Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

East Side Gallery

Spreen varrella sijaitsevassa East Side Galleryssa näet yli sata seinämaalausta, jotka juhlistavat Berliinin muurin kaatumista ja Berliinin jälleenyhdistymistä.

East Side Gallery on vuonna 1990 tapahtuneen Berliinin jälleenyhdistymisen ja Berliinin muurin kaatumisen muistomerkki. Vapaan Berliinin muistomerkki on 1,3 kilometriä pitkä pätkä vanhaa Berliinin muuria, joka peitettiin värikkäillä seinämaalauksilla vuonna 1990. Kuljeskele pitkin maailman pisimpiin kuuluvaa ulkoilmagalleriaa tutustumassa sydämellisiin ja historiallisiin maalauksiin.

Aloita East Side Galleryn kävely Oberbaumbrückeltä, joka on merkittävä Spreen yli kulkeva ja Kreuzbergin ja Friedrichshainin toisiinsa yhdistävä silta. East Side Gallery sijaitsee Friedrichshainin puolella Spreetä vanhalla Itä-Berliinin rajalla. Galleria muuttaa Berliinin muurin synkän muiston toivon ja vapauden symboliksi. Seinämaalaukset jatkuvat muurilla Oberbaumbrückeltä Ostbahnhofin suurelle rautatieasemalle.

Kävele pitkin 3,6 metriä korkean muurin vartta. Ihasteltavana on 105 maalausta eri puolilta maailmaa olevilta taiteilijoilta. Ensimmäiset seinämaalaukset maalattiin vuonna 1990 pian jälleenyhdistymisen jälkeen. Seinämaalauksissa puolustetaan vapautta ja kuvataan toivoa ja suurta riemua tulevaisuudesta. Osa kuvista on luonteeltaan satiirisia, osa muistelevia, mutta niistä jokainen on suunniteltu ajatuksia herättäväksi.

Vuonna 2009 taiteilijat kunnostivat sata alkuperäistä maalausta maalaamalla ne uudelleen.

East Side Gallery sijaitsee Friedricshainin puolella Spreetä. Galleria on avoinna joka päivä, eikä sinne ole sisäänpääsymaksua. Muurin molempiin päätyihin pääsee Berliinin U-Bahn- ja S-Bahn-verkoston avulla sekä bussilla, pyörällä tai kävellen. 

Nauti hienoista näkymistä Spreelle joenvartta ja historiallista Oberbaumbrückeä pitkin kävellessäsi. East Side Galleryn alueella sijaitsee osa Berliinin suurimmista yökerhoista, joten alueella vilisee viikonloppuisin paljon ihmisiä päivin, öin.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 480 majoitusliikettä kohteen East Side Gallery lähellä
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 38 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Am Postbahnhof 4, Berliini
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Friedrichstraße ovat myös 5 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eastern & Western Comfort Hostelboat
  Eastern & Western Comfort Hostelboat

  Eastern & Western Comfort Hostelboat

  73 Mühlenstraße, Berliini
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mercedes-Benz Arena on 0,3 kilometrin ja Berliinin televisiotorni on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Potsdamer Platz ovat myös 10 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schlesisches Torin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   East-Side Hotel Berlin
   East-Side Hotel Berlin

   East-Side Hotel Berlin

   Mühlenstrasse 6, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Friedrichstraße ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery 85 €
    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

    Mildred-Harnack-Strasse 15, Berliini, Berlin
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alexanderplatz ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery 80 €
     Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

     Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

     Muehlenstrasse 13-19, Berliini
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Berliinin televisiotorni ja Friedrichstraße ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel PLUS Berlin 37 €
      Hotel PLUS Berlin

      Hotel PLUS Berlin

      Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Berlin - City East Side 71 €
       Holiday Inn Berlin - City East Side

       Holiday Inn Berlin - City East Side

       Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        nhow Berlin 70 €
        nhow Berlin

        nhow Berlin

        Stralauer Allee 3, Berliini, BE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.