Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ettalin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ettalin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ettalin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ettalin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ettalin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ettalin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ettalin luostari lähellä kohdetta Ettalin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ettalin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 366 majoitusliikettä kohteen Ettalin luostari lähellä
Klosterhotel Ludwig der Bayer 114 €
Klosterhotel Ludwig der Bayer

Klosterhotel Ludwig der Bayer

Kaiser-Ludwig-Platz 10-12, Ettal, Bayern
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ettalin luostari, Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hotel Blaue Gams 91 €
  Hotel Blaue Gams

  Hotel Blaue Gams

  Vogelherdweg 12, Ettal, BY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ettalin luostari on 0,4 kilometrin ja päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Linderhofin palatsi ja Richard Strauss -instituutti sijaitsevat 15 kilometrin päässä.

   Posthotel Ettal 85 €
   Posthotel Ettal

   Posthotel Ettal

   Kaiser-Ludwig-Platz 18, Ettal, BY
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ettalin luostari on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Linderhofin palatsi ja Ludwigstraße sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Garmisch-Partenkirchenin laskettelukeskus ja Olympiamäki ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Gästehaus Ethiko
    Gästehaus Ethiko

    Gästehaus Ethiko

    Werdenfelser Str. 8, Ettal, BY
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ettalin luostari on 0,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Gasthof Blaue Gams
     Gasthof Blaue Gams

     Gasthof Blaue Gams

     Vogelherdweg 13, Ettal, BY
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ettalin luostari, Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Alphotel Ettal 91 €
      Alphotel Ettal

      Alphotel Ettal

      Alte Bergstrasse 10, Ettal, BY
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Ettalin luostari on 1 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Linderhofin palatsi ja Garmisch-Partenkirchenin laskettelukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hotel Feldmeier 120 €
       Hotel Feldmeier

       Hotel Feldmeier

       Ettalerstrasse 29, Oberammergau, Deutschland
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 0,8 kilometrin ja Ettalin luostari on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Oberammergaun museo ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Landhotel Lärchenhügel
        Landhotel Lärchenhügel

        Landhotel Lärchenhügel

        Am Rainenbichel ,65, Oberammergau, Baijeri
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 1,9 kilometrin ja Ettalin luostari on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Oberammergaun museo sijaitsee 1,9 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.