Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ettalin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ettalin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ettalin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ettalin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ettalin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ettalin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ettalin luostari lähellä kohdetta Ettalin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ettalin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 287 majoitusliikettä kohteen Ettalin luostari lähellä
Klosterhotel Ludwig der Bayer 124 €
Klosterhotel Ludwig der Bayer

Klosterhotel Ludwig der Bayer

Kaiser-Ludwig-Platz 10-12, Ettal, Bayern
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ettalin luostari, Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hotel Blaue Gams 116 €
  Hotel Blaue Gams

  Hotel Blaue Gams

  Vogelherdweg 12, Ettal, BY
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ettalin luostari on 0,4 kilometrin ja päässä tästä golfin pelaamiseen sopivasta hotellista. Linderhofin palatsi ja Richard Strauss -instituutti sijaitsevat 15 kilometrin päässä.

   Gasthof Blaue Gams 96 €
   Gasthof Blaue Gams

   Gasthof Blaue Gams

   Vogelherdweg 13, Ettal, BY
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ettalin luostari, Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Gästehaus Ethiko 107 €
    Gästehaus Ethiko

    Gästehaus Ethiko

    Werdenfelser Str. 8, Ettal, BY
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ettalin luostari on 0,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Linderhofin palatsi ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

     Alphotel Ettal 90 €
     Alphotel Ettal

     Alphotel Ettal

     Alte Bergstrasse 10, Ettal, BY
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ettalin luostari on 1 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Oberammergaun museo sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Linderhofin palatsi ja Garmisch-Partenkirchenin laskettelukeskus ovat myös 15 kilometrin päässä.

      Hotel Feldmeier 120 €
      Hotel Feldmeier

      Hotel Feldmeier

      Ettalerstrasse 29, Oberammergau, Deutschland
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 0,8 kilometrin ja Ettalin luostari on 4,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Oberammergaun museo ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       DAS Posch Hotel 102 €
       DAS Posch Hotel

       DAS Posch Hotel

       Turnerweg 4, Oberammergau
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus on 0,9 kilometrin ja Ettalin luostari on 4 kilometrin päässä tästä hotellista. Oberammergaun museo ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Arnika 130 €
        Hotel Arnika

        Hotel Arnika

        Ludwig-Lang Str. 21, Oberammergau, BY
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Pilatushausin taiteilijoiden näyttelykeskus ja Ettalin luostari sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä latuja sekä lumikenkäkävelypaikkaa. Oberammergaun museo ja Erlebnisberg Steckenbergin hiihtokeskus ovat myös 5 kilometrin päässä. Oberammergaun asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.