Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Schlossberg

Kukkulan laella ei ole linnaa, mutta sieltä on kauniit näköalat kaupunkiin ja merelle. Lisäksi kukkulalla on historiallisia raunioita ja se tarjoaa hiljaisen keitaan pakopaikaksi kaupungin kuumuudesta kesäisin.

La Colline du Château eli linnakukkula erottaa Nizzan vanhankaupungin ja sataman toisistaan. Kukkulan laelta on parhaat näköalat kaupunkiin ja La Baie des Angesin lahdelle. Kukkulalla ei ole enää linnaa, mutta siitä on tehty puisto, josta löytyvät keinotekoinen vesiputous, vanhoja raunioita, leikkikenttä sekä useita näköalapaikkoja. Turistikaudella kukkulalla on myös auki oleva kahvila.

Jos haluat hieman liikuntaa, kiipeä kukkulalle itse. Huipulla sinut palkitaan upeilla maisemilla. Matkan varrella on myös lepopaikkoja, mikäli väsy yllättää. Rantapromenadin päästä lähtevät tiiliportaat kohti huippua. Portaiden juurelta on 213 askelmaa näköalatasanteelle Musée Navalin merimuseon luona. Varustaudu mukavilla kengillä ja muista ottaa mukaasi vettä. Näköalapaikalta näet esteettömästi koko kaupungin, sen rannat sekä kimaltavan Välimeren.

Kevään ja syksyn välillä kukkulalle pääsee myös hissille. Se vie kuitenkin vain parkkipaikalle, josta on vielä lyhyt kävelymatka aivan huipulle, mutta tämä osuus on helppo. Jos maksat hieman enemmän, pääset huipulle myös Promenade Des Anglaisilta lähtevällä turistijunalla. 45 minuuttia kestävällä matkalla näet kaikki puiston tärkeimmät nähtävyydet, mutta juna pysähtyy vasta perillä.

Kukkulaan ja monikerroksiseen puistoon on helppo tutustua monien polkujen ansiosta, mutta osta silti kartta, sillä poluilla on myös helppo eksyä. Keinotekoinen vesiputous sammutetaan joka päivä klo 17. Alun perin kaupunki sijaitsi kukkulalla, mutta katedraali ja keskiaikainen linnoitus purettiin vuonna 1706. Jäljellä on kuitenkin joitain raunioita. Ne kertovat kaupungin historiasta ja osoittavat, missä rakennukset aikoinaan seisoivat. Kukkulalla on myös vuosisatoja vanha hautausmaa. Siellä voit ihastella jykeviä mausoleumeja sekä yksityiskohtaisesti koristeltuja hautakiviä.

Puisto on avoinna joka päivä, mutta sulkemisajat vaihtelevat vuodenajan mukaan. Talvella puisto suljetaan aikaisemmin kuin kesällä. Aukioloajat on ilmoitettu portaille johtavan portin sekä hissin luona. Kasvitieteelliseen puutarhaan ei ole pääsymaksua.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 124 majoitusliikettä kohteen Colline du Château lähellä
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée 179 €
Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

Hyatt Regency Nice Palais de la Méditerranée

13-15 Promenade Des Anglais, Boite Postale 1655 Cedex 1, Nizza, Alpes-Maritimes
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jean Médecinin raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hôtel La Villa Nice Victor Hugo 79 €
  Hôtel La Villa Nice Victor Hugo

  Hôtel La Villa Nice Victor Hugo

  19 Bis Boulevard Victor Hugo, Nizza, Alpes-Maritimes
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Place Massena ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Cours Saleya ja Palais des Congrès Acropolis ovat myös 2 kilometrin päässä. Jean Médecinin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Massénan raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel Suisse 131 €
   Hôtel Suisse

   Hôtel Suisse

   15 Quai Rauba Capeu, Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Parc du Châteaun puisto ja Colline du Château sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Promenade des Anglais'n ranta ja Place Massena ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cathédrale - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Albert 1'er Hotel Nice, France 83 €
    Albert 1'er Hotel Nice, France

    Albert 1'er Hotel Nice, France

    4 Avenue Des Phoceens, Nizza, Alpes-Maritimes
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Albert I:n puutarhat ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki ja Massénan raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Vacances Bleues Le Royal 80 €
     Hôtel Vacances Bleues Le Royal

     Hôtel Vacances Bleues Le Royal

     23 Promenade des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      La Plage Bleuen ranta ja Promenade des Anglais'n ranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Place Massena ja Cours Saleya ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Plus Hotel Massena Nice 90 €
      Best Western Plus Hotel Massena Nice

      Best Western Plus Hotel Massena Nice

      58 Rue Gioffredo, Nizza, Alpes-Maritimes
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Avenue Jean Médecin ja Place Massena sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Promenade des Anglais'n ranta ja Cours Saleya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Massénan raitiovaunupysäkki ja Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hôtel Aston La Scala 89 €
       Hôtel Aston La Scala

       Hôtel Aston La Scala

       12 Avenue Felix Faure, Nizza, Alpes-Maritimes
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Avenue Jean Médecin ja Place Massena sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Promenade des Anglais'n ranta ja Cours Saleya ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Opéra - Vieille Villen raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Massénan raitiovaunupysäkki 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Le Negresco 194 €
        Hotel Le Negresco

        Hotel Le Negresco

        37 Promenade Des Anglais, Nizza, Alpes-Maritimes
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Promenade des Anglais'n ranta ja Place Massena ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Cours Saleya ja Colline du Château ovat myös 2 kilometrin päässä. Massénan raitiovaunupysäkki on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nice Villen asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.