital on 3,6 kilometrin päässä tästä hotellista. Aztec West Business Park sijaitsee ...

4.3/5Excellent! (996 arvostelua)
Perushyvä hotelli

"Ihan ok hotelli muihin alueen hotelleihin verrattuna. Aamupala on suppeahko ja hälytysajoneuvoja menee öisin ohi. Kaikki on siistiä ja kunnossa eikä ole kokolattiamaton hajua. Henkilökunta auttaa mielellään. Ei ruuhkia vastaanotossa. Noin viides kerta hotellissa viiden vuoden aikana. Aina yhtä hyvä ..."…"

Arvosteltu 11.12.2015

Holiday Inn Express Bristol - Filton

Suositut vierailukohteet – Claypits

Gloucester Docks
Kuva majoitusliikkeestä Gloucester Docks

Gloucester Docks

Lähde ostoskierrokselle kohteeseen Gloucester Docks, joka on kohteessa Gloucester sijaitseva suosittu ostosalue. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen kauniiseen maaseutuun ja kylpylöihin.

Westonbirt Arboretum
Kuva majoitusliikkeestä Westonbirt Arboretum

Westonbirt Arboretum

Tutki luontoa kohteessa Westonbirt sijaitsevalla suositulla viheralueella Westonbirt Arboretum. Kuljeksi tämän rentouttavan alueen kuvankauniissa puutarhoissa ja piipahda eloisissa baareissa.

Cheltenham Town Hall
Kuva majoitusliikkeestä Cheltenham Town Hall

Cheltenham Town Hall

Opit lisää kohteen Cheltenham paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteen Cheltenham Town Hall kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Vaella alueen kuvankauniissa puutarhoissa tai piipahda huippuravintoloissa.

Gloucesterin katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Gloucesterin katedraali

Gloucesterin katedraali

Voit oppia lisää kohteen Gloucester paikallisesta historiasta, kun vierailet kohteen Gloucesterin katedraali kaltaisilla tärkeillä muistomerkeillä. Tutustu tämän kulttuuristaan tunnetun alueen kauniiseen maaseutuun ja kylpylöihin.

Thornbury Castle
Kuva majoitusliikkeestä Thornbury Castle

Thornbury Castle

4/5(1 arvostelu)

Ota selvää kohteen Thornbury Castle historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Thornbury tunnetuista muistomerkistä. Käy tutustumassa tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen kauppoihin ja huippuravintoloihin.

Berkeley Castle
Kuva majoitusliikkeestä Berkeley Castle

Berkeley Castle

Ota selvää kohteen Berkeley Castle historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Berkeley tunnetuista muistomerkistä. Vietä aikaa tämän rentouttavasta ilmapiiristään tunnetun alueen kylpylöissä ja golfkentillä.

Kohteen Claypits lähellä sijaitsevat kaupungit

Gloucester joka esittää vanha arkkitehtuuri, katunäkymät ja kaupunki

Gloucester

Kuva ”Eastington” käyttäjältä Jonathan Billinger (CC BY-SA) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä Jonathan Billinger (CC BY-SA)

Eastington

Kuva ”Frocester” käyttäjältä Phil Champion (CC BY-SA) / rajattu alkuperäisestä kuvasta
Kuva käyttäjältä Phil Champion (CC BY-SA)

Frocester