Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

East Side Gallery

Spreen varrella sijaitsevassa East Side Galleryssa näet yli sata seinämaalausta, jotka juhlistavat Berliinin muurin kaatumista ja Berliinin jälleenyhdistymistä.

East Side Gallery on vuonna 1990 tapahtuneen Berliinin jälleenyhdistymisen ja Berliinin muurin kaatumisen muistomerkki. Vapaan Berliinin muistomerkki on 1,3 kilometriä pitkä pätkä vanhaa Berliinin muuria, joka peitettiin värikkäillä seinämaalauksilla vuonna 1990. Kuljeskele pitkin maailman pisimpiin kuuluvaa ulkoilmagalleriaa tutustumassa sydämellisiin ja historiallisiin maalauksiin.

Aloita East Side Galleryn kävely Oberbaumbrückeltä, joka on merkittävä Spreen yli kulkeva ja Kreuzbergin ja Friedrichshainin toisiinsa yhdistävä silta. East Side Gallery sijaitsee Friedrichshainin puolella Spreetä vanhalla Itä-Berliinin rajalla. Galleria muuttaa Berliinin muurin synkän muiston toivon ja vapauden symboliksi. Seinämaalaukset jatkuvat muurilla Oberbaumbrückeltä Ostbahnhofin suurelle rautatieasemalle.

Kävele pitkin 3,6 metriä korkean muurin vartta. Ihasteltavana on 105 maalausta eri puolilta maailmaa olevilta taiteilijoilta. Ensimmäiset seinämaalaukset maalattiin vuonna 1990 pian jälleenyhdistymisen jälkeen. Seinämaalauksissa puolustetaan vapautta ja kuvataan toivoa ja suurta riemua tulevaisuudesta. Osa kuvista on luonteeltaan satiirisia, osa muistelevia, mutta niistä jokainen on suunniteltu ajatuksia herättäväksi.

Vuonna 2009 taiteilijat kunnostivat sata alkuperäistä maalausta maalaamalla ne uudelleen.

East Side Gallery sijaitsee Friedricshainin puolella Spreetä. Galleria on avoinna joka päivä, eikä sinne ole sisäänpääsymaksua. Muurin molempiin päätyihin pääsee Berliinin U-Bahn- ja S-Bahn-verkoston avulla sekä bussilla, pyörällä tai kävellen. 

Nauti hienoista näkymistä Spreelle joenvartta ja historiallista Oberbaumbrückeä pitkin kävellessäsi. East Side Galleryn alueella sijaitsee osa Berliinin suurimmista yökerhoista, joten alueella vilisee viikonloppuisin paljon ihmisiä päivin, öin.


Alueen East Side Gallery opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 448 majoitusliikettä kohteen East Side Gallery lähellä
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery 37 €
MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

MEININGER Hotel Berlin East Side Gallery

Am Postbahnhof 4, Berliini
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema ja Berlin-Ostin rautatieasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  nhow Berlin 80 €
  nhow Berlin

  nhow Berlin

  Stralauer Allee 3, Berliini, BE
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Treptowerin puisto ja Berliinin televisiotorni ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel PLUS Berlin 42 €
   Hotel PLUS Berlin

   Hotel PLUS Berlin

   Warschauer Platz 6-8, Berliini, BE
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oberbaumbrücke ja East Side Gallery sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mercedes-Benz Arena ja Nikolaikirche ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema ja Warschauer Straßen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery 76 €
    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

    Hampton by Hilton Berlin City East Side Gallery

    Mildred-Harnack-Strasse 15, Berliini, Berlin
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 3 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Berlin Ostbahnhofin S-bahn-asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Berlin - City East Side 79 €
     Holiday Inn Berlin - City East Side

     Holiday Inn Berlin - City East Side

     Wanda-Kallenbach Str., Berliini, BE
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Badeschiffin ulkouima-allas on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Warschauer Straßen metroasema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Michelberger Hotel Berlin 80 €
      Michelberger Hotel Berlin

      Michelberger Hotel Berlin

      Warschauer Straße 39/40, Berliini, BE
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Warschauer Straßen asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery 83 €
       Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

       Hotel Indigo Berlin - East Side Gallery

       Muehlenstrasse 13-19, Berliini
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Mercedes-Benz Arena ja East Side Gallery sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Nikolaikirche ja Alexanderplatz ovat myös 5 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Warschauer Straßen asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Eastern & Western Comfort Hostelboat
        Eastern & Western Comfort Hostelboat

        Eastern & Western Comfort Hostelboat

        73 Mühlenstraße, Berliini
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mercedes-Benz Arena on 0,3 kilometrin ja Berliinin televisiotorni on 3,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Potsdamer Platz ovat myös 10 kilometrin päässä. Warschauer Straßen metroasema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schlesisches Torin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.