Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Crumlin Road Gaol

Tämän historiallisen vankilan kierroksilla näet vankilan sellit sekä teloitushuoneen, jossa saatat myös kohdata kummituksen.

Tutustu tarinoihin Irlannin pahamaineisimmista rikollisista, näe vanhat hirsipuut, joissa murhaajia teloitettiin, tai lähde kummituskierrokselle, jolla voit saada yhteyden vankilaan ikuisesti jääneisiin sieluihin.

Belfastin entisessä päävankilassa luki tiilenpäitä yli 25 000 ihmistä – miehiä, naisia ja lapsia – laitoksen 151-vuotisen historian aikana. Vankilassa pantiin täytäntöön 17 teloitusta, ja 15 ihmisen ruumiit haudattiin merkitsemättömiin hautoihin vankilan alueelle.

Vankila suljettiin vuonna 1996, ja se ehti rappeutua yli vuosikymmenen ajan ennen kuin sen peruskorjaus valmistui vuoden 2012 lopussa. Nykyisin vankila näyttää samalta kuin 1800-luvulla, ja siitä on tullut yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Osallistu opastetulle kierrokselle, niin saat kaiken irti tästä historiallisesta vankilasta. Tutustu vankien historiaan ja kuule kammottavia tarinoita murhaajista. Opi, millaista oli olla vanginvartijana, ja tee sellien tarkastuskierros vartijan tavoin.

Kierros vie sinut Crumlin Road Gaolin kaikkiin osiin, kuten vanhaan oikeustaloon johtavaan maanalaiseen tunneliin, vankilan johtajan toimistoon ja vankilasairaalaan, jossa on kokonaan pehmustettu selli.

Vankien hautojen lähellä olevaan seinään on merkitty teloitettujen nimikirjaimet ja teloituspäivämäärät. Tuomitun miehen alueella näet alkuperäisen teloituksissa käytetyn hirttosilmukan ja pääset vierailemaan pudotussellissä, jonne epäonniset miehet jätettiin roikkumaan, kunnes he olivat aivan varmasti kuolleita.

Huhujen mukaan paikassa kummittelee. Jos haluat nähdä, ilmestyvätkö kummitukset sinulle, osallistu pimeän jälkeen kummituskierrokselle. Joka ilta järjestettävä maksullinen kummituskierros on tarjolla vain aikuisille.

Crumlin Road Gaol sijaitsee Belfastin keskustassa. Alueella on turvallinen maksuton pysäköinti, ja vankilaan pääsee myös bussilla. Vankila on avoinna joka päivä, ja sen useimpiin osiin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Kierrokset kestävät hieman yli tunnin, ja niitä on tarjolla joka päivä, mutta kierros kannattaa varata etukäteen paikan varmistamiseksi.


Alueen Crumlin Road Jail opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 520 majoitusliikettä kohteen Crumlin Road Jail lähellä
Maldron Hotel Belfast City 72 €
Maldron Hotel Belfast City

Maldron Hotel Belfast City

20 Brunswick Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

  Jurys Inn Belfast 57 €
  Jurys Inn Belfast

  Jurys Inn Belfast

  Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Belfastin kaupungintalo ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Fitzwilliam Hotel Belfast 122 €
   The Fitzwilliam Hotel Belfast

   The Fitzwilliam Hotel Belfast

   Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Belfastin kaupungintalo ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Titanic Hotel Belfast 89 €
    Titanic Hotel Belfast

    Titanic Hotel Belfast

    Queen's Road, Titanic Quarter, Belfast, Pohjois-Irlanti
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Titanic Belfast ja SSE Arena (Titanic Quarter) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Waterfront Hall ja St. George's Market ovat myös 2 kilometrin päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Flint 54 €
     The Flint

     The Flint

     48 Howard street, Belfast, Pohjois-Irlanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Belfastin kaupungintalo ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Central Hotel Belfast 139 €
      Grand Central Hotel Belfast

      Grand Central Hotel Belfast

      9-15 Bedford Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ulster Hall (konserttisali) ja Grand Opera House sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja St. George's Market ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hampton by Hilton Belfast City Centre 79 €
       Hampton by Hilton Belfast City Centre

       Hampton by Hilton Belfast City Centre

       Hope Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Grand Opera House, Ulster Hall (konserttisali) ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin yliopisto ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        ibis Belfast City Centre 46 €
        ibis Belfast City Centre

        ibis Belfast City Centre

        100 Castle Street Northern Ire, Belfast, Pohjois-Irlanti
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Castle Court Shopping Centre (ostoskeskus), Grand Opera House ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ulster Hall (konserttisali) ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.