SorrentoItalia

Image for Sorrento johon kuuluu vanha arkkitehtuuri ja rannikkokaupunki

Ota seuraavaksi lomakohteeksesi rentouttava Sorrento ja koe sen kahvilat, nähtävyyskierrokset, merenranta sekä monet muut nähtävyydet!

Tämän rentouttavan kaupungin nähtävyyksiin kuuluu Piazza Tasso ja Sorrenton huvivenesatama, ja se tunnetaan ravintoloista, ostosmahdollisuuksistaan ja satamastaan.

Missä yöpyä kohteessa Sorrento

Sorrenton rannikko johon kuuluu kaupunki ja katunäkymät

Sorrenton historiallinen keskusta

4.5/5Wonderful!(7 area reviews)

Sorrenton historiallinen keskusta tunnetaan suosituista kaupoista. Kannattaa varata aikaa myös alueen nähtävyyksiin tutustumiseen; varsinkin Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat näkemisen arvoisia.

Sorrenton historiallinen keskusta
Sorrenton kaupungin keskusta, Sorrento, Italia

Sorrenton kaupungin keskusta

Loistavasta yöelämästä ja upeista merinäköaloista tunnettu Sorrenton kaupungin keskusta tarjoaa myös muita nähtävyyksiä, esimerkkeinä Sorrenton huvivenesatama ja Piazza Tasso.

Sorrenton kaupungin keskusta

Huippuhotellit kohteessa Sorrento

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Grand Hotel Aminta
Grand Hotel Aminta
4 out of 5
Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
127 €
per night
Mar 15 - Mar 16

Piazza Tasso ja Marina Granden ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Sorrenton huvivenesatama ja ...

4.6/5Wonderful! (1,757 arvostelua)
Loistava palvelu

"Olin varannut lomamme ajaksi liput otteluun Napoli - AS Roma sunnuntai-iltapäiväksi. Huomasin juuri ajoissa, että peli oli siirretty lauantaihin klo 20.45. Kysyin vastaanotosta neuvoa. Selvisi että juna Napolin ja Sorrenton välillä ei kulje enää klo 21.30:n jälkeen. Mitä nyt? Hotelli hoiti asian, ..."…"

Arvosteltu 10.3.2018

Grand Hotel Aminta
Continental
Continental
4 out of 5
Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
130 €
per night
Mar 21 - Mar 22

Sorrento Peninsula, Piazza Tasso ja Marina Granden ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, josta on ...

4.6/5Wonderful! (723 arvostelua)
Loistava sijainti ja laadukas hotelli

"Continental Sorrento on loistavalla paikalla keskustassa. Sieltä on lyhyt matka ravintoloihin, ostoksille ja juna-bussi-asemalle. Lyhyt matka myös satamaan ja laivoille. Olimme tosi tyytyväisiä. Aamupala oli riittävä, aamiaissali viehättävä. Menisimme ehdottomasti tähän hotelliin, jos vielä lomailemme ..."…"

Arvosteltu 25.4.2018

Continental
Hotel Plaza
Hotel Plaza
4 out of 5
via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
103 €
per night
Mar 19 - Mar 20

Sorrento Peninsula, Corso, Italia ja Piazza Tasso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Sorrenton ...

4.7/5Exceptional! (832 arvostelua)
Hyvä valinta

"Vastasi kaikin tavoin hyvin tarpeitamme."…"

Arvosteltu 1.4.2017

Hotel Plaza

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Sorrento

Sorrenton huvivenesatama
Image for Sorrenton huvivenesatama

Sorrenton huvivenesatama

3.5/5(2 reviews)

Tutustu kohteessa Sorrento sijaitsevaan satamaan Sorrenton huvivenesatama ja kokeile myös muita aktiviteetteja, kuten veneilyä. Kuljeksi tämän romanttisen alueen rannikolla ja piipahda huippuravintoloissa.

Piazza Tasso
Image for Piazza Tasso

Piazza Tasso

4/5(15 reviews)

Sorrenton keskusaukio on mahtava paikka katsella ohi kulkevia ihmisiä, ihailla barokkiarkkitehtuuria ja perehtyä paikallishistoriaan.

Corso, Italia
Image for Corso, Italia

Corso, Italia

Lähde tutkimaan matkamuistoja kohteeseen Corso, Italia, joka on kohteessa Sorrento sijaitseva suosittu ostosalue. Hemmottele makuhermojasi kaupungin huippuravintoloissa ja eloisissa baareissa.

Il Vallone dei Mulini
Image for Il Vallone dei Mulini

Il Vallone dei Mulini

Sorrenton ytimestä Piazza Tasson aukion takaa löytyy lähes salainen aarre: vehreässä rotkossa sijaitsevat ikivanhat ja kasvillisuuden peittoon jääneet rauniot.

Sorrento Lift
Image for Sorrento Lift

Sorrento Lift

4/5(1 review)

Vieraile kohteessa Sorrento Lift ja kokeile suosittuja aktiviteetteja, kuten veneilyä, lomallasi kohteessa Sorrento. Kävele tämän romanttisen alueen venesatamassa tai käy tutustumassa sen huippuravintoloihin.

Bagni della Regina Giovannan ranta
Image for Bagni della Regina Giovannan ranta

Bagni della Regina Giovannan ranta

Ui tai snorklaa legendaarisessa luonnonaltaassa tai nauti auringonlaskun katselemisesta Punta del Capon kallioilla sijaitsevilta viehättäviltä roomalaisilta raunioilta.

Arvostelut: Sorrento

4.7

Huippukohde

5 - Loistava
6
5 - Loistava 66.66666666666667%
4 - Hyvä
3
4 - Hyvä 33.333333333333336%
3 - OK
0
3 - OK 0%
2 - Pettymys
0
2 - Pettymys 0%
1 - Hirveä
0
1 - Hirveä 0%

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

Sep 24, 2019

Mukava kaupunki kävelykatuineen ja loistavat näköalat merelle, sekä hyvät päiväretkimahdollisuudet (Capri, Amalfirannikko, Napoli, Pompeji ja Herculaneum). Haittapuoli kapeat kadut ja erittäin vilkas liikenne ja paikoin liikaa turistejä.

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

Jul 30, 2019

Sorrento on aivan täydellinen kohde esimerkiksi tehdä retkiä lähellä oleviin kohteisiin ja yöpyä ihanan Sorrenton rauhallisessa mutta silti sopivan vilkkaassa kylässä! Olimme vain kaksi päivää viikon reissun päätteeksi mutta menen varmasti uudelleen

5/5 - Loistava

Tarkistettu asiakas

Jul 11, 2019

Upea paikka! Kesällä todella kuuma, ja paljon turisteja, mutta upeat maisemat, ystävälliset ihmiset, mahtava ruoka, lasten huomioiminen, hyvät ostosmahdollisuudet, helppo liikkuminen junalla, bussilla tai veneellä useisiin kohteisiin =10.