Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Dunmurry Golf Club

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Dunmurry Golf Club. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Dunmurry Golf Club, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Dunmurry Golf Club paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Dunmurry Golf Club upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dunmurry Golf Club? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Dunmurry Golf Club lähellä kohdetta Dunmurry Golf Club. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Dunmurry Golf Club, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 399 majoitusliikettä kohteen Dunmurry Golf Club lähellä
Crowne Plaza Belfast 79 €
Crowne Plaza Belfast

Crowne Plaza Belfast

117 Milltown Road, Shaw's Bridge, Belfast, Pohjois-Irlanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Malone House (kartano) on 1,5 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Belfast Botanic Gardens ja Ulster Museum (museo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Belfastin yliopisto ja Lisburn Road ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Beechlawn House Hotel 59 €
  Beechlawn House Hotel

  Beechlawn House Hotel

  4 Dunmurry Lane, Dunmurry, Belfast, Pohjois-Irlanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dunmurry Golf Club on 1,2 kilometrin ja Lisburn Road on 3,3 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Sir Thomas and Lady Dixon Park (puisto) ja City of Belfast International Rose Garden (ruusutarha) ovat myös 3 kilometrin päässä.

   No. 40
   No. 40

   No. 40

   40 Upper Malone Park, Belfast, Pohjois-Irlanti
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Malone House (kartano), Dunmurry Golf Club ja Sir Thomas and Lady Dixon Park (puisto) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Malone Golf Club ja Ulster Museum (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Sunny Hill
    Sunny Hill

    Sunny Hill

    79 Sunnyhill Park, Dunmurry, Belfast, Pohjois-Irlanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dunmurry Golf Club on 1,9 kilometrin ja Lisburn Road on 3,9 kilometrin päässä tästä kaupunkipientalosta. Carnanmore Park (puisto) ja Sir Thomas and Lady Dixon Park (puisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Failte
     Failte

     Failte

     11 Finaghy Park North, Belfast, Pohjois-Irlanti
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Balmoral Golf Club (golfkeskus) on 1,7 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Belfastin yliopisto ja Ulster Museum (museo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Lisburn Road sijaitsee 2 kilometrin päässä.

      Hampton by Hilton Belfast City Centre 78 €
      Hampton by Hilton Belfast City Centre

      Hampton by Hilton Belfast City Centre

      Hope Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Grand Opera House, Ulster Hall (konserttisali) ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin yliopisto ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Chestnut House
       Chestnut House

       Chestnut House

       3 Ashley Park, Dunmurry, Belfast, Pohjois-Irlanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Dunmurry Golf Club on 2,2 kilometrin ja Lisburn Road on 4,1 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakodista. Aberdelghyn golfkenttä ja Carnanmore Park (puisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Kings Lodge 73 €
        Kings Lodge

        Kings Lodge

        33 Upper Lisburn Road, Belfast, Pohjois-Irlanti
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Balmoral Golf Club (golfkeskus) ja Lisburn Road sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Belfastin yliopisto ja Ulster Museum (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä.