Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Dubrovnikin akvaario ja merihistoriallinen museo

Näe vedenalaisia otuksia ja opi Dubrovnikin merellisestä historiasta tässä kolossaalisessa linnoituksessa toimivassa perheystävällisessä kohteessa. 

Astu sisälle massiiviseen Pyhän Johanneksen linnoitukseen tutustumaan Dubrovnikin akvaarioon ja merihistorialliseen museoon. Näyttely on levittäytynyt kolmeen kerrokseen keskiaikaisessa linnoituksessa, joka suojeli kaupungin satamaa yli viiden vuosisadan ajan. Akvaario on täynnä Adrianmeren kotoperäisiä kalalajeja museon esitellessä satamakaupungin kauppamahtia, joka ruokki entisen Dubrovnikin tasavallan kasvua.

Akvaarioaltaat sijaitsevat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Tarkkaile mureenoita, mustekaloja, merihevosia sekä lukuisia muita lajeja. Ne elävät altaissa, joihin johdetaan vettä suoraan merestä. Monet altaista sijaitsevat linnoituksen muurien syvennyksissä. 

Suuntaa toisen ja kolmannen kerroksen merihistorialliseen museoon. Kulta-aikanaan Dubrovnikin kauppatasavalta oli yksi Euroopan voimakkaimmista merimahdeista. Näyttelyt kuvaavat Dubrovnikin tasavallan ja sen laivanrakennusteollisuuden nousua sekä kehitystä.

Tutustu vanhoihin kartastoihin ja navigointi-instrumentteihin. Tarkastele meritaisteluita, laivoja sekä merenkulun merkkihenkilöitä kuvaavia maalauksia. Tutki höyry- ja purjelaivojen pienoismalleja sekä merimiesten univormuja. Muiden näyttelyesineiden joukosta löydät muun muassa ankkureita, tykkejä, haaksirikoista pelastettuja esineitä sekä perinteinen vanhan ajan puuruori kapuloineen.

Dubrovnikin akvaario ja merihistoriallinen museo sijaitsee kaupungin vanhassa satamassa ja sinne pääsee seuraamalla Dubrovnikin katedraalia vastapäätä alkavaa sivukatua. Museossa ja akvaariossa on erilliset sisäänkäynnit, mutta yksi pääsymaksu kattaa molemmat kohteet. Ne ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin ja kesäaikaan myöhempään. 

Katso taaksesi linnoituksesta poistuessasi nähdäksesi kaupungin vanhan kivimuurin ja linnoituksen koko komeudessaan.


Alueen Dubrovnikin akvaario opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 3 418 majoitusliikettä kohteen Dubrovnikin akvaario lähellä
Hotel Excelsior 166 €
Hotel Excelsior

Hotel Excelsior

Frana Supila 12, Dubrovnik
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nykytaiteen museo ja Banjen ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scalini Palace 53 €
  Scalini Palace

  Scalini Palace

  3 Boškoviceva ul., Dubrovnik, Dubrovacko-neretvanska županija
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dubrovnikin synagoga, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Pucic Palace 128 €
   The Pucic Palace

   The Pucic Palace

   Od Puca 1, Dubrovnik
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Gundulićin aukio, Pyhän Blasiuksen kirkko ja Orlandon pylväs. Sponzan palatsi ja Kirkkoherran palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hilton Imperial Dubrovnik
    Hilton Imperial Dubrovnik

    Hilton Imperial Dubrovnik

    Marijana Blažića 2, Dubrovnik
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pilen portti ja Fransiskaaniluostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Onofrion lähde ja Orlandon pylväs ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Rilati Old Town Palace 70 €
     Rilati Old Town Palace

     Rilati Old Town Palace

     Dinka Ranjine 7, Dubrovnik
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Blasiuksen kirkko, Orlandon pylväs ja Kirkkoherran palatsi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Sponzan palatsi ja Kellotorni ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      PRIJEKO PALACE
      PRIJEKO PALACE

      PRIJEKO PALACE

      Prijeko 22, Dubrovnik
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       War Photo Limited, Sponzan palatsi ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Pyhän Blasiuksen kirkko ja Fransiskaaniluostari ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Dubrovnik Sweet House 58 €
       Dubrovnik Sweet House

       Dubrovnik Sweet House

       Crijeviceva 4, Dubrovnik
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubrovnikin luonnonhistoriallinen museo, Kirkkoherran palatsi ja Pyhän Blasiuksen kirkko sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Orlandon pylväs ja Sponzan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        SUNce Palace Apartments
        SUNce Palace Apartments

        SUNce Palace Apartments

        Nikole Božidarevića 8, Dubrovnik
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Marian ilmestyspäivän kirkko, Pyhän Blasiuksen kirkko ja Orlandon pylväs sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Onofrion lähde ja Sponzan palatsi ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.