Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Colmarin katetut markkinat

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Colmarin katetut markkinat. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Colmarin katetut markkinat, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Colmarin katetut markkinat paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Colmarin katetut markkinat upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Colmarin katetut markkinat? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Colmarin katetut markkinat lähellä kohdetta Colmarin katetut markkinat. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Colmarin katetut markkinat, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 669 majoitusliikettä kohteen Colmarin katetut markkinat lähellä
Novotel Suites Colmar Centre 89 €
Novotel Suites Colmar Centre

Novotel Suites Colmar Centre

27 Rue Bartholdi, Colmar, FR
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  La Petite Venise ja Unterlinden-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ammerschwihr Golf Club (golfkeskus) sijaitsee 12,3 kilometrin päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  La Maison des Têtes | Relais & Châteaux 252 €
  La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

  La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

  19, rue des Têtes, Colmar, Alsace
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   House of the Heads ja La Petite Venise sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel Saint-Martin 57 €
   Hôtel Saint-Martin

   Hôtel Saint-Martin

   38, Grand’Rue, Colmar, Haut-Rhin
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja La Petite Venise sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Collegiale St-Martin (kirkko) ja Bartholdi-musro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    James Boutique Hôtel 107 €
    James Boutique Hôtel

    James Boutique Hôtel

    15 rue Saint-Eloi, Colmar
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Colmarin lelumuseo, Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. La Petite Venise sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Le Colombier 96 €
     Hôtel Le Colombier

     Hôtel Le Colombier

     7 rue de Turenne, Colmar, Haut-Rhin
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Parc du Champ de Marsin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Odalys City Colmar La Rose d'Argent 67 €
      Odalys City Colmar La Rose d'Argent

      Odalys City Colmar La Rose d'Argent

      15 Avenue d Alsace, Angle rue Grillenbreit, Colmar, Haut-Rhin
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Colmarin lelumuseo ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja Collegiale St-Martin (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Reflets sur la Lauch Appartements 172 €
       Reflets sur la Lauch Appartements

       Reflets sur la Lauch Appartements

       2 Rue Turenne, Colmar
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Petite Venise ja Colmarin katetut markkinat sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel Turenne 59 €
        Hôtel Turenne

        Hôtel Turenne

        10 route de Bale, Colmar
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.