Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Explanada de España

Lähde kävelylle pitkin Alicanten rantaviivaa ja koe rento espanjalainen elämäntapa tällä mosaiikkisella kävelykadulla.

Espanjalaiset rakastavat iltakävelyjään. Heillä on sitä varten jopa oma erityinen sanansa: paseo. Explanada de España on kävelykatu, joka alkaa vilkkaalta satama-alueelta ja jatkuu eteenpäin rannikkoa myötäillen. Sen pinta on tehty yli 6 miljoonasta marmorilaatasta. Punaiset, valkoiset ja mustat kuviot edustavat Välimeren aaltoja. Explanada de Españalla on paljon ihmisiä kaikkina vuorokaudenaikoina, ja se on yksi kaupungin suosituimmista reiteistä. 

Päivällä se on yksi kaupungin parhaista paikoista vain oleilla ja katsella ihmisiä. Saavu aikaisin aamulla kahvikupposelle ja näe kaunis auringonnousu. Voit istahtaa johonkin kävelykadun useista kahviloista ja viettää hetken aamuauringossa paikallisten ihmisten touhuja seuraillen. Laatoitettua kävelyväylää reunustavat kauppiaat, jotka myyvät juomia, pikkupurtavaa ja käsin tehtyjä matkamuistoja. Kuuntele espanjalaista perinnemusiikkia, jota alueen katumuusikot soittavat kävelykadulla. Mereltä puhaltava tuuli ja neljä kadun suuntaista palmuriviä saavat paikan tuntumaan mukavan vilpoisalta jopa keskikesällä. Jatka matkaasi kohti rantakadun toista päätä, jossa on paikallisen taiteilijan Mark Herschin veistämä patsas.

Iltaisin Explanada de España loistaa kauniisti romanttisessa valaistuksessaan pitkälle yöhön. Kesällä kaupunki järjestää ulkoilmakonsertteja musiikkipaviljongissa, ja kaupungin kesäinen elämä keskittyy muutoinkin pitkälti tämän alueen ympäristöön. Kuljeskele katua eteenpäin jäätelö kädessä tai istahda veden äärelle ja nauti päivästäsi tässä lomaparatiisissa.      

Explanada de España alkaa Alicanten satamasta, ja sinne pääsee raitiovaunulla tai jalkaisin kaupungin useimmilta alueilta. Kadun läheisyydessä on pysäköintipaikkoja, mutta etenkin iltaisin vapaita paikkoja voi olla vaikea löytää.


Alueen Explanada de Espana opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 321 majoitusliikettä kohteen Explanada de Espana lähellä
Melia Alicante 102 €
Melia Alicante

Melia Alicante

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Postiguetin uimaranta ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Mercado Central (markkinat) ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Eurostars Lucentum 44 €
  Eurostars Lucentum

  Eurostars Lucentum

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Mercado Central (markkinat) ja Alicanten härkätaisteluareena sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Hospes Amerigo 135 €
   Hotel Hospes Amerigo

   Hotel Hospes Amerigo

     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Alicanten kaupungintalo ja Alicanten satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    TRYP Ciudad de Alicante Hotel 53 €
    TRYP Ciudad de Alicante Hotel

    TRYP Ciudad de Alicante Hotel

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gravina-taidemuseo ja Alicanten satama sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Sercotel Spa Porta Maris 90 €
     Hotel Sercotel Spa Porta Maris

     Hotel Sercotel Spa Porta Maris

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casino Mediterráneo ja Postiguetin uimaranta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

      TRYP Alicante Gran Sol Hotel 72 €
      TRYP Alicante Gran Sol Hotel

      TRYP Alicante Gran Sol Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Explanada de Espana ja Alicanten satama sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Mercado Central (markkinat) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Eurostars Centrum Alicante 47 €
       Eurostars Centrum Alicante

       Eurostars Centrum Alicante

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        El Corte Ingles-ostoskeskus, Alicanten satama ja Mercado Central (markkinat) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Postiguetin uimaranta ja Alicanten härkätaisteluareena ovat myös 2 kilometrin päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        La Milagrosa Bed & Breakfast 50 €
        La Milagrosa Bed & Breakfast

        La Milagrosa Bed & Breakfast

          
         1.0 kautta 5.0 Tähteä

         Alicanten nykytaiteen museo ja Alicanten kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä matkakodista. Alicanten satama ja Postiguetin uimaranta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alacant-Terminalin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.