Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

De Saissest Museum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta De Saissest Museum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä De Saissest Museum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen De Saissest Museum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen De Saissest Museum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen De Saissest Museum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa De Saissest Museum lähellä kohdetta De Saissest Museum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä De Saissest Museum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 924 majoitusliikettä kohteen De Saissest Museum lähellä
Wyndham Garden San Jose Airport 118 €
Wyndham Garden San Jose Airport

Wyndham Garden San Jose Airport

1355 N 4th Street, San José, CA
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Jose City Hall, San Jose State University (yliopisto) ja SAP Center at San Jose sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. San Jose Convention Center (messukeskus) ja The Tech Interactive ovat myös 5 kilometrin päässä. Gishin raitiovaunupysäkki on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Mineta Airportin raitiovaunupysäkki on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hyatt Place San Jose Airport 121 €
  Hyatt Place San Jose Airport

  Hyatt Place San Jose Airport

  82 Karina Court, Airport, San José, CA
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   San Jose Municipal Golf, Rivermark Village (ostoskeskus) ja Avaya Stadium 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Silicon Valley University ja Samsung Semiconductor Inc ovat myös 5 kilometrin päässä. Karina Courtin raitiovaunupysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Mineta Airportin raitiovaunupysäkki 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Jose Airport 98 €
   La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Jose Airport

   La Quinta Inn & Suites by Wyndham San Jose Airport

   2585 Seaboard Ave, San José, CA
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Rivermark Village (ostoskeskus), Intel-museo ja Samsung Semiconductor Inc 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Santa Clara University ja California's Great America (huvipuisto) ovat myös 10 kilometrin päässä. Bonaventuran raitiovaunupysäkki on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Componentin raitiovaunupysäkki on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Candlewood Suites Silicon Valley 107 €
    Candlewood Suites Silicon Valley

    Candlewood Suites Silicon Valley

    481 El Camino Real, Santa Clara, CA
      
     2.5 kautta 5.0 Tähteä

     Santa Clara University on 0,4 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Kaiser Permanente Santa Clara Medical Center ja California's Great America (huvipuisto) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Levi's Stadium sijaitsee 9,3 kilometrin päässä. Santa Claran asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     SureStay Plus by Best Western Santa Clara Silicon Valley 109 €
     SureStay Plus by Best Western Santa Clara Silicon Valley

     SureStay Plus by Best Western Santa Clara Silicon Valley

     859 El Camino Real, Santa Clara, CA
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Santa Clara University on 1,1 kilometrin ja päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta motellista. Avaya Stadium ja Winchester Mystery House (historiallinen rakennus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. SAP Center at San Jose ja Levi's Stadium ovat myös 10 kilometrin päässä. Santa Claran asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western University Inn Santa Clara 100 €
      Best Western University Inn Santa Clara

      Best Western University Inn Santa Clara

      1655 El Camino Real, Santa Clara, CA
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Winchester Mystery House (historiallinen rakennus) on 4,4 kilometrin ja päässä tästä motellista. California's Great America (huvipuisto) ja SAP Center at San Jose sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Levi's Stadium sijaitsee 8 kilometrin päässä. Santa Claran asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sterling Inn 126 €
       Sterling Inn

       Sterling Inn

       2234 The Alameda, Santa Clara, CA
         
        2.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mission Santa Clara de Asis (historiallinen rakennus) ja Santa Clara University sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä motellista. SAP Center at San Jose ja Winchester Mystery House (historiallinen rakennus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Santa Claran asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja San Jose College Parkin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Arena Hotel 110 €
        Arena Hotel

        Arena Hotel

        817 The Alameda, San José, CA
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         J. Lohr Winery, SAP Center at San Jose ja San Jose Convention Center (messukeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. San Jose Center for the Performing Arts ja Children's Discovery Museum (museo) ovat myös 2 kilometrin päässä. Diridonin raitiovaunupysäkki on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja San Jose Diridonin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.