Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ettalin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ettalin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ettalin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ettalin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ettalin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ettalin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ettalin luostari lähellä kohdetta Ettalin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ettalin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 314 majoitusliikettä kohteen Ettalin luostari lähellä
Klosterhotel Ludwig der Bayer 124 €
Klosterhotel Ludwig der Bayer

Klosterhotel Ludwig der Bayer

Kaiser-Ludwig-Platz 10-12, Ettal, Bayern
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ettalin luostari on 0,2 kilometrin päässä tästä hotellista, sekä lähellä hiihtokoulua ja lumikenkäkävelypaikkaa. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Hotel Blaue Gams 101 €
  Hotel Blaue Gams

  Hotel Blaue Gams

  Vogelherdweg 12, Ettal, BY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ettalin luostari on 0,4 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Linderhofin palatsi ja Richard Strauss -instituutti sijaitsevat 15 kilometrin päässä.

   Gästehaus Ethiko 107 €
   Gästehaus Ethiko

   Gästehaus Ethiko

   Werdenfelser Str. 8, Ettal, BY
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ettalin luostari on 0,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Gasthof Blaue Gams
    Gasthof Blaue Gams

    Gasthof Blaue Gams

    Vogelherdweg 13, Ettal, BY
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ettalin luostari on 0,4 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Alphotel Ettal 90 €
     Alphotel Ettal

     Alphotel Ettal

     Alte Bergstrasse 10, Ettal, BY
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ettalin luostari on 1 kilometrin päässä tästä lähellä rinteitä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Garmisch-Partenkirchenin laskettelukeskus ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Hotel Feldmeier 120 €
      Hotel Feldmeier

      Hotel Feldmeier

      Ettalerstrasse 29, Oberammergau, Deutschland
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 0,8 kilometrin ja Ettalin luostari on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Oberammergaun museo ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       DAS Posch Hotel 102 €
       DAS Posch Hotel

       DAS Posch Hotel

       Turnerweg 4, Oberammergau
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 0,9 kilometrin ja Ettalin luostari on 4 kilometrin päässä tästä hotellista. Oberammergaun museo ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        AKZENT Hotel Turmwirt 110 €
        AKZENT Hotel Turmwirt

        AKZENT Hotel Turmwirt

        Ettaler Strasse 2, Oberammergau, BY
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 0,8 kilometrin ja Ettalin luostari on 4,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Linderhofin palatsi ja Lake Staffelsee ovat myös 25 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.