Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Crumlin Road Gaol

Tämän historiallisen vankilan kierroksilla näet vankilan sellit sekä teloitushuoneen, jossa saatat myös kohdata kummituksen.

Tutustu tarinoihin Irlannin pahamaineisimmista rikollisista, näe vanhat hirsipuut, joissa murhaajia teloitettiin, tai lähde kummituskierrokselle, jolla voit saada yhteyden vankilaan ikuisesti jääneisiin sieluihin.

Belfastin entisessä päävankilassa luki tiilenpäitä yli 25 000 ihmistä – miehiä, naisia ja lapsia – laitoksen 151-vuotisen historian aikana. Vankilassa pantiin täytäntöön 17 teloitusta, ja 15 ihmisen ruumiit haudattiin merkitsemättömiin hautoihin vankilan alueelle.

Vankila suljettiin vuonna 1996, ja se ehti rappeutua yli vuosikymmenen ajan ennen kuin sen peruskorjaus valmistui vuoden 2012 lopussa. Nykyisin vankila näyttää samalta kuin 1800-luvulla, ja siitä on tullut yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Osallistu opastetulle kierrokselle, niin saat kaiken irti tästä historiallisesta vankilasta. Tutustu vankien historiaan ja kuule kammottavia tarinoita murhaajista. Opi, millaista oli olla vanginvartijana, ja tee sellien tarkastuskierros vartijan tavoin.

Kierros vie sinut Crumlin Road Gaolin kaikkiin osiin, kuten vanhaan oikeustaloon johtavaan maanalaiseen tunneliin, vankilan johtajan toimistoon ja vankilasairaalaan, jossa on kokonaan pehmustettu selli.

Vankien hautojen lähellä olevaan seinään on merkitty teloitettujen nimikirjaimet ja teloituspäivämäärät. Tuomitun miehen alueella näet alkuperäisen teloituksissa käytetyn hirttosilmukan ja pääset vierailemaan pudotussellissä, jonne epäonniset miehet jätettiin roikkumaan, kunnes he olivat aivan varmasti kuolleita.

Huhujen mukaan paikassa kummittelee. Jos haluat nähdä, ilmestyvätkö kummitukset sinulle, osallistu pimeän jälkeen kummituskierrokselle. Joka ilta järjestettävä maksullinen kummituskierros on tarjolla vain aikuisille.

Crumlin Road Gaol sijaitsee Belfastin keskustassa. Alueella on turvallinen maksuton pysäköinti, ja vankilaan pääsee myös bussilla. Vankila on avoinna joka päivä, ja sen useimpiin osiin on esteetön pääsy pyörätuolilla. Kierrokset kestävät hieman yli tunnin, ja niitä on tarjolla joka päivä, mutta kierros kannattaa varata etukäteen paikan varmistamiseksi.


Alueen Crumlin Road Jail opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 487 majoitusliikettä kohteen Crumlin Road Jail lähellä
Hampton by Hilton Belfast City Centre 70 €
Hampton by Hilton Belfast City Centre

Hampton by Hilton Belfast City Centre

Hope Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Grand Opera House, Ulster Hall (konserttisali) ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin yliopisto ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Maldron Hotel Belfast City 71 €
  Maldron Hotel Belfast City

  Maldron Hotel Belfast City

  20 Brunswick Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Jurys Inn Belfast 76 €
   Jurys Inn Belfast

   Jurys Inn Belfast

   Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ramada by Wyndham Belfast City Centre 65 €
    Ramada by Wyndham Belfast City Centre

    Ramada by Wyndham Belfast City Centre

    20 Talbot Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     St. Anne's Cathedral (kirkko), Victoria Square Shopping Centre (ostoskeskus) ja Castle Court Shopping Centre (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Fitzwilliam Hotel Belfast 119 €
     The Fitzwilliam Hotel Belfast

     The Fitzwilliam Hotel Belfast

     Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Titanic Hotel Belfast 117 €
      Titanic Hotel Belfast

      Titanic Hotel Belfast

      Queen's Road, Titanic Quarter, Belfast, Pohjois-Irlanti
        
       4.5 kautta 5.0 Tähteä

       Titanic Belfast ja SSE Arena (Titanic Quarter) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Waterfront Hall ja St. George's Market ovat myös 2 kilometrin päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Europa Hotel 96 €
       Europa Hotel

       Europa Hotel

       Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja St. Anne's Cathedral (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Holiday Inn Belfast City Centre 65 €
        Holiday Inn Belfast City Centre

        Holiday Inn Belfast City Centre

        40 Hope Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Grand Opera House, Ulster Hall (konserttisali) ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin yliopisto ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.