Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Corso, Italia – pakettimatkat

Corso, Italia sijaitsee kohteessa Sorrento, joka on 15 000 asukkaan kaupunki. Corso, Italia sijaitsee 30 km etelään lentokentältä Napolin kansainvälinen lentokenttä ja on 0,7 km:n päässä kaupungin sydämestä.

Corso, Italia – pakettimatkat

Voit aloittaa tutustumiskierroksn käymällä joissakin lähistön nähtävyyksissä, kuten Santa Maria Assuntan kirkko ja Palazzo Murat (aukio). Jos sinulla on oikein paljon aikaa, Il Vallone dei Mulini (historiallinen alue) ja Piazza Tasso (aukio) ovat myös mielenkiintoisia. Voit myös halutessasi poiketa lähistön muille alueille, kuten Sorrenton kaupungin keskusta ja Sorrenton historiallinen keskusta.

Alueen kulttuurista voit oppia lisää kohteissa Marcello Aversa -paja ja Wonderwall-taidegalleria.

Vieraile kohteissa Museo Correale di Terranova (museo) ja Museo Bottega della Tarsia Lignea nauttimassa upeasta taiteesta.

Museon kokoelmiin tutustuminen on loistava tapa viettää sateinen päivä. Suositeltuihin kohteisiin kuuluvat Museo-Bottega della Tarsia Lignea ja Museo Mineralogico Campano.

Jos olet kiinnostunut eläimistä, lisää kohteet Frantoio Gargiulo ja Frantoio Ferraro listallesi.

Sedile Dominova (kirkko), Piazza Lauro, Castello Giusso ja Piazza Sant'Antonino puolestaan tarjoavat katsauksen menneisyyteen.

Chiesa di San Francesco (kirkko), Basillica di Saint'Antonio, Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo ja Monastero del Deserto puolestaan ovat tutustumisen arvoisia sekä hengellisen että historiallisen arvonsa takia.

Majoitus – Corso, Italia

Corso, Italia on erittäin suosittu matkakohde turistien keskuudessa, ja se tarjoaa hyvän kattauksen paikkoja, joissa yöpyä. Expedian sivustolta löydät kaikki tarjoukset tähän kohteeseen.

Aloita unelmiesi hotellihuoneen metsästys kohteessa Corso, Italia selaamalla hintoja, joita muun muassa laadukkaat osoitteessa P.zza della Vittoria 5 sijaitseva Bellevue Syrene ja osoitteessa Via Cocumella 7 sijaitseva Grand Hotel Cocumella asiakkailleen tarjoavat. Myös M Suites Sorrento, joka sijaitsee osoitteessa Via Rubinacci 5, ja Villa La Terrazza, Via Luigi De Maio 38, ovat mukavia majoitusvaihtoehtoja, jos haluat päästä matkaan edullisesti.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 821 majoitusliikettä kohteen Corso lähellä
Hilton Sorrento Palace 237 €
Hilton Sorrento Palace

Hilton Sorrento Palace

Via Sant' Antonio 13, Sorrento, NA
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Marina Granden ranta ja Bagni della Regina Giovannan ranta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Pompejin arkeologinen puisto ja Vesuviuksen kansallispuisto ovat myös 52 kilometrin päässä. Sorrenton asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Continental 190 €
  Continental

  Continental

  Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Corso, Italia ja Sorrenton huvivenesatama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Plaza
   Hotel Plaza

   Hotel Plaza

   via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Antiche Mura
    Hotel Antiche Mura

    Hotel Antiche Mura

    Via Fuorimura 7 - P Zza Tasso, Sorrento, NA
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja Napolinlahti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Grand Hotel Royal 378 €
     Grand Hotel Royal

     Grand Hotel Royal

     Via Correale 42, Sorrento, NA
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Museo Correale di Terranova (museo) ja Piazza Lauro sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Corso, Italia ja Piazza Tasso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Sant'Agnellon asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Zi Teresa 119 €
      Hotel Zi Teresa

      Hotel Zi Teresa

      Vico III Rota 3, Sorrento, NA
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Sorrento Peninsula ja Corso, Italia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Napolinlahti ja Piazza Tasso ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Sorrenton asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Parco dei Principi Hotel 299 €
       Parco dei Principi Hotel

       Parco dei Principi Hotel

       Via Rota, 44, Sorrento, Campania
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Sorrento Peninsula ja Corso, Italia ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Napolinlahti ja Piazza Tasso ovat myös 2 kilometrin päässä. Sant'Agnellon asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sorrenton asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Hotel Ambasciatori 338 €
        Grand Hotel Ambasciatori

        Grand Hotel Ambasciatori

        Via A Califano 18, Sorrento, NA
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo Correale di Terranova (museo), Corso, Italia ja Piazza Lauro sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat myös 2 kilometrin päässä. Sorrenton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Sant'Agnellon asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.